Opmaken met mijn moeders make-up

In de video van vandaag ga ik weer een leuke uitdaging aan. Ik ga me opmaken met mijn moeders make-up! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 6 november 2016 | 45 reacties

Reacties

Door Ilona Wielinga op 6 november 2016 08:27

Echt een leuke video om te zien!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 6 november 2016 08:44

Het is zo leuk om jou en je moeder aan het einde te zien :). Je lijkt echt enorm op je moeder, zo grappig om jullie dan ook nog met dezelfde make-up te zien. Ik vind dat je het mooi hebt gedaan Vera, ook al is de foundation misschien niet helemaal je kleur, ik zie daar op het einde niets meer van terug :).

[Beantwoorden]


Door Femke op 6 november 2016 09:06

Wat een leuke video. Ik vind de make-up bij zowel jouw moeder als bij jou heel mooi staan, al ziet het er net iets anders uit. Dat de foundation jou wat oranje is, zie je aan het einde niet meer zo goed vind ik. Lief om je moeder zo met jou samen te zien.

[Beantwoorden]


Door S E L F I E op 6 november 2016 09:31

Wat LEUK! Ik vind het elke keer weer super leuk om je moeder te zien in je filmpjes, dat mag je zeker vaker doen. Dit vond ik echt zo tof om te zien van begin tot eind. En het resultaat vind ik eigenlijk erg mooi! Je moeder is een prachtige vrouw!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2016 om 12:43:

Dankjewel! :D

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 6 november 2016 09:41

Staat mooi Vera!! Je moet vaker op deze manier een bronzer gebruiken, past mooi bij je haarkleur!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2016 om 12:43:

Dankjewel Stephanie!

[Beantwoorden]


Door Vera op 6 november 2016 09:45

Staat je goed Vera, vooral ook de oogkleuren. Altijd leuk om je moeder te zien. Jullie zijn samen zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 6 november 2016 10:11

Super mooi om zo een video te kunnen maken met je moeder. Leuk hoe ze reageert op je uiteindelijke look!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 6 november 2016 10:29

Haha, ik herken die zebra op de muur, die hangt hier ook :-) Die eyeliner van Bobbi Brown heb ik ook, vind ‘m top. Vind de lipstick ook wel bij je passen, lekker knalkleurtje.

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 november 2016 10:53

super leuke video :3 love de ooglook <3

[Beantwoorden]


Door Natasja op 6 november 2016 10:54

Wat een leuke video! Wat heb je toch een leuke, lieve moeder, ze is prachtig! Jullie zijn een heerlijk stel samen. Dit wil ik wel vaker zien hoor :-)

[Beantwoorden]


Door Fenna op 6 november 2016 10:56

Wat een super leuke video Vera!!!!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 november 2016 10:59

Wat grappig om te zien dat het er zo verschillend uitziet bij jou en je moeder. Ik vind het wel echt een prachtige klassieke look. Toen ik de kleuren van de oogmakeup zag dacht ik wel even hoe gaat ze dit mooi maken, maar wauwie. Je moeder heeft stijl!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2016 om 12:43:

Lief Nicole, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Nora op 6 november 2016 11:08

Oooh wat een leuke video, ik vind jouw moeder altijd zo ontzettend mooi en leuk! Grappig dat je het zelf ook zegt trouwens, maar ik dacht terwijl je je look aanbracht ook ineens “woa, ze ziet er wel een beetje Barbieachtig uit” – heel popperig, maar mijns inzien wel heel mooi! Sowieso vind ik de ogen echt bizar goed gelukt, je bent een beauty!

[Beantwoorden]


Door AL op 6 november 2016 11:09

Ik vind jullie zo lief en leuk samen. Nu mis ik mijn mama :_(

[Beantwoorden]


Door Sandra op 6 november 2016 11:31

Wat een leuke video zeg! Op de donkere foundation na vind ik de look ook echt prachtig staan bij jou hoor!

