Hourglass Ambient Lighting Palette

hourglass_ambient_lighting_palette01

Ik heb het niet zo op ‘correcting powders’. Poeders die je vrijwel niet ziet zitten en die beloven te corrigeren, camoufleren en de huid te laten stralen. Bij mijn huid valt er zoveel te corrigeren en te camoufleren, daar helpt een beetje poeder niet bij. Geef mij maar flink wat foundation en concealer! Toch kocht ik onlangs het Hourglass Ambient Lighting Palette, met drie wel heel bijzondere poeders.

hourglass_ambient_lighting_palette02

hourglass_ambient_lighting_palette03

In warenhuis Liberty in Londen, werd ik terwijl ik ein-de-lijk even zat, onder handen genomen door een hele aardige visagiste van Hourglass. Zij bracht het Ambient Lighting Palette bij me aan. En wow, wat stond dat mooi. Mijn huid zag er niet meer vet uit, maar straalde juist. Een beetje kleur, een natuurlijke glans en een minder glimmende t-zone haalden mij over het palette te kopen.

De prijs van het palette is afhankelijk van waar je hem koopt, maar hij kost ongeveer zo’n +/- € 65. Elke poeder weeg 3,3 gram.

Hourglass Ambient Lighting Palette € 65,00

hourglass_ambient_lighting_palette04

Het palette is prachtig stijlvol vormgegeven. Het doosje heeft een rokerige kleur en de poeders lijken wel drie kussentjes!

hourglass_ambient_lighting_palette05

hourglass_ambient_lighting_palette06

Dim Light – Incandescent Light – Radiant Light

Dim Light: een neutrale perzik beige poeder. Vervaagt imperfecties en laat de teint stralen.

Incandescent Light: een opalen parelmoer poeder. Laat de teint stralen met een hemelse glans

Radiant Light: een sun kissed beige poeder. Verbetert de gelaatskleur met een geloofwaardige en subtiele warmte.

Dit zijn de teksten die op de verpakking staan. De beschrijvingen klinken goed en lijken als ik naar de swatches kijk, ook grotendeels te kloppen.

hourglass_ambient_lighting_palette07

Voor – Na

Dim Light heb ik over mijn hele gezicht aangebracht en geeft een hele subtiele gloed en gezonde kleur.

Incandescent Light heb ik aangebracht op mijn jukbeenderen, boven mijn wenkbrauwen, op de brug van mijn neus en het hartje van mijn lippen. Is op onderstaande foto wel wat beter zichtbaar.

Radiant Light heb ik op mijn jukbeender aangebracht voor wat meer kleur. De laatste stap die het geheel echt afmaakt.

hourglass_ambient_lighting_palette08

Ik vind het resultaat prachtig. Onder de Hourglass poeders draag ik foundation en concealer en onder mijn ogen een klein beetje matterende poeder, maar verder niets.

Ik vind het heel mooi hoe de Hourglass poeders mijn huid op een hele natuurlijke manier laten stralen, wat meer kleur geven en het vette van mijn t-zone opvangen zonder duidelijk te matteren. Met dit palette vervang je de matterende gezichtspoeder (grotendeels), bronzer, blush en highlighter.

hourglass_ambient_lighting_palette09

Ik had nooit verwacht dat het voor mij zou gaan werken, maar ik ben heel erg blij met het prachtige resultaat dat het Hourglass Ambient Lighting Palette geeft. De zachte poeders blenden prachtig in en blijven vrijwel de hele dag zitten. Het enige probleem met de poeders – iets wat ik in andere reviews ook las – is dat ze zo zacht en fijn zijn, dat ze te snel los raken, waardoor je eerder product verspilt. Ik probeer er daarom zo voorzichtig mogelijk mee om te gaan.

Hourglass kun je onder andere kopen in de internationale webshop van Sephora.


Reacties

Door Femke op 20 juli 2016 07:23

Dit is een palette die al langere tijd op mijn wishlist staat. Ik vind dit palette zo onwijs mooi. Op de voor en na foto zie ik niet veel verschil, maar op die foto daaronder zie ik het wel. Prachtig :-). Zo mooi, maar toch subtiel.

