Likes/dislikes juli ’16

Zoals elke maand, behandel ik ook deze maand de likes/dislikes. Ik laat producten zien die ik erg goed vond en producten die me tegenvielen. Aan het einde van de video heb ik een mededeling wat betreft mijn uploadschema op YouTube de rest van de zomer. Wat dat voor me blog betekent, leg ik hieronder uit. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ook op mijn blog heb ik wat minder gepost de afgelopen tijd, zo is er op zaterdag bijvoorbeeld geen artikel live gegaan. Ik heb geen officieel zomerrooster, maar ik update wel minder. Vooral omdat er minder nieuwe producten uitgebracht worden en ik dus minder heb om over te schrijven, maar ook omdat het veel rustiger is online en ik heel duidelijk merk dat veel bezoekers/lezers/kijkers met vakantie zijn. En een beetje omdat ik zelf ook probeer wat vakantie te houden.

Ik zal op de zaterdag voorlopig geen updates plaatsen, de rest van de week is het streven wel elke dag iets nieuws te posten maar het kan dat er ook hier af en toe een dag uitvalt. De zomer is een lastige periode, dus ik hoop dat jullie begrijpen dat het nu even anders zal zijn.

Tot morgen!

Twitter Facebook
Categorie: Video | 31 juli 2016 | 27 reacties

Reacties

Door Jonna@Burgertrutjes op 31 juli 2016 08:02

Zelf nog niet eerder het palette van I Heart gekocht, maar na het zien van jouw vlog wil ik het palette ook hebben. Complimenten weer voor je vlog, je doet het zo leuk!!

[Beantwoorden]


Door Susan op 31 juli 2016 08:48

Veel likes dit keer! Jammer dat die mascara zo erg tegenvalt.. had er juist zoveel positieve verhalen over gehoord. Ik snap dat je wat minder upload, er zijn in deze periode gewoon een stuk minder bezoekers, helaas!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 31 juli 2016 09:05

Het Chocolate Vice palette is idd heel gaaf. Vind de peachy kleuren daarin erg mooi. En wat minder updates in de zomer lijkt me ok, er zijn gewoon veel minder mensen online. Maar er zijn genoeg producten om te reviewen hoor! Kruidvat heeft namelijk afgelopen week de nieuwe producten van Catrice in de schappen gelegd. Misschien is het juist leuk om in de zomermaanden producten te reviewen die wat minder aandacht krijgen? Dat je juist wat meer kan experimenteren? Is maar een idee hoor! Je moet vooral doen waar jij je fijn bij voelt en snap ook dat je vakantie wilt.

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 31 juli 2016 09:20

Wat een prachtige lipkleur draag je in deze video! En wat een teleurstelling al die CT dislikes… :(

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 juli 2016 09:39

Leuke video weer! De lipkleur die je draagt is heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 31 juli 2016 09:51

Leuke video! Het Chocolate Vice palette heeft mooie kleuren zeg! Begrijpelijk ook trouwens dat je even wat minder gaat posten met de zomer, dat is toch altijd een wat lastigere periode.

[Beantwoorden]


Door Ness op 31 juli 2016 10:38

Je ziet er goed Vera! Ik wil het Hourglass palet ook :-)

[Beantwoorden]


Door Femke op 31 juli 2016 10:54

De chocolate palettes blijven altijd mooi! Ahh het Ambient Lighting palette mocht niet ontbreken natuurlijk, deze staat zeker nog op mijn wishlist. De lipsticks van Charlotte Tilbury vind ik er zo mooi uit zien.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 31 juli 2016 11:12

Mooie producten laat je zien! Jammer dat de CT mascara het niet doet voor jou, ik heb er al goede dingen over gehoord. Maar of ’n mascara goed voor je werkt is iets heel individueels natuurlijk.
En geweldige oorbellen heb je in, passen perfect bij je haar :)

[Beantwoorden]


Door Syl op 31 juli 2016 11:13

Ik ben heel erg benieuwd naar die andere kleuren lipsticks van CT. Ik vind de swatches die ik online kan vinden zo mooi.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 31 juli 2016 11:25

Hele toffe video! Dat speel palette is zo mooi Wow! Jammer van die mascara maarja niet alles kan top zijn!

