Real Techniques Ultimate Base Set

real_techniques_ultimate_base_set01

Wist je al dat de Real Techniques kwasten een mini make-over hebben gekregen? De stelen zijn tegenwoordig feller paars, roze en oranje. Ook zijn er nieuwe kwasten en leuke (limited edition) sets. Met de Ultimate Base Set ben ik heel blij, want daarin zitten twee van mijn favoriete RT kwasten + de geweldige Miracle Complexion Sponge!

real_techniques_ultimate_base_set02

real_techniques_ultimate_base_set03

In de Ultimate Base Set zit een Expert Face Brush, Miracle Complexion Sponge en een Deluxe Concealer Brush. Die laatste is nieuw, maar lijkt wel erg veel op de Deluxe Crease Brush, die door velen al voor concealer werd gebruikt.

Bij de set zit een ‘mirror to-go case’. Een etui met aan de binnenzijde een spiegel en ruimte voor drie kwasten. Opzich slim bedacht, maar drie kwasten is niet veel en de Miracle Complexio Sponge moet je nog steeds apart opbergen. Ik vind het prima dat deze etui erbij zit, maar echt een toevoeging vind ik het niet.

Real Techniques Ultimate Base Set € 26,99

real_techniques_ultimate_base_set04

real_techniques_ultimate_base_set05

real_techniques_ultimate_base_set06

Expert Face Brush

De Expert Face Brush had ik al en gebruikte ik al ontzettend veel en vaak. Een hele fijne kwast voor het aanbrengen van foundation. Stevig, maar toch zacht. Compact, maar toch flexibel. Het is mijn favoriete kwast als het om het verdelen van foundation gaat.

En de Expert Face Brush die ik al had is na bijna drie jaar intensief gebruik, nog steeds perfect in vorm. Love it!

real_techniques_ultimate_base_set07

real_techniques_ultimate_base_set08

real_techniques_ultimate_base_set09

Deluxe Concealer Brush

De Deluxe Concealer Brush lijkt heel veel op de Deluxe Crease Brush, die door velen (waaronder ikzelf) al gebruikt werd voor concealer. De Deluxe Concealer brush is alleen net iets dikker en luchtiger. De kwast werkt heel makkelijk en snel voor het zowel verdelen van concealer onder de ogen, als op pukkeltjes en andere oneffenheden. Deze kwast pakt elk hoekje.

real_techniques_ultimate_base_set10

real_techniques_ultimate_base_set11

real_techniques_ultimate_base_set12

Miracle Complexion Sponge

Er is maar één goed alternatief voor de Beautyblender en dat is de Miracle Complexion Sponge van Real Techniques. Los kost hij zo’n € 6 (de Beautyblender bijna €20!). Wees wel voorzichtig met dit sponsje, het materiaal is teer. Je maakt hem vochtig onder stromend water en gebruikt hem daarna voor foundation, concealer of een ander vloeibaar beautyproduct. De Miracle Complexion Sponge komt in elke hoek en plooi. De vorm is wel iets veranderd sinds de spons in 2013 gelanceerd werd, maar hij werkt nog net zo fijn.

real_techniques_ultimate_base_set13

Ik ben al jaren fan van Real Techniques. De kwasten zijn compleet cruelty free, de haren zijn super zacht en vallen vrijwel niet uit. Ze blijven ontzettend lang mooi en behouden hun vorm.

In deze set zitten twee van mijn favorieten kwasten en de perfecte dupe van de Beautyblender. Ik kan je de Ultimate Base Set zeker aanraden als je elke dag foundation en concealer gebruikt. Ik vind de Expert Face Brush, Delxue Concealer Brush en de Miracle Complexion Sponge echt heel erg fijn.

De Real Techniques Ultimate Base Set kun je vanaf 1 juli 2016 bijvoorbeeld hier* en hier* bestellen.


Reacties

Door Lenneke op 29 juni 2016 06:52

Elke keer weer neem ik me voor om hier iets van te kopen…

[Beantwoorden]

Zoe antwoordt op 13 juli 2016 om 20:32:

Ik heb heb hem ook si ds kort hij bevalt me heel erg goed

[Beantwoorden]


Door Nina op 29 juni 2016 06:59

De kwasten van real techniques kan je ook via hun eigen website bestellen! De kwasten zijn daar erg goedkoop en de verzendkosten zijn ongeveer $2 naar Nederland! Alleen de levering duurt wat langer maar dat heb ik er wel voor over.

[Beantwoorden]

Syl antwoordt op 29 juni 2016 om 07:38:

Sommige Etos filialen verkopen tegenwoordig ook RT.

[Beantwoorden]

Marit antwoordt op 30 juni 2016 om 11:37:

Maar de kwasten zijn daar veel duurder en er is minder aanbod.

[Beantwoorden]

linda antwoordt op 28 maart 2017 om 16:54:

Dan is de prijs echt super erg omhoog gegaan want het is nu 20 euro om naar Nederland te brengen.

Echt super veel!!!

[Beantwoorden]


Door Jolien Nathalie op 29 juni 2016 08:46

Wat een leuk setje! Ik gebruik al jaren Real Techniques en ik ben het helemaal met je eens. Hun makeup sponsje is toch wel mijn ultieme favoriet voor gezichts makeup. Het is goedkoop en mijn foundation en concealer zier er altijd goed uit :) De beautyblender is ook fijn natuurlijk maar het Real Techniques sponsje is echt wel een goede dupe ervoor!

[Beantwoorden]


Door Ilona Wielinga op 29 juni 2016 08:51

Deze kwasten lijken me zo fijn, misschien toch maar eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 juni 2016 08:53

Ik vind de kwasten echt heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle M op 29 juni 2016 09:03

Ik vind Real Techniques ook een leuk merk, maar heb er niet zoveel van! Deze set lijkt me ideaal!

[Beantwoorden]


Door Anna op 29 juni 2016 09:12

Ik heb zelf de beautyblender dupe ook net een week en vind hem super fijn! Normaal gebruikte ik maar af en toe foundation omdat het meestal streperig en dik aanbracht. Zelf hou ik van een dunnen geblende foundation, waar deze spons zeker voorzorgd! Ik vind het vooral mooi om er een cream higliter en blush vooraf mijn gezicht te blanden echt een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Astrid op 29 juni 2016 09:12

Ik heb sinds kort ook real Techniques kwasten en het zijn echt mijn favoriete kwasten!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 29 juni 2016 09:19

Real Techniques kwasten zijn écht fantastische kwasten! Het is dat ik al 1 kwast van dit setje heb, anders leek het me een goed cadeau voor mijzelf ;)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 29 juni 2016 09:25

De kwasten van Real Techniques zijn zo ontzettend fijn. Sinds ik er een aantal in mijn bezit heb kan ik echt niet meer zonder. Deze set klinkt ook erg prettig, ik ben nu vooral heel erg benieuwd naar de Miracle Complexion Sponge!

[Beantwoorden]


Door Tine op 29 juni 2016 09:26

Dat ziet er goed uit! Alleen dat etui-ding is weer zo iets dat onder in mijn schuif beland en dat vind ik dan weer zonde.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 29 juni 2016 09:57

Fijne kwasten zijn dit! Ik gebruik ze zelf ook graag.

[Beantwoorden]


Door Irina op 29 juni 2016 09:59

Leuk dat ze met limited editions komen! Met de miracle complexion sponge ben ik ook nog altijd onwijs blij.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 29 juni 2016 10:09

Ah wat fijn om deze super positieve review te lezen. Ik heb de set ook ontvangen en ik moet hem nog proberen. Dat belooft dus heel veel goeds :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 29 juni 2016 10:23

Ik heb maar 2 RT kwasten (de grote poederkwast en de retrectable kabuki brush) maar ik wil zeker nog meer proberen.

[Beantwoorden]


Door Chantalle op 29 juni 2016 10:28

Ik heb zelf nog geen kwasten van RT maar ik hoor er zoveel goede verhalen over! Ik ben er nu wel erg benieuwd naar geworden.

