Lush Halloween | review | actie shots

Het duurt niet lang meer voordat alweer the most wonderful time of the year aangebroken is. Als opwarmertje wordt op 31 oktober Halloween gevierd. In Nederland is Halloween nog niet heel populair, maar ik merk wel dat de populariteit ieder jaar toeneemt. De heerlijke Lush Halloween producten kunnen daar ook wel een beetje bij helpen en daarom review ik ze in de video van vandaag. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 29 september 2016 | 23 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Marit op 29 september 2016 07:20

ah, lush <3 Ik ben heel benieuwd naar hun kerstcollectie straks!

[Beantwoorden]


Door Syl op 29 september 2016 07:23

Jeej Lord of Misrule zit er weer bij. Hij is iets te krachtig voor iedere dag, maar hij is wel erg lekker.

[Beantwoorden]


Door Susan op 29 september 2016 07:25

Lush heeft altijd zulke leuke LE’s! Love it :)

[Beantwoorden]


Door Maris op 29 september 2016 07:55

Heerlijke spullen heeft lush weer voor de Halloween. Vooral de monsterball lijkt me heel lekker :D Hij zou uit Monsters Inc. kunnen komen.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 29 september 2016 08:30

Yaaay, jouw Lush reviews met live beelden zijn echt de allerleukste! Heerlijke producten voor Halloween. Ik ben het meest benieuwd naar de Monster’s Ball bath bombs en de Lord of Misrule shower cream.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 29 september 2016 08:45

Ooooh wat een heerlijke collectie weer van Lush <3 Ik vind het altijd super dat je alle producten meteen 'live' voor ons uitprobeert! Vooral het spookje en de shimmer bar lijken mij erg fijn! Ik moet heel snel weer eens een bezoekje brengen aan de Lush!

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 september 2016 09:23

Ja, Lush heeft altijd leuke producten met Halloween. Ik heb er alleen nog nooit wat van gekocht, want ik zit niet zo vaak in bad. Wij hebben wel een bad, maar ga er echt nooit in , erg he!

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 29 september 2016 10:26

Mooi zeg ! Ik vind die bath bombs echt te leuk!

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 29 september 2016 10:44

Yay! Ik heb eerder deze week de Monsters’ Ball Bath Bomb en de Boo Bath Melt gekocht. Kan niet wachten om ze in ons bad te mikken! :-D Een flesje Lord of Misrule had ik nog staan van vorig jaar. Liefde voor Halloween! ♥

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 29 september 2016 10:51

wat heerlijk weer al die collecties die eraan zitten te kopen zeg. ik hoop hiervan de showergel te kunnen scoren, helaas is mijn bad er afgelopen zomer uitgehaald. en misschien wel een leuk idee om bad en douche apart op te nemen van elkaar. ik kijk er ieder geval weer naar uit. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Anna op 29 september 2016 10:58

Zó gek hoe snel de tijd gaat. Kerst staat echt zo weer voor de deur. Of in ieder geval eerst de herfst. Wel gezellig! Ohhh, wat ziet de collectie er weer tof uit. Alleen het doosje al… Liefde voor Lush <3.

[Beantwoorden]


Door Jonna@Burgertrutjes op 29 september 2016 11:02

Heb al een aantal reviews voorbij zien komen, zitten weer leuke items tussen!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 29 september 2016 11:29

LUSH heeft eeeeeecht de leukste producten in het najaar! De hele Halloween collectie is weer zooooooo cute. En de namen zijn ook zo leuk bedacht. De Monster’s Ball zou inderdaad een Disney of Pixar figuurtje kunnen zijn, hehe.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 29 september 2016 12:31

Superleuk, zoals altijd! =D

[Beantwoorden]


Door Lissa op 29 september 2016 13:22

Heeel erg leuk weer!! Xx

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 september 2016 13:25

gotta love lush :D

[Beantwoorden]


Door Nienke op 29 september 2016 17:18

Oh heerlijk! Ik was al aan het wachten op een Halloween Lush review! Leuk! :D
Ik hoop dat er ook weer zo’n flupje komt, ik bedoel zo’n gelly ding voor onder de douche. Ik heb er zelf 2 van en die vind ik heerlijk! Hopelijk zit er dan weer 1 in de kerstcollectie.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 september 2016 om 11:39:

Haha, de jelly’s ja, die vind ik ook zo leuk elk jaar!

[Beantwoorden]


Door Laura | Victoria op 29 september 2016 18:17

Hiermee kom ik al helemaal in de Halloween sfeer :D

[Beantwoorden]


Door Danielle op 29 september 2016 19:53

Ik vind deze video’s altijd zo leuk om te zien ! Lijken me heerlijke producten :) ! Binnenkort maar weer eens de Lush binnenwandelen.

[Beantwoorden]


Door Mieke | mieksmind op 29 september 2016 20:10

LUSH is echt top ze krijgen het voor elkaar om elk jaar met mooie en leuke producten te komen. Alleen de verpakking is al cute! ik heb geen bad maar hier wil ik alleen al een bad voor, het zeepje lijkt me erg fijn

[Beantwoorden]


Door Teddy op 29 september 2016 22:08

Er zitten weer zo veel leuke producten tussen!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 8 oktober 2016 15:16

Vind dit altijd een van de leukste video’s die je maakt! :)

[Beantwoorden]