In het make-uptasje van… Amy

in_het_make-uptasje_van_amy01b

Toen Amy me foto’s van haar make-uptasje opstuurde, kon ik niet wachten om ze in een blogpost te laten zien. Ze zijn super mooi, licht en stijlvol. Daar wil je vast wel meer over te weten komen. Daarom kijken we vandaag in het make-uptasje van… Amy!

in_het_make-uptasje_van_amy02

in_het_make-uptasje_van_amy03

Amy is 21 jaar en zit in haar laatste jaar van de opleiding Grafisch Vormgeven. “Op dit moment zit ik nog tot begin volgend jaar in het buitenland voor mijn stage. Ik ben dol op mode, winkelen, reizen, tijdschriften lezen, katten, lipstick en Kerst. Ik vind make-up met de dag leuker worden. En dankzij leuke reviews ontdek ik nieuwe producten die bij mij passen. Dat maakt het vullen van mijn make-up tasje nog leuker.”

Wat een mooi make-uptasje! “Het make-uptasje heb ik vorig jaar op het vliegveld gekocht en ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Hij is van Victoria Secret en hoewel ik daar niet altijd iets vind, kon ik deze echt niet laten liggen.”

in_het_make-uptasje_van_amy04

“Gezichtsmake-up gebruik ik niet dagelijks. Ik heb een BB cream van HEMA die ik alleen gebruik als ik wat meer last heb van onzuiverheden. Poeder gebruik ik wel dagelijks, deze is van een onbekend merk maar werkt voor mij voorlopig prima.

Ik wil ook graag concealer gaan gebruiken, maar ik kan er geen vinden die bij mijn huid past. Lastig altijd! Ik gebruik voor mijn gezichtsmake-up een poeder- en een foundationkwast van de H&M. Die werkt heel fijn en ik vind hem er ook heel mooi uitzien.”

in_het_make-uptasje_van_amy06

“Ik maak de laatste tijd veel gebruik van het Maybelline The Nudes palette. Daar zitten alle kleuren in voor een simpele, maar ook voor een iets meer smokey make-up look. Daarnaast gebruik ik oogschaduw van Estee Lauder in een hele mooie en subtiele roze kleur. Voor de oogschaduws gebruik ik kwastjen van Catrice.

Wat mij betreft doet L’Oréal het altijd onwijs goed als het aankomt op mascara. Deze mascara is op dit moment mijn favoriet. De eyeliner die ik gebruik heb ik net nieuw en is van het merk Jade.

Ik denk dat het niet onbekend is dat Catrice een fijne wenkbrauwset heeft! Ik gebruik hem ook en ben er super tevreden mee. Ik gebruik zelf de donkere kleur en heb al gewisseld met een vriendin die toevallig de lichte kleur gebruikt. Zo kunnen we er alles uithalen!”

in_het_make-uptasje_van_amy07

“Ik heb laatst een Labello gekocht in de geur “Peach”, die is zo fijn! Ik kende de kleur niet, maar ben heel blij dat ik hem gevonden heb.

Ik ben dol op lipsticks, in elke tas zit er wel eentje. In mijn make-uptasje op dit moment drie: MAC Diva, MAC Dark Side en Rimmel Kate 05. Op dit moment is de kleur Diva van MAC mijn absolute favoriet, ik kocht hem een aantal weken geleden en het is zo’n mooie herfstkleur.”

Diva is zo mooi! Het is momenteel ook een van mijn favoriete lipsticks. Amy, heel erg bedankt voor de mooie foto’s en dat we in je make-uptasje mochten kijken!

PS: Bekijk hier ook de andere make-uptasjes.

Twitter Facebook
Categorie: In het make-uptasje van... | 9 december 2015 | 49 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Merel op 9 december 2015 15:07

Wat een mooie producten en ook echt een mooie foto van haar!!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 december 2015 15:07

Love deze rubriek! Wat een gave items zitten er in het tasje zeg. MAC Dark Side vind ik erg tof. Het make-up tasje zelf is trouwens ook echt heel cute! Het Maybelline The Nudes palette gebruik ik zelf ook graag. Perfect voor everyday.

