In het make-uptasje van… Lynn

make-uptasje_lynn01

Vlieg ik, dan draag ik meestal niet zoveel make-up. Het zit wanneer ik geland ben toch vaak nergens meer naar. Dat geldt niet voor de eigenaresse van het make-uptasje van vandaag, zij is namelijk stewardess en wil er daarom altijd tip top uitzien. We kijken in het make-uptasje van… Lynn!

make-uptasje_lynn02

make-uptasje_lynn03

Lynn is 22 jaar, werkt als stewardess en heeft als grote hobby’s zijn reizen en make-up. “Van blogs en tutorials online haal ik heel veel inspiratie. Ik vind als stewardess dat mijn make-up er altijd goed uit moet zien, ik ben tenslotte het gezicht van de luchtvaartmaatschappij. Het is belangrijk dat ik mijn make-uptasje altijd bij mij heb, want ik moet op elk moment van de dag mijn make-up kunnen bijwerken.

Mijn make-up tasje is van Primark in een mooie, blauwe kleur. Het stofje is glad en kan daarom makkelijk schoongemaakt worden.”

make-uptasje_lynn04

“Ik houd heel veel van high end producten, maar sommige budgetmerken hebben ook echt pareltjes van producten in de collectie zitten. Deze foundation van Catrice gebruik ik al heel lang en is precies mijn kleur. De concealer die ik heel fijn vind is de Pro Longwear Concealer van MAC. De matterende poeder van Essence is dan weer een budget product dat ik super vind!”

make-uptasje_lynn05

“Bronzer, blush en highlighter vind ik prachtig. Omdat ik een lichte huid heb is de zoektocht naar een mooie bronzer een opgave. De Milk Chocolate Soleil bronzer van Too Faced is perfect voor mijn huid en een pluspunt: hij ruikt naar chocola! De bekende blush Luminoso van Milani is zo mooi. Een aanrader voor een fijn prijsje. MSF Soft and Gentle van MAC blijft een all time favorite en met een fan brush kan ik deze aanbrengen zonder dat ik op een discobal lijk.”

make-uptasje_lynn06

“Urban Decay Naked Basics 2 is heel handig voor onderweg. Ookal moet ik vroeg opstaan voor mijn werk, heb ik binnen 5 minuten een ooglook met dit palette.”

make-uptasje_lynn07

“Eyeliner, mascara en wenkbrauwproducten zijn voor mij misschien wel het belangrijkste. Als ik mijn ogen niet opmaak en mijn wenkbrauwen niet bijteken ben ik bijna een ander mens, haha!

De Pomade van Anastasia was eerst wennen in gebruik, maar nu kan ik echt niet meer zonder. Zeker met het bijbehorende kwastje is dit het perfecte wenkbrauwproduct voor mij.”

make-uptasje_lynn08

“Lipsticks! Ik ben er echt gek op. Ik heb veel MAC lipsticks en vooral de nude roze kleurtjes vind ik prachtig. Pink Plaid en Faux zijn mijn meest gedragen kleurtjes van MAC. Ook deze Melted Lipstick van Too Faced is favoriet. Ik heb de kleur Melted Peony.”

♡ ♡ ♡

Lynn, super leuk dat we in het make-uptasje van een stewardess mochten kijken. Je hebt prachtige producten!

Wil jij ook kans maken om je make-uptasje in deze rubriek voorbij te zien komen? Stuur dan een ligende foto van jezelf, je make-up tasje en je favoriete producten met een beschrijving van wie je bent, naar info@veracamilla.nl.

PS: Bekijk hier ook de andere make-uptasjes.

Twitter Facebook
Categorie: In het make-uptasje van... | 6 april 2016 | 32 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Tine op 6 april 2016 15:08

Wat een leuk tasje weer! Spijtig dat Too Faced zo moeilijk te verkrijgen is :/

[Beantwoorden]


Door Nienke op 6 april 2016 15:37

Die foundation van Catrice is ook mijn favoriet! Dit is zo leuk om te zien van anderen. Liefs!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 6 april 2016 15:42

Wat een leuke job heeft Lynn! Leuk om te zien. Het tasje zelf vind ik ook heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 6 april 2016 16:29

Ik heb voor 80% dezelfde producten in mijn tasje zitten, haha! Zelfs dezelfde kleur! Leuk tasje dus (love)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 6 april 2016 16:38

Wat een prachtige producten <3

[Beantwoorden]


Door Syl op 6 april 2016 16:39

Ik word helemaal enthousiast van dit make-up tasje, als ik mijn make-up tasje ooit zou kwijtraken zou ik hier zo mee verder kunnen. Mooie producten en soortgelijke kleuren en merken die ik ook gebruik.

