Mijn eerste Chanel tas + 5 tips voor het kopen

chanel_chevron_flap_surpique01

Ik vond het kopen van een Chanel tas zo bijzonder, dat kon ik niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Dat is wel een blogpost waard! Doodeng vond ik het om de Chanel boetiek binnen te stappen. De bewaker bij de grote, zware deur en het feit dat je van buiten de winkel niet in kan kijken (voor privacy), vond ik best intimiderend. Maar ik ging toch… en kocht een prachtige Chanel Surpique Chevron Flap.

chanel_chevron_flap_surpique02

Het uitpakken van de tas is een feestje. Ik ken geen ander merk dat er zoveel werk van maakt.

chanel_chevron_flap_surpique03

Dit is hem! Ik had eigenlijk de Boy Bag in gedachten, maar die hadden ze enkel met zilveren en lichtgouden hardware. Mooi, maar ik twijfelde. Toen ik iemand anders in de winkel deze tas zag passen, die ik tijdens mijn research op het internet ook al tegen was gekomen, wist ik het gelijk: dit is hem!

chanel_chevron_flap_surpique04

Het is een vrij kleine tas, in het formaat small. Hij voelt lekker licht aan, heeft ietwat geborstelde gouden hardware, het leer is grover en gekreukeld (‘aged leather’) en is in een chevron patroon genaaid. Ik wilde expres geen al te zacht en kwetsbaar leer, ik wilde de tas zonder al te veel zorgen kunnen gebruiken. Dit leer leek me perfect.

chanel_chevron_flap_surpique05

chanel_chevron_flap_surpique06

Dit is wat er momenteel in de tas zit. Mijn portemonnee, paspoort, etui met OV chipkaart en twee lipsticks. Er kan nog wel een derde lipstick en mijn telefoon bij, maar dan zit de tas wel vol. Toch vind ik hem niet te krap, ik neem eigenlijk nooit veel spullen mee. En heb ik toch meer nodig omdat ik bijvoorbeeld een dag wegga, dan pak ik een andere tas.

chanel_chevron_flap_surpique07

Je kunt het hengsel van de tas dubbel dragen…

chanel_chevron_flap_surpique08

…maar ook enkel. Volgens mij kunnen vrijwel alle Chanel tassen dat, heel handig.

chanel_chevron_flap_surpique09

Ik vind de hardware van de tas heel mooi. Het CC slotje en het bedeltje met ‘Chanel CC Paris’ wat aan het hengsel hangt. Het zijn de details die de tas voor mij zo bijzonder maken.

Het model wat ik heb is vrij nieuw, ik weet niet zeker of hij in de vaste collectie zit of deel uitmaakt van de Cruise Collection ’16. Ik vind het echt een ontzettend mooie en bijzondere tas. Mijn Chanel, ik ben er superduper blij mee.

chanel_chevron_flap_surpique10

5 tips voor het kopen van een Chanel tas

1. Doe veel research

Ik heb goed nagedacht voordat ik een Chanel tas kocht en veel research gedaan. Ik heb vooral het Purseblog goed doorgespit. Heel handig, met super veel tips, informatie over de modellen, de leersoorten en de prijzen.

2. Ken de prijzen

De prijzen kunnen namelijk ook nog best wel uiteenlopen en ze stijgen ieder jaar. Dat maakt een Chanel tas wel een goede investering, je hebt namelijk grote kans dat je tas over een aantal jaar meer waard is dan toen je hem kocht.

3. Weet van te voren welke tassen je in de winkel wilt bekijken

Er is in de winkel veel meer dan wat je zichtbaar ziet liggen. Chanel heeft veel tassen, in diverse uitvoeringen en kleuren. Ga daarom vast thuis op onderzoek uit, zodat je weet wat je in de winkel wilt bekijken.

4. Zorg dat je hem kunt betalen

En daarmee bedoel ik niet perse dat er voldoende geld op je rekening staat, maar dat je ook het bedrag wat je nodig hebt kunt opnemen. Er zit namelijk een limiet aan het bedrag wat je per dag met je bankpas kunt uitgeven. Een creditcard gebruiken is daarom misschien handiger.