[Beantwoorden]


Door Laura J op 6 november 2016 12:05

Heel leuk om te zien! De make-up staat jullie beide prachtig hoor!
Als ik de make-up van m’n moeder zou gebruiken…. Jeetje wat een drama zou dat worden… Vooral omdat ik qua huidskleur ongeveer MAC NW10 ben en m’n moeder NC45. Probeer dat maar eens weg te blenden in je nek, haha! ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2016 om 12:43:

Hahah, aww!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 6 november 2016 12:29

Wat leuk dat je je mama ook riep op het einde! Mijn moeder draagt eigenlijk nooit echt make-up.

[Beantwoorden]


Door Ine op 6 november 2016 13:08

Hele fijne video om te zien! Toen je moeder er op het einde bijkwam werd het nog aangenamer. Echt een feel good filmpje voor op zondag :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 6 november 2016 13:19

Mijn moeder draagt eigenlijk helemaal niet veel make-up. Ze is echt het tegenovergestelde van mij haha. Jouw moeder gebruikt wel erg mooie merken zeg!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 november 2016 13:20

wat leuk! Ik vind de Makeup zowel bij jou als je moeder erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 6 november 2016 13:23

Super leuke video! Ik vind dat je er een mooie look mee hebt gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Eef op 6 november 2016 15:51

Kei leuk zo met je moeder en dat het verschillend staat met dezelfde make up
Prachtig

[Beantwoorden]


Door Silke Saudemont op 6 november 2016 15:53

Supertoffe video weer, zoals gewoonlijk! Maar als ik je een tip mag geven (ik bedoel dit totaal niet slecht he!) maar je spreekt YSL uit als Yves Sijn Loraun haha ja lijk heel raar zo maar zo spreek je het eigenlijk uit. X

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 7 november 2016 om 15:06:

Ja, de uitspraak viel mij ook steeds op! Verder hele leuke video!

[Beantwoorden]


Door Feetje op 6 november 2016 17:30

Lieve Vera, wat een leuk idee, de makeup van je moeder te gebruiken.
Ik ben van de leeftijd van je moeder, heb ook grote kinderen, draag graag makeup.
Je moeder is een charmante vrouw, ik denk echter dat je moeder er nog beter uit zou zien als ze haar haar zou afknippen. Jouw kapsel ziet er veel verzorgder uit en zou haar ook goed staan. Lang haar wordt na een bepaalde leeftijd een beetje armoedig.
Hoop niet dat je het vervelend vindt, ik bedoel het goed.
Ik zeg, neem haar mee naar jouw kapper en maak er een leuke metamorfosevlog van! Succes verzekerd! Groetjes

[Beantwoorden]

Inkie antwoordt op 6 november 2016 om 19:30:

Eens!! En ook absoluut opbouwend bedoeld!

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 6 november 2016 om 21:46:

Omg! Nooo niet knippen!
Armoedig echt niet! Kort pittig kapsel alert!
Je moeder is prachtig!

[Beantwoorden]

Feetje antwoordt op 7 november 2016 om 00:42:

Romy, goed lezen! Ik schrijf niet dat ze haar haar kort moet knippen, maar korter dan nu, meer de lengte van Vera haar haar.
Ik schrijf ook dat haar moeder een charmante verschijning is, het zou haar alleen maar verbeteren. Haar groeit weer, het is allicht het proberen waard!

Romy antwoordt op 7 november 2016 om 10:34:

Je geeft ongevraagd advies onder het mom van opbouwende kritiek. Maar ondertussen nog wel even smeren dat het armoedig staat. Beetje jammer.

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 7 november 2016 om 21:15:

Oei, wat klinkt er een negativiteit uit jouw vijandige reactie.
Ik zou er vanuit gaan, dat mensen die de moeite nemen zo een reactie te plaatsen, dat die het beste bedoelen, waarom zouden ze het lelijk bedoelen? Ik ben het ook wel mee eens, misschien moet je daar wat ouder voor zijn.
Probeer wat positiever in het leven te staan, meisje en er valt nog veel te leren voor je.

