NARSissist Cheek Studio Palette

narsissist_cheek_studio_palette01

De keren dat ik voor het NARS schap in de Sephora aan de Champs Elysées stond, waren alle limited editions al weg. Dat begreep ik ook wel, de collecties zijn vaak geliefd en je moet daarom maar net op het juiste moment in de parfumerie zijn. Maar twee weken geleden had ik eindelijk beet! Het prachtige NARSissist Cheek Studio Palette is de mijne.

narsissist_cheek_studio_palette02

narsissist_cheek_studio_palette03

Ik koop vrijwel elke keer dat ik in Parijs ben de NARS Laguna bronzer, deze gebruik ik zoals je waarschijnlijk wel weet, al jaren bijna elke dag trouw. In dit palette zit Laguna, maar ook nog een highlighter en contour + 4 blushes! Een prachtig groot palette met een spiegel op de deksel (wel een beetje lastig te fotograferen).

NARSissist Cheek Studio Palette € 59,00

narsissist_cheek_studio_palette04

narsissist_cheek_studio_palette05

NARSissist Cheek Studio Palette is een limited edition uit de collectie voor de lente en is exclusief verkrijgbaar bij Sephora. De kleuren in het palette zijn overwegend warm, met één duidelijk koele blushkleur.

narsissist_cheek_studio_palette06

Highlight – Contour Paloma – Bronzer Laguna
Blush 1 – Blush 2 – Blush 3 – Blush 4

Niet alleen Laguna is een bekende, ook Paloma zit als contour blush in het vaste assortiment van NARS.

narsissist_cheek_studio_palette07

Highlight – Contour Paloma – Bronzer Laguna

narsissist_cheek_studio_palette08

Blush 1 – Blush 2 – Blush 3 – Blush 4

narsissist_cheek_studio_palette09

Highlight

Ik was er al een beetje bang voor: van de matte highlighter zie je op mijn huid he-le-maal niets. Ik heb hetzelfde probleem met matte highlighter oogschaduws, die pakken bij mij ook niet. Waarschijnlijk komt dat omdat ik zo bleek ben, maar jammer is het wel. Ik kan deze highlighter nog wel gebruiken, maar dan om foundation mee af te poederen.

narsissist_cheek_studio_palette10

Contour Paloma

Paloma is een zachte contour blush met warme ondertoon. De bruine kleur vind ik precies goed. Contour poeders vind ik vaak te grijs en daarom te grauw, maar deze is erg mooi! De poeder is erg gepigmenteerd, dus ga er voorzichtig mee om. Gelukkig blendt hij erg makkelijk en kun je hem zelfs wanneer je teveel hebt aangebracht, nog natuurlijk laten ogen op je huid.

Ik heb Paloma langs mijn neus, maar ook een beetje onder mijn kaaklijn aangebracht.

narsissist_cheek_studio_palette11

Bronze Laguna

Laguna ken ik al heel lang en gebruik ik ook al heel lang. Een warme bronzer met subtiele glans, die ik heel mooi vind voor over mijn hele gezicht. Vlekt niet, blendt mooi en geeft mijn teint net wat meer kleur.

narsissist_cheek_studio_palette12

Blush 1

De blushes! Helaas hebben ze geen namen, wel nummers. Blush 1 is een koele lichtroze tint, met hele subtiele gouden glitters. Ze maken de blush net wat specialer en passen goed bij deze lieve kleur.

narsissist_cheek_studio_palette13

Blush 2

Dit is een beigetint die naar perzik neigt. Ook hier zitten glittertjes in, zilveren in plaats van gouden. Deze blush is heel naturel en universeel.

narsissist_cheek_studio_palette14

Blush 3

Dit is mijn favoriete blush uit het palette. Een bijzondere oranje tint met warme gloed. Echt heel erg mooi vind ik hem.

narsissist_cheek_studio_palette15

Blush 4

De laatste blush is tot mijn verbazing ook nog best koel van kleur. Deze roze tint vind ik ook erg mooi en zal zeker gezien worden. De gouden glans die erin zit geeft hem net wat extra’s. Lijkt wel een beetje op Orgasm!

narsissist_cheek_studio_palette16

Een gezichts palette kopen is vaak best een risico. Er is een grote kans dat niet alle poeders die erin zitten bij je huidskleur passen of naar je smaak zijn. Maar ik moet eerlijk zeggen dat me dat bij dit palette heel erg meevalt. De highlighter is op mijn huid dan onzichtbaar, maar de andere poeders ‘doen’ het op mijn gezicht hartstikke goed. De eerste blush zal ik misschien niet zo vaak gebruiken, maar de rest wel. En ik ben heel blij dat ik eindelijk een mooie contour poeder heb!

