Wenkbrauw routine

Vandaag laat ik je mijn wenkbrauw routine zien. Wat doe ik bijna elke dag om ze mooi in vorm te krijgen? Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 17 april 2016 | 25 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Denise op 17 april 2016 07:46

Wat een handige video! Ik heb altijd moeite met het vinden van de juiste kleur om mijn wenkbrauwen mee bij te werken. Ze zijn namelijk zwart, erg vol en lopen vrij ver door. Omdat mijn wenkbrauwen dus al zo prominent aanwezig in mijn gezicht, vul ik alleen eventueel kale plekjes op. Als ik de kleur zwart zou gebruiken om op te vullen, vind ik dit veel te hard staan. Lichtere kleuren zijn vaak weer te warm. Heeft iemand tips welke kleur of welk product ik het best zou kunnen gebruiken?

Met name de uiteindes vind ik moeilijk om in te kleuren omdat de haartjes daar een beetje krullen. Ik krijg dus nooit een mooie, strakke lijn zonder eerst alle haartjes weg te halen (wat ik absoluut niet wil!) ;) Tips?

[Beantwoorden]

Sandra antwoordt op 18 april 2016 om 14:19:

Volgens mij zijn sommige Anastasia brow power duo’s koel :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 17 april 2016 08:09

Ik haal ook haren boven mijn wenkbrauwen weg. Ik heb veel blonde haren daarboven, die vallen niet zo heel erg op maar wel als ik foundation/ poeder gebruik en dat vind ik lelijk :-). Fijne wenkbrauwroutine heb je :-)! Wat maakt het veel verschil hè, ik vind wenkbrauwen ‘die gedaan zijn’ vaak zo veel mooier.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 17 april 2016 08:31

Heel fijne video, ik ben echt de grootste fan van je wenkbrauwen =D
Vandaag test ik voor de eerste keer een nieuw wenkbrauwproduct uit, ik hoop dat het werkt, want mooie, strakke wenkbrauwen zien er altijd zo verzorgd uit!

[Beantwoorden]


Door Marie op 17 april 2016 08:34

‘Wenkbrauwen zijn zusjes, geen tweelingen’ Super grappige uitspraak, en er zit ook nog eens een kern van waarheid in!
Ik vind dat je je wenkbrauwen heel mooi natuurlijk bijwerkt. Ben zelf ook fan van het setje van Catrice!

[Beantwoorden]


Door Macblogster op 17 april 2016 08:47

Grappig, ik gebruikte voorheen (ook) minder make-up dan nu ik meer blog. It comes with the hobby/job I guess. Ik weet hoe ik wenkbrauwen bij anderen moet bijwerken/epileren, maar bij mijzelf vind ik het moeilijker. Ik ga dan ook graag naar een schoonheidsspecialiste ???? ????

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 17 april 2016 08:59

Wenkies on fleeeeeeek

[Beantwoorden]


Door Katrijn op 17 april 2016 08:59

Misschien toch eens overwegen om je wenkbrauwen een aantal maanden niet te epileren, dus de pincet echt weg steken ???? heeft bij mij geholpen om voller en dikker wenkbrauwen te krijgen, want ik verschoot wel een beetje bij jet eerste beeld je hebt bijna geen wenkbrauwen meer terwijl je er vroeger toch meer had
Groetjes

[Beantwoorden]


Door Nora op 17 april 2016 09:02

Misschien toch eens overwegen om je wenkbrauwen een aantal maanden niet te epileren, dus de pincet echt weg steken ???? heeft bij mij geholpen om voller en dikker wenkbrauwen te krijgen, want ik verschoot wel een beetje bij jet eerste beeld je hebt bijna geen wenkbrauwen meer terwijl je er vroeger toch meer had
Groetjes

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 17 april 2016 om 09:03:

Nam precies mijn email niet dus probeerde ik het ook onder mijn zusje ????

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 april 2016 09:04

Leuk om weer eens te zien. Eerst dacht ik: maar zo anders is het toch niet? Maar ondanks dezelfde producten zijn er toch verschillendetechnieken die je nu gebruikt. Ik gebruik zelf een brow tint van Soap & Glory en een wenkbrauwgel van Catrice. Verder epileer ik zo min mogelijk omdat ik anders de vorm snel kwijt ben.

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 17 april 2016 09:23

Handig video, ik heb zelf al moeite met mijn wenkbrauwen. Ik draag ook nu meer make-up doordat ik blog heb.

