Mijn angststoornis | Make-update

In de Make-update van vandaag heb ik het over mijn gegeneraliseerde angststoornis en hoe ik ermee omga. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Producten gebruikt:

Smashbox Photo Finish Hydrating Primer
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup C01 Shell
Urban Decay Naked Skin Concealer Fair Neutral
Essence All About Matt! Fixing Compact Powder
Catrice Eyebrow Set
MAC Eye Brows Lingering

MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base
Morphe Pearl
Morphe Deep Skin
Morphe Bridesmaid
Morphe 08
Morphe 46
Morphe 17
Lancome Grandiose Liner
Givenchy Phenomen’Eyes

NARS Paloma contour
NARS Laguna bronzer
Urban Decay Afterglow Sin
Benefit blush Rockateur

Kiko Free Spirit Lips & Cheeks 01
Charlotte Tilbury Hot Lips Kim K.W.

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray

Twitter Facebook
Categorie: Video | 23 oktober 2016 | 7 reacties

Reacties

Door Style Teen op 23 oktober 2016 08:47

Hele mooie video Vera! Knap dat je er zo open over praat! Je make-up is trouwens ook heel mooi x


Door thebeautyblognl op 23 oktober 2016 08:49

Hi Vera, wat knap dat je hierover verteld. Ik heb zelf ook een angststoornis (gehad? komt nog wel eens een beetje terug) het is soms zo lastig uit te leggen aan je omgeving. Ik maakte mijzelf ook ziek door mijn gedachtes dat ik ziek was. Ik had dan klachten waarvan ik dacht dat die ernstig waren in combi met stress waardoor ik bang werd en daardoor werden die klachten alleen maar erger. Pff.. ongelooflijk he? Dat je hoofd je soms zo gek kan maken. Ik vind het super knap dat je bloggen en YouTube als je werk doet omdat je best wel vaak spannende meetings, samenwerkingen en afspraken hebt! You go! <3


Door Leonie op 23 oktober 2016 09:15

He Vera! Wat goed dat je zo open bent over je angststoornissen! Het klinkt alsof jouw behandeling vooral cognitief georiënteerd was en alsof je er super veel aan hebt gehad (gelukkig). Er is nog een behandeling die als je daar zelf (nu of in de toekomst) iets mee zou willen, misschien mooi zou aansluiten en voor een wat diepergaande angstreductie kan zorgen waardoor je wat minder continu je gedachten hoeft om te buigen. Het wordt overal plaatsen nog niet als eerste behandeling gedaan bij jouw klachten maar ik erk er zelf veel mee en de effecten zijn wel erg goed. Als je er wat meer over wilt horen kun je me altijd even mailen. Ik ga er hier even niet te diep op on wat het is omdat er dan misschien weer allerlei meningen en ervaringen en visies komen en dat is niet m’n bedoeling :)

Groetjes!

Vera Camilla antwoordt op 24 oktober 2016 om 12:27:

Leonie, kun je me vertellen hoe die behandeling heet?


Door Cher Camilla op 23 oktober 2016 09:52

Goedemorgen Vera!

Top hoe jij er mee omgaat en er zo over praat! Ik herken het precies en ben net begonnen met angst therapie.
Vooral het idee dat de omgeving denkt dat je dan niet goed kn functioneren of dat je gek bent is een moeilijk iets, hierdoor blijf je het voor jezelf houden.

Bedankt voor dit filmpje <3


Door Floortje op 23 oktober 2016 10:17

Wat knap van je dat je met deze angststoornis toch nog zo goed en zorgvuldig je werk kan doen! Je mag trots op jezelf zijn :) veel respect voor je dat je er zo open over kan en durft te zijn, je helpt hier absoluut veel kijkers mee!!

Veel liefs

Vera Camilla antwoordt op 24 oktober 2016 om 12:26:

Dankjewel Floortje, lief :)