5. Neem de tijd en wees niet bang om veel te vragen

Het is nogal wat, zo’n Chanel tas. Hij moet perfect zijn! Zorg dat je alles weet van het leer, de hardware, hoe je hem moet verzorgen en behandelen, wat er allemaal in past, etc. En twijfel je? Denk er dan nog gewoon eens rustig over na.

Chanel is in Nederland te koop bij de boetiek aan de P.C. Hoofstraat.

Twitter Facebook
Categorie: Mode | 4 maart 2016 | 114 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door Karin op 4 maart 2016 15:18

Wauw Vera, wat gaaf! Geniet ervan, je hebt het verdiend! :)
Liefs, Karin

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 maart 2016 15:19

awesome tas :D

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 4 maart 2016 15:27

Prachtige tas Vera en fijne tips geef je!

[Beantwoorden]


Door Nafisah op 4 maart 2016 15:28

Wauw echt prachtig! Hoeveel kostte de jouwe?????

[Beantwoorden]

Ester antwoordt op 4 maart 2016 om 19:39:

Haha ik wilde hetzelfde weten dus heb het even sneaky opgezocht op het internet.
Op internet kost deze tas 2750,- :O WOW! Dat is een smak geld haha.
Maar….. ik vind dat hij wel prachtig is, en zolang het kan dan denk ik bij mezelf : Dan moet je het doen!!! Mijn ouders zeiden altijd : Als je iets echt graag wil, dan kun je het ook bereiken…
Al vind ik dit zelf wel echt een beetje teveel van het goeie haha, maar dan heb ik ook maar een inkomen van 900 per maand haha.

Vera, het is je enorm gegund!!! Hij is prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2016 om 19:52:

Dat is de dollarprijs denk ik, in euro’s scheelt het een paar honderd euro. Het blijft alsnog heel veel geld, heb er ook lang over nagedacht… maar ik ben er mega blij mee. Dankjewel Ester ^^)

[Beantwoorden]

Maria antwoordt op 4 maart 2016 om 23:18:

Bedoel je nou echt dat deze tas meer dan 2000 euro kost???

Rosa antwoordt op 5 maart 2016 om 11:28:

Maria, volgens mij bedoel ze dat helemaal :wow: :wtf:


Door Ingrid op 4 maart 2016 15:41

Wat een mooierd!

[Beantwoorden]


Door Minka op 4 maart 2016 15:41

Ja, de jouwe komt uit de cruise 2015/2016 collectie. Gefeliciteerd! Het is echt awesome om je eerste (en daarna ook nog overigens) Chanel tas te kopen. Persoonlijk vind ik de boy niet zo mooi dus ik vind dat je een geweldige keuze hebt gemaakt. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2016 om 18:53:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door door op 4 maart 2016 15:46

Heel mooi!! Mag ik vragen hoe duur je tas was?

[Beantwoorden]


Door Iffy Alvi op 4 maart 2016 15:51

Wauw, wat een beauty! ❤️

XO

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 4 maart 2016 15:54

Waaaaaauw prachtig!! Heel veel plezier ermee, je hebt het verdiend :D

[Beantwoorden]


Door Bianca op 4 maart 2016 15:54

Met recht een droom tas! Wat een plaatje zeg.

[Beantwoorden]


Door Steffk op 4 maart 2016 15:56

Echt prachtig, ik denk dat je ook zeker trots kan zijn dat je zo’n mooie tas hebt kunnen kopen door je harde werken. Een mijlpaaltje wel! Kan hier alleen maar van dromen

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 4 maart 2016 15:59

Ik denk dat iedereens meisjesdroom toch wel een Chanel tas is. Want wauw, hij is echt prach-tig!

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 4 maart 2016 16:01

Proficiat met je ‘nieuwe baby’tje’! (love)

[Beantwoorden]


Door Demi Kloosterman op 4 maart 2016 16:02

Wauw, supergaaf! Een prachtige toevoeging aan je al beeldschone collectie! Ik ben jaloers!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 4 maart 2016 16:05

Wauw wat een prachtige tas! Ik zou zelf ooit ook nog wel een Chanel tas willen hebben, maar ik denk dat ik daar nog wel een paar jaar mee wacht haha!

[Beantwoorden]


Door Julia op 4 maart 2016 16:06

Oh wauw Vera wat gaaaaf! Hij is zwart toch? Ik vind hem op de foto’s soms een beetje donkerblauw overkomen; dat zou overigens ook een hele toffe kleur zijn. Geniet er van!

