What’s in my bag? | Herfst ’16

whats_in_my_bag01

Wat zit er in mijn tas? Dat ga ik je vandaag laten zien! Ik probeer niet teveel mee te nemen, alleen wat ik echt nodig heb en gebruik. Dat lukt me aardig! Dit zit er in mijn kleine maar fijne tasje…

whats_in_my_bag02

De tas is van Chloé, het model Drew in het kleine formaat. Ik kocht deze tas eind van de zomer bij de Bijenkorf nadat ik verliefd was geworden op de hemelsblauwe kleur (op het model had ik al veel langer een crush). Ik ben onwijs blij met de tas. Ik vind hem prachtig.

whats_in_my_bag03

whats_in_my_bag04

De tas zit aardig vol. Ik heb alles er precies in te weten te passen en meten. En eigenlijk alles wat ik bij me wil hebben gaat erin. Perfect!

whats_in_my_bag05

Mijn portemonnee is van Dior en kocht ik begin dit jaar. Het is een hele goede koop geweest want ik gebruik hem heel veel en ondanks dat ziet hij er nog perfect uit. De combinatie van het rode lakleer en lila interieur vind ik heel erg leuk. Een prachtige portemonnee die in al mijn kleine tasjes past.

whats_in_my_bag06

Ik heb geen ID-kaart en daarom heb ik altijd mijn paspoort bij me. M’n Beats by Dre in-ears mogen ook niet ontbreken. Dit is een speciale uitvoering van Nicki Minaj, vandaar de geweldige roze kleur. Ik vind deze oortelefoontjes erg fijn.

whats_in_my_bag08

Deze vloeibare lipsticks van Ofra draag ik ontzettend vaak en zitten daarom momenteel standaard in mijn tas. Dit zijn de kleuren Aries en Charmed. Prachtig vind ik ze.

whats_in_my_bag07

Omdat mijn nagels snel scheuren en droog zijn, vind ik het fijn altijd een nagelvijl en nagel olie pen bij me te hebben. De glazen vijl is van Herome en de olie pen is van Kruidvat. Wanneer ik op de tram wacht geef ik mezelf hiermee een mini manicure.

whats_in_my_bag09

En als ik dan toch op de tram of trein sta te wachten, komt de Mentos Choco & Caramel die in mijn tas zit ook wel heel goed van pas. Ik ben dol op alles met chocolade en caramel. Ze plakken niet, zijn zachter dan normale Mentos, lekker groot en goed gevuld. Wanneer Jeffrey en ik samen onderweg zijn is hij ook altijd blij als ik deze uit mijn tas haal, haha.

whats_in_my_bag10

Dit is wat er in mijn tas zit! Ik sjouw niet teveel mee en meer heb ik momenteel ook niet nodig.

Wat zit er in jouw tas?

Deze blogpost is gesponsord door Mentos Choco & Caramel.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 21 november 2016 | 23 reacties

Reacties

Door Yvonne op 21 november 2016 07:18

Ik probeer ook weinig mee te nemen maar dan mis ik toch vaak weer iets. Wat er altijd in zit: deospray! Ik ga niet graag elders naar de wc maar het is me wel eens gebeurd natuurlijk. En dan houd ik het voor de persoon die na mij komt graag ‘fris’. ;-) Deospray vind ik dan een prima oplossing. Brillendoekjes, voor mijn telefoon. Telefoon uiteraard en ik heb laatst een nieuwe echt lederen portemonnee van Burkely gekocht. Rood van buiten en veel kleuren van binnen. En in deze tijd heb ik ook handcrème mee en zakdoekjes. En camouflagestick om de rode adertjes bij mijn neus weg te werken. Als ik een loopneus heb (en dat heb ik vaak) dan gaat daar de makeup eraf en ik stoor me dan mateloos aan die adertjes…En lipstick natuurlijk!

[Beantwoorden]

Yvonne antwoordt op 21 november 2016 om 07:21:

Oh ja, en mentholsnoepjes voor een frisse adem. Zie je, weinig meenemen lukt me niet goed. ????

[Beantwoorden]


Door Dingske op 21 november 2016 08:31

Ik sleur altijd een mini-deo mee, handreinigingsgel, papieren zakdoekjes, migrainetabletten en mijn zonnebril.
Ik krijg vlug hoofdpijn en dan is mijn zonnebril echt onmisbaar, ook in het najaar.

[Beantwoorden]

loulou antwoordt op 22 november 2016 om 16:51:

Ik ook! Heel veel mensen zeggen vaak dat een zonnebril onzin is in het najaar maar de zon gaat niet ineens weg in de winter dus het kan vaak best vervelend zijn!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 21 november 2016 09:53

ik ben echt verliefd op die tas, prachtig! Er past trouwens nog verassend veel in :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 november 2016 10:37

Echt een prachtige tas, er past ook nog eens genoeg in. Ik heb eigenlijk altijd wel mijn beurs, lipstick, borsteltje, ebook en oortjes bij mij.

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 21 november 2016 10:44

Mooie tas, prachtige kleur ook….

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 november 2016 12:05

super leuk tasje, zo cute en een pretty kleur!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 21 november 2016 15:44

Wat een ongelooflijk mooi tasje!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 21 november 2016 17:45

Zo’n mooie tas… <3

[Beantwoorden]


Door Syl op 21 november 2016 18:03

Die mentos met caramel met choco in het midden bestaat toch al heel lang of hebben ze de verpakking veranderd?

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 22 november 2016 om 08:18:

Wel toevallig dat ze op 2wmn ook opeens voorbij kwamen ;p

[Beantwoorden]


Door manon op 21 november 2016 20:27

Wat leuk om te zien! Ik vind het tasje ook erg leuk trouwens.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2016 om 09:35:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Lien Vanco op 21 november 2016 21:10

That color ♡

[Beantwoorden]


Door Rosa op 21 november 2016 21:20

Als ik op stap ga en ik neem een tas mee, zit er meestal alleen wat geld, lipstick, (mascara), een pen, sleutels en mijn telefoon in. soms ook wat tissues, en soms nog wel eens een nagelvijl.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 21 november 2016 22:13

Nou dit is als ik uit ga wat ik bij mij draag, maar normaal gesproken zit er mijn hele hebben en houwen in. En wat gebruik je ervan? Zowat niks. Ik weet wel wat ik morgen ga doen, mijn tas ook weer even uitzoeken. Liefs soraya

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2016 om 09:34:

Haha, succes!

[Beantwoorden]


Door Romy op 22 november 2016 16:38

Whaaa hele mooie tas!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 23 november 2016 18:48

Ik ken die Mentos variant nog helemaal niet :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 25 november 2016 08:59

Oh wauw, ik ging even kijken naar de prijzen van die cloé tas en was snel terug weg xD. 800 euro tot 1600 euro voor een handtas? Beetje zot als je het mij vraagt.

[Beantwoorden]


Door Hester op 25 november 2016 12:04

Love je tas! En die Mentos heb ik echt nog nooit gezien, lijkt me wel het proberen waard (maar is eigenlijk gewoon een soort Rolo toch?).

[Beantwoorden]


Door Lotte op 25 november 2016 15:23

Ik ben verliefd op je tas :)

[Beantwoorden]