[Beantwoorden]


Door Florence Vlogt op 17 april 2016 09:34

Jeeej leuke video! Ik vind wenkbrauwen altijd zo mooi om te zien. Ben ook altijd benieuwd hoe anderen hun wenkbrauwen doen. Toch vind ik mijne altijd lastig haha.
Wenkbrauwen zijn zusjes,geen tweeling. Tegeltjeswijsheid!!

Liefs xx

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 17 april 2016 10:09

Hele handige video. Ik blijf het fijn vinden om tips van andere te gebruiken voor mijn eigen wenkbrauwen. Zo kun je allerlei manieren uitproberen en voor jou het beste eruit halen.

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 17 april 2016 11:14

Fantastische wekbrauwen :-)
Wat een werk he?! Gelukkig gaat het bijna vanzelf bij jouw en ben je er zo mee klaar
Fijne tips heb je gegeven, zeker ook van dat mesje.
Fijne week met hopelijk een beetje zon ook haha

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 17 april 2016 11:17

Hahaha ik moest zo lachen toen je zei dat je ene wenkbrauw sneller groeit als de ander. Dat is zo herkenbaar, dat heb ik ook. En degene die sneller groeit is ook altijd voller/dikker als de ander (denk ik dan…). Ik vind je wenkbrauwen altijd super mooi, ik ben er eigenlijk jaloers op. Ik ben niet zo goed met make-up, vooral niet als dingen gelijk moeten zijn zoals wenkbrauwen, eyeliner, oogschaduw benden enz enz. ;-)

[Beantwoorden]


Door Diana op 17 april 2016 12:54

Ik haal de haren niet boven mijn wenkbrauwen weg..leuke video

[Beantwoorden]


Door Houds op 17 april 2016 14:58

Hee Vera!
Over wenkbrauwen gesproken, er is de laatste maanden een hype onder de amsterdamse arabische dames: henna tattoo voor de wenkies haha! Wij hebben, zoals jij, wenkbrauwen die hun eigen levens hebben. Het scheelt heeeeel erg ’s ochtends, je wenkbrauwen zijn zelfs zonder makeup on fleek! En het is niet eeuwig zoals de echte tattoo’s. Zoek het anders even op insta @beautybygamilia. Ze is echt the eyebrowqueen van Amsterdam! Ze werkt zelfs met wachtlijsten haha. Ik weet zeker dat het je heel mooi gaat staan!
Kusjes????????

[Beantwoorden]


Door femketje op 17 april 2016 15:20

ik vind ze echt super pretty zo :D

[Beantwoorden]


Door Ilse op 17 april 2016 15:56

Leuke video!!! Zelf doe ik bijna niks aan mijn wenkbrauwen. Ze zijn dik en wild and I love it ( het past gewoon bij me)! Een soort Cara Delevinge, maar iets kleiner. Ik epileer altijd een heeeel klein beetje en dan ongeveer 1x in de 3 maanden en teken ze een klein beetje aan het staartje bij. Zo zie je maar weer dat iedereen wat anders met zijn/ haar wenkbrauwen doet :)

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 17 april 2016 19:10

Persoonlijk haal ik ook haartjes aan de bovenkant van mijn wenkbrauwen weg. Anders is het te wild. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 april 2016 10:48

Wat een handige video!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 april 2016 12:00

De kleur past echt perfect bij je! Ik haal ook aan de bovenkant van mijn wenkbrauwen haartjes weg, snap niet waarom dat niet zou kunnen.

[Beantwoorden]


Door Nelleke op 19 april 2016 14:39

Aaah wenkbrauwen, zo’n goede uitvinding ;-) Ik houd wel van een paar mooie wenkbrauwen! Vind dat jij ze dan ook heel mooi bij tekent!
Maar misschien een idee om ze niet elke dag zo flink te epileren aan de ‘uiteindes’? Je hebt bijna geen haar over en zonder ze bij te tekenen zie je de uiteindes niet echt. Da’s wel jammer, qua vorm zijn ze namelijk prachtig en passen zo mooi bij je gezicht.
Ben zelf “epileerverslaafd” geweest, haha. Hield op een gegeven moment bijna niks over aan de zijkanten. Daar schrok ik best wel van. Nu -na een paar jaar- zijn ze gelukkig weer mooi vol. Ook zonder poeder.

[Beantwoorden]


Door Nelina op 19 april 2016 21:33

Hey Vera! Ik ben heeeeeel erg benieuwd welke lipstick je hier draagt? Hij is prachtig!

[Beantwoorden]