[Beantwoorden]


Door Lenke op 4 maart 2016 16:08

Proficiat met je aankoop, wat een prachtige tas! Toch vind het jammer dat je niet vermeld hoeveel jij voor de tas betaald hebt. Zelf merk ik ook dat prijzen best wel verschillend zijn in verschillende winkels en landen! Groetjes, Lenke!

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 maart 2016 16:14

Wauw, prachtige tas zeg! Heel, heel, heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 maart 2016 16:14

Wat een prachtige tas

[Beantwoorden]


Door Anoniem op 4 maart 2016 16:17

????????????
Heb ook een aantal designertassen, maar ooit komt er zo een soort Chanel bij!

[Beantwoorden]


Door Amina op 4 maart 2016 16:30

Ik ben VERLIEFD! :love: Gefeliciteerd!!! En thanks voor de tips xxx

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 4 maart 2016 16:34

Mooie tas, goede investering denk ik! Ik zou persoonlijk voor een ander model gegaan zijn en met zilveren hardware maar dat is natuurlijk ieder zijn smaak. Kleine aanvulling op je tips: Er zit namelijk een limiet aan het bedrag wat je per dag met je bankpas kunt uitgeven (dat kun je zelf verhogen via je mobiele app of internetbankieren voor die dag) dan heb je geen creditcard nodig.

[Beantwoorden]


Door Syl op 4 maart 2016 16:35

Echt een prachtige tas! Ik weet niet of ik het er zelf voor over zou hebben… tenminste met mijn huidige inkomen hihi

[Beantwoorden]


Door Mandy op 4 maart 2016 16:38

Ha, met jou tassentic wist ik dat een Chanel er ooit zat aan te komen! ;) Heeeel gaaf dat je er nu eindelijk een hebt, en je hebt echt een prachtige keuze gemaakt! Heel veel plezier ermee, maar ik weet zeker dat dat wel gaat lukken hihi

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 4 maart 2016 16:44

Super mooie aankoop!

[Beantwoorden]


Door Denise op 4 maart 2016 16:45

Waaaa Vera, ik ben ZO jaloers! Wat een plaatje!

[Beantwoorden]


Door Felicia op 4 maart 2016 16:47

De enige designer tas waar mijn hart sneller van gaat kloppen is Balenciaga haha, ik vind deze zo tuttig en onpraktisch als je er zelfs geen flesje water in kunt meenemen. Hij staat je wel!

[Beantwoorden]


Door Carmen op 4 maart 2016 16:55

Wauw Vera, wat een pareltje! Dit is echt een hele goed investering. Liefs

[Beantwoorden]


Door Janique op 4 maart 2016 17:05

Ik vind dit zulke leuke artikelen! Ontzettend gaaf voor je Vera :) en leuk dat je er tips bij geeft, wie weet mag ik ooit ook haha (love)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 4 maart 2016 17:07

Awww gefeliciteerd! Prachtige aankoop! Veel plezier er van en bedankt voor de tips.

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 4 maart 2016 17:09

Wauw, erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 4 maart 2016 17:16

Wauw wat mooi! Toevallig liep ik er gisteren langs
De chanel winkel! Ik vind het wel wat hebben dat je niet
naar binnen kan kijken ????Wat een mooie aankoop en
Wat een mooi leer! Veel plezier ermee! Staat mooi bij je
Nieuwe kapsel!

[Beantwoorden]


Door Iris op 4 maart 2016 17:16

Een jumbo 2.55 is mijn ultieme droom, maar toch weet ik niet meer of ik hem wil. Iedereen denkt dat je met een neppe loopt.. Zo zonde dat er veel wordt nagemaakt. Deze is wel uniek, heel mooi! Mag je trots op zijn, je hebt veel bereikt om dit te kunnen betalen en het is je gegund.

Iedereen heeft het trouwens over de prijs maar eh, Google?

[Beantwoorden]

Diana antwoordt op 4 maart 2016 om 22:43:

Die nepperds moet je je niks van aantrekken!
Ik twijfelde eerst ook bij de aankoop van mijn LV speedy omdat met een maar tot nu toe is het mijn beste aankoop ooit. En dat meen ik echt <3
Net een voordeel dat ik hem mee naar de gekste landen (egypte, curacao, Dominicaanse republiek en zelfs Kaapverdie) kan meeslepen zonder dat iemand hem ooit zal stelen aangezien ze hem altijd aanzien voor een nepperd ;)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 4 maart 2016 17:25

Love it! Ik vind hem supermooi!

