Dior Addict lipgloss + lipstick

dior_addict_lipgloss_lipstick01

There’s a vernieuwde gloss in town. Vorig jaar schreef ik al over de veranderde en verbeterde Dior Addict Lipstick, maar deze lente krijgen ook de Addict lipglossen een make over. En dat niet alleen, er zijn ook drie nieuwe kleuren Addict lipstick. Ik testte deze (ver)nieuw(de) en verslavende Dior lipproducten.

dior_addict_lipgloss_lipstick02

dior_addict_lipgloss_lipstick03

De laatste maanden lijkt het credo van de meeste lipproducten ‘hoe matter, hoe beter’ te zijn. Opvallend vind ik het dan ook dat Dior juist met een vernieuwde lipgloss en lipstick met veel glans komt. Ik denk dat het een beetje bij het merk hoort, hoewel ik het te gek zou vinden als Dior intense matte lipkleuren zou uitbrengen.

Dior Addict Lipgloss € 32,00
Dior Addict Lipstick € 37,00

dior_addict_lipgloss_lipstick04

dior_addict_lipgloss_lipstick07

Ik begin met de vernieuwde Addict Lipgloss. Een lipgloss die niet plakt, veel glans geeft en de lippen voorziet van meer volume. In totaal zijn er 18 kleuren met een parelmoerglans (Sparkling), siroopachtig lakeffect (Watery), of glinsterend lichtspel (Iridescent).

dior_addict_lipgloss_lipstick06

dior_addict_lipgloss_lipstick08

De lipglossen hebben een kwastje als applicator. Dat zie ik niet heel vaak meer, meestal zijn het sponsapplicators. Het kwastje werkt prima.

dior_addict_lipgloss_lipstick09

656 Cosmic – 676 Cruise – 765 Ultradior

Even een kanttekening vooraf: de foto’s zijn met mijn nieuwe lamp genomen, die ik wil gebruiken wanneer ik foto’s wil maken maar de zon te fel (in mijn gezicht) schijnt en ik de gordijnen dicht moet doen. Ik moet nog aan de lamp wennen, dus de foto’s zijn nog niet perfect.

dior_addict_lipgloss_lipstick10

dior_addict_lipgloss_lipstick11

Cosmic

Cosmic is een Iridescent lipgloss. Ik vind de kleur en de glans erg mooi. Het is een frisse perziktint met een parelmoerglans. Voor een lipgloss vind ik dat er best wat kleur vanaf komt!

dior_addict_lipgloss_lipstick12

dior_addict_lipgloss_lipstick13

Cruise

Cruise is een Watery lipgloss. Deze koele roze tint is wat transparanter, eigenlijk precies wat ik bij het Watery effect verwachtte.

dior_addict_lipgloss_lipstick14

dior_addict_lipgloss_lipstick15

Ultradior

Ultradior lijkt qua kleur wel op Cruise, maar is net wat donkerder en heeft bovendien een Sparkling effect. Er zitten paarse glittertjes in deze lipgloss. De dekking heeft me weer verrast.

dior_addict_lipgloss_lipstick16

dior_addict_lipgloss_lipstick17

Ik wil dit artikel afsluiten met drie nieuwe kleuren Addict lipstick. Deze lipsticks zijn subtiel qua dekking en hebben aardig wat glans. Ondanks dat ze zo fijn en zacht zijn, blijven ze wel lang zitten. Lees hier mijn volledige review.

dior_addict_lipgloss_lipstick18

465 Shock – 656 Cosmic – 765 Ultradior

dior_addict_lipgloss_lipstick19

dior_addict_lipgloss_lipstick20

Shock

Ik krijg nooit genoeg van dit soort babyroze lipsticks. Shock doet me aan mijn eerste MAC lipstick denken, Viva Glam Gaga.

dior_addict_lipgloss_lipstick21

dior_addict_lipgloss_lipstick22

Cosmic

De Cosmic lipgloss is oranje, de lipstick is roze. Duidelijk een hele koele tint, met een paarse metallic glans.

dior_addict_lipgloss_lipstick23

dior_addict_lipgloss_lipstick24

Ultradior

De Ultradior lipstick lijkt een stuk meer op de gelijknamige lipgloss. Deze fuchsia tint dekt tevens goed en heeft aardig wat glans. Mijn favoriet van de drie.

dior_addict_lipgloss_lipstick05

Wat ik bijzonder vind aan de Dior Addict Lipglossen is dat ze niet plakken. Ze voelen zacht aan én plakken niet. Echt niet. Ik denk dat dat een groot pluspunt is voor lipgloss fans. Dat ze mijn lippen ook echt meer volume geven, dat zie ik niet direct, maar de beloofde dosis glans is zeker aanwezig. De Addict Lipgloss blijven zo’n twee uur zitten.

