Mijn geheime tassen & schoenen kast

Hij is drie jaar lang geheim gebleven, maar vandaag laat ik je een kijkje nemen in mijn speciale tassen en schoenen kast. De roze Reebok’s kun je vinden in de webshop van Omoda. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Deze video is gesponsord door Omoda.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 3 november 2016 | 30 reacties

Reacties

Door Susan op 3 november 2016 08:12

Wat een prachtige tassen zitten er tussen! Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 3 november 2016 08:28

Wauw, ik ben vooral onder de indruk van alle prachtige tassen die je hebt. Echt onwijs gaaf!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2016 om 13:08:

Dankjewel :D

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 3 november 2016 08:30

Wat een geweldige collectie! Ik ben ook langzaam een tassen verzameling aan het opbouwen maar die is nog niet zo groot als die van jou! Je Chanel en Chloe tassen zijn mijn favoriet, ik zal en moet een Chanel tassen aanschaffen (ooit). Fendi staat ook nog op mijn wishlist, soort gelijke tas als die van jou. Helaas moet ik van mijn vader wat meer op mijn centjes letten, anders had ik een tijdje terug al die grote zwarte Chloe tas gehaald. Maar nogmaals, super dat je dit aan ons laat zien en een hele mooie collectie!

[Beantwoorden]


Door Ryan op 3 november 2016 09:09

Aaah zo mooi! Prachtig Vera, mag je trots op zijn! Waar zijn eigenlijk je Givenchy schoenen? :O Zo jaloers op die schoenen haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2016 om 13:08:

Die staan nu in de gang! (schoenen staan verdeeld door het hele appartement)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 november 2016 09:14

Wauw, wat een fantastische collectie!

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 november 2016 09:24

die lichtgroene tas is zo cute :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 november 2016 09:32

Wat een fantastische tassen! Je bent niet de enige die het knuffeltje bewaard heb bij mij staat hij op de plak aan de muur

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2016 om 13:08:

Gelukkig :D

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 november 2016 09:46

Prachtige tassen! Hier gaat mijn hartje sneller van kloppen

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 november 2016 11:32

Je hebt echt zo een mooie luxe tassen stash!

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 november 2016 11:54

Je hebt alles echt heel erg netjes opgeborgen, mooie tassen heb je ook!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 3 november 2016 12:29

Wat een vermogen aan tassen haha! Ik vind vooral de Gucci tas erg mooi.
Zelf hou ik niet van gouden kettingen en studs etc. Ik ben dol op de meer sobere tassen van Longchamp en die zijn ook tenminste niet zo achterlijk duur als Chanel en ze zijn wel van super kwaliteit

[Beantwoorden]


Door laura op 3 november 2016 12:30

zo die kast is wel gevuld met een fortuintje!
Die chloe laarsjes zijn zoo mooi!!!

[Beantwoorden]


Door Anna Gerrie op 3 november 2016 13:18

Oh die tas van Fendi vind ik heeel mooi met die schildpad details! Ik zou zelf nooit zoveel geld uitgeven aan een tas, aangezien ik ze altijd afrag :’-). Zo’n knuffeltje had ik vroeger ook inderdaad, haha.

[Beantwoorden]


Door Minke op 3 november 2016 13:36

Ik droom echt van jouw tassencollectie, wauw!! <3

[Beantwoorden]


Door Emilie op 3 november 2016 15:15

Wat een mooie handtassen! Wat leuk dat er zo’n kleurrijke tussen zitten :)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 3 november 2016 16:18

Superleuk om je tassen en schoenen te zien! Je hebt een mooie stash. Leuk dat er zo’n kleurrijke tassen tussen zitten. Fijn om te combineren bij je outfits. Best erg dat de kwaliteit van die Chanel tas zo tegenvalt, dat zou toch niet mogen gezien de prijs die je ervoor betaald. Ik vind je laarsjes met hak heel mooi. Je Adidas sneakers met koperen neus vind ik ook heel tof. En ik heb net hetzelfde Anne Geddes konijntje gehad :-)

[Beantwoorden]


Door Syl op 3 november 2016 19:12

Ik ben zo gek op Adidas, maar sinds een jaar of 2 zijn mijn voeten nog een ministukje gegroeid en pas ik niet meer maat 39 1/3…en maat 40 is te groot. En maat 39 2/3 bestaat schijnbaar niet :-‘(

[Beantwoorden]


Door Mieke | mieksmind op 3 november 2016 23:10

Gave tassen! De chloe fay en mulberry zijn gaaf! ook die panter print, echt een uitgaans tasje

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 november 2016 07:56

je hebt echt onwijs mooie tassen Vera! Wanneer maak je nog eens een make-up stash update filmpje?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2016 om 11:38:

Dankjewel! Make-up stash heb ik dit jaar nog gedaan, dus daar wacht ik nog even mee.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 4 november 2016 15:58

wouw wat een mooie collectie zeg,ik snap ook wel dat je het de snoepkast noemt. ik heb helaas maar 2 mooie tassen op het moment. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 november 2016 16:50

Wat een heerlijke collectie! Ik kan de video zo nog drie keer kijken zonder verveeld te raken. Of op de achtergrond aanzetten ipv zo’n haardvuurtje of aquarium wat iedereen in de jaren 00 had. Echt eye candy!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2016 om 12:42:

Dankjewel! :D

[Beantwoorden]


Door Romy op 5 november 2016 13:04

Prachtige items! Heerlijk weer zo’n video ♥ Wordt er helemaal ontspannen van hahaha

[Beantwoorden]


Door Maud op 5 november 2016 22:08

Nu ik deze video bekijk met al die mooie instaplaatjes erin baal ik weer dat ik @veracamilla niet kan volgen op instagram. Wanneer ik het account zoek staat het ook niet tussen de zoekresultaten. Mijn zusje heeft hetzelfde probleem en ik vraag me af of meer mensen dit hebben? Of wellicht weten hoe dit komt?

[Beantwoorden]


Door Valerie op 7 november 2016 19:25

Jouw tassencollectie is echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door T. op 24 november 2016 21:30

Je hebt een mooie stash. Ik heb poppen als stash. Bij de Barbies heb ik schoentjes en tassen. Zelf heb ik niet zo veel tassen maar wel mooi om naar te kijken en ze zien er prachtig uit. De schoenen trouwens ook. Ik heb nog wel veel make up van vroeger en die heb ik nog steeds van jaren terug. Zo af en toe gebruik ik die nog wel eens. Er is veel bijgekomen op make up gebied.

[Beantwoorden]