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 december 2015 15:10

echt een mooie en leuke foto’s

[Beantwoorden]


Door Mandy op 9 december 2015 15:15

Mooie producten allemaal. De MAC lipsticks zou ik allebei wel willen hebben, ze zien er mooi uit! Prachtige foto’s heb je ook gemaakt ^^)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 9 december 2015 15:17

Heel leuk, die verschillen tussen alle mensen in deze rubriek! En mooie foto’s ook :-)

[Beantwoorden]


Door juliette - tjuly op 9 december 2015 15:30

Mooie foto’s! En fijne inhoud weer ;) Blijft een leuke rubriek dit…

[Beantwoorden]


Door femke op 9 december 2015 15:30

Wat heeft ze een erg leuk tasje!

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 9 december 2015 15:31

Ik vind dit soort artikels altijd zo leuk! Ik ben dan ook altijd de persoon die altijd in iemand anders zijn make-up zit te snuffelen. Echt een heel erg leuke rubriek op je site Vera ! :)

[Beantwoorden]


Door Nadia | Lacqr.nl op 9 december 2015 15:31

Mooie foto’s! En Diva is ook mijn favoriet deze herfst :)

[Beantwoorden]


Door Syl op 9 december 2015 15:35

Elke keer weer tof om te lezen wat anderen gebruiken. Dat make-up tasje is echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Amy op 9 december 2015 15:35

Ahhhh zo leuk om mijn eigen foto’s terug te zien! Onwijs bedankt Vera, het is onwijs leuk geworden! Vind het ook een groooot, grooot compliment dat jij mijn foto’s zo mooi vond :) Heel tof, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 9 december 2015 15:43

Idd hele stijlvolle foto’s! Leuk om te zien :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 december 2015 15:52

Wat een mooie foto’s. Het merk van de poeder ken ik helemaal niet, ziet er wel mooi uit. Fijne producten zeg :-)!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 9 december 2015 16:06

Wat leuk om te weten dat Labello ook een ‘peach’ variant heeft. Ik ben erg nieuwsgierig naar de werking én de geur. Wat een mooi toilettasje! Leuk dat we even mochten spieken.

[Beantwoorden]


Door Margot op 9 december 2015 16:06

Mooie foto’s en die labello ga ik ook eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Denise op 9 december 2015 16:14

Zo leuk om te zien deze rubriek! Mooie foto’s en een mooie inhoud!

[Beantwoorden]


Door Barbie op 9 december 2015 16:15

Blijft leuk om een kijkje te nemen in andermans toilettasje! Beeldschone foto’s btw

[Beantwoorden]


Door Minke op 9 december 2015 16:24

Heel erg leuk om te zien! En mooie foto’s ook!

[Beantwoorden]


Door Leanne | Miss Nagellak op 9 december 2015 16:30

Zo leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door cato weemaes op 9 december 2015 16:40

Oh wat een leuke stash heeft Amy zeg!

[Beantwoorden]


Door manon op 9 december 2015 16:53

Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Marit Sarah op 9 december 2015 16:56

Diva is zo mooi! ik heb hem pas ook gekocht en heb m sinds dien elke dag op, geweldig!

[Beantwoorden]


Door Nina Simplynspecial op 9 december 2015 17:11

Mooie inhoud! Ik zie zo al een paar producten die ik ook zou willen. Maar vooral het make-up tasje is cute. Lekker zomers <3

[Beantwoorden]


Door naomi op 9 december 2015 17:54

Leuk om te zien weer!

x

[Beantwoorden]


Door Carolien op 9 december 2015 18:30

Jaloers op het mooie tasje! Altijd leuk om deze artikelen te lezen.

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 9 december 2015 18:38

Altijd zo leuk om dit te zien!

[Beantwoorden]


Door Roswitha op 9 december 2015 20:02

Wat slim om je wenkbrauwkit te ruilen met iemand die de andere kleur gebruikt. Ik blijf ook vaak met de lichte zitten.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 december 2015 20:05

Wauw het ziet er goed uit allemaal! Dat tasje is echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Hester op 9 december 2015 20:38

Inderdaad heel mooie foto’s (ongetwijfeld op jou geïnspireerd, ik herken er in elk geval wat van terug ^^) ) en mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 9 december 2015 21:31

Ik vind deze artikelen altijd zo leuk! Dank je wel! Diva heb ik ook. Prachtige kleur, maar ik durf ‘m niet altijd te dragen. ‘Bang’ dat men denkt: daar komt mevrouw lipstick binnen wandelen. Stom eigenlijk. Moet daar gewoon schijt aan hebben. IK vind ‘m mooi!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 9 december 2015 21:34

Dat make-up tasje is echt geweldig! :D Ik vind deze rubriek trouwens echt heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Loïs op 9 december 2015 21:48

Mooie foto’s. Diva heb ik een paar maanden geleden ook aangeschaft. Tijdloos!

