Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection01

Donkere kleuren lipstick heb ik nooit genoeg. Hoewel ik zo mijn favorieten heb, ontdek ik nog steeds heel graag nieuwe tinten. Die toch net weer iets donkerder zijn, iets matter of verzorgender… Er zijn ontelbare variaties. Freedom heeft vijf verschillende donkere kleuren lipstick in één doosje gestopt. Het is de Pro Lipstick Kit Vamp Collection.

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection02

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection03

Ik kreeg van Boozyshop shoptegoed en kwam dit setje tegen. Ik dacht vanwege de prijs in eerste instantie niet dat ik een hele collectie zou krijgen. Vijf lipsticks voor zeveneneenhalve euro? Dat klopt inderdaad, een hele goede prijs!

Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection € 7,49

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection04

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection05

Pure Vamp – Vamp Noir – Dusk Til Dawn – Dark Paradise – Intense Noir

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection06

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection07

Pure Vamp

De collectie opent met een klassieke rode tint. Prima dekking en een romige textuur

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection08

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection09

Vamp Noir

De volgende lipstick is een slagje donkerder. Is even romig en dekt wederom goed.

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection10

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection11

Dusk Til Dawn

De collectie begon met rood, maar gaat over naar paars. Dusk Til Dawn is nog vrij licht en goed draagbaar.

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection12

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection13

Dark Paradise

Deze is mooi! Een hele bijzondere super koele paarse tint. De dekking is helaas wel vlekkerig.

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection14

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection15

Intense Noir

De collectie sluit met Intense Noir. Een hele mooie diepe kleur, maar de slechte dekking verpest het effect van de lipstick wel een beetje. Hij trekt in de lijntjes en de kleurverdeling is niet overal gelijk.

Freedom_pro_lipstick_kit_vamp_collection16

Toen ik de lipsticks uit het doosje haalde, rook ik een vrij sterke chemische lucht. Het zal in de verpakking gezeten hebben, want die lucht rook ik een dag later toen ik de lipsticks ging gebruiken gelukkig niet meer. De lipsticks zijn heel goedkoop, maar de prijs/kwaliteit verhouding vind ik nog best goed.

Ze blijven tot drie uur zitten, smeren makkelijk en drogen niet uit. Alleen de dekking is niet van elke lipstick even mooi. Maar voor € 7,49 is het zeker het proberen waard. Ik denk dat het een mooie ‘starters set’ is als je donkere lipstick wilt gaan dragen. Zo kun je goed uitproberen of het wat voor jou is!

De Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection koop je hier*.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 13 mei 2016 | 40 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Suzanne op 13 mei 2016 06:29

Mooie lipsticks. Jammer van de dekking van de laatste paar lipsticks.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 mei 2016 06:32

Nu het lente is neig ik veel meer naar de pinky/ bruine nude kleurtjes, maar tot heel kort geleden was een donkere lipstick echt een musthave. Ik draag het zo vaak in de wintermaanden. Zeker een goede donkerrood vind ik altijd top.

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 mei 2016 06:34

Ik vind de dekking van de laatste twee lipsticks wat minder. De overige lipsticks vind ik verrassend mooi en goed gepigmenteerd. Ik zal de set niet gaan kopen, maar hallo.. wat een fijne prijs voor zo’n collectie!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 13 mei 2016 07:04

Voor de prijs is het een hele goede deal. Handig als je donkere kleuren wilt uitproberen zonder er al te veel geld aan kwijt te zijn.

[Beantwoorden]


Door Anne op 13 mei 2016 07:08

Hoi vera
Wat een mooie lipsticks voor die prijs maar wel jammer van die laatste 2 maar weet jij of ze ook los te koop zijn?

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 mei 2016 07:09

Wat heb je weer mooie foto’s genomen! De lipsticks zelfs vind ik er heel mooi uit zien maar de dekking slaagt voor mij toch een beetje tegen.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 13 mei 2016 07:18

Vind deze lipsticks altijd zo goedkoop eruit zien, en dan die chemische geur (ook al verdwijnt de geur wel). De kleuren zijn wel erg mooi, maar zal ze zelf niet zo snel kopen x

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 13 mei 2016 07:29

De meeste zien er wel goed uit, maar die verpakkingen mogen wel een metamorfose krijgen :). Jammer, ik ben niet helemaal omver geblazen..

[Beantwoorden]


Door Elles op 13 mei 2016 07:34

Voor 7 euro 5 lipsticks? Ik vind ze er eigenlijk allemaal goed uitzien, alleen jammer van intense noir. Ik denk dat dit een hele goede aankoop zal zijn, ongeveer €1,50 per lipsticks en ze zien er nog best wel high class uit. Als je snapt wat ik bedoel.
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Demi op 13 mei 2016 07:53

Mooie lipsticks! Jammer van de mindere dekking van de laatste kleuren..

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 mei 2016 08:01

Wat een toffe paarse kleurtjes! Ze zien er echt heel tof uit en een keertje wat anders dan altijd rood.

[Beantwoorden]


Door Irina op 13 mei 2016 08:23

Ik heb hem zelf ook en laatst schreef ik er ook al een review van: bij jou pakken ze veel beter uit dan bij mij. Ik ben er helemaal niet enthousiast over namelijk, haha.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 13 mei 2016 08:35

Dit is inderdaad een leuk setje om te proberen! Gelukkig heb jij het al voor ons getest en vind ik vooral Vamp Noir heel erg mooi. De andere zijn iets te koel voor mij, maar ik kan me voorstellen als je veel van dit soort kleuren houdt, dit een goede koop is!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 13 mei 2016 09:17

Toffe lipsticks, vooral de eerste kleur vind ik heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door LA DOLCE EVITA op 13 mei 2016 09:29

Had er iets meer van verwacht dus ik sla ze over..

