Giorgio Armani Luxe Is More Palette Holiday Look ’15

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday01

Van alle collecties voor de feestdagen die ik heb mogen ontvangen, is die van Giorgio Armani veruit het meest luxe. De naam van het palette uit de Holiday Look luidt dan ook niet voor niets ‘Luxe Is More’. Hierin zitten niet alleen oogschaduws, dit palette heeft meer. Ook nog contouring crèmes, plus één poeder. En dat alles prachtig verpakt.

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday02

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday03

Luxe is more. More money. Giorgio Armani’s cosmetica is high end en voor zo’n groot palette als deze, betaal je dan ook de hoofdprijs. Hij kost (je leest het goed) € 130.

Het Luxe Is More palette komt met een fluwelen hoes waarin je hem kunt bewaren en vervoeren. Aan de binnenkant van de hoes zitten twee spons applicators bevestigd. Maar voor zoveel geld hadden dat van mij best kwasten met haartjes mogen zijn.

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday06

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday04

Open je het palette, dan zie je als eerst de oogschaduws. 10 tinten in totaal. Het zijn hele zachte en vooral glanzende kleuren.

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday05

Onder de oogschaduws zitten de producten voor het gezicht. Een poeder en twee crèmes. De zwarte dingen die je in het midden ziet zijn sponsjes.

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday07

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday08

1 – 2 – 3 – 4

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday10

5 – 6

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday09

7 – 8 – 9 – 10

Het pigment van alle oogschaduws is goed. De kleuren zijn zacht en warm. In de eerste rij zie je koper- en goudtinten, in de tweede rij een matzwart en glinsterende grijs en in de laatste rij de oogschaduws waarmee je perfect kunt blenden. Veel bruintinten en een spierwitte oogschaduw (die gebruik je dan misschien eerder als highlighter).

Ik vind het mooie kleuren. Heel goed draagbaar, maar toch ook feestelijk.

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday11

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday12

Producten gebruikt:

Urban Decay Primer Potion

4 (wenkbrauwbot + binnenste ooghoek)
2 (bewegend ooglid)
3 (onderste wimperrand)
9 (arcadeboog)
10 (outer V)

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
Benefit They’re Real! mascara – review

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday13

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday14

Dit snapte ik niet helemaal. Een poeder (vrij geel) een lichte crème (ook vrij geel) en een donkere crème (beetje oranje). Moest ik daar mee gaan contouren? Dat bleek inderdaad de bedoeling.

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday15

De poeder was veel te geel en maakte mijn make-up vlekkerig, de poeders werkten iets beter. Voor mij waren ze alsnog te geel, maar de donkerste crème blendde ik als subtiel contour best aardig onder mijn jukbeenderen.

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday16

Het is leuk geprobeerd, maar vrijwel onmogelijk om contouring poeders en cremes in zo’n kleur te maken dat ze bij iedereen werken. Ze zijn erg licht, maar ook erg geel. Dat is riskant en helaas staat het niet bij veel huidskleuren mooi. Bij mij in ieder geval niet. Jammer, want de poeder was mooi mat en de cremes blendden fijn in.

Giorgio_armani_luxe_is_more_palette_holiday17

Het begon zo goed met de mooie oogschaduws, maar aan de poeder en contouring crèmes had Giorgio Armani zich beter niet kunnen wagen. Tenzij hij ze in verschillende tinten had uitgebracht, zodat je een palette bij jouw huidskleur kon uitkiezen. Dat is helaas niet het geval.

Persoonlijk vind ik het de € 130 wat het Luxe Is More palette kost, dan ook niet waard. Was alles aan dit palette in orde geweest, dan was de vraagprijs alsnog hoog, maar wist je wel dat je daarvoor kwaliteit in ruil kreeg. Een mooi, luxe palette waarmee je veel looks voor zowel de feestdagen, maar ook voor alledag, kunt maken. Maar denk je dat de poeders en cremes wel goed bij jouw huidskleur passen, dan kan het alsnog een heel mooi product zijn. Probeer hem in de winkel uit om het zeker te weten.

Giorgio Armani Luxe Is More Palette Holiday Look ’15 is te koop bij de Bijenkorf Amsterdam en Den Haag.


Reacties

Door Femke op 24 november 2015 06:06

Wauw, wat een prachtig palette om te zien, echt heel mooi. 130 euro zou ik absoluut niet uitgeven aan dit palette. De oogschaduws vind ik mooi, pigmentatie is goed. De poeders zouden mij ook te geel zijn. Ik vind het een leuk palette, maar zeker niet voor 130 euro. Je korte haar staat je zo mooi, zie je weer goed op deze foto’s :-)!