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 4 maart 2016 17:25

Wauw wauw wauw. Maar goed, ik zal dit toch never nooit niet kunnen betalen haha

[Beantwoorden]


Door Floor op 4 maart 2016 17:31

Mooie tas! Maar waarom vermeld je niet hoeveel hij kost? en als de prijzen verschillend zijn, wat heb jij er voor betaald?

[Beantwoorden]

Anoek antwoordt op 5 maart 2016 om 12:35:

Zeker als je er een artikel over schrijft is het vermelden van prijzen juist een toevoeging.

Ik vind deze tas niet zo mooi, maar ieder z’n ding natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Carly op 4 maart 2016 18:05

jeetje waar haal je al het geld vandaan?! al die dure aankopen :|

[Beantwoorden]

Marjolein antwoordt op 5 maart 2016 om 14:20:

Daar werkt ze voor ;)

[Beantwoorden]

N antwoordt op 5 maart 2016 om 23:08:

Wat een flauw antwoord, ik werk ook maar kom toch niet aan dat geld… Dus daar zit t m niet in

[Beantwoorden]

Samantha antwoordt op 6 maart 2016 om 00:57:

De een geeft geld uit aan een dure auto, de ander eet misschien wel iedere dag biefstuk en de ander aan een tas, laten we elkaar vooral niet gaan veroordelen of bij elkaar in de portemonnee proberen te kijken, dat gaat niemand verder wat aan behalve de eigenaar. Vera, gefeliciteerd met deze mooie aankoop! Heel veel plezier ermee!

lola antwoordt op 11 maart 2016 om 14:52:

Daar zit het hem wel in, want je verdient waarschijnlijk een stuk minder per maand. Een hoger inkomen betekent duurdere spullen kunnen komen, daar zit verder echt geen magienkele achter hoor.


Door Elien op 4 maart 2016 18:09

Prachtig..!! My dream bag! Mooie foto’s ook.
Geniet er van ;-)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 4 maart 2016 18:17

Ik koop eigenlijk geen dure tassen op dit moment, maar wie weet doe ik dat eens als ik echt een baan heb. Hij is wel echt heel tof, je zult hier lang plezier van hebben!

[Beantwoorden]


Door Britt • Annebrittures op 4 maart 2016 18:40

Oooh, hij is mooi zeg! Meestal heb ik het niet zo voor zulke merken, ik vind het allemaal nogal snel overpriced en een beetje “hype” achtig. Maar deze is leuk! Vooral omdat ‘ie niet dat ene model is dat velen hebben. Ik hou van je stijl Vera! (Hij staat je ook erg leuk trouwens.)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2016 om 19:52:

Dankjewel Britt! :$

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 maart 2016 18:50

wow, wat is hij mooi ! ik ga denk ik maar sparen :)
veelplezier er mee vera !

[Beantwoorden]


Door Bertine op 4 maart 2016 18:50

zo heeeee wat een super duper mooie tas! hij is geweldig! en er past nog best veel in, dat valt me reuze mee. ik ben jaloers! maar je hebt hem verdiend hoor, je werkt er mega hard voor! show er lekker de show mee;)

[Beantwoorden]


Door Demi op 4 maart 2016 18:58

Wat een praaachtige tas, heel erg mooi Vera!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 4 maart 2016 19:12

Aahhh Vera, hij is echt prachtig! Ik heb de Chanel tas al jaren om mijn wishlist staan en ben er zeker van hem ooit nog eens aan te schaffen. Ik vind het zijn – vele – geld dubbel en dwars waard!

[Beantwoorden]


Door Susan op 4 maart 2016 19:23

Wauw, wat een prachtig ding!

Liefs,
Susan

[Beantwoorden]


Door Kelly op 4 maart 2016 19:57

Wauw Vera, wat een ontzettend mooie aankoop. Je hebt hem ook echt verdiend, hoop dat je hier heel veel plezier van hebt. (Al twijfel ik daar geen seconde aan). I love it!

