MAC Extra Dimension Skinfinish Beaming Blush | In The Spotlight

mac_extra_dimension_skinfinish_beaming_blush01

Nieuwe uitvoeringen van de Extra Dimension producten van MAC, verschijnen regelmatig vlak voor de feestdagen. Ook dit jaar is het zo ver en heb ik de Extra Dimension Skinfinish in de kleur Beaming Blush uit de nieuwe In The Spotlight collectie opgestuurd gekregen. Is dit een van mijn bijzonderste highlighters?

mac_extra_dimension_skinfinish_beaming_blush03

mac_extra_dimension_skinfinish_beaming_blush02

Keer op keer blijf ik nieuwsgierig naar de nieuwe Extra Dimension producten. Ik ben fan van deze lijn vanwege de super zachte textuur, het intense pigment en de uitgesproken en bijzondere effecten van de producten.

Dit jaar heet de collectie In The Spotlight en bevat naast diverse Extra Dimension Skinfinishes, ook meerdere Strobe Creams en kwasten.

MAC Extra Dimension Skinfinish Beaming Blush € 31,00

mac_extra_dimension_skinfinish_beaming_blush04

mac_extra_dimension_skinfinish_beaming_blush05

Beaming Blush is een prachtige highlighter met roségouden glans. Afhankelijk van het licht zie je meer roze, of juist gouden deeltjes. De poeder voelt fluweelzacht aan en geeft veel pigment af, zonder overtollig te korrelen.

mac_extra_dimension_skinfinish_beaming_blush06

Voor – Na
Gecombineerd met een beetje NARS Laguna bronzer, maar zonder blush.

mac_extra_dimension_skinfinish_beaming_blush07

mac_extra_dimension_skinfinish_beaming_blush08

Het prachtige effect van Extra Dimension Skinfinish Beaming Blush valt bijna niet te fotograferen en daar baal ik best van. Het effect is nog vele malen mooier dan je hier op de foto’s ziet. De highlighter lijkt misschien alleen goud, maar er zitten ook veel roze deeltjes in. Dat maakt hem juist zo bijzonder!

mac_extra_dimension_skinfinish_beaming_blush09

Eigenlijk zijn dat de beste producten, wanneer ze gewoon te mooi om te fotograferen zijn. Maar geloof mij, Beaming Blush is prachtig. Een van mijn bijzonderste highlighters, zonder twijfel. Ik vind het knap hoe MAC het keer op keer flikt, met de Extra Dimenion producten. Zo fijn, zo mooi en anders. Niet alleen de Nutcracker Sweet producten zijn deze feestdagen de moeite waard, blijkbaar was dat nog niet genoeg. De In The Spotlight collectie is net zo bijzonder.

MAC In The Spotlight collectie is sinds 12 november 2016 hier* te koop, vanaf 19 november bij alle MAC verkooppunten.


Reacties

Door Femke op 16 november 2016 06:06

Je maakt mij nu wel ontzettend nieuwsgierig naar hoe deze highlighter er in het echt uit ziet. Ik verwacht dat dit er één is in mijn straatje dus deze wil ik wel hebben :-)!

[Beantwoorden]


Door Susan op 16 november 2016 07:04

Heel erg mooi effect!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 16 november 2016 07:14

Jaaaa! Mooi hè! Ik heb ze ook gezien en ik nam Double Gleam mee. De anderen vond ik persoonlijk iets te glitterig, maar Beaming Blush staat voor mij op nummer 2. Ik zocht al een tijdje een echt champagnekleurige highlighter. De meesten zijn dan of te koel, of te gelig naar mijn smaak. Deze matcht goed met mijn huid én is niet glitterig maar toch heel intens. En ik heb sinds zaterdag eindelijk een Mac-counter op de hoek! Denk dat ze nu al gek van me worden haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 november 2016 om 12:14:

Double Gleam lijkt me ook prachtig! En lekker, die MAC counter om de hoek :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 november 2016 07:15

De Extra Dimension producten zijn inderdaad erg fijn. Ik heb er zelf een paar producten van. Vooral de blush At Dusk is een van mijn favoriete lichte kleurtjes voor de winter.

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 november 2016 07:45

Wat is die pretty! Echt zoooo mooi

[Beantwoorden]


Door Inssaf op 16 november 2016 07:56

Deze collectie blijft in het vaste assortiment en hoort niet alleen bij de Holiday collectie!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 november 2016 om 12:15:

Ah, dat is goed nieuws!