[Beantwoorden]


Door Tine op 13 mei 2016 09:55

De eerste 3 vind ik heel mooi, maar de kleuren waarvoor ik zo’n set dan zou willen kopen slaan nogal tegen, spijtig!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 13 mei 2016 09:56

Jammer dat de dekking niet altijd even goed is, maar ik vind de kleurtjes wel mooi. Erg gewaagd, en ze staan je uiteraard weer supermooi!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 13 mei 2016 10:24

Ik vind het een leuk setje om te proberen of de kleuren ook wel echt bij jou passen en dragend zijn. Leuk review. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Kim op 13 mei 2016 10:39

Ik vind het een leuke collectie alleen past het echt niet bij mij.

[Beantwoorden]


Door E op 13 mei 2016 11:10

Wanneer komt de volgende ‘in het make up tasje van’ er aan?

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 mei 2016 11:12

Hmm ik weet het niet helemaal. Ik vind die prijs toch wel iets te veel voor dat merk. Dan zou ik liever het dubbele besteden en een mooie L’oreal lipstick kopen haha! Maar, er zitten wel mooie kleuren tussen.

[Beantwoorden]


Door Linda op 13 mei 2016 11:35

Inderdaad een hele leuke starter set! De twee laatste kleuren zijn mij iets te heftig, de andere zal ik zo dragen <3

[Beantwoorden]


Door Daphne op 13 mei 2016 11:48

De kleuren vind ik mooi, echt een beetje diva-achtig. Dekking is wat mij betreft wat minder.

[Beantwoorden]


Door mariëlle op 13 mei 2016 13:01

Ik ben niet fan van de hele collectie, maar vind dat er mooie tinten tussen zitten!

[Beantwoorden]


Door Merel op 13 mei 2016 13:33

Ik heb laatst ook zo’n setje gekocht met meer nude kleuren. Er zaten 2 oranje/koraal kleuren in die niet dekte en vlekkkerig op de lippen zat. Onbruikbaar dus. De andere kleuren gingen wel maar al met al niet echt een goede aankoop. Kun je beter 2 mooie catrice lipsticks halen.

[Beantwoorden]


Door femketje op 13 mei 2016 13:49

ik hou wel echt van zulke vampy tinten :D maar inderdaad zijn die vaak lastiger perfect egaal aan te brengen!

[Beantwoorden]


Door Rosa op 13 mei 2016 15:15

Ik vind dit soort tinten heel mooi, van die donkere rode en paarse tinten, maar ik ben pas 12, dus kan ik ze niet heel goed dragen en mogen dat soort tinten niet van mijn moeder. ik denk dus niet dat ik ze zou kopen, omdat ik ze toch niet ga dragen

[Beantwoorden]


Door Anna Gerrie - Beautyonthefarm op 13 mei 2016 19:13

Mooie foto’s! Ik heb laatst dit setje in een andere kleur gekocht, maar ik ben geen fan. Vooral dat gekke plastic laagje wat er overheen zit vind ik niet fijn.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 13 mei 2016 20:17

Ze dekken niet allemaal even goed maar vind ze al met al toch wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Ellis op 13 mei 2016 22:41

Ik heb al een aantal keer onder artikelen gevraagd waar de nieuwe lamp op je slaapkamer vandaan komt maar ik krijg helaas steeds geen reactie. Zou je alsjeblieft willen reageren want ik vind hem echt heel erg mooi! =)

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 14 mei 2016 09:14

Wat een prachtige foto’s heb je weer eens getrokken Vera!
Die paarse lipstick vind ik ietsjes minder mooi dan de rest.. De rest is super mooi!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 14 mei 2016 10:57

Hmn, vind ze net niet deze lipsticks. Spaar ik liever een beetje door voor eentje van goede kwaliteit!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 14 mei 2016 12:10

Vind de eerste twee het mooiste denk ik omdat ze ‘veilig’ zijn. Leuk setje ook voor deze prijs :)

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 14 mei 2016 16:33

Ze zien er zeker goed uit zeg en de eerste twee staan je prachtig!

[Beantwoorden]


Door anna op 14 mei 2016 17:17

Jammer dat de paarse zo vlekkerig zijn, ik vind het namelijk echt prachtige kleuren!

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 14 mei 2016 17:47

Jammer van de dekking van de twee laatste kleuren want die hele donkere tinten zijn zooo mooi, echt wow….ze staan jouw ook super goed.
Bij mij komt zoiets soms zo gotich achtig over voor mijn gevoel, terwijl ik het juist zo mooi en chic vind staan bij jouw.

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 14 mei 2016 21:41

Jammer dat de lipsticks niet allemaal even goed dekken. Deze kleuren staan je allemaal erg mooi, het is helaas niets voor mij.. beetje te heftig voor mezelf denk ik hihi. Maar jou staat het goed, je kan het top hebben! mooie duidelijke foto’s ook

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 15 mei 2016 08:49

Ik vind dat Freedom toch wel enkele leuke lipkleuren heeft. Deze review bewijst dit maar weer.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 mei 2016 11:47

De kleuren varieren mooi van elkaar. Wel jammer dat ze niet allemaal even mooi aanbrengen. Als starterset zou dit inderdaad wel een goede zijn!

[Beantwoorden]


Door Romy op 16 mei 2016 11:49

Ik vind Dusk Til Dawn echt heel mooi!

[Beantwoorden]