Cosmic is mijn favoriete Addict gloss van de drie kleuren die ik getest heb. Ik vind de dekking goed en de combinatie van de kleur en parelmoerglans erg mooi. Deze kan ik nog best wel eens gaan dragen wanneer ik de matte lipsticks beu begin te raken. Want dat de lipgloss niet plakt, dat vind ik wel erg fijn.

De vernieuwde Dior Addict Lipgloss is vanaf 9 maart 2016 bij de parfumerie te koop.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 7 maart 2016 | 37 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Sara op 7 maart 2016 15:19

De foto’s met al de lipsticks en lipglosses samen vind ik echt heel erg mooi! De lipsticks spreken mij zelf gezien de swatches meer aan dan de glosses. Ultradior vind ik erg mooi. Net als jij zou ik het heel erg leuk vinden als Dior met een matte lipstick lijn zou komen. Dat is meer mijn ding denk ik dan deze. ^^)

[Beantwoorden]


Door priscilla op 7 maart 2016 15:23

Mooie foto’s en als ik ze zo zie zonder swatches denk ik, hebben! Toch spreken ze me niet aan na het zien van de swatches, ik vind ze gewoon te glanzend ofzo. Wel een heel fijn en uitgebreide review.

[Beantwoorden]


Door Demi op 7 maart 2016 15:27

Ik houd zelf meer van matte lipkleuren en ik moet zeggen dat ik meer had verwacht van Dior.. Wel hele mooie foto’s Vera, keep up the good job! :yay:

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 7 maart 2016 15:27

Nee,ik hou toch van matte lip producten. Ik weet niet ik vind het denk ik te veel glitter en te tuttig voor de rest weer heel leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 7 maart 2016 15:36

Cosmic vind ik je echt supermooi staan!!
x

[Beantwoorden]


Door Denise op 7 maart 2016 15:48

WAUW, die verpakking alleen al <3

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 maart 2016 16:14

Ultradior is zo mooi

[Beantwoorden]


Door Minke op 7 maart 2016 16:20

De lipglossen geven best wel heel veel kleur af!

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 maart 2016 16:25

ik vind ze er wel erg mooi uit zien :D

[Beantwoorden]


Door Jantine op 7 maart 2016 16:30

Ik vind het juist wel verfrissend dat Dior vast houd aan hun signature-glans lippenstiften en glosses. Het staat lekker gezond en helder in je gezicht! Erg mooie producten!!
Oh en de allereerste foto van jezelf in dit artikel… Ik moest meteen denken aan NikkieTutorials. Ik kijk haar video’s niet, maar zie wel zo nu en dan een foto voorbij komen op social media. Jouw foto doet me zo aan die foto’s denken! Hoe dan ook, mooie foto’s hoor met die lamp!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 7 maart 2016 16:31

Ik vind de producten er goed uit zien! Vooral de lipglossjes vind ik mooi, er zit een mooi glittertje in.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 maart 2016 16:49

De verpakking ziet er zo mooi uit! Alleen de inhoud trekt mij niet echt aan, ik houd niet zo van lipgloss en glans.

[Beantwoorden]


Door Lifeof2sisters op 7 maart 2016 17:08

Super gaaf! x

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 7 maart 2016 17:16

Leuke foto’s. De producten zien er mooi uit maar niets voor mij. Ik heb een hekel aan lipgloss haha en bij lipsticks vind ik pigmentatie wel belangrijk dat je de lipstick wel goed ziet en niet als een soort lippenbalsem. Ik ben nu ook dol op matte lipsticks! Maar sommige kunnen dit heel fijn vinden, dan lijken me het fijne lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 maart 2016 17:31

Oeh wauw! Met name de lipsticks zijn echt zo prachtig!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 7 maart 2016 17:37

Het merk Bourjois had in een ver grijs verleden ook kwastjes voor de glosses. Ik vond dat verschrikkelijk! Het plakte aan alle kanten en ik kon de gloss niet mooi verdelen over mijn lippen. Fijn dat jij er een betere ervaring mee hebt.

