Eerste indruk: Haar stijlen met een haarborstel | Elitebrush

Vandaag test ik een heel tof product uit: een haarborstel die je haar kan stijlen! Werkt dat nou echt? Ik kon niet wachten om erachter te komen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Haar Video | 19 november 2015 | 54 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Esmee op 19 november 2015 07:31

Leuke video om te bekijken en wat een apart concept. Ik ben niet helemaal enthousiast geworden, jammer dat je echt heel zorgvuldig te werk moet gaan en dat het rubber de warmte niet goeh gleid…
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 19 november 2015 07:33

Hmm, jammer dat het niet zo snel werkt. Ik had gehoopt dat je zo klaar was, maar helaas! Wel een heel tof concept. Hopelijk komen er snel betere!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 november 2015 07:41

Jammer dat het niet goed bevalt, het was anders erg makkelijk geweest.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 19 november 2015 08:04

Het idee was zo leuk, jammer dat het niet zo goed werkt (behalve als je het heel langzaam en met kleine plukjes doet, maar dan ben je met een gewone goede haartang alsnog sneller klaar). Hopelijk komt er ooit wel een haarborstel waar je gewoon even snel mee kunt borstelen en die je haar dan wel omtovert in een mooi steil kapsel!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 19 november 2015 08:40

Leuk dat je het hebt uitgeprobeerd! Jammer dat het niet zo goed werkt, volgens mij is het enige voordeel ten opzichte van een haartang dat je je niet zo snel verbrandt.

[Beantwoorden]


Door suzan op 19 november 2015 08:42

Ik was heel erg benieuwd naar dit product, want ik liep gisteren de mediamarkt binnen en daar zag ik ze ook al liggen. Misschien omdat het een beetje een merkloos product is dat het minder goed werkt? Ik denk dat ik met een stijltang sneller ben en meer het gewenste resultaat krijg. Ik vind de prijs ook echt wel hoog voor iets waarvan ik meer had verwacht denk ik.

[Beantwoorden]

Hayat antwoordt op 17 januari 2016 om 19:43:

Hallo suzan,
Verkoopt de mediamarkt dit al?
Weet je toevallig welke prijs hang daaraan?
Ik probeerde dit via een site te kopen waar xe korting hadden gedaan ( voor maar €35)
Maar er was iets met dr kaartnummer vandaar.
Groeten
Hayat

[Beantwoorden]

emsal antwoordt op 4 mei 2016 om 21:13:

Ik heb naar de site gekeken van Mediamarkt maar ik vond het niet het is zeker alvast in de winkel ik ga een kijkje nemen bedankt dat je het hebt gezegd Suzan ????

[Beantwoorden]


Door Lucy op 19 november 2015 08:49

Ik denk dat de rubberen topjes niet warm worden zodat je je hoofdhuid niet verbrandt als je hem “gewoon” als borstel gebruikt. Jij houdt natuurlijk de warme kant naar buiten maar als je hiermee echt je haar gaat borstelen en het is wel heet bij de topjes, kan dat nog best een vervelende ervaring zijn, haha!
Ik ben eigenlijk verbaasd hoe goed het werkt, had het niet verwacht :)

[Beantwoorden]


Door Margot op 19 november 2015 08:56

Ja hier was ik benieuwd naar! Eigenlijk had ik verwacht dat het helemaal niet zou werken, dus het valt me nog niet tegen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 november 2015 09:00

Ik zag ook al een aantal filmpjes langskomen op fb en was er erg benieuwd naar! Ik denk dat hij ook niet te heet mag worden, omdat je anders je hoofd verbrandt.

[Beantwoorden]


Door Hanan op 19 november 2015 09:00

Ik vind het wel prima werken. Kaarsrecht wordt het niet maar dat is ook niet het doel,daarvoor pak je een stijltang.en tuurlijk moet je het zorgvuldig doen want het blijft een elektrische apparaat.

Dat er lichte golf in blijft maakt Ger juist zo natuurlijk en dat vind ik zo mooi.je zou denken dat je er niets aan gedaan hebt. Voor mij een pluspunt.

[Beantwoorden]


Door Hanan op 19 november 2015 09:06

Ger is het
Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat het je haar op natuurlijke manier stijlt,oog niet gestyled als met een tang.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 19 november 2015 09:10

Wat een grappig product! Ik vind het er ten eerste echt super schattig uitzien in die zachtroze kleur die jij hebt gekozen. Het resultaat vind ik ook best mooi, maar ik denk dat ik een normale stijltang toch wat praktischer in gebruik vind!

[Beantwoorden]


Door lotte op 19 november 2015 09:17

ik vind eigenlijk dat het net een stijltang is :’) je ‘borstelt’ het namelijk niet echt zoals ik normaal mijn haar borstel.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 19 november 2015 09:18

Wat een leuk product om te reviewen! Hier zou ik ook enorm benieuwd naar zijn als ik hem op Youtube was tegenkomen. En hij is zo lekker roze! Fijn dat hij wel zijn werk doet, maar in principe verschilt het gebruik dus niet zo zeer van een gewone stijltang. Wel een leuke gadget!

[Beantwoorden]


Door Jamey op 19 november 2015 09:23

hmm.. ik denk niet dat het mijn ding is.. wel een leuk kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 november 2015 09:28

Ik was heel benieuwd of het echt zou werken. Jammer dat het niet zo is, maar des te fijner dat je dat hebt getest!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 19 november 2015 09:34

Vond het een leuk concept, maar was wel kritisch
En dan ben ik nog steeds haha!

[Beantwoorden]

Nadia antwoordt op 19 november 2015 om 09:35:

Mijn telefoon doet vervelend :/ sorry voor mijn kromme berichtje

[Beantwoorden]


Door Bonjoura op 19 november 2015 09:43

Jammer dat t niet goed werkt!

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 19 november 2015 09:52

hmmm jammer… ik dacht: lekker makkelijk en snel! hahah helaas..

[Beantwoorden]


Door Evita / Fashion meets Beauty op 19 november 2015 10:08

De advertenties zag ik ook regelmatig op FB voorbijkomen. Tof dat je het product getest hebt want ik was wel nieuwsgierig. Eigenlijk kun je net zo goed je haren stijlen met een stijltang en daar gaande haren ook niet in vastzitten..

[Beantwoorden]


Door lonneke op 19 november 2015 10:21

Ah heel erg balen dat het niet zo goed werkt.
Ik was wel erg nieuwsgierig! Had zo handig kunnen zijn.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Anouk op 19 november 2015 10:37

Ik denk dat het ook heel erg verschilt per haar type. Jij hebt best dik haar waardoor je inderdaad kleinere plukjes moet gebruiken maar als ik het zo zie zou het bij mijn dunne haar wel sneller gaan denk ik. Het is wel een product die ik zou proberen.

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 19 november 2015 11:04

Ik vond het zo’n leuk concept! Jammer dat het niet optimaal werkt, ik zou toch kiezen voor een stijltang.

[Beantwoorden]


Door Céline op 19 november 2015 11:14

Hier was ik heel benieuwd naar (want zag het ook steeds op fb) Ben nog niet heel erg impressed, maar kan misschien per merk borstel verschillen.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 19 november 2015 11:50

Leuk, zo’n eerste indruk video! Jammer dat de haarborstel niet werkt zoals je had verwacht. Ik zou ook gewoon kiezen voor een stijltang.

[Beantwoorden]


Door Saskia op 19 november 2015 12:11

Leuke video! Wat een gek ding is dat, haha. Ik zou het niet zo snel kopen.

[Beantwoorden]


Door Kingsley op 19 november 2015 12:12

Te mooi om waar te zijn ! ^^) :nod:

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 19 november 2015 12:38

Het idee is leuk, maar het werkt niet echt. Te mooi om waar te zijn!

[Beantwoorden]


Door Lianne op 19 november 2015 13:17

Jammer dat het niet werkt :-( . Het zou super gaaf zijn als het wel werkte!

[Beantwoorden]


Door Anna op 19 november 2015 13:55

Ik zag er al meerdere keren een filmpje van voorbij komen. Had al wel zo’n vermoeden dat het tegen zou vallen… vind het effect namelijk niet heel goed en mooi. Blijf maar bij m’n stijltang totdat er wel een borstel is die het wel waar maakt, want dat gaat vast niet lang meer duren. :)

[Beantwoorden]


Door Ina op 19 november 2015 16:40

Jammer van het resultaat.

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 november 2015 17:10

Wat jammer dat het niet werkt zeg

[Beantwoorden]


Door Nina Simplynspecial op 19 november 2015 17:22

Hmm balen dat het niet echt heel veel doet. Too goog to be true misschien! Het idee klinkt wel leuk, en makkelijk hihi. Als er hiervan een variant is die wel werkt ben ik hier wel heel benieuwd naar.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 19 november 2015 21:15

ik zag de reclame ook voorbij komen, op Facebook. goed dat je er een review over hebt gemaakt, ik haal m nu niet haha.

[Beantwoorden]


Door Jolien op 19 november 2015 21:17

Leuk dat je hier een eerste indruk video hebt gemaakt, ik was al erg nieuw naar zo’n borstel! Het klonk ook wel een beetje te mooi om waar te zijn, inderdaad hopen dat dit zich nog wat verder ontwikkelt :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 19 november 2015 21:22

Wat een ontzettend leuke review! Goede uitleg en samenvatting op het einde en een leuk idee om zo’n speciaal product te testen! Ik was er erg benieuwd naar of het werkte omdat je het niet vaak hoort. Leuk Vera!

[Beantwoorden]


Door femke op 19 november 2015 22:13

Ik vind de borstel er zo super lomp uitzien gewoon.. Maar moest het nou echt goed werken zou het echt een must-have zijn.. ten minste toch als je niet van die hele gekke krulletjes als mij hebt, want dan zal je wel uren bezig zijn met zo’n borstel. Dat heb ik al met een gewone stijltang zelfs :-(

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 19 november 2015 22:17

Leek mij erg leuk en makkelijk idee, maar dit product zal toch niks voor mij zijn. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 21 november 2015 15:57

Zo’n leuk idee, alleen jammer dat het niet zo goed werkt. Het idee zelf klinkt natuurlijk wel heel aantrekkelijk.
xx

[Beantwoorden]


Door Estrella op 3 december 2015 01:03

Ik hou het geloof ik toch maar bij mijn Chi stijltang. :-)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 december 2015 01:25

jammer dat deze niet echt goed werkt!

ik heb laatst de airstyler (met borstel) van Philips gekregen en die werkt echt veel beter!
hij blaast warme lucht dus je haar word gelijk droog als je het borstelt en steil.. ideaal!

xx

[Beantwoorden]


Door Anna op 2 februari 2016 20:12

Je moest je haren toch goed wassen

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 26 februari 2016 11:26

Er is een duurdere variant die wel perfect werkt. Het heet de DAFNI brush en kost 300 dollar, dat is 271 euro. Je kan hem volgens mij op Amazon krijgen. Als je elke dag je haar stijlt is dat ideaal en de prijs wel waard.

[Beantwoorden]


Door Fay op 14 mei 2016 12:31

Dankjewel voor je video, heeft me enorm geholpen in de keuze tussen deze borstel en een goede stijltang.

[Beantwoorden]


Door Denise op 19 mei 2016 15:33

HI, ik heb deze ook, maar in het zwart. Werkt bij mij as een tierelier. Ben ongeveer tien of vijftien minuten per dag bezig en dan is mijn lange haar echt helemaal stijl. Ik heb haar met wat slag erin, dus geen zware krullen van nature. Super styler!!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 30 mei 2016 18:56

Hoi! Super leuk dat je dit zo gepost hebt! Ik twijfelde of ik de stijlborstel ging bestellen; bedankt voor je eerlijkheid! Ga je er nog meer testen > xx

[Beantwoorden]


Door Doortje op 18 juni 2016 11:12

Hi! Ik heb hele erge krullen en ik heb de borstel ook uit geