Test met mij Elvive Extraordinary Clay van L’Oréal Paris!

loreal_elvive_extraordinary_clay01

Advertisement

Ik ben op zoek naar nieuwe Bloginsiders! Er is weer een kans om samen met mij producten te reviewen. Dit keer gaat het om een nieuwe haarverzorgingslijn van L’Oréal Paris Elvive, Extraordinary Clay. In deze producten zitten drie soorten klei, bedoeld om je haar een detox te geven. Lijkt het je leuk samen met mij deze nieuwe producten van L’Oréal Paris te testen?

Advertisement

Ik ben heel erg benieuwd naar deze nieuwe lijn, het klinkt in ieder geval heel interessant. Klei is steeds populairder aan het worden in haarproducten, maar ik heb er zelf nog geen ervaring mee. De reinigende werking van klei in de Extraordinary Clay producten zorgt ervoor dat je haar er fris uitziet en licht aanvoelt. Perfect als je haar snel vet wordt, en zwaar en/of dof oogt.

De drie soorten klei in de producten zijn:

Argile, een groene klei die de wortels reinigt.
Montmorilloniet, een blauwe klei die tot in de punten hydrateert.
Kaoliniet, een witte klei die het haar verfrist en revitaliseert.

loreal_elvive_extraordinary_clay02

De lijn bestaat uit drie producten. Shampoo, conditioner en droogshampoo. De eerste twee voor de reiniging en het frisse en lichte resultaat. De droogshampoo is er voor extra frisheid tussen de wasbeurten door.

Wordt jouw haar snel vet en lijkt het je leuk om samen met mij L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay te testen, meld je dan hier aan! De gekozen Bloginsiders krijgen vanzelf bericht.

Deze blogpost is gesponsord.


Twitter Facebook
Categorie: Site Sponsored | 24 mei 2016 | 31 reacties

Reacties

Door Laurien op 24 mei 2016 17:23

Lijkt mij superleuk! Mijn haren worden echt héél snel vet. Ik kan maar 2 dagen doen na een wasbeurt. Ik heb dan ook wel superlang haar, dat kan er ook mee te maken hebben…

[Beantwoorden]


Door Hilde op 24 mei 2016 17:49

Wat leuk weer zulke acties! Ik heb mij opgegeven, super leuk! Nu afwachten…

[Beantwoorden]


Door Terressa op 24 mei 2016 17:59

Lijkt me erg leuk!
Maar ik kan helaas niet meedoen want ik heb geen Facebook..

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 24 mei 2016 18:31

Klei in een haarverzorgingsproduct?! Je maakt me heel nieuwsgierig! Ik heb me net aangemeld als Bloginsider.

[Beantwoorden]


Door nicole op 24 mei 2016 18:51

Lijkt mij super leuk! ik heb me opgegeven en doe erg graag mee. Nu maar afwachten :)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 24 mei 2016 18:54

Interessant! Ik ben benieuwd! Mijn haar word super snel vet, en met mijn dunne sluike (maar wel veel haar) ziet dit er gauw vies uit ???? Dus ik heb me opgegeven!

[Beantwoorden]


Door Denise op 24 mei 2016 18:55

Ik heb mij aangemeld! Ben super benieuwd x

[Beantwoorden]


Door Janneke op 24 mei 2016 19:16

Wat leuk zeg! Helaas ben ik het niet geworden met de vorige bloginsiders actie, maar deze actie spreekt mij ook heel erg aan. Vorige week ben ik net weer bij de kapper geweest om er een stuk af te laten knippen. Ik wil graag mijn haar wat extra gaan verzorgen! xx

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 mei 2016 19:44

Whoaa deze producten lijken mij perfect! Ik heb namelijk onwijs last van vet haar. Ik ga me aanmelden :)

[Beantwoorden]


Door Tine - theantlersdiary op 24 mei 2016 19:57

Wow, dit is wel heel interessant! Ik moet echt iedere dag mijn haar wassen omdat het zo snel vettig wordt. Zelfs als ik het probeer te bestrijden met droogshampoo, lukt het me niet … Maar dit lijkt echt wel eens leuk om te testen!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 24 mei 2016 20:16

Ik hoor steeds weer nieuwe dingen die mij interesse wekken, ik ga mij zeker aanmelden op goed geluk. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Elles op 24 mei 2016 20:36

Ah, super leuk! Ik ga hier ook een keer aan mee proberen te doen!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Camilla op 24 mei 2016 20:39

Meh, aanmelden doet het niet bij mij! :( Kan mijn haartype niet invullen op één of andere manier..

[Beantwoorden]


Door Tialda op 24 mei 2016 21:10

Wat leuk! Alleen ga ik niet meedoen omdat het toch volgens mij om social media en meeste volgers gaat. Mijn Facebook wil ik niet geven en de rest heb ik niet (meer). Succes iedereen die wel meedoet! Ik ben reuze benieuwd naar jullie mening, omdat mijn haar dit wel zou kunnen gebruiken. ^^ (:

[Beantwoorden]


Door Natasja op 24 mei 2016 21:42

Ik heb me ook aangemeld! Mijn haar word zó snel vet

[Beantwoorden]


Door Monica op 25 mei 2016 09:40

Het lijkt mij erg leuk om hieraan mee te doen maar mijn facebook is niet gekoppeld aan mijn blog. Vind het ook erg jammer dat je vaak aan heel veel dingen moet voldoen (veel volgers hebben etc) voordat je een kans krijgt om ergens aan mee te doen. Op deze manier krijgen veel nieuwe bloggers geen kans om deel te nemen aan leuke acties.

[Beantwoorden]


Door anna op 25 mei 2016 11:12

Dit lijkt me echt ontzettend leuk om te testen! Ik doe ook al mee als insider van Rimmel, maar hiervoor ga ik me ook zeker weer aanmelden. Ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 mei 2016 12:02

Dit klinkt erg interessant, lijkt mij leuk om te testen! Ik heb mij aangemeld (:

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 mei 2016 12:07

Klinkt erg interessant, dit zou ik graag willen testen! Ik heb mij aangemeld (:

[Beantwoorden]


Door Adyss op 25 mei 2016 13:14

Oeh, interessant! Ik heb me meteen even opgegeven. :)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 25 mei 2016 13:53

Ik wilde hier aan mee doen, maar mijn haar wordt juist helemaal niet snel vet maar is eerder heel droog, dus denk niet dat ik de geschikte kandidaat ben haha. x

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 26 mei 2016 09:58

Oooh wat leuk, ik heb mij sowieso kandidaat gesteld!

[Beantwoorden]


Door Britt op 26 mei 2016 10:58

Ik doe graag mee. Ben benieuwd of dit wel zou werken voor mijn vette haar.

[Beantwoorden]


Door Rosah op 26 mei 2016 20:57

Had graag meegedaan, mijn haar is echt een drama qua shampoos. Helaas geen Facebook. Jammer dat dat een vereiste is.

[Beantwoorden]


Door jamy op 27 mei 2016 20:19

Lijkt mij erg leuk om te proberen. ik heb al snel vet haar namelijk en haren wassen is niet mijn favoriete bezigheid.

[Beantwoorden]


Door Esther op 28 mei 2016 08:58

Zien er uit als mooie producten. Grappig dat steeds meer cosmetische shampoo merken ook gebruik gaan maken van natuurlijke ingrediënten als klei en kokos. Ik was m’n haar momenteel niet met shampoo (ik gebruik de pure klei), dus kan hier helaas niet aan meedoen. Maar als je een x makeup-ibsiders zoekt: lijkt me super! Dan doe ik graag mee :)

[Beantwoorden]


Door Angela op 28 mei 2016 10:44

Deze shampoo heb ik al in het buitenland gekocht, dus ik doe niet mee aan deze actie. Succes aan iedereen die mee wil doen. Ik verklap alvast dat deze het waard is, de rest moeten jullie zelf maar testen. ????????

[Beantwoorden]


Door Sheena op 28 mei 2016 10:48

Wat leuk! Ben wel benieuwd naar de reviews tegen die tijd!
Ik gebruik loreal al sinds mijn 12e en ben altijd tevereden geweest over het merk.

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 28 mei 2016 13:48

Te gek! echt super super benieuwd, lijkt me wel wat! l’oreal is een fijn merk en hopelijk hiermee ook goede ervaringen! ik stem voor natuurlijke producten/ingrediënten ;-) i’m in!

[Beantwoorden]


Door Nynke de Jong op 29 mei 2016 00:47

Dit lijkt me echt super leuk om samen met jou te doen!!???????? Ik ben erg benieuwd naar de producten???? Ik gebruik altijd de meest basic producten.. Tijd voor iets meer kwaliteit!!????????

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 29 mei 2016 16:30

Deze producten klinken erg interessant! Ik ben benieuwd naar de werking van klei in haar producten.

[Beantwoorden]