[Beantwoorden]


Door Demi op 29 juni 2016 10:40

Klinkt als een geweldige set. Ik heb nog geen enkele kwast van RT, maar dit lijkt me wel een erg mooie startersset. :)

[Beantwoorden]


Door Robin Valentine op 29 juni 2016 10:40

ik heb het sponsje pas ook gekocht, het was in de aanbieding bij Etos. ik vind hem echt super fijn en mijn foundation is er veel mooier door aangebracht! <3

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 juni 2016 10:50

De spons is zo fijn! Toen ik hem voor het eerste gebruikte heb ik na een week gelijk al een back up gekocht.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 29 juni 2016 10:53

Wat ontzettend fijn dat ze naar hun kopers luisteren en dan een goede concealer brush maken.

[Beantwoorden]


Door anna op 29 juni 2016 11:05

Fijn setje! Maar als je de beautyblender voor zowel foundation als concealer kunt gebruiken snap ik het nut van twee losse kwasten niet echt. Ik ben echt benieuwd naar deze dupe van de beautyblender!

[Beantwoorden]


Door Jana op 29 juni 2016 11:11

Deze set zou ik ook wel willen. De spons en de EFB zijn sowieso al favorieten dus daar wil ik er zeker wel extra van.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 29 juni 2016 11:18

Super handig setje! Echt alles wat hierin zit zou ik ook echt gebruiken, dat heb ik meestal niet met setjes.

[Beantwoorden]


Door Chelsey op 29 juni 2016 11:31

Ik had gister nog een paar setjes van Real Techniques in mijn handen. Het enige wat mij tegenhoudt is de prijs. Maar ze zien er wel erg goed uit!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 29 juni 2016 11:58

Oeh ik had de expert face brush ook net gekocht in de aanbieding bij de Etos haha! Moet ‘m nog proberen maar zo te lezen was het een goede aankoop :)

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 29 juni 2016 12:31

De Expert Face Brush is ook m’n favoriete kwast om foundation aan te brengen! Ben sowieso heel blij met al m’n aankopen van dit merk, de kwaliteit heeft me nog nooit teleurgesteld. Ik koop ze altijd via iHerb, duurt wat langer qua verzending maar goedkoper vind je ze niet :)

[Beantwoorden]


Door Esther op 29 juni 2016 12:41

Ziet eruit als een super fijn setje!

De concealer kwast heb ik niet, maar die andere kwast en spons toevallig wel. Gebruik ze allebei heel vaak!

[Beantwoorden]


Door Sara | MevrouwMiauw op 29 juni 2016 12:43

Wat een ontzettend mooie basic set! Dat heeft Real Techniques goed gedaan. :)

[Beantwoorden]


Door Demi op 29 juni 2016 13:14

Het is dat ik sinds kort gestopt ben met het gebruiken van BB Cream of foundation, anders had ik deze set zeker aangeschaft!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 29 juni 2016 13:36

De kwasten lijken me heel fijn, misschien toch maar eens proberen, zo’n setje is dan ideaal

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 29 juni 2016 13:45

Wat een tof setje!
Een vriendin van mij heeft een paar RT kwasten en ze vind ze echt heel goed! Ik ga ze denk ik ook aanschaffen. Dit setje lijkt me heel leuk !

[Beantwoorden]


Door Rosa op 29 juni 2016 13:56

Stevig, maar toch zacht. Compact, maar toch flexibel.
Dit stukje lijkt echt op een maandverband reclame, ik las het ook meteen met zo’n reclame, supergrappig! (geen haat ofzo, het viel me gewoon op)

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 29 juni 2016 14:04

Fijne producten! De miracle complexion spons gebruik ik zelf ook al bijna een jaar.

[Beantwoorden]


Door Valerie op 29 juni 2016 14:06

Ah, wat een fijne kwasten! Die lijken me heel fijn :-)

[Beantwoorden]


Door manon op 29 juni 2016 15:31

Real techniques kwasten vind ik superfijn! Deze kwasten en sponsje zijn hier favoriet!

[Beantwoorden]


Door joelle op 29 juni 2016 15:51

Die zijn er erg goed uit, leuk setje ik wil hem wel proberen!

[Beantwoorden]


Door Loïs' Blog op 29 juni 2016 16:19

Fijne review! Ik weet dat je groot fan bent van deze kwasten!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 29 juni 2016 18:23

De kwasten van Real Techniques zijn zo fijn, en deze zien er ook weer supergoed uit!