[Beantwoorden]


Door Liset op 20 juli 2016 07:27

Ik koop de laatste tijd nooit meer makeup omdat ik meer dan genoeg heb, maar voor dit palette maak ik graag een uitzondering! Ik vind dat je het verschil goed kunt zien en het laat je huid inderdaad stralen :). Het effect vind ik prachtig!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 20 juli 2016 07:31

Wauw, wat een prachtige palette. Die kussentjes zijn superleuk en de kleuren geven een mooi resultaat.

[Beantwoorden]


Door Syl op 20 juli 2016 07:33

Ik zou persoonlijk alleen dim light willen hebben. De bronzer gebruik ik toch niet.
Verkoopt de Sephora op de Champs Elysees geen Hourglass meer? Ik was er 2 weken geleden en ik zag het nergens.

[Beantwoorden]

Syl antwoordt op 20 juli 2016 om 07:35:

Euh ik bedoelde dat middelste poedertje

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2016 om 14:59:

Nee, klopt! Verkopen ze helaas niet.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 20 juli 2016 07:44

Wat een beauty van een palette! Alle drie de tinten zien er prachtig uit. Aangebracht op je huid ziet het er ook erg mooi en verzorgd uit. Je krijgt er een mooie glow van <3

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 20 juli 2016 07:55

Ik heb de dupe van dit palette: Make up revolution radiance palette. 3 rondvormige poeders die een zachte glow geven en bijna exact hetzelfde zijn. :) Niet te verwarren met het highlighter palette.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2016 om 14:59:

Oeh, daar ga ik eens naar kijken!

[Beantwoorden]


Door Susan op 20 juli 2016 07:55

Ik vind het er mooi uit zien, maar toch een beetje prijzig voor dit effect.

[Beantwoorden]


Door Eva op 20 juli 2016 07:58

Mooi zeg! Je ziet duidelijk meer definitie in je gezicht door de poeders!

[Beantwoorden]


Door Eline op 20 juli 2016 07:58

Deze staat echt al een tijdje op mijn wishlist, hij is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 juli 2016 07:59

Deze zijn mooi he? Ik heb zelf alleen Radiant Light en die gebruik ik als bronzer. Echt ideaal en heel mooi effect zeker in de zomer.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 20 juli 2016 08:54

Wauw wat mooi! Ik wil ‘m ook al een tijdje <3

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 20 juli 2016 09:04

Ik heb dit palet meer dan een jaar en hij is het inderdaad het zo waard! Alle poeders voelen als fluweel en het effect is prachtig! Incandescent light is mijn favoriet (een highlighter die heel natuurlijk lijkt). Ik vind hem trouwens wel lang meegaan en ik gebruik hem iedere dag :)

[Beantwoorden]


Door anna op 20 juli 2016 09:29

Het resultaat is heel mooi en natuurlijk! Ik vind het een prachtig product, maar voor de prijs vind ik wel dat het effect minimaal is. Maar de poeders zien er wel onwijs mooi uit, ik word er wel hebberig van haha.

[Beantwoorden]


Door Charile op 20 juli 2016 09:47

Ziet er mooi uit, jammer dat de prijs aan de hoge kant is.

[Beantwoorden]


Door mybrunetteambition op 20 juli 2016 09:56

Je ziet duidelijk een verschil ! Ik wil deze al super lang maar de prijs houdt mij telkens toch een beetje tegen. Best wel kostelijk

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 20 juli 2016 09:57

Mooizeg! Ik zie echt het verschil wel. Ik vind je kapsel trouwens echt heel erg leuk staan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2016 om 15:00:

Dankjewel! :D

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 20 juli 2016 10:18

Wat een prachtig palette. Ik heb met dit palette in mijn hand gestaan in de Liberty in Londen maar hem uiteindelijk niet gekocht. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik daar toch een beetje spijt van heb..