[Beantwoorden]


Door Milou op 7 maart 2016 17:43

Ik vind de hulzen van Dior altijd zo mooi. Zelf houd ik niet zo van lipgloss, ik vind dat altijd zó plakkerig dus dan zou ik zeker voor de lipsticks gaan. De kleuren vind ik wel heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Ina op 7 maart 2016 17:53

Ik vind de glossjes leuk, maar ik vind ze niet het geld waard

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 7 maart 2016 18:02

Ik ben absoluut geen gloss fan, omdat het vaak zo plakt haha. Dit klinkt wel érg goed! :) Maar alsnog houd ik niet zo van het effect!

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 maart 2016 18:37

De gloss en de lipstick vind ik redelijk veel op elkaar lijken. Verder vind ik de lipsticks heel erg mooi. Alleen jammer dat de producten zo duur zijn.

[Beantwoorden]


Door Johanna op 7 maart 2016 19:05

Hey Vera!
Je haar is echt knap nu het door jou gestyled is!
Bij verandering hoort een soort gewenningsfase, dat geldt hoor ook voor je nieuwe lamp! Fijn dat je zo vernieuwend blijft en jezelf blijft pushen! Knap!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 maart 2016 19:10

Een niet plakkende lipgloss, dat maakt mij nieuwsgierig!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 maart 2016 19:11

Wat een mooie kleuren, wauw!

[Beantwoorden]


Door Monica op 7 maart 2016 19:12

Ik vind de huls echt prachtig maar het effect vind ik toch minder. Ik hou ook niet zo van dit soort gloss en vind de lipstick wel erg op de gloss lijken. Niet iets voor mij maar ik zou wel erg nieuwsgierig zijn naar een matte lipstick van Dior.

[Beantwoorden]


Door Diana op 7 maart 2016 19:41

Ik blijf de lipgloss van DIOR zo leuk vinden! <3

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 7 maart 2016 19:44

wat een mooie glans geven deze dior producten op de lippen, i like that. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Sarah op 7 maart 2016 19:46

Waauh-aauw. Normaal heb ik het niet zo voor lipgloss, maar deze ziet er super mooi uit (love)

[Beantwoorden]


Door Sara op 7 maart 2016 21:03

Ik vind ultradior echt ontzettend mooi. Hele frisse kleur die er voor zorgen dat je lippen toch wel een kleine volume boost krijgen. Wauw, wat een mooi product. Leuk trouwens dat je aan het experimenteren bent met een nieuwe lamp. Ik ben benieuwd hoe die lamp je gaat bevallen!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 7 maart 2016 21:27

Ik ben dol op de cosmetica van Dior! Wederom een hele mooie toevoeging aan de collectie.

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 7 maart 2016 21:50

Wat een prachtige lipproducten! Voor lipglosses zijn deze echt geweldig! (love)

[Beantwoorden]


Door saraya op 7 maart 2016 23:01

Ik vind de lipglosses mooi maar de lipstick Ultradior vind ik het allermooist (love) x

[Beantwoorden]


Door Anne || StudentStyleSite op 7 maart 2016 23:49

Wauw wat maak je toch prachtige foto’s! Ik vind vooral de lipstick in de kleur cosmic heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 8 maart 2016 10:10

Heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sien op 8 maart 2016 10:44

I (love) Dior!! En vooral deze lipsticks en gloss, ze maken mijn lippen zoveel mooier..ik ben dol op de glans, echt prachtig. Ik heb er al een aantal van deze lijn, en kan niet wachten om ook enkele van deze aan te kopen.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 8 maart 2016 15:07

Wat een prachtige kleuren! Vooral de Cosmic lippenstift, echt een gave kleur met mooie glans. En de foto’s zelf zijn ook mooi! xx

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 8 maart 2016 16:59

Wauw wat een ontzettend mooie producten! Ik vind alle lipglosses en lipsticks super mooi :-)

[Beantwoorden]


Door anna op 8 maart 2016 21:29

Hmmm, nee, ik heb een hekel aan lipgloss en stiekem houd ik ook niet zo van glans… Hoewel ze er wel prachtig uitzien! Maar op mijn eigen lippen vind ik het gewoon niet mooi. Ik heb ook alleen maar dekkende lipsticks haha.

[Beantwoorden]