[Beantwoorden]


Door Jeapiebel op 24 november 2015 06:13

€ 130! Jammer dat contouring poeders en cremes zijn erg licht en ook erg geel. Verder vind ik het Luxe Is More palette erg prachtig!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 november 2015 06:25

Ik vind het palette zeker geen 130 euro waard. De kleuren zijn wat standaard en ondanks dat het poeder en de creme producten goede producten lijken te zijn, is de juiste kleur net zo belangrijk. Een tip:het poeder kun je wellicht nog gebruiken als under eye setting powder als een soort bananenpoeder.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 24 november 2015 06:33

Het palette vind ik prachtig, maar oef die prijs! :-( Daarvoor vind ik hem nou weer niet bijzonder genoeg..

[Beantwoorden]


Door Akosua op 24 november 2015 06:35

Ik denk persoonlijk dat ik nooit een palette €130 euro waard ga vinden, dan moet het echt heel groot en heel goed zijn. Dit palette komt daar voor mij niet bij in de buurt.

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 24 november 2015 06:45

Zeker zijn geld niet waard…. Van zo’n merk verwacht je toch veel meer…

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 november 2015 06:46

Oei, nee… Dat is inderdaad geen €130,- waard. De oogschaduws zien er wel echt goed uit, dat moet ik zeker zeggen!

[Beantwoorden]


Door Eline op 24 november 2015 06:52

Poe, ik als high-end lover schrik zelfs behoorlijk van de prijs haha, oogschaduws zijn prachtig maar het totaalplaatje is het niet waard nee.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 24 november 2015 07:03

Jeetje, deze prijs had ik echt niet verwacht. Mooi palette, maar verder niet heel bijzonder. Zeker niet voor deze belachelijk hoge prijs, dan ren ik toch liever naar Mac haha!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 24 november 2015 07:22

Over dit merk hoor ik nooit zoveel, dat terwijl je er een behoorlijk bedrag voor neerlegt! Het palette vind ik niet zo vernieuwend, de kleuren en de textuur: we kennen het zo onderhand wel!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Nadia op 24 november 2015 08:10

Jammer dat de prijs zo hoog is en de kwaliteit niet helemaal top. Ziet er wel uit als een mooi kerstcadeau :)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 24 november 2015 08:48

Het ziet er prachtig uit, maar de oogschaduws vind ik toch te saai (en al die middenbruine kleuren liggen te dicht bij elkaar) en qua contourproducten moet je inderdaad écht geluk hebben qua huidskleur. En pfoe, 130 :O Ik ben iemand die zonder problemen veel geld uitgeeft aan make-up. Maar nee, dit sla ik over!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 24 november 2015 08:55

Wauw! Wat een prachtig palette!

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 24 november 2015 08:57

Ik vind het niet een heel bijzonder product, vind de oogschaduw eigenlijk een beetje saai. Voor de feestdagen had ik iets meer bijzonders verwacht helaas. :-)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 24 november 2015 08:59

Zonde dat de poeders niet matchen bij je huid. Maar de vormgeving van het palette en de oogschaduw tinten vind ik echt onwijs pretty! Jammer dat de prijs zo hoog is, dat zou ik er uiteindelijk niet voor over hebben!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 24 november 2015 08:59

Wauw, dat is zo een duur palette, maar het het is wel mooi

[Beantwoorden]


Door suzan op 24 november 2015 09:06

Mooie kleuren en een ‘alles-in-één-doosje’. Maar ff serieus… €130,-?? Dat is me echt veel en veel te veel! Zelfs als het een pallet was dat mij over zou blazen vond ik het nog veel en veel te vel geld!

[Beantwoorden]


Door Denise op 24 november 2015 09:07

Wat jammer, de prijs is inderdaad belachelijk hoog.. Muh..

[Beantwoorden]


Door Margot op 24 november 2015 09:46

Wat een prijs! Nee dat zou ik er zeker niet voor over hebben.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 24 november 2015 09:57

De oogschaduwkleuren en het uiterlijk van het palette vind ik erg mooi! Alleen koop ik liever geen paletten waarvan ik bij voorbaat weet dat ik niet alle kleuren zal gebruiken en dat is bij de contouring poeder en crèmes wel het geval; die zijn te geel en oranje voor mij denk ik. Zeker voor €130,- moet het wel echt een perfect palette zijn inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Syl op 24 november 2015 10:41

Ik had echt hoge verwachtingen van dit merk. Jammer van de prijs en van de gele créme en poeder.
Alleen als die ook perfect waren geweest, had ik mij hier misschien nog aan gewaagd. Een lieve blush had ik ook wel fijn gevonden.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 24 november 2015 10:50

Die prijs! Nee, dat gaat me te ver =P

[Beantwoorden]


Door Lousaa op 24 november 2015 11:03

Alsof ze niet kunnen nadenken daar bij armani. Ik snap wel dat het misschien meer op de mediterrane huid is gericht, maar kom op. Breng het hier dan niet op de markt.

[Beantwoorden]


Door Denise op 24 november 2015 11:15

Jeetje! € 130,00.. vind het echt een prachtig palette om te zien maar vind hem echt zeeeeer overprised en de poeders zijn dan ook nog geen eens perfect..
nee voor mij echt een no go.

