Low-budget Artistry make-upborstels | Eerste indruk

Ik was al tijden benieuwd naar de speciale artis(try) make-upborstels. Ik zag de meest luxe sets voorbij komen, maar toen viel mijn oog opeens op de betaalbare roségouden(!) set van Boozycosmetics. Ik kreeg de Artistry Set opgestuurd en filmde een eerste indruk review. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Je kunt de 10-delige Boozycosmetics Artistry Set hier* bestellen.


Reacties

Door Inge op 7 juni 2016 07:22

Meid, ik vind je blog fantastisch maar de laatste tijd heb je zoveel grote reclame banners op je site. Vandaag is t bonduelle! Beeldvullende advertentie over je artikels heen, krijg t ook niet weggeklikt (iPhone 5), heel storend. Als je hier voor kiest dan is t prima, maar weet wel dat t ontzettend hinderlijk is ;)
Wilde ik je graag terugkoppelen.
Liefs!

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 9 juni 2016 om 11:03:

Eens! Reclame snap ik heel goed, maar dit is best vervelend :/

[Beantwoorden]


Door Akosua op 7 juni 2016 09:09

Wat leuk om de kwasten in actie te zien. Ik blijf twijfelen of ik ze wel echt handiger vind dan ‘gewone’ kwasten. Ik ben het overigens echt met Inge eens, door die grote niet wegklikbare banners sla ik op mijn mobiel ook sneller artikels over.

[Beantwoorden]


Door Robin Valentine op 7 juni 2016 09:12

ze zien er super mooi uit! fijn dat ze je bevallen :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 7 juni 2016 09:23

Leuke video! Fijn dat de borstels zo goed bevallen!

[Beantwoorden]


Door romy op 7 juni 2016 09:44

Even wat anders…
wat heb je een bloed irritante nivea reclame op je site.
Hij komt naar beneden is niet weg te klikken en je kunt amper een artikel aanklikken…

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 9 juni 2016 om 12:53:

Mee eens!!!!!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 7 juni 2016 09:56

Ik was hier zo benieuwd naar. Ik zou ze zelf ook wel willen proberen dus wie weet ga ik het toch wel proberen. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Nanda op 7 juni 2016 10:15

Als je rechtstreeks vanaf je site kijkt krijg je het filmpje ‘ wie is vera’. Ik dacht, huh? Gaat toch over borstels? Maar als ik verder klik komt t j hijuiste filmpje.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 7 juni 2016 10:17

Had ze al gespot op Boozyshop! Ik denk dat het erg wennen is in gebruik maar het effect vind ik wel héél mooi. Zoals je zegt, de bronzer en blush zijn zijn prachtig ingeblend. Mooie vormgeving ook, heel design-achtig haha :D

[Beantwoorden]


Door Linda op 7 juni 2016 10:33

Ik ben het helemaal met je eens, de borstels voor het gezicht geven het mooiste effect! Hier ben ik dan ook zeker benieuwd naar geworden :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 7 juni 2016 10:57

Ben echt zooooo benieuwd of ik zelf met die borstels overweg zou kunnen! Ik zie ze meer en meer opduiken op blogs en youtube.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 7 juni 2016 11:25

Wauw vooral de kwasten voor het gezicht geven echt een mooi effect!

[Beantwoorden]


Door Marlies op 7 juni 2016 11:46

JAAAAA! Ik zat vanochtend nog te hopen op dat je deze zou reviewen! Heel blij. ❤

[Beantwoorden]


Door Vicky op 7 juni 2016 11:52

De hele set hoef ik zeker niet maar die blush brush, wauw!

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 7 juni 2016 12:39

Ik had deze kwasten sets inderdaad voorbij zien komen en dacht whut hoe moet ik hier mijn ogen mee gaan opmaken? Voor bronzer blush en highlighter vind ik het denk ik nog het mooiste! Echt een natuurlijk effect.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 7 juni 2016 12:55

Ze zijn ZO MOOI! Gewoon voor hoe mooi ze eruit zien zou ik ze al willen hebben =D

[Beantwoorden]


Door Demi op 7 juni 2016 14:03

Wat een gekke kwasten, eentje voor ’t gezicht lijkt me wel geinig. Maar op deze manier m’n gehele make-up doen lijkt me drie keer niks. Heel leuk dat je ze in videovorm hebt getest!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 juni 2016 15:12

Ik vind de kwasten wel erg mooi voor foundation en concealer, en bronzer en blush enzo, maar op gebied van oogschaduw en wenkbrauwen vind ik ze minder!

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 juni 2016 15:45

Wat grappig, ik heb dit soort “model” makeupkwasten/borstels nog nooit eerder gezien. Die blushborstel ziet er goed uit maar ik denk dat ik het toch maar bij gewone kwastjes houd haha.

[Beantwoorden]


Door Coco op 7 juni 2016 15:47

Dan heb ik nog misschien een idee voor een ander filmpje.. op ebay/aliexpress zijn deze kwasten te krijgen voor ongeveer 10 euro (zoek oval 10 set, zonder verzendkosten). Er zit nogal een verschil tussen 10 en 65 euro dus misschien dat je die kan bestellen en een vergelijking kan doen tussen de twee? Xx

[Beantwoorden]

Coco antwoordt op 7 juni 2016 om 15:51:

Oh en er zijn ook wat duurdere sets te krijgen op aliexpress, die zijn dan ook zo mooi verpakt en dan heb je ook meer kleurkeuze. De goedkoopste set is echt all black terwijl je duurder dus keuze hebt tussen goud/rose goud en zo. En een tip voor als je bij aliexpress besteld, als je de app download en via daar besteld krijg je nog meer korting.

[Beantwoorden]

Coco antwoordt op 7 juni 2016 om 16:00:

Plus…. ik zou dan ook graag cream contour willen zien ahahah, de langwerpige zijn denk ik super om een lijn cream contour aan te brengen (neus/cheekbones) en dan uit te blenden met de dikkere grote gezichtskwasten, ik denk dat die ronde kleine fijn zijn om de neuscontour uit de werken en ook om de concealer rond de wenkbrauwen heel strak te krijgen…. Ben zo benieuwd!

[Beantwoorden]

Inkie antwoordt op 8 juni 2016 om 22:59:

Goed idee!!

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 juni 2016 15:58

De kwasten zien er apart uit, ben best wel benieuwd.

[Beantwoorden]


Door angela op 7 juni 2016 16:40

ik heb zelf de artis kwasten zijn super zacht blenden heel mooie .
deze na aap kwasten vind ik dan ook niks is niet te vergelijken het is waar dat artis kwasten duur zijn maar je krijgt ook hoge kwaliteit er voor terug deze kunnen wel goed koper zijn maar sorry en dat boozy steeds met spullen komt die iemand anders ze idee was vind ik wel makkelijk je geld verdienen er is altijd wel een wereld van verschil tussen kopieën en originelen idee artis heeft zich in deze kwasten verdiep na dat ze mac kwasten gemaakt hebben hun hebben deze idee tot uit de puntjes uitgewerkt en dat is te en te voelen aan hun kwasten zelf de mac degene die voor mac is gemaakt tip niet aan die van artis ik zou persoonlijke me geld op zij zetten en de geld investeren in de artis en niet in een goedkopere versie die niet aan tip en ja ik heb ze allemaal dus ik spreek uit ervaring niet uit emotie

[Beantwoorden]

Rosie antwoordt op 9 juni 2016 om 08:53:

Je spreekt uit ervaring beweer je dus je hebt zelf behalve je originele kwasten set ook all knockoffs?
Niet? Oh joh hoe weet je dan dat de goedkopere versies niets zijn als je ze niet vergeleken hebt in gebruik met het origineel.
YouTube staat vol met vergelijk reviews waarbij de eBay/ AlliExpress knockoffs verrassend goed uit de verf komen en sommige kwasten zoals de kleinere consealer brush zelfs beter en prettiger wordt bevonden dan het origineel.

Conclusie: niets mis met dupes, zeker als je een kleinere portomonee hebt (maar dat weten Vera’s volgers allang ????)

[Beantwoorden]

angela antwoordt op 15 juni 2016 om 22:45:

ja Rosie ik heb niet alleen de originele ik heb ook de knock off ervan.
van daar mijn conclusie niet op basis van wat andere zeggen op youtube dus trek je conclusie niet basis daarop ik zou zeggen trek je portemonnee open en zie het zelf als je ze allemaal heb hoor ik graag je conclusie en nee dupes hoeven niet slechter te zijn maar in deze geval is dat voor mij wel zo

[Beantwoorden]


Door Fje op 7 juni 2016 17:20

Via Ali express heb je nog goedkopere dupes van die echte Artist borstels

[Beantwoorden]


Door Sara op 7 juni 2016 18:13

Ik vind dit soort video’s zo leuk he. Ik kijk nooit YouTube video’s met uitzonderingen daargelaten en jouw eerste indruk video’s zijn die uitzonderingen. :) Ik vind het effect van sommige kwasten echt heel erg mooi. Vooral de foundation en blush brush!

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 juni 2016 18:55

het lijken mij wel fijne kwasten!

[Beantwoorden]


Door Elsbet - La Vie Pure op 7 juni 2016 22:36

Wat een bijzondere kwasten, ze zien er ook gewoon enorm mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 juni 2016 06:30

Voor het gezicht lijken deze goed te werken zeg. Maar voor de ogen… Misschien dat je de kleur eerst moet aanzetten door te deppen en dan pas heen en weer gaan? Of misschien werkt het beter met een creme oogschaduw? Ik ben nog niet helemaal overtuigd.

[Beantwoorden]


Door Janneke op 8 juni 2016 13:27

Wat leuk dat je deze kwasten hebt getest! Ik was hier al heel erg benieuwd naar. Ze lijken me heel lastig om mee te werken, maar het resultaat mag er zijn! xx

[Beantwoorden]


Door Milotte op 9 juni 2016 22:29

Ik heb nog maar net nieuwe kwasten ontdekt, waar ik niet meer zonder wil. Dat zijn de RT kwasten. Het trekt mij niet, maar het resultaat vind ik wel super mooi.

[Beantwoorden]


Door Rosa op 10 juni 2016 05:57

Hoi Vera, ik wil online bij de boozyshop een kwastenset kopen voor beginners. Ik ben nog vrij beginnend, al maak ik me het laatste halfjaar wel volledig op met foundation en blush, oogschaduw enzo. Welke kwastenset zou jij me aanraden van hen? Je hebt een set van o.a. r.t., morphe, boozy. Het duizelt me een beetje. Ik wil het liefst de blush brush kwast van r.t. kopen en de oranje spons van r.t. (soort beautyblender) en dus is het misschien sonde om meteen een kwastenset te kopen waar al foundation- en contourkwasten bij zitten, dus zit te kijken voor meer alleen een set voor de ogen. Welke kwastensetten zou jij van die site aanraden (voor de ogen)? En wat vindt je van de boozy kwastenset die alleen voor de ogen zijn? Ik hoor je graag!

[Beantwoorden]


Door Tasha op 10 juni 2016 18:35

Leuke video! Alleen heb ik een vraagje, welke kleur Estée Lauder foundation heb je hier gebruikt?

[Beantwoorden]


Door Florence Vlogt op 12 juni 2016 14:43

Ze lijken me echt megazacht, maar ik zou denk ik wel het gevoel hebben dat ik iets heel raars aan het doen was haha.
Vooral die voor de ogen, die slaan echt nergens op.
Liefs xx

[Beantwoorden]