[Beantwoorden]


Door Lotte | The BudgetBlog op 4 maart 2016 20:08

Oh wauw hij is echt prachtig <3

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 maart 2016 20:34

Omg wauw! Ik ben zo jaloers! Ooit zal ik er ook een in mijn bezit hebben haha.

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 maart 2016 20:42

Oke, chanel is duur! Dat weet elke leek, maar waarom zet je niet gewoon de prijs in het artikel. Tuurlijk gaan mensen erover zeiken dat het veel geld is en dit echt het hoogste segment van luxe is, wat maar weinig nederlanders zich kunnen veroorloven. Maar je schept nu een hoop verwarring over de prijs, artikel is gewoon niet compleet!

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 maart 2016 20:57

Wauw, wat een prachtige tas Vera. Naar mijn smaak een hele goede keuze. Het is je ook echt gegund! (love)

[Beantwoorden]


Door noa op 4 maart 2016 21:03

ik zou er ook wel een willen maar ben nog 11 zonder inkomen dus dat woord NU lastig maar later als ik echt genoeg geld heb koop ik denk ik zo’n classic model (die super bekende met soot van ruitjes)maar dan met lieveheers beestjes (als die er nog is wat ik hoop) maar deze is echt liefde op het eerste gezicht voor jou geweest (love) :shit: :kiss:

[Beantwoorden]


Door Elise op 4 maart 2016 22:12

Heel mooie tas Vera, staat je supergoed!

Ik zou met zo’n bedrag bijna niet over straat durven, maar dat heb ik ook al bijna met m’n Michael Kors van ‘maar’ een paar honderd euro ;-)

[Beantwoorden]


Door Shariasa op 4 maart 2016 22:52

Wauw wat een plaatje is het! Ik droom al sinds ik klein ben van een Chanel tas en ik weet zeker dat ie er ooit gaat komen! Heel mooi!!

[Beantwoorden]


Door Denise op 4 maart 2016 22:52

Lieve Vera, ik snap dat je heel blij bent met je aankoop en ik gun het je zeer dat je kan genieten van je (welverdiende) geld. Maar er gaat ontzettend veel leed schuil in dit soort tassen. Mensen denken vaak dat leer een rest product is, maar helaas worden dieren ontzettend uitgehongerd en mishandeld in het proces en worden de dieren vaak gedood voor hun huid. Ik hoop dat je jezelf hierin gaat inlezen en onderzoek gaat doen. (bekijk bijvoorbeeld dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=_24y6DwpU2I )
Een dier doden voor ons eigen genot is nooit acceptabel.
Niet alleen in deze industrie gaat veel mis, ook in de zuivel/vlees/ei industrie hebben de dieren het zwaar. Ik hoop dat dit filmpje, en mogelijk het hele youtube kanaal een stukje bewustwording bij je creeert.

[Beantwoorden]

britt antwoordt op 5 maart 2016 om 13:29:

hebben we weer zo’n wakker dier aanhanger dat alles gelooft wat op Facebook staat……

[Beantwoorden]

Denise antwoordt op 5 maart 2016 om 13:51:

Ik heb geen facebook, onderzoek gedaan via docu´s vaktijdschriften en zelf naar een slachthuis geweest. Open je ogen! Dieren krijgen een slechte behandeling, als je dat niet geloofd houd je jezelf voor de gek.

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 6 maart 2016 om 01:13:

Ik snap het aan de ene kant wel, vaak het duurdere leer wordt vaak gemaakt van kalfsleer ( dieren die maar 3 maanden leven) net als kalfsvlees. Maar je moet niet alles geloven wat op internet staat, die mensen laten wel de meest heftige dingen zien..niet alle boeren gaan zo met hun dieren om en niet alle dieren hebben een vreselijk leven gehad. Zelf ben ik vega en koop ik zoveel mogelijk imitatieleer, niks mis mee en kwaliteit is net zo goed ( misschien wel beter) Waar ik me wel aan erger is dat de meerderheid van de beautybloggers mee werken aan dierenleed, ze promoten merken waar van ze weten dat het op dieren getest word.. elke keer zie ik MAC, Loreal, Andrelon enz voorbij komen. Zelf stond ik er eerder nooit bij stil, en nooit aan gedacht ook… anders had ik die merken ook nooit gekocht en ga ik nu ook zeker niet meer kopen. Lijkt wel of sommige bloggers het gewoon niet zo interesseert en bang zijn dat ze geld mislopen ofzo. Teske heeft me er bewust van gemaakt, een meid met een gouden dierenhart.

[Beantwoorden]


Door Maria op 4 maart 2016 23:24

Ik vind je blog leuk en ik lees je graag, maar dit artikel snap ik eerlijk gezegd niet. Je koopt een tas voor 2000 euro waar alleen een lipstick en een portemonnee in past, is dat het geld nou waard? Ben je dan niet als de dood dat er wat mee gebeurt onderweg of dat hij kapot gaat?
Ik denk eerlijk gezegd ook dat het merendeel van je lezers deze tas nooit van zijn leven zouden kunnen betalen.
Ik snap echt je doel even niet.

[Beantwoorden]

Nena antwoordt op 5 maart 2016 om 09:19:

Ze zet deze tas online omdat ze weet dat 80% van haar bezoekers deze wèl willen zien. :)

[Beantwoorden]


Door Nena op 5 maart 2016 09:18

Hoi Vera,

Prachtige aankoop!
Niet luisteren naar alle negatieve comments. Jij doet met JOUW geld wat JIJ wilt. Als iemand random deze tas koopt zou niemand er een moer om geven, maar juist omdat JIJ deze online zet, komt er commentaar op. Belachelijk.

Geniet ervan!

Wel één vraagje: prachtige tas, maar ook een prachtige portemonnee van Dior, die rode… Waar heb je die vandaan en hoe heet ie? Ik kan hem nergens vinden!

Thanks! (love)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 5 maart 2016 09:44

Wat een prachtige tas! Ik ben jaloers =D x

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 5 maart 2016 10:02

Echt een beauty hoor ^^) Dat vind ik zo fijn aan Chanel tassen, ze zijn tijdloos en geraken nooit uit de mode..

Ze staat je trouwens supergoed op je beige trenccoat!

[Beantwoorden]


Door Mimi op 5 maart 2016 11:26

Geniet ervan! Zelf wil ik niet met een te dure tas lopen omdat ik dan bang zou zijn dat ‘ie gejat wordt. Dat lijkt me dan weer niet relaxed.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 maart 2016 12:07

Oeh wat een prachtig tasje is het!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 5 maart 2016 12:16

Lieve Vera, wat een mooie tas en mooi formaat ook. Geniet ervan! Xxx

[Beantwoorden]


Door Nienke op 5 maart 2016 12:24

Prachtig!!
One day….. zal dat mij ook lukken. :)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 5 maart 2016 12:55

Ik heb zelf altijd te veel mee, dus deze zou jammer genoeg te klein zijn voor mij ;)

[Beantwoorden]


Door Marije op 5 maart 2016 13:33

Mwah, Chanel is niet mijn ding. Maar: wel gaaf dat jij de mogelijkheid hebt om de tas te kopen die wél helemaal jouw ding is. Zo’n boetiek binnenlopen lijkt mij ook superspannend trouwens. Straks word je weg gestuurd hahaha :)

[Beantwoorden]


Door Savitri op 5 maart 2016 13:35

Wowww, dat is toch wel echt een droompje! Weet niet of het 100% mijn ding zou zijn, maar mooi is hij in ieder geval wel. Vind hem wel goed bij je passen en mooi bij je staan! ^^) <3 En heel tof dat je dit artikel online zet, kan ik echt waarderen. Dat je van tevoren waarschijnlijk ook wel weet dat je wat negatieve reacties gaat krijgen, maar gewoon lekker schijt hebt en je fantastische aankoop en je enthousiasme met ons deelt. Ook al kan ik hem zelf nog lang niet betalen, haha, ik geniet in ieder geval altijd met je mee als je een nieuwe tas hebt gekocht. (love)

[Beantwoorden]


Door Soesja op 5 maart 2016 14:04

Ik ben zelf niet zoveel bezig met merktassen simpelweg omdat ik het niet kan betalen, maar die foto waarop je naar buiten loopt met de tas om je schouder is wel echt te gek, dan zou ik er ook wel zo een willen haha! Hij staat je goed, geniet er van :)

[Beantwoorden]


Door fleur op 5 maart 2016 14:25

Ieder natuurlijk z’n eigen ding, maar veel te veel geld voor ook nog eens een oerlelijk klein tasje.

[Beantwoorden]


Door dees op 5 maart 2016 19:46

Gefeliciteerd super gaaf voor je! En heel goed dat je jezelf beloond! Daar werk je ook hard voor. En wie zou niet zulke dingen kopen als je het geld hebt ;) veel plezier ermee vera en super cool dat je het met ons deelt!

[Beantwoorden]


Door Noukster op 5 maart 2016 20:42

Moooiiii!!! Leuk dat je voor chanel gegaan bent, daar ga je nooit spijt van krijgen!
Every woman should have a chanel purse ^_^

[Beantwoorden]


Door Sabrina op 5 maart 2016 21:34

Super mooie tas! Goed van je dat je eerst op onderzoek bent gegaan, het kost ook niet zomaar iets!

[Beantwoorden]


Door Denise op 5 maart 2016 22:04

Wauw Vera! Ik vind hem eerlijk gezegd ook echt heel erg mooi! En heel vaak vind ik die dure tassen niet eens zo mooi. Geniet ervan <3

[Beantwoorden]


Door Linde op 6 maart 2016 01:12

Leuk dat je iets hebt aangeschaft waar je heel blij mee bent! Ik moet er wel om lachen: Ik begrijp niets van die Chaneltassen gekte haha!

[Beantwoorden]


Door Hanan op 6 maart 2016 08:26

Ontzettend leuk voor je. Ikzelf vind het echt een truttige tas,sorry.
Ik weet dat die krengen peperduur zijn. Daarom vind ik dat als je zoveel geld uitgeeft dat de tas wel echt functioneel moet zijn. Deze past net een gsm en sleutels in, het is echt betalen voor de merk en hype.

Maar echt Vera je werkt er hard voor en als jij jezelf wilt verwennen met zo een heerlijk luxe tas, juist do it!! Ieder zijn ding, laten we elkaar daarin respecteren .

[Beantwoorden]


Door Jana op 6 maart 2016 09:38

Wauw Vera, supermooie aankoop! Het leder, het formaat, de chevronuitvoering en de gouden hardware, ik vind het echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Purdey op 6 maart 2016 11:03

Hai Vera wat is hij mooi!!!!! ^^) ik heb zelf de chanel 11.12 en le boy maar dan helemaal mat zwart hou niet van goud moet niet erg opvallen dat je met een chanel tas loopt vind ik zelf persoonlijk. Heb zelf de jumbo, vind het zo onwijs knap dat je er nog best veel in kwijt kan. Geniet zijn de beste tassen

[Beantwoorden]


Door anna op 6 maart 2016 12:13

Hij staat je prachtig Vera! Zelf heb ik niet zoveel met merken en vind ik het het geld niet waard. Ik ga liever op vakantie… ^^)

[Beantwoorden]

Purdey antwoordt op 6 maart 2016 om 17:09:

Vakantie duurt kort, van een tas geniet je langer.

[Beantwoorden]

anna antwoordt op 6 maart 2016 om 17:19:

Dat is absoluut waar! Wie weet schaf ik ooit nog een mooi en tijdloos exemplaar aan. Maar vakantie is altijd een ervaring, herinneringen zijn wat mij betreft ook veel waard en die kan niemand je meer afnemen <3

[Beantwoorden]

Purdey antwoordt op 7 maart 2016 om 11:02:

Helemaal met je eens!!!


Door Caitlyn op 6 maart 2016 13:18

Hoewel ik ook liefst leren tassen hebben van goede kwaliteit, is deze prijs me toch te duur. Geef mij maar mijn leren Kipling die ik in de outlet kocht en met de rest doe ik iets leuk. Natuurlijk is dit mijn persoonlijke mening en heb ik ook wel droomtassen die ik wil. Geniet maar van je mooie aankoop!
xx

[Beantwoorden]


Door Florentine op 6 maart 2016 14:16

Hoé gaaf Vera! Ik ben echt blij voor je! Fijne zondag
Liefs :-)

[Beantwoorden]


Door Denise Melanie op 6 maart 2016 17:08

PRACHTIG!

