Wat ben je mooi

cheers03

Suz is echt een beetje mijn partner in crime. Ook voordat we samen een blog begonnen, werkten we al samen en hielpen we elkaar. Als ik bij Suz ben, heb ik het gevoel dat ik mezelf binnenste buiten aan het keren ben. Ik vind Suz heel mooi. Van binnen en van buiten. Voor haar arcadebogen zou ik een moord doen net als voor haar gevoel voor taal.

Ik weet dat Suz ook wel eens een moord zou willen doen, wanneer ik weer eens niet de telefoon opneem of niet duidelijk communiceer. Maar als we bellen, bellen we ook zo lang. En soms kan ik de woorden gewoon niet vinden, of ben ik bang dat ik het op de verkeerde manier zeg en daarom zeg ik liever niets. Maar onze band is goed, gelukkig kan die het hebben (maar het spijt me alsnog, ik probeer het echt beter te doen). Daarom wil ik graag aan Suz laten zien hoeveel ze voor mij betekent en heb ik dit filmpje voor haar gemaakt.

Via de Menzis website kun je ook voor een vriendin, vriend of iemand anders die je dierbaar is, een speciaal ‘wat ben je mooi’ filmpje maken. Hierboven zie je die van mij voor Suz. Maak je een naamfilmpje, deel hem dan op sociale media om kaartjes voor de nieuwe James Bond film Spectre.

Advertorial.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 1 december 2015 | 14 reacties

Reacties

Door Nadia op 30 november 2015 07:34

Wat lief van je dat je dit zo op je blog plaatst! :)

[Beantwoorden]


Door Elles [3lles] op 30 november 2015 08:28

Aahw, super lief. Ik geloof je zo, op filmpjes is ze ook altijd zo lief vor iedereen!
Xoxo

[Beantwoorden]


Door esmee op 30 november 2015 08:38

Ah wat ben je toch een lieverd! (love)
dikke zoen uit Zweden,
Esmee

[Beantwoorden]


Door Amy op 30 november 2015 09:09

Wat een mooie manier om Suzanne zo in het zonnetje te zetten! Superlief van je :)

[Beantwoorden]


Door Ltbm op 30 november 2015 09:10

Dit is gewoon een standaard filmpje waar ook een raclame spotje van is. Oke haar naam word erin genoemd. Dat is leuk en lief. Maar ik kan er niet zo goed tegen als je zegt dat je een filmpje hebt gemaakt terwijl je alleen een naam hoeft in te voeren.
Het idee is lief hoor, begrijp me niet verkeerd.

[Beantwoorden]

Lottev antwoordt op 30 november 2015 om 09:46:

Inderdaad :D Niks heeft ze gedaan. ‘Geld in ontvangst genomen’ en Suzanne daarvoor gebruikt.

[Beantwoorden]

Chantalle antwoordt op 30 november 2015 om 11:18:

Lieve dames, het is niet netjes om zo’n reactie achter te laten. Ik ken Vera niet persoonlijk en ga er even vanuit dat jullie haar ook niet persoonlijk kennen. In alles wat Vera (al dan niet samen met Suzanne) doet, straalt waardering uit.
Zowel vanuit Vera als Suzanne zie je duidelijk dat ze elkaar respecteren en goed kunnen samen werken.
Los daarvan moet iedereen, waaronder ook jullie lieve dames, geld verdienen. Hoe je het ook wendt of keert.
Dat Vera nu een samenwerking heeft waarvoor ze én betaald wordt en waarbij ze nogmaals kan benoemen hoe belangrijk Suzanne voor haar is, is toch fijn?
Het is altijd makkelijk om anoniem vanachter je pc of smart phone te reageren, maar als het niets toevoegt is het toch geen meerwaarde dit soort dingen te schrijven?
Ik wens jullie een fijne dag, Liefs, Chantalle

[Beantwoorden]

Ltbm antwoordt op 30 november 2015 om 13:02:

Ik heb niks gezegd over geld of geen waardering, dan heb je mijn stuk niet gelezen.
Waar ik het over had was puur haar woordkeus.
Ze moet gewoon eerlijk zeggen hoe ze het gedaan heeft. En niet dat ze zelf een filmpje heeft gemaakt. Daar is toch niks mis mee?
Ik ben netjes en respectvol gebleven. Maar als trouwe volgens vind ik dat we dat wel mogen aangeven. Daar leert Vera ook weer van. Juist ook voor de dingen waar ze geld voor krijgt lijkt mij.
Dus ik snap je reactie niet zo goed. Maar goed ik ga er verder niet mee zitten. Ik heb namelijk niks verkeerds gedaan of gezegd. En ben gewoon fatsoenlijk geweest in mijn reactie.
O en mijn naam is trouwens Ellen van Zandt.
Dus niet anoniem achter mijn pc.


Door Lindsey Beljaars op 30 november 2015 12:07

Wat lief! Prachtige foto ook.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 november 2015 13:49

Ah wat vind ik dit lief!

[Beantwoorden]


Door Josanne op 30 november 2015 14:35

Door daantje loves to read op 1 december 2015 13:15

Heel erg lief om je vriendinnetje zo in het zonnetje te zetten. Ware vriendschap! You go girl!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 december 2015 09:41

(love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Jody op 15 oktober 2016 01:42

Je bent zelf ook echt een prachtvrouw, van binnen en van buiten.

[Beantwoorden]