[Beantwoorden]


Door Jaya op 16 november 2016 07:58

Mooi en bedankt voor de tip. Ik heb hem meteen besteld. Had al eerder een filmpje voorbij zien komen op Instagram van deze nieuwe kleuren

[Beantwoorden]


Door Loes - LoezichNL op 16 november 2016 08:10

Wat een prachtig product is dit. Liefde voor de mooie LE producten van MAC!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 16 november 2016 08:28

Ziet er prachtig uit! Ik ben nu wel benieuwd naar hoe het resultaat er in het echt uit ziet.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 november 2016 08:34

Weer een mooi product van MAC

[Beantwoorden]


Door priscilla op 16 november 2016 09:24

Ik had mezelf nog beloofd even niets meer te kopen. Nu ik dit zo zie MOET ik hem hebben! Wauw wauw wauw, wat een beauty <3 Ik ben nu trouwens wel erg benieuwd hoe het resultaat in het echt is. Ik vind het op de foto's namelijk al erg mooi :).

[Beantwoorden]


Door Lydia op 16 november 2016 09:40

Wauw wat zijn je lippen mooi! Ik zou graag willen weten welke lippenstift je gebruikt hebt in deze look.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 november 2016 om 12:16:

Dankjewel! Ik draag Charmed van Ofra :)

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 16 november 2016 10:13

Ohhh wat een mooie highlighter! Ik hou van rose tinten, vooral als het rosegold is! Ik vind dat MAC altijd geweldige producten uitbrengt betreft poeders, die zijn elk uniek. De highlighter ziet er heel mooi uit op je gezicht, toch wel apart dat het twee verschillende glows kan hebben afhankelijk van het licht. Het heeft namelijk wel een duidelijke rose tint, dus de goude glow is zeker wel een verassing! Trouwens, wat ziet je makeup er fijn uit <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 november 2016 om 12:15:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 16 november 2016 10:25

Jawel joh, pakt toch mooi op foto hoor!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 16 november 2016 11:32

Oh wauw, een prachtige highlighter!!

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 november 2016 12:40

Ziet er heel erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 16 november 2016 15:43

Als het er in het echt nog mooier uitziet, ben ik helemaal fan! :D

[Beantwoorden]


Door Syl op 16 november 2016 17:31

Ik ga binnenkort wel even swatchen in de winkel. Hoop niet dat hij te goud is.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 november 2016 19:48

De in de spotlight collectie is echt prachtig! Afgelopen zaterdag heb ik gelijk beaming blush gekocht, zo’n mooie en bijzondere kleur. Hij is nog mooier dan op de foto’s!

[Beantwoorden]


Door Eva op 16 november 2016 20:14

Zou je alsjeblieft ook een review van de andere kleuren uit de lijn kunnen doen, ik wil heel graag een kleurtje kopen maar ik twijfel nog tussen Double-Gleam en Show Gold

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 november 2016 om 12:15:

Ik ga kijken wat ik kan doen :)

[Beantwoorden]


Door Catherine op 16 november 2016 23:04

Je had me al bij ‘rosé-gouden glans’! Ik bedoel hoe mooi is dit spul! Had ik net met mezelf afgesproken dat ik geen highlighters meer zou kopen… tja.. Echt een goede review ook :)!

[Beantwoorden]


Door anna op 17 november 2016 11:55

Wauw, wat een prachtige highlighter! Deze vind ik ook echt zijn geld wel waard, wauw, wat een pareltje. De glans is ook heel bijzonder, zoiets heb ik nog niet in mijn stash.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 november 2016 13:52

Ik vind dit echt zo een ongelofelijk mooi product! Hij ziet er echt prachtig uit in de verpakking en op de wangen.

[Beantwoorden]


Door Iris op 17 november 2016 15:24

Hoe toevallig, ik kom net via via op een oude review van jou van Whisper of Gilt terecht (alvast kwijlen voor de duo die ik heb besteld) en nu dit! Ik kan niet meer stoppen met kopen deze winter, hahaha

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 17 november 2016 om 15:25:

Ik vind het effect btw wel goed te zien op de foto’s! Het is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 17 november 2016 15:45

Ik vind het op de foto al goed zichtbaar. Ik ben benieuwd naar in het echt. Het ziet er erg mooi uit. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Melike op 19 november 2016 13:05

Wat mooi die highlighter!! Dat is dus echt een ding wat ik binnenkort ga kopen haha.

[Beantwoorden]