[Beantwoorden]


Door the Bag Hoarder op 6 maart 2016 19:30

Ahh weer een nieuwe tas! You’re on a roll! En deze is echt prachtig (love) De tassen met het chevron patroon zijn niet de meest voor de hand liggende Chanel tassen, maar ze zijn oh zo mooi! Ik kon ‘m ook niet weerstaan toen ik in Parijs was haha. Zo blij mee ook, ben jij vast ook! :cool:

[Beantwoorden]


Door LA DOLCE EVITA op 7 maart 2016 11:01

Toch geweldig dat je op zo’n jonge leeftijd een CHANEL tas kunt veroorloven!! Het is echt een beauty!

[Beantwoorden]

Purdey antwoordt op 7 maart 2016 om 11:03:

Ben 30 en heb er 2 heeft niks met jong te maken

[Beantwoorden]


Door mybrunetteambition op 7 maart 2016 14:21

Wat fijn voor je dat je zo’n mooie tas kunt kopen ! Ik hoop dat je er veel plezier aan beleeft ! Niets aantrekken van de commentaren op de grootte of de prijs van de tas. Elk doet met zijn geld wat ie wil.
Zo’n Chanel Jumbo Flap bag staat in elk geval nog hoog op mijn lijstje, daar ga ik toch nog ff voor sparen ;-) !

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 7 maart 2016 18:59

wouw een droom van ieder meisje volgens mij! het is echt een prachtig model, wat zal je hiervan veel plezier hebben. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Jenny op 7 maart 2016 22:51

Had leuker geweest als de prijs van je tas er ook bij stond!

[Beantwoorden]


Door Mieke op 8 maart 2016 09:28

Wow, echt su-per tof dat je nu een Chanel tas hebt! Mijn ultieme droom, hoewel ik het doodeng zou vinden om met een Chanel rond te lopen. Geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 8 maart 2016 13:05

Wauwie, zo mooi! De Classic Flap Bag of Boy Bag staan zeker op mijn verlanglijstje. Heel veel plezier met deze prachtige aankoop maar dat moet ongetwijfeld helemaal goedkomen (love)

[Beantwoorden]


Door Esmée op 9 maart 2016 18:35

Wauw echt een prachtige keuze Vera! Hij staat je ook echt mooi, het maakt je outfit meteen chique. <3

[Beantwoorden]


Door Marieke op 9 maart 2016 23:42

De tas staat bij jou erg goed. Geniet van je aankoop!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 13 maart 2016 19:10

Hij is wel heel erg leuk hoor! Als je het je kan veroorloven moet je het lekker doen!

[Beantwoorden]


Door Maxime op 28 april 2016 16:59

Wow super mooi! Ik ben ook echt al super lang opzoek naar een Chanel tas. Gewoon basic maar wel normaal vermaat en zwart het liefst met zilver. Heb je enige tips waar ik deze kan scoren?

[Beantwoorden]


Door Puck op 12 mei 2016 19:57

Ik vind het een heel mooi tasje!
Heb zelf een classic flap, en ik gebruik ‘m bijna nooit. Hij is heel zwaar en ik ben te bang dat er was mee gebeurd. Heel zonde eigenlijk.

[Beantwoorden]


Door Tineke op 15 mei 2016 18:44

Kun je mij zeggen waar je deze tas gekocht hebt? Ik vind hem prachtig!

[Beantwoorden]


Door Alessia op 16 juni 2016 00:12

Gefeliciteerd met je aankoop Vera! Geniet er van!
Helaas niet iedereen kan zo een tasje in een boetiek aanschaffen en de prijzen van een Chanel of Hermes tas alleen maar stijgen.
Als je droom over een luxe designer tas, maar wilt niet de volle prijs betalen, kijk eens op webwinkel http://WWW.VINTAGE-UNITED.COM hier vind je betaalbare vintage, tweedehands en nieuwe designer tassen van bekende modemerken zoals Chanel, Celine, Gucci, Louis Vuitton ook designer kleding en schoenen van Isabel Marant, Patrizia Pepe, Louboutin, Lanvin en veel meer.
Alle spullen op Vintage-United zijn 100% authentiek, in goede staat of z.g.a.n. vak met het aankoopbewijs.
Op Vintage-United kan je ook zelf je originele designer kleding, tassen en schoenen te koop aanbieden.
Schrijf je in, lees de algemene voorwaarden en begin met kopen of verkopen.

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 juni 2016 21:22

Super leuke tas Vera!
Mag ik vragen van welk merk precies je portemonnee is? Want ik neem aan dat “CD” een afkorting is?

Liefs!

[Beantwoorden]