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 6 april 2016 16:48

Wauw ze heeft wel hele mooie producten, ik hou ook echt van het merk Milani!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 6 april 2016 16:59

Hele mooie producten heeft ze! Een klassieke en mooie look die altijd goed is.
xx

[Beantwoorden]


Door Kelly op 6 april 2016 17:00

Er zitten mooie en fijne producten in :) Leuke kleur van je toilettasje trouwens !

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 6 april 2016 17:23

De matterende poeder van Essence is inderdaad erg fijn, Lynn. Het enige nadeel vind ik de verpakking. Na een paar keer gebruikt te hebben, ligt het doosje aan diggelen. Dat is me, helaas, al vaker overkomen. Het is dus geen productiefoutje.

[Beantwoorden]


Door CAR op 6 april 2016 17:31

WoW het valt me nu pas op dat mac msf soft and gentle bijna in elk “in het makeup tasje van….” Zit????

[Beantwoorden]


Door Jana op 6 april 2016 19:19

Ik kan me voorstellen dat ze heel blij is met het Naked 2 Basics palette. Ik ben er ook dol op. Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Saraya op 6 april 2016 19:42

De matterende poeder van Essence is inderdaad een budget topper, leuk voor te zien :)
X

[Beantwoorden]


Door Andréa op 6 april 2016 20:10

Ik vind dit echt een heel mooi en compleet make-up tasje. Ik zou hier zelf ook prima mee uit de voeten kunnen denk ik :D
x

[Beantwoorden]


Door Demi op 6 april 2016 20:21

Wat een fijne producten,Lynn! En Vera, ik blijf deze serie zo leuk vinden! :yay:

[Beantwoorden]


Door Lynn op 6 april 2016 20:38

Wat super leuk dat mijn make-uptasje geplaatst is! (love) en wat een leuke reacties op mijn producten! Super rubriek :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 april 2016 21:05

Wat een mooie producten heeft ze! De naked 2 basic zou ik ook nog graag willen.

[Beantwoorden]


Door Laura | Victoria op 6 april 2016 21:25

De producten van Essence vind ik altijd fijn maar het enige nadeel, reeds eerder aangehaald in vorige reacties, is inderdaad de verpakking. De opdruk vervaagt vrij snel en de kwaliteit van het omhulsel kan naar mijn mening toch iets steviger.
Ik ben ook fan van het tasje zelf, love it!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 6 april 2016 21:54

Leuk om te zien! De foundation van Catrice gebruik ik ook, de lichtste kleur is ideaal voor mijn bleke huidje. Verder gebruik ik ook het transparante poeder van Essence. Mooie MAC lipsticks heb je!

[Beantwoorden]


Door Dana op 6 april 2016 22:13

Leuk om te zien! Een fijne mix van high end en budget producten (love)

[Beantwoorden]


Door Wies op 6 april 2016 23:14

Wat een prachtige producten, en wat is Lynn een mooie meid! (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 april 2016 06:33

Hele leuke producten heb je in je tasje zitten.

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 7 april 2016 08:56

Dit is een van de mooiste toilettasjes (inhoud) tot nu toe vind ik persoonlijk.
Mooi foto trouwens van Lynn…..
Ik vind het knap dat je in no time een mooie verzorgde look kan maken, wat ook wel nodig is met z’on baan.
Handig als je dan weet wat je staat en een paar alway’s good bassis producten bij de hand hebt.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 7 april 2016 09:18

Wat een leuke producten en leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door roxanne op 7 april 2016 10:26

ik wil al zo lang die too faced bronzer, iemand een idee waar ik hem kan kopen

[Beantwoorden]

Melanie antwoordt op 8 april 2016 om 03:31:

Via Marktplaats kan je aan (nieuwe) Too Faced producten komen. Ik heb een vriendin in het buitenland die producten voor me koopt en opstuurt….wel heel goed uitkijken met aanbieders; er is veel nep in omloop! (ik kom uit Hoofddorp en naam is M. Schipper). Zeker weten originele producten en doe het al heel lang zodat men hier ook van producten gebruik kan maken die moeilijk te krijgen zijn.

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 7 april 2016 13:42

Wat leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 april 2016 16:46

Die foundation van Catrice heb ik ook een hele tijd gebruikt omdat én de kleur precies goed zat (ook de light beige) én de textuur echt super aangenaam was! Super leuke producten Lynn! En Vera, super leuke rubriek!

[Beantwoorden]


Door Eva op 7 april 2016 20:46

Mooie producten! Leuk tasje!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 8 april 2016 18:33

Wow, wat een knappe meid! Ook echt een mooie inhoud, ik hou van de ABH dipbrow pomade en het naked basics 2 palette!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 april 2016 16:10

Oeh mooie producten hoor! Die Too Faced bronzer lijkt me echt heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 26 april 2016 19:57

Die essence poeder is inderdaad erg fijn! Mooie producten. :)

[Beantwoorden]