Dat je het rustig aan gaat doen heb ik begrip voor je werkt hard maar moet soms gewoon tijd vrijmaken

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 31 juli 2016 11:28

Logisch toch dat je het even rustig aan doet? Geniet lekker van de zomer!
Weer een hele leuke video Vera, ik kijk ze ook nog vaak genoeg terug haha

[Beantwoorden]


Door Elien op 31 juli 2016 11:48

Super mooie likes! Wou deze week het vice palette bestellen maar uitverkocht… Zeer spijtig! :-)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 31 juli 2016 12:29

Leuke enthousiaste video! I love it! Ookal was het met opnemen super warm, ik vind je er super mooi uitzien. Die lipstick vind ik ook geweldig! Welke is het? :)
Ga lekker van je vakantie genieten! Het is je van harte gegund. Ik heb een video van jou afgelopen week in Gran Canaria vanuit een bad met lush bruisbal gekeken. Heerlijk! Je werkt zo hard, dus jij verdient ook zeker vakantie! Liefs!

[Beantwoorden]


Door Demi op 31 juli 2016 12:48

Wat een leuke producten allemaal, je oorbellen zijn trouwens ook echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Marlies op 31 juli 2016 13:52

Geniet lekker van de vakantie!

[Beantwoorden]


Door Dineke op 31 juli 2016 14:51

Aaah, wat zijn jouw oorbellen mooi! :) Heerlijke video weer en geniet lekker van de rust!

[Beantwoorden]


Door simsim op 31 juli 2016 16:15

Mag ik vragen welke lipstick je op hebt? Super mooie kleur

[Beantwoorden]


Door Styleteen op 31 juli 2016 16:49

Superleuke video! Ik vind dat je het altijd heel leuk doet, liefs

[Beantwoorden]


Door Marijn op 31 juli 2016 18:14

Heel leuk filmpje! Ik snap het heel goed van het zomerschema!

[Beantwoorden]


Door melissa op 31 juli 2016 18:19

Je oorbellen vallen me direct op ! Ik vind ze heel mooi :)
Ik twijfelde laatst nog of ik het sleek highlighter pallete zou aanschaffen.
Maar als ik het pigment zo zie word ik er al helemaal blij van :D Ga hem zeker gauw bestellen.

Je lipstick kleur die je op hebt is heel mooi trouwens
Je likes en dislikes video’s vind ik altijd superleuk om naar te kijken en ben er altijd het meest benieuwd naar ! Blijf zo doorgaan vera :)

[Beantwoorden]


Door Nina Simplynspecial op 31 juli 2016 21:04

Dit vind ik altijd leuke video’s :) Mijn wishlist is meteen weer een beetje aangevuld hihi. Ik moet ook nog steeds een I heart make up palette scoren.

[Beantwoorden]


Door Emke op 31 juli 2016 21:58

Erg leuke video! Ik ben erg benieuwd naar het highlighter palette van Sleek want hij ziet er prachtig uit! Ja, ik moet ook zo’n grote fan brush hebben! ;)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 1 augustus 2016 00:00

De lipstick die je in de video draagt is echt prachtig! Welke is dit? Ik wil em ook ;-)

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 augustus 2016 12:26

het chocolate vice palette moet ik nog steeds even scoren :D

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 1 augustus 2016 16:16

mooie likes heb je deze maand. Ik vind die kwast zelf ook wel wat van bh. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Marianne op 22 augustus 2016 20:20

Leuke video weer!

Ik ben echt mega benieuwd welke lipstick je draagt, ik ben al zo lang op zoek naar zo’n kleur!

Je straalt, ik hoop dat het goed met je gaat.

[Beantwoorden]