[Beantwoorden]


Door Mjay op 20 juli 2016 10:19

Zit ik gisteren nog te zeggen dat ik echt niet snap wat iedereen zo geweldig vind aan dit palette, bewijs je even het tegendeel haha :-D Dit is echt de eerste review hiervan waarbij ik inderdaad zie hoe mooi het effect is!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2016 om 15:01:

Dankjewel! Dat vind ik goed en leuk om te horen.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 20 juli 2016 10:20

Mooi subtiel effect! De kwaliteit lijkt me geweldig

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 20 juli 2016 10:36

Wat een mooi pallete. Ik hoor zoveel goed erover dat ik zelf ook erg nieuwsgierig geworden ben ondertussen. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Laura J op 20 juli 2016 10:49

De poeders hebben zeker een prachtige finish, maar ik vind Dim Light als all-over gezichtspoeder persoonlijk wel te donker/warm voor een NW10 huid. Dan lijkt Ethereal Light (los verkrijgbaar) me geschikter. Ben heel hard op zoek naar een goedkopere dupe hiervoor, maar goedkopere merken lijken geen middenweg te kennen tussen supermatterend of supershiny…

[Beantwoorden]


Door Dionne op 20 juli 2016 11:13

Wauw! Die ziet er goed uit! Heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Beautydiarynl op 20 juli 2016 11:15

Mooi resultaat! Maar wat prijzig, wow..

[Beantwoorden]


Door Teddy op 20 juli 2016 11:18

Wat een prachtig effect geven de poeders!

[Beantwoorden]


Door Maren op 20 juli 2016 11:59

Hoi Vera,

Even een ongerelateerde vraag maar ken jij al de nieuwe Lipgloss van Louboutin, genaamd Loubilaque?
Er wordt beweerd dat hij niet plakt. Verder zit hij weer in een schitterende verpakking. Moest gelijk aan jou denken toen ik het plaatje zag. Hij is wel verschrikkelijk duur (80 euro!!).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2016 om 15:02:

Heb hem gezien toen ik in Parijs was, maar heb hem niet gekocht omdat ik nooit lipgloss draag. Heb nu wel een klein beetje spijt, want misschien is hij toch wel leuk voor een review. Wel weer €80 inderdaad, pfoe.

[Beantwoorden]


Door Melike op 20 juli 2016 12:28

Very pretty! Vind het echt een mooi effect geven en wat een prachtige foto’s weer. Zie meteen dat het foto’s van jou blog zijn hihi.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 20 juli 2016 13:07

Wow dit verbaast me op een positieve manier! Echt een heel mooi palette. Had niet zo’n resultaat verwacht maar vind het echt heel mooi :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 juli 2016 13:19

Ik ben alleen al verliefd op de verpakking geworden, laat staan het effect! Wauw, wat een mooi product <3

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 juli 2016 14:15

Heel erg mooi palette is dat! Ik wil dat al zo lang!

[Beantwoorden]


Door Astrid op 20 juli 2016 14:28

Wauw wat een mooi resultaat, hele duidelijk voor en na foto’s. Subtiel effect, maar het maakt wel echt verschil. Mooi luxe product hoor…

[Beantwoorden]


Door Rosa op 20 juli 2016 15:59

Ik heb gister het Make Up Revolution Ultra Contour palette gekocht (met korting, weliswaar), en dat is voor mij al een grote investering. Dit is een prachtig palette, maar omdat ik net zo goed veel goedkopere matterende poeder, bronzer, blush en highlighter kan dragen, vind ik dit toch echt te duur. Wel weer een hele goede revieuw Vera!

[Beantwoorden]


Door Tali op 20 juli 2016 16:12

Diffused light en Ethereal light (vooral de laatste) zijn prachtig <3. En super geschikt over het hele gezicht voor hele lichte huidjes. Ethereal light is mijn favoriet. Het palette vind ik er, persoonlijk, te donker uit zien.

Bij Ethereal light heb ik al een behoorlijke pan geraakt.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 juli 2016 11:25

Dit palette staat echt al een hele tijd op mijn wishlist. Ik vind het effect ook erg mooi bij jou!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 juli 2016 14:57

Oh wauw wat een prachtige poeders zijn dit zeg! Zo mooi! Ik hoop echt dat de Hourglass nog eens ergens in Nederland gaan verkopen!

[Beantwoorden]

Carla Brandts antwoordt op 3 september 2019 om 22:16:

Nu te koop bij de Bijenkorf online

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 22 juli 2016 09:58

Wat een prachtig resultaat!

[Beantwoorden]


Door Elisabeth op 24 juli 2016 21:50

prachtige foto’s!! x

[Beantwoorden]


Door Sanne op 22 augustus 2016 19:59

Mooie look! Welke lipstick draag je op deze foto’s?

[Beantwoorden]