[Beantwoorden]


Door Sammie Vries *klik voor blog* op 24 november 2015 12:52

€130,- !!! :wow:
Zou ik nooit,maar dan ook NOOIT voor make-up artikelen uitgeven… dit is gewoon te veel geld. Al helemaal als blijkt dat hij niet eens zo heel goed is (voor jou dan)! Goed eerlijke review vera!

Kus kus

[Beantwoorden]


Door Chelsey op 24 november 2015 13:10

Om heel eerlijk te zijn, vind ik geen enkele palette of make-up product €130 waard. Dat is gewoon bizar veel. En al helemaal aangezien dit palette het geen eens helemaal waard is… Nee, echt niks voor mij. Maar de oogschaduws vind ik wel heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Eva op 24 november 2015 13:40

Ik vind 130,- echt heel veel geld voor een palette. Alhoewel het meerdere kleuren heeft, gezien je review ook niet helemaal passend. Nee ik sla over :-)
Liefs,
Eva

[Beantwoorden]


Door lifetimes op 24 november 2015 13:49

Wat een prachtige kleuren! Ik sta echte versteld van de pigmentatie. Mag ook wel voor die prijs, haha. Ik vind hem prachtig, maar toch iets te duur. Mooie foto’s! Xx

[Beantwoorden]


Door Daisy op 24 november 2015 14:01

Op zich is het een mooi palette, maar voor die prijs had ik toch meer verwacht. Toch zeker qua die poeders en crèmes, een lipstick zou beter zijn geweest. Maar ik moet toch wel even zeggen dat je foto’s weer prachtig zijn!

[Beantwoorden]


Door Anja op 24 november 2015 15:04

De oogschaduws vind ik heel mooi. Maar dat is dan ook alles. Zelf zou ik die €130 er niet aan geven. En ja voor die prijs verwacht ik dan ook geen spons applicators. Echt zonde wat de verpakking en de buitenkant van het palette zien er wel dan weer mooi uit. Zonde

[Beantwoorden]


Door Rachel op 24 november 2015 15:29

die zilveren kleur vind ik qua oogschaduw mooi de rest is niet zo bijzonder!

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 november 2015 15:45

Vind het prachtig hoor, maar ook wel een prachtige prijs (lol)

[Beantwoorden]


Door Florentine op 24 november 2015 15:51

Wow, die oogschaduw vind ik zo mooi! En wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt ;-)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 24 november 2015 18:48

Boink..! Ik lig op de grond. Ik sloeg namelijk net steil achterover van het bedrag wat op het prijskaartje staat. En, jammer dat de poeder en de crèmes zo’n gele ondertoon hebben.

[Beantwoorden]


Door Josanne op 24 november 2015 19:21

Mooi! :wow:

[Beantwoorden]


Door Rosa op 24 november 2015 20:05

130 euro? Dahag.. Daarvan kan je zooooveel meer goeie/mooie makeup kopen!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 24 november 2015 21:11

Wauw, ik vind de oogschaduws prachtig. Vooral #6 vind ik erg tof. Toen ik die poeders zag dacht ik echt Whut? Inderdaad veel te geel! Daarna ook nog die prijs, nee dit wordt hem absoluut niet voor mij!

[Beantwoorden]


Door Annelies op 24 november 2015 21:24

Wauw, een super de luxe product. Prachtig om naar te kijken alleen al!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 24 november 2015 21:50

Wat een mooie oogschaduws, maar veel geld…. Jammer ik zou het er niet voor over hebben!

[Beantwoorden]


Door Natalia op 24 november 2015 22:29

Wow, prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 25 november 2015 06:28

Whoa… Die prijs voor dit?! Jammer…

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 november 2015 09:46

Ik vind het geen 130 euro waard helaas. De oogschaduws vind ik wel mooi.

[Beantwoorden]


Door Leonie - AllAboutLeonie op 25 november 2015 10:27

€130 zou ik niet snel overhebben voor een palet, zeker niet als hij niet geweldig blendt!

[Beantwoorden]


Door Bibi op 25 november 2015 10:36

Het is zeker een mooie palette met mooie kleuren maar €130 is echt te veel haha

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 25 november 2015 12:40

Ik verslikte me bijna toen ik de prijs las, wauw wat is dit duur. Een ongelooflijk gemiste kans ook eigenlijk. De poeders vind ik niet zo ideaal net als de sponsapplicators. Voor die prijs vind ik dat het echt 100% top moet zijn en dat is dit niet.
xx

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 november 2015 20:44

Wat jammer zeg dat je ‘m z’n geld niet waar vind! Wat is het trouwens ook een reteduur ding zeg!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 26 november 2015 00:17

Ik vind het een heel mooi palette maar wat een prijskaartje zeg! Ik moet zeggen dat ik wel nog maar zelden zo’n mooie zilveren oogschaduw heb gezien

[Beantwoorden]


Door irene op 27 november 2015 23:16

Mooi palette! Wel jammer van de prijs..

X

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 december 2015 20:41

130 euro :wow:

[Beantwoorden]