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 juni 2016 19:53

de kwasten lijken me nice :D

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 29 juni 2016 22:35

Ik gebruik sinds een tijdje de RT expert face brush, vind hem super fijn! En laatst bij Etos met 25% korting een RT set oog kwasten gekocht.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 30 juni 2016 00:42

Wat een leuk setje! Ik gebruik de Expert Face Brush ook om mijn foundation mee aan te brengen en ik ben er heel tevreden over.

[Beantwoorden]


Door Lys op 30 juni 2016 00:47

Mooie set met enkel fijne dingen! Zowel de Expert Face Brush als de Miracle Complexion Sponge zijn twee van mijn meest gebruikte make-uptools.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 30 juni 2016 10:51

Ik heb ook meerdere kwasten sets gekocht waar ook die etui bij zat, persoonlijk vind ik het geen toegevoegde waarde aan de set helaas. Maar de kwasten vind ik zo fijn in gebruik echt ideaal. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 30 juni 2016 13:12

Dit lijkt mij echt één van hun betere sets!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 juli 2016 15:27

Wat een super handig setje zeg!

[Beantwoorden]


Door Marissa op 2 juli 2016 01:33

Hoe maak je zo’n sponsje eigenlijk schoon? Ik spoel hem nu na gebruik steeds even uit. Maar ik krijg de makeup er niet volledig uit. En ik durf niet met zeep aan de slag omdat ik bang ben dat dat niet goed zal zijn voor het materiaal?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2016 om 16:38:

Ik maak hem schoon met een zeepje, nat maken en daar steeds langs wrijven. Uitknijpen en herhalen tot er geen viezigheid meer uitkomt.

[Beantwoorden]


Door Emke op 2 juli 2016 11:49

Wat een leuke set. Mijn vriendin wil al een tijdje de Expert Face brush hebben van Real Techniques, maar deze set is nog leuker dus ik denk dat dit een super leuke cadeau voor haar zou zijn.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 juli 2016 13:52

Hoi! Zou de foundation kwast evt ook te gebruiken zijn voor poeder of blush? Os is hij daar te stevig voor?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2016 om 16:37:

Ik zou dat persoonlijk niet fijn vinden omdat hij inderdaad stevig en compact is. Krijg je denk ik snel strepen mee.

[Beantwoorden]


Door Julia op 2 juli 2016 16:37

Je zou eens de Morphe M439 moeten proberen, dat is ook echt een topper! Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 4 juli 2016 12:53

Ik ben mega fan van de real techniques kwasten! Ze zijn zo super fijn en zacht en gaan ook lang mee. Ook brengen ze mijn make-up echt perfect aan. Die spons wil ik nu ook graag proberen, maar ik wacht totdat mijn beautyblender echt aan vervanging toe is.

[Beantwoorden]


Door Jenske op 8 juli 2016 09:50

Bij de primark heb je nu de nieuwe ‘luxere’ makeup producten, waaronder een nieuwe dupe van de beautyblender, ik heb hem en komt naar mijn idee ontzettend in de buurt van de beautyblender, misschien een leuk idee om deze te reviewen? Ze hebben ook die kleine eitjes voor concealer etc. Xx

[Beantwoorden]


Door Jildou op 17 juli 2016 21:52

Wat ik me nu afvraag… is de Miracle Complexion Sponge net zo zuinig in gebruik als de Expert Face Brush? Ik gebruik de kwast namelijk met veel plezier maar ben wel heel benieuwd naar de Miracle Complexion Sponge, alleen ben ik bang dat hij veel (dure) foundation opzuigt!

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 20 september 2016 21:32

Ik ben fan van de kwasten van Real Techniques en dit lijkt mij ook weer een fijn set! Ik gebruik nu de buffing brush voor mijn foundation en de Deluxe Crease Brush voor oogschaduw en inderdaad mijn concealer. Ik hoor zoveel goeds over de Expert Face Brush dat ik eraan denk dit setje aan te schaffen. Maar wat is het verschil tussen beide kwasten? Brengt de Expert Face brush het mooier en dekkende aan of maakt dat niet zoveel uit?

[Beantwoorden]