[Beantwoorden]


Door Sara op 9 december 2015 22:56

Deze rubriek blijft zo fijn! Super leuk om te lezen dat Amy de donkere kleur van het wenkbrauwsetje van Catrice gebruikt een een vriendin van haar de lichte: ideaal om dan te kunnen wisselen. Ik gebruik eigenlijk alleen de lichte kleur, waardoor de donkere kleur dus echt niet op zal gaan.

[Beantwoorden]


Door Felicia op 9 december 2015 23:29

Zo’n leuke rubriek om te lezen! En wat een leuk make-uptasje dat ze heeft!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 9 december 2015 23:30

Wauw, prachtige foto’s! Ik hou ook enorm van Diva van Mac, echt een heel erg mooie herfstkleur inderdaad.

[Beantwoorden]


Door anna op 10 december 2015 10:01

Mooie foto’s! Ik draag ook graag donkere lipsticks. En wat slim om de wenkbrauwset te wisselen met je vriendin!

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 10 december 2015 10:53

Leuk om te zien. En super slim om je wenkbrauw-palette gewoon met een vriendin te ruilen :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 10 december 2015 13:20

Wat een mooie en leuke producten gebruikt ze zeg!

[Beantwoorden]


Door Chelsey op 10 december 2015 15:13

Ik volg Amy haar blog, wat grappig om haar dan hier tegen te komen! Erg leuk om te zien.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 10 december 2015 17:36

Prachtige foto’s ! Het tasje ziet er ook superleuk uit.

[Beantwoorden]


Door Sascha op 10 december 2015 21:52

Leuke rubriek is dit omdat je anders eigenlijk nooit in het make-up tasje van iemand anders kijkt… Mooie foto van Amy!

[Beantwoorden]


Door Tina op 11 december 2015 12:59

Leuke producten! Ik hoop dat Diva binnenkort mijn allereerste MAC lipstick wordt ^^)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 december 2015 21:05

Mooie foto’s en leuke producten! Diva is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 11 december 2015 21:19

Wat een mooie foto’s. Net of jij hebt ze genomen! Heel leuke inhoud ook.
xx

[Beantwoorden]


Door Salina op 11 december 2015 21:40

Wauw, super leuk tasje en de inhoud! En je kunt wel zien dat je een Grafische Vormgeving opleiding doet, oog voor detail en prachtige foto’s!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 12 december 2015 21:11

Wat een supermooie foto’s! En dat ruilen van wenkbrauwsetjes is echt een heel slim idee!
x

[Beantwoorden]


Door charile op 13 december 2015 14:31

Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


[…] een net iets andere make-up tas mee. Afgelopen week stond mijn gewone make-up tasje in de “Het make-up tasje van..” rubriek van Vera Camilla. Zo leuk! Daar zie je de spulletjes die er normaal in zitten, in […]


Door Must reads - Emelina's op 20 december 2015 06:29

[…] Vera Camilla: Het make-up tasje van.. Mij!!! Een aantal weken geleden stuurde ik Vera een mailtje met mijn foto met foto’s voor haar ontzettend leuke rubriek: “het make-up tasje van“. Ik had het niet verwacht omdat ik er zeker van was dat honderden meiden zich vast al hadden aangemeld maar: ik kreeg een heel leuk mailtje terug dat ze mijn make-up tasje online wilde hebben. Dat ze mij vervolgens een complimentje gaf over mijn foto’s maakte me zo gelukkig als een kind in een speelgoed winkel. Toch bijzonder als iemand met zo veel foto/schrijf ervaring je een heel lief compliment geeft. Daar staan ze dan, mijn foto’s op de site van Vera. Zo leuk! Complimenten ook voor Vera voor het hebben en bedenken van zo’n leuke rubriek. […]