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 7 november 2016 om 21:35:

Nee dametje ik denk dat er voor jou nog veel te leren valt. Misschien ben je erg verbitterd en weet je niet beter. Maar iemands haarstyle armoedig noemen komt pas negatief over. Ook vind ik het erg knap dat ji jij denkt dat je mij kunt vertellen dat ik veel te leren heb. Ik ben misschien gelukkig 20 jaar jonger dan jou maar gelukkig niet zo verbitterd. En nee ook van ongevraagd advies geven met een sneer erin hou ik ook niet. Misschien kun jij daar van leren. Want hoe oud je ook bent je raakt zo te merken nooit uitgeleerd….

Saske antwoordt op 8 november 2016 om 10:53:

Is het nu klaar met de discussie? Jullie gaan het zo te lezen toch niet eens worden. Ieder mag zijn of haar mening geven, de opmerking over het armoedige was waarschijnlijk niet zo bedoeld als dat het overkomt. Wel een beetje gek dat Sarah precies hetzelfde IP-adres heeft als Feetje, alsof het afgesproken is – òf het is dezelfde persoon die reageert? Opvallend!

Laten we ons focussen op alle leuke artikelen en video’s die je verder op Vera’s blog kan vinden en dit achterwege laten. Fijne dag beiden. :D


Door Inkie op 6 november 2016 19:28

Wat leuk om te zien! Mijn dochter is nu nog wat te jong (14 jr) maar lijkt als twee druppels op mij. Ik ga dit onthouden om het ook eens samen te doen!

De “gele” foundation laat je wel veeeeel meer stralen vind ik trouwens!! Maar dat vind ik bij eigenlijk iedereen het mooist! Natuurlijk is hij veel te donker, maar die is er vast ook in jouw kleur! Proberen waard denk ik!

[Beantwoorden]


Door Janna op 6 november 2016 21:46

Wat een leuke video!! Het lijkt mij superleuk om het ook eens andersom te zien, dus dat je moeder jouw standaard make-up look draagt!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 7 november 2016 08:42

Wat een leuke en originele video! Ik vind je mama ook een prachtige vrouw. Superleuk dat ze nog zo veel en mooie make-up gebruikt. De make-up staat jou inderdaad wel wat anders, maar ik vind het wel mooi hoor. Jullie lijken echt zo op elkaar!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 november 2016 11:11

Wat een leuke video! Leuk om te zien wat jouw moeder dagelijks gebruikt en wat haar favorieten zijn. Mijn moeder gebruikt zelf niet heel veel make up (en dat staat haar ook nog eens super mooi) maar ze vind het wel erg leuk als ik haar ogen opmaak voor een feestje. Ook leuk dat je moeder aan het einde nog even te zien is, ze is zo lief en jullie lijken op elkaar!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 7 november 2016 12:56

wat een leuke video, en nogmaals een heerlijke moeder. Mijn moeder draagt al jaren geen make-up meer. Ik heb mijn moeder ook niet met make-up gekend. wat ik soms wel jammer vind. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Feetje op 8 november 2016 13:11

@Saske, het klopt wat je hebt opgemerkt, mijn vriendin Sarah, bij mij op bezoek, vertelde ik van het filmpje en de rest, liet het haar zien op mijn computer.
Aangezien ze mij lang en goed kent en weet dat ik alleen maar bedoelingen heb, vond zij dat ze moest reageren, dat ze heeft ze op mijn computer gedaan, vandaar!
Laten we allen uitgaan van een ieders goede bedoelingen! Prettige dag

[Beantwoorden]


Door Maria op 8 november 2016 20:34

Heerlijke video en wat lijk jij veel op je moeder! Leuk :-)

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 12 november 2016 09:37

Leuk om te kijken wat het verschil is tussen je eigen routine en die van je moeder! Mijn moeder gebruikt tegenwoordig helemaal geen make-up meer, ik ken haar uberhaupt niet met make-up, zo lang gebruikt ze het al niet meer haha!

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 november 2016 12:56

Ahh wat super schattig dat je moeder er op het laatst bij komt om het te checken. Ik vind het je trouwens helemaal niet zo barbie-achtig staan! Ik vind het juist heel erg mooi! Alleen de foundation is inderdaad wel echt te donker, maar verder vind ik het echt super mooi staan! :)

[Beantwoorden]