Curves in een jurk | (Herfst)kleding shoplog

Ik vond het weer eens tijd voor een shoplog, dit keer met veel (herfst)kleding en hele mooie Puma sneakers die ik kreeg opgestuurd van Omoda. Volgens mij ben ik zo aardig klaar voor het najaar, hoewel ik misschien nog iets teveel heb gekocht met korte mouw. Oeps… Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Deze video is gesponsord door Omoda.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 15 september 2016 | 33 reacties

Reacties

Door Noli op 15 september 2016 08:26

Haha erg veel zwart inderdaad, maar erg leuk geshopt en het staat je wederom fantastisch! Maar ik moet echt even weten vanwaar je die rode set vandaan hebt? Vind hem werkelijk waar om te kwijlen en zoek al heel lang zoiets en nog nooit iets kunnen vinden.

Liefs,
Noli

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 september 2016 om 15:01:

H&M!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 15 september 2016 08:30

Je hebt mooie kleding gekocht! Zowel zwart als bordeaux rood staat je heel mooi. En je sneakers van Puma zijn superleuk!

[Beantwoorden]


Door Jamey op 15 september 2016 08:32

Jaaaa dit moet je echt vaker doen! Vind die shoplogs zoooo leuk!

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 september 2016 09:03

er zitten echt mooie items tussen :D

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 15 september 2016 09:49

Prachtig Vera! & wat staan je curve’s je onwijs goed….jurkjes komen bij jouw JUIST extra mooi uit. Ik heb geen borsten of kont, echt een stopnaald… Nou ik kan je vertellen dat wat rondingen kleding juist spannend, chic en die extra oempf geven.
Het mag dan mooi staan bij catwalk modellen misschien, in real life is een echt vrouwlijk figuur nog altijd het mooiste wat er is. Het komt bij mij omdat ik ziek ben geweest, maar mijn man en gezin/famillie en vrienden vonden mij 1000X mooier toen ik fors was. Je bent een pracht meid met een hele goede smaak….geniet er van van al dat moois :-)

[Beantwoorden]


Door Nora op 15 september 2016 10:22

Supermooi, Vera! Je bent prachtig en ik vind het leuk om te zien hoe je duidelijk een stijltje hebt, haha. Super dat je lekker in je vel zit :-) je bent zo’n positief voorbeeld, vind ik, zowel qua levensstijl als qua zelfbeeld – heel evenwichtig en simpelweg goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 september 2016 om 15:00:

Dankjewel Nora <3

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 15 september 2016 11:03

Dat kan helemaal prima hoor! Ik heb zelf ook niet de kleinste maar maar ben echt fan van jurkjes! :)

[Beantwoorden]


Door Meryem op 15 september 2016 11:06

leuke shoplog. ik weet niet of dat het bij het filmpje hoorden, maar ik ergerde mij er aan. De foute tekst bij je filmpje, leide me heel erg af.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 september 2016 om 15:00:

Dan heb je denk ik per ongeluk de ondertiteling aangezet denk ik.

[Beantwoorden]

hopper antwoordt op 15 september 2016 om 22:59:

Je hebt rechts onder in beeld voordat je hem vergroot een knopje waarin cc staat. Als je daarop drukt gaat het weg. Ik heb dat bij zo ongeveer elke site. Ik snap de frustratie. Maar verder een leuk filmpje vera! Ondanks de langere korte mouwen :p

[Beantwoorden]


Door Jonna@Burgertrutjes op 15 september 2016 11:15

Jurkjes staan je prachtig!! Leuke items, ik moet ook gaan shoppen

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 15 september 2016 12:15

Ik geloof ook wel dat je je dat vanbuiten kan zien als je je vanbinnen gewoon lekker in je velt voelt en zelfzeker voelt. Van de mouwtjes die je over je handen kan trekken vind ik ook heel comfy :-) Dat wijnrode kanten jurkje is echt heeeeel mooi.

[Beantwoorden]


Door Yael op 15 september 2016 13:39

Hele toffe video! Ik moet binnenkort ook weer naar de winkel om herfstkleding te kopen – kom nu een beetje te kort, oeps. En oh, niemand hoeft zich zorgen te maken over z’n figuur. Je bent goed zoals je bent. Ik vind het heel mooi dat je zo jezelf bent Vera! Super tof!

[Beantwoorden]


Door Laura | Victoria op 15 september 2016 15:00

Wauw, die ene zwarte top staat je echt leuk! Ik vind het ook ontzettend lief hoe je openlijk over je onzekerheden durft te spreken en op die manier andere meisjes aanspoort om ook gewoon te dragen wat ze mooi vinden. X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 september 2016 om 11:19:

Dankjewel Laura :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 15 september 2016 15:21

Super leuke shoplog! De glimmende trui doet mij erg aan Grease denken zelfs! haha :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 september 2016 16:37

Je heb mooie kleding gekocht! Vooral het eerste jurkje van de Zara en de schoenen met goude neus zijn onwijs gaaf!

[Beantwoorden]


Door Dolce Nina op 15 september 2016 17:10

Leuke shoplog! liefs

[Beantwoorden]


Door Nanda op 15 september 2016 17:27

Bij veel dat je laat zien denk ik meh, dat zou ik nooit kopen. Maar als je het eenmaal aan hebt staat het echt hartstikke leuk!

[Beantwoorden]


Door Tali op 15 september 2016 18:06

Die jurk met die mesh v-hals is echt geweldig!

Is retro kleding niet wat voor jou? Er zijn zoveel jurken om uit te kiezen. Het hoeft er helemaal niet overdreven uit te zien als een pin-up. Maar ze hebben echt super leuke jurkjes! Of rokken/tops.
(denk aan een lookslikevintage, succubus of topvintage?)

Ik vraag het me eigenlijk al een hele tijd af, haha. Omdat je altijd jurkjes draagt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 september 2016 om 11:21:

Ja! Heb ook wel eens in dergelijke webshops gekeken, maar zou toch liever eerst in een fysieke winkel zoiets zien en passen. Maar vind het zeker heel tof.

[Beantwoorden]


Door charile op 15 september 2016 19:51

Toffe items heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Dineke op 15 september 2016 21:18

Wauw, wat is die eerste top van Pull & Bear leuk!

[Beantwoorden]


Door Frederique op 15 september 2016 23:58

IK HOUD VAN JE SHOPLOGS! Haha XX

[Beantwoorden]


Door Lieke op 16 september 2016 11:27

Ik reageer nooit eigenlijk, maar wilde nu toch zeggen dat ik je echt zo lief vind overkomen. Heel zachtaardig en vriendelijk! Leuke video. :-)

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 16 september 2016 13:50

Wat een mooie kleding stukken zitten ertussen zeg. Ik ga zelf ook binnenkort even neuzen, want het begint te kriebelen. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Emma Rixt op 16 september 2016 16:27

Aah wat super leuk!???? heb je een linkje van dat basic grijze truitje met korte mouwen? Ik kan hem zelf niet vinden :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 september 2016 om 15:56:

Nee sorry, heb hem zelf ook in de winkel gekocht.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 18 september 2016 18:01

Ik vind je zwarte jurk met mesh stuk geweldig, staat je ook prachtig! Heb je hier misschien een linkje/artikelnummer van?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 september 2016 om 15:55:

Dankjewel! Dit is hem: http://www.hm.com/nl/product/53653?article=53653-A

[Beantwoorden]


Door Carla op 7 oktober 2016 18:09

Leuke shoplog! Ik zou het nog beter en fijner vinden als je onder je video de naam van het artikel, de prijs en de winkel waar je het hebt gekocht zou vermelden.

[Beantwoorden]