MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

MUA_bronze_sculpt01

Ik wist het niet, maar MUA heeft ook een luxe segment. De Bronze & Sculpt Contour Kit komt uit de MUA Luxe lijn. Een glimmend gouden deksel, een matte bronzer en een glanzende highlighter. Ik vind het er niet super luxe uitzien, maar dat vind ik ook niet erg. Het prijskaartje is namelijk ook niet luxe en dat is dan juist wel fijn.

MUA_bronze_sculpt02

MUA_bronze_sculpt03

Ik review de Bronze & Sculpt in Light/Medium, maar er is ook nog een donkerdere variant. MUA koop je bij geselecteerde Kruidvat filialen en in de webshop. Het doosje heeft binnenin een spiegel en twee lagen, met bovenin de highlighter en onderin de matte bronzer. Zo is het product compact en makkelijk mee te nemen.

MUA Bronze & Sculpt Contour Kit € 7,49

MUA_bronze_sculpt04

MUA_bronze_sculpt05

MUA_bronze_sculpt06

Highlighter – bronzer

De highlighter heeft een zachte champagnekleur, de bronzer is aan de bruine kant, maar gelukkig niet oranje. Allebei hebben ze een warme ondertoon. De poeders voelen zacht aan, hoewel er van de highlighter niet gelijk veel pigment afkomt.

MUA_bronze_sculpt09

1. Foundation en poeder. 2. MUA bronzer 3. MUA highlighter

MUA_bronze_sculpt07

Full-face mt de Bronze & Sculpt Contour Kit
Ook draag ik MAC Dainty blush en MAC Taupe lipstick

Het effect van de bronzer en highlighter vind ik mooi. Heel natuurlijk, de tinten passen goed bij mijn huid. Wel miste ik nog wat kleur, daarom heb ik blush toegevoegd.

MUA_bronze_sculpt08

De bronzer is niet heel warm en ik vind hem daarom ook best geschikt om mee te contouren. De glans van de highlighter is aan de zachte/subtiele kant. Mooi, maar als je een oogverblindende glow wilt, zal je wel flink moeten opbouwen. In gebruik vind ik de glans van de highlighter wel een stuk koeler uitvallen en persoonlijk vind ik dat jammer, een warme glans vind ik beter bij de bronzer passen.

MUA is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 3 augustus 2016 | 32 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Sterre op 3 augustus 2016 06:02

Door Femke op 3 augustus 2016 06:43

Ik vind dit product er juist voor MUA wel luxe uitzien. Natuurlijk matcht het geen high end product qua vormgeving, maar ik vind het wel mooi. De highlighter vind ik zelf tegenvallen, die gebruik ik niet. De bronzer gebruik ik bijna dagelijks. Ik moet juist altijd oppassen dat deze niet té heftig uitpakt op mijn gezicht. Ideaal om mee te contouren :-).

[Beantwoorden]

Mieke antwoordt op 3 augustus 2016 om 09:04:

Helemaal eens met Femke! Vind het ook een luxer uitstraling hebben dan menig andere MUA-product. Als je kijkt naar de oogschaduwpalettes is dit een verademing.

Ben hier wel benieuwd naar, ik denk dat ik snel even langs kruidvat wandel!

[Beantwoorden]


Door Jolien Nathalie op 3 augustus 2016 07:01

Wat fijn om te lezen dat je het een leuk product vindt! Wanneer ik dit duo bij kruidvat zie twijfel ik altijd, voornamelijk door het prijskaartje. Het mag dan wel Luxe in de naam hebben, ik vind het nog altijd een beetje duur voor een low budget product :) Voor die prijs koop ik liever bronzers en highlighters van andere, betere merken.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 augustus 2016 07:37

Ik vind het product er luxe uitzien voor MUA. Ik merk dat ik zelf heel wisselende reacties heb op de producten van MUA.

[Beantwoorden]


Door Elles op 3 augustus 2016 07:40

Ik ben er niet echt helemaal weg van. Ik weet niet, maar ik vind niet dat de kleuren me enthousiast maken.
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 augustus 2016 08:23

De bronzer vind ik wel echt een tikkeltje te warm. Zeker voor de contour. Op het gezicht lijkt ie wat koeler uit te pakken, maar op de swatch lijkt het bijna oranje.

[Beantwoorden]


Door Susan op 3 augustus 2016 08:45

Ik vind het niet zo heel bijzonder eigenlijk.. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 augustus 2016 08:50

Ik heb deze kit ook en mijn mening is hetzelfde. Prima bronzer maar de highlighter had wel iets minder subtiel mogen zijn..

[Beantwoorden]


Door Syl op 3 augustus 2016 09:27

Ik heb hier mee in mijn handen gestaan, maar toch niet gekocht.

De lichtroze mua pixel perfect multi-blush gebruik ik als gezichtspoeder. Het mag dan wel verkocht worden als blush… maar qua look deed hij me denken aan een gezichtspoeder van een high end merk van een paar jaar geleden. (YSL of Guerlin ofzo) die het gezicht een soort photoshop blur oneffenheden effect zou geven.
Maar die lichtroze mua pixel perfect multi-blush vind ik zelf wel een mooi effect geven fullface.

[Beantwoorden]


Door mieke | mieksmind op 3 augustus 2016 09:53

Ziet er prima uit, de highlighter vind ik mooi , wel iets te subtiel naar mijn mening & de bronzer is voor mij te warm. Niet echt een product voor mij.

[Beantwoorden]


Door Charile op 3 augustus 2016 10:26

Niet helemaal m’n ding denk ik. Misschien komt dat gewoon omdat ik niet zo van de bronzer ben, heb er een aantal maar gebruik ze nooit hihi

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 3 augustus 2016 10:34

De bronzer ziet er verrassend goed uit vind ik

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 3 augustus 2016 10:34

Best mooi maar ik laat m toch liggen ;)
je lipstick staat super trouwens!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 augustus 2016 10:41

Ik wist helemaal niet dat MUA luxe producten had! Dit ziet er wel goed uit, maar toch ben ik niet helemaal enthousiast. Al heel de highlighter wel een mooie, warme gloed :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 3 augustus 2016 11:30

Het product zelf vind ik er wel heel erg luxe uit zien eigenlijk. Mooi!

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 3 augustus 2016 11:52

Ik heb deze ook maar pak hem er eigenlijk niet zo vaak bij. De highlighter valt me wat tegen, jammer.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 3 augustus 2016 12:11

Ik heb onlangs een luxe – MUA product meegenomen, had het eerst ook niet door dat er een verschil was met de andere. Het zat alleen in een strakker doosje dan de rest denk ik. Ik vind het je op zich wel mooi staan hoor!

[Beantwoorden]


Door Styleteen op 3 augustus 2016 12:35

Heel mooi! Ook het doosje lijkt me fijn werken. Jou foto’s zijn zo pretty om naar te kijken, wauw!

[Beantwoorden]


Door anna op 3 augustus 2016 12:51

Hmmm, de bronzer ziet er iets te oranje uit naar mijn mening! Ik denk niet dat het mij zal staan. Ik vind het design van het doosje wel onwijs mooi, wauw!

[Beantwoorden]


Door Melike op 3 augustus 2016 13:54

Ik vind de kleur van de contour super mooi alleen mist er net wat glitter in de highlighter, dat had wat meer gekund naar mijn mening! Wel mooie verpakking, prachtig.

[Beantwoorden]


Door Jamey op 3 augustus 2016 14:04

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Linda op 3 augustus 2016 16:26

De verpakking en de bronzer vind ik prachtig. Ik ben wel fan van koele kleuren. Staat je ook prachtig!

[Beantwoorden]


Door Marlies op 3 augustus 2016 17:28

Hmm, ik denk dat ik hem ook wel ga proberen. Goeie budgettip om een beetje te gaan proberen lijkt me. Ik vind hem wel mooi! :)

[Beantwoorden]


Door Dineke op 3 augustus 2016 17:46

Ziet er echt goed uit! In principe vind ik het niet heel erg als de highlighter geen hele warme kleur heeft. Als mijne op is weet ik waar ik heen moet :) x

[Beantwoorden]


Door Sara | MevrouwMiauw op 3 augustus 2016 17:57

Het ziet er uit als een mooi product. Behoorlijk luxe voor een budget drogisterijmerk. De kleuren passen inderdaad goed bij je.

[Beantwoorden]


Door Asmara op 3 augustus 2016 18:32

Het product zelf vind ik er nog best luxe uitzien voor MUA. Ik heb het destijds niet gekocht omdat ik de swatches niet mooi vond. De bronzer leek bijna zelfs oranje en de highlighter viel bijna weg op mijn gezicht! Jammer, maar deze sla ik even over.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 3 augustus 2016 20:43

Van de reviews werd ik helemaal wild en wilde ik hem gaan kopen, maar in de winkel vond ik hem toch niet zo. Ik heb hem dus nog steeds niet haha, maar ik vind hem wel leuk!

[Beantwoorden]


Door Jonna@Burgertrutjes op 3 augustus 2016 20:49

Fijne review, voor mij is dit product niet zo geschikt…

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 4 augustus 2016 10:34

Ook ik wist niet dat ze een luxe lijn hebben. Ik weet niet of ik hier erg warm of koud van word, als ik de verpakking zo zie. Het klinkt wel als een fijn product en de prijs is ook lekker budget. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door laura op 4 augustus 2016 12:20

Het product interesseert me niet zo veel maar de lipstick die je op hebt is prachtig!! Blijkt dat ik die zelf ook heb haha maar bij mij lijkt ie veel koeler van kleur.. toch grappig hoe dat zo kan

[Beantwoorden]


Door Romy op 5 augustus 2016 16:11

Ik vind deze erg mooi!

[Beantwoorden]