Freedom Pro Conceal & Correct Light

freedom_pro_conceal_correct_light01

Dit is het Freedom Conceal & Correct palette in Light. Dit palette is net wat even anders dan de meeste concealer paletten met tinten voor verschillende huidskleuren. In dit Conceal & Correct palette zitten enkel de tinten voor mijn (lichte) huidskleur + een aantal correctors om de boel echt goed te bedekken. Ik wilde hem graag reviewen!

freedom_pro_conceal_correct_light02

freedom_pro_conceal_correct_light03

Het doosje is compact en eenvoudig vormgegeven met een doorzichtig deksel. Er zitten in het palette lichte concealers met een roze en gele ondertoon, een iets donkerdere concealer, een duidelijk roze en een ietwat gele corrector. 6 in totaal, allemaal creamy concealers en correctors.

Freedom Pro Conceal & Correct Light € 6,99

freedom_pro_conceal_correct_light04

freedom_pro_conceal_correct_light05

De textuur van de concealers en correctors viel me een beetje tegen. Mijn eerste indruk was dat ze nog wel iets zachter en dekkender hadden gemogen.

freedom_pro_conceal_correct_light06

Voor – Concealers en correctors aangebracht
Concealers en correctors ingeblend – volledige make-uplook

freedom_pro_conceal_correct_light07

Ik heb de concealers genummerd om te laten zien welke kleur ik waar heb aangebracht. Ik heb een lichte neutrale huidskleur en roze tint gemixt onder mijn ogen, de iets donkerdere kleur zit langs mijn neus en de ietwat groene corrector heb ik aangestipt op roodheden.

freedom_pro_conceal_correct_light08

Of ik de concealers en correctors nou voor of na foundation aanbreng maakt niet zoveel uit. Ze verschuiven niet, blenden makkelijk samen en dekken goed.

freedom_pro_conceal_correct_light09

Toen ik het palette swatchte was ik niet zo positief, maar in gebruik blijken de correctors en concealers zacht genoeg te zijn om lekker te blenden, stevig genoeg om niet te verschuiven en intens genoeg om oneffenheden te bedekken. Ik zeg eerlijk dat ik best aangenaam ben verrast!

Op de twee gele tinten na, kan ik alle concealers en correctors in dit palette gebruiken. Hoewel het jammer is van die twee tinten, vind ik het toch een hele goede score. En het palette is nog eens betaalbaar ook!

Freedom Pro Conceal & Correct Light bestel je hier.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 11 december 2015 | 36 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 11 december 2015 06:05

Ik had niet verwacht dat dit palette op je ‘look’ foto’s het zo goed zou doen. Ik vind ze namelijk verrassend goed. Wat fijn ook dat er in ieder geval vier van de zes concealers en correctors passend zijn voor jouw lichte huid. Mooi palette voor een prima prijs :-)!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 december 2015 06:30

Ik denk niet dat ik zelf zo snel een concealer palette zou gebruiken. Ik ben altijd zo bang dat het een grote smeerboel wordt. Het feit dat er altijd wel een paar kleuren inzitten die ik niet kan/ zou gebruiken, is ook een reden om dit soort producten niet heel erg interessant te vinden. De kwaliteit ziet er verder wel prima uit.

[Beantwoorden]


Door manon op 11 december 2015 06:31

Ziet er toch verassend goed uit! Ik had dat niet meer verwacht na de swatches!

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 11 december 2015 06:35

Zacht genoeg zijn om lekker te blenden, stevig genoeg om niet te verschuiven en intens genoeg om oneffenheden te bedekken. Het klink ideaal voor zo’n prijs. Op de foto’s zie je ook echt het verschil. Jammer dat niet alle zes de correctors en concealers past goed en kunnen worden gebruikt bij jou.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 11 december 2015 06:53

Wauw, ziet er heel goed uit dit concealer palette. Helemaal mooi dat in ieder geval 4 kleuren goed passen bij een lichte huid, dat kom je niet vaak tegen. Prima prijs!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 11 december 2015 07:08

Wat een onwijs handig paletje is dit zeg, echt iets voor mij! Doordat al die verschillende kleuren erin zitten kan je er een heel jaar mee doen, ook als je wat bruiner bent door de zomer bijvoorbeeld. En fijn dat ze ook niet in de lijntjes onder je ogen trekken, daar heb ik vaak last van! Toffe review!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 11 december 2015 07:09

Wauw, wat fijn dat de concealers uiteindelijk toch fijn werken! Ik vind het effect op je huid er ook heel mooi en natuurlijk uitzien! Sowieso ben ik dol op van die paletten waar meerdere tinten inzitten, echt heel praktisch. En ook heel fijn dat het palette lekker betaalbaar is!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 december 2015 07:33

Wat een handig palette. Jammer van die 2 tinten, maar verder niet slecht.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 11 december 2015 07:46

Ah wat super dat ze goed bevallen! Ik ben toch altijd wat terughoudend met met creamconcealers, zeker omdat ze vaak zo stroef zijn en in de lijntjes trekken. Maar het resultaat mag er wezen!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 11 december 2015 07:54

Wat een lichte kleuren, fijn voor in gebruik. Grappig om te zien dat je ergens eerst twijfelachtig over was en later merk je toch dat iets goed bevalt!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Mjay op 11 december 2015 08:07

Dit ziet er goed uit! Zeker voor lichte huidjes en de prijs is natuurlijk mooi mee genomen :)

[Beantwoorden]


Door Carmen op 11 december 2015 08:22

Ziet er heel goed uit. Ik heb ook vaak met concealers dat ze met swatches niet goed blenden of uitvegen, maar op het gezicht wel. Fijn dat het met dit palette toch goed werkt! Mooie look ook (love)

[Beantwoorden]


Door Tears of Chanel op 11 december 2015 08:26

Verrassend mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 11 december 2015 08:41

Inderdaad zijn die twee gele tinten niet heel mooi, fijn dat de rest wel bevalt!

[Beantwoorden]


Door Nadia | Lacqr.nl op 11 december 2015 09:00

Zo, wat een goed palette voor die prijs. En wat een verrassing dat het het zo goed doet op je gezicht.

[Beantwoorden]


Door Catherine op 11 december 2015 09:07

Ziet er goed uit! Vind dat concealer vaak te geel is dus als er nog een boel andere opties in het palette zitten ben ik gelukkig. Goede concealer is altijd welkom!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 11 december 2015 09:21

Dit palette doet het in de praktijk echt een stuk beter dan ik had verwacht zeg! Ik ben beest wel positief verrast!

[Beantwoorden]


Door Amy op 11 december 2015 10:02

Wat een mooi resultaat! Dat had ik niet verwacht op basis van je swatches! Mooi resultaat voor een prima prijsje :-)

[Beantwoorden]


Door Minke op 11 december 2015 10:15

Klinkt behoorlijk goed voor budget concealers!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 11 december 2015 10:34

Fijne palette met concealers. Mooi resultaat ook! Persoonlijk geef ik de voorkeur aan vloeibare concealers, maar dit kan ook prima werken.

[Beantwoorden]


Door Margot op 11 december 2015 11:03

Hij klinkt toch wel erg fijn, zeker voor die prijs!

[Beantwoorden]


Door Chelsey op 11 december 2015 11:59

Ziet er in ieder geval goed uit!

[Beantwoorden]


Door cato op 11 december 2015 12:27

Een heel erg apart product, maar het ziet er wel leuk en interessant uit!

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 december 2015 12:36

geeft wel een gorgeous effect!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 11 december 2015 13:46

Ik vind dit palette er handig en mooi uitzien! Ook het effect is mooi!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 11 december 2015 13:57

Ik wil die concealers aanbidden! Die moet ik ook, want mijn gezicht is weer een slagveld sinds ik weer ongesteld wordt na de zwangerschap.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 11 december 2015 16:06

Tof he als een product veel beter uitvalt dan je initieel verwacht.

[Beantwoorden]


Door Denise op 11 december 2015 16:19

Het staat je mooi!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 december 2015 21:10

Wat een top resultaat!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 11 december 2015 21:40

Ik kende dit merk nog niet, maar het spreek tme wel aan!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 12 december 2015 10:07

Ze doen hun werk en ze zijn lekker licht. Ik vind het persoonlijk altijd zo’n zonde als ik de helft van iets niet kan gebruiken en zeker bij een concealer palette heb ik dat vaak. Alles is gewoon veel te donker! Leuk dat het hier niet het geval is.
xx

[Beantwoorden]


Door Tina op 12 december 2015 14:49

Goed dat er zoveel lichte tinten in één palette zitten. Vind het effect op je huid ook mooi! Zelf zou ik zo’n palette alleen voor feestjes of iets dergelijk gebruiken, voor dagelijks gebruik hou ik het liever bij een liquid concealer in 1 tint. ’s Ochtends moet het toch wat vooruitgaan ;-)

[Beantwoorden]


Door Amarens op 12 december 2015 21:14

Super! Gelijk maar besteld ^^)

[Beantwoorden]


Door Andréa op 12 december 2015 21:22

Dat ziet er goed uit! Ik heb laatst hun corrector palette besteld, hopelijk is die net zo goed :)
x

[Beantwoorden]


Door Noortje Wijckmans op 12 december 2015 21:57

Ahh ik vind de verpakking echt mooi! Simpel en minimalistisch. Ik hou zelf niet zo van concealer paletten, omdat ik altijd maar één of twee kleuren vind die voor mij werken. Dan koop ik liever die losse kleuren. Maar dit palet ziet er wel echt heel mooi uit, en is erg budgetvriendelijk! Ik wil zoooo graag dat ze Freedom Makeup in de Kruidvat gaan verkopen!
http://www.project-nw.com/

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 december 2015 23:41

Het ziet er erg fijn uit! Zeker als je meerdere soorten plekken hebt in je gezicht die met verschillende soorten concealers beter bedekt zijn

[Beantwoorden]