De textuur van de poeders is hier en daar wel wat poederig/talkerig, maar ook wel heel zacht. Ik vind de tinten heel mooi aanbrengen. Het pigment is goed, ze zijn totaal niet vlekkerig en ze blenden heel makkelijk. Je begrijpt vast dat ik heel blij ben met het NARSissist Cheek Studio Palette.

NARS is onder andere te koop bij Sephora en via de officiele webshop.


Reacties

Door Femke op 15 juli 2016 06:25

Wat een mooi palette heb je weten te scoren :-)! Jammer van de highlighter, maar alle andere producten vind ik erg mooi. Van blush 3 had ik niet zo veel verwacht, maar die vind ik misschien nog wel het mooist :-)!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 juli 2016 06:42

Ik vraag me af of een matte highlighter niet bedoeld is om dat te doen wat een highlighter moet doen: een lichter vlak creeeren. Niet elke highlighter geeft een glow. Het lijkt erop alsof deze meer bedoeld is om contrast te geven naast de contour en de bronzer dan een opzichzelfstaande highlight. In die hoedanigheid is het voor onze bleke huidjes misschien bijna onzichtbaar qua effect, maar het helpt denk ik wel bij het overall sculpten van je gezicht. Ik denk dat deze highlight meer geschikt is om juist all over het gezicht te gebruiken: op de neus, gedeeltes van het voorhoord en onder de ogen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juli 2016 om 09:10:

Yes, heb ik ook gedaan. Maar is dus niet zichtbaar omdat ik zo bleek ben.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 15 juli 2016 07:20

Oh, dit vind ik nou echt een geweldig palette! Allemaal mooie kleurtjes bij elkaar en zo handzaam voor on the go. Wat ik dan wel weer jammer vind, is dat de blushes geen namen hebben. NARS is daar normaal gesproken zo origineel mee ;). Of dat er in ieder geval wat bekende blushes in zitten, want zo zou ik heel wat blushes graag in dit palette terug zien!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 15 juli 2016 07:23

Mooie palette en fijn dat de meeste poeders goed bij je gezicht passen!

[Beantwoorden]


Door Susan op 15 juli 2016 08:10

Wat een mooi palette zeg! Jammer dat niet alle kleuren goed zijn. Ben benieuwd naar het contour poeder!

[Beantwoorden]


Door 2momZS || Maria op 15 juli 2016 08:18

Mooie palette, denk dat deze kleuren vrijwel iedereen staat. Jammer van de highlighter, ik heb Albatross en die vind ik wel geweldig van NARS!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 15 juli 2016 08:38

Toen ik de highlighter zag, viel mijn enthousiasme al een beetje weg! Helaas.

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 juli 2016 08:52

Wat een mooi palette is dit ook! Jammer van de highlighter, maar de rest van de poeders zijn wel heel mooi gelukkig!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 15 juli 2016 09:17

Ik vind het palette best prijzig, maar dat betaal je nu eenmaal voor een meer luxe-merk ;) Ik vind de kleuren wel heel mooi :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 15 juli 2016 09:41

Ziet er eeeeecht mooi uit <3

[Beantwoorden]


Door Shiralee op 15 juli 2016 09:54

Balen van de highlighter maar het palette is wel echt onwijs tof.

[Beantwoorden]


Door Michaela op 15 juli 2016 09:57

I own this palette too and i love it. Indeed the highlighter is not a highlighter for me but rather a powder i use under my eyes etc. I agree with one of the commenters before me that it might not be a highlighter which gives glow but rather to contour the face. However, it is quite handy that i have something to set my under eye concealer with in this palette and therefore do not need to grab another powder on days on which i prefer to wear most of my foundation or tinted moisturiser on its own (Great for traveling too). I love the blushes. I think they give such a nice variation of colours.I think the only thing which would have been nice is to add still a real glory highlighter to the palette too which would have ment i would not have had to pack another powder for my face when travelling.

[Beantwoorden]


Door Milotte op 15 juli 2016 10:26

Wat een gaaf pallet. Het ziet er echt heel mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Robin op 15 juli 2016 10:27

Mooi palette maar jammer dat de highlighter niet zichtbaar is. De nieuwe bobbi brown highlighters zijn daarin tegen echt prachtig! Zeker een aanrader om te proberen.

[Beantwoorden]


Door Amy op 15 juli 2016 10:28

Prachtig palette is het! Stond er gisteren mee in mijn hand bij Sephora maar uiteindelijk laten liggen omdat ik teveel twijfelde. Vind het wel echt een mooierd :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 15 juli 2016 10:48

Wauw, wat een prachtig palette! Fijne review

[Beantwoorden]


Door Melike op 15 juli 2016 11:05

hmm het is wel echt een plaatje maar ik denk dat ik liever zou gaan voor een smashbox variant.. Ik vind het gewoon niet zo geweldig.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 15 juli 2016 11:17

Ik vind het er zoooo mooi uit zien, maar ik weet gewoon dat ik hier niet alles van zou gebruiken. Wel een super fijne uitgebreide review :)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 15 juli 2016 11:22

Wauw wat een mooi palette is dit!

[Beantwoorden]


Door Mjay op 15 juli 2016 11:47

Op het eerste zicht vind ik het palette super mooi maar vind de kleuren net niet goed genoeg allemaal bij me staan.. En dan is de prijs me net iets te duur. Maar ik snap wel waarom je er zo gek op bent!

[Beantwoorden]


Door Sarahdise op 15 juli 2016 12:59

Dit palet lijkt heel erg op het One Shocking Moment-palet dat met de kerst uitkwam. De bovenste rij is identiek. Ik gebruik de lichte Paloma-kleur om concealer te setten. Als highlight is hij idd niet zo bruikbaar. Mooi paletje wel :)

[Beantwoorden]


Door Marijn op 15 juli 2016 13:35

Wat een prachtig palette!

[Beantwoorden]


Door Hester op 15 juli 2016 14:16

Welke lipstick draag je hier? Vind m heel mooi!!

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 juli 2016 14:40

ik vind het wel een mooi palette maar denk niet dat het echt een toevoeging zou zijn aan mijn stash op dit moment. jammer dat sommige wat te chalky zijn >.<

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 15 juli 2016 14:49

Wat een mooi vorm geven palette om te zien zeg. Echt prachtig. Een je hebt een mooi pareltje te pakken gehad. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Astrid op 15 juli 2016 15:37

Het palette ziet er heel mooi en luxe uit. Wel jammer dat het highliterpoeder niet zichtbaar is.

[Beantwoorden]


Door Lesley op 15 juli 2016 19:44

Hoi Vera! Wat een mooie blushes zitten hierbij zeg! Wat ik me nou afvraag, heb je geen problemen met het product uit het palette pakken omdat het zo dicht bij elkaar zit? Ik heb palette zoals dit maar dan in combinatie met oogschaduw en dat vind ik persoonlijk dus totaal niet handig, als je net een beetje uitschiet met je kwast zit je in de paarse oogschaduw :D . Mocht je hier geen problemen mee hebben ben ik echt super benieuwd wat voor kwast je hiervoor gebruikt :-) Alvast bedankt voor je reactie!

[Beantwoorden]


Door Eva op 15 juli 2016 20:00

Oeh erg mooi! x

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 15 juli 2016 21:43

Dat ziet er echt helemaal niet slecht uit zeg! Zo mooi! :o

[Beantwoorden]


Door manouk op 15 juli 2016 22:31

Mooi palette! Ik denk alleen dat ik niet alles ervan zou gebruiken. Welke lipstick draag je hier? Ik vind hem echt heel mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2016 om 18:43:

MAC Kinda Sexy!

[Beantwoorden]


Door kimberly op 16 juli 2016 14:28

Die highlights gebruik ik alleen onder mn wenkbrauw en voorhoofd. Niet echt bedoeld voor op je jukbeenderen:):)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 17 juli 2016 19:27

Ik vind dit echt een prachtig palette! Ik zit er zelf al tijden aan te denken om de Laguna bronzer aan te schaffen, al is het inderdaad veel leuker in zo’n palette met nog meer kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 juli 2016 10:19

Wat een mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 juli 2016 17:28

Deze had ik al een tijdje op het ook en nu wil ik hem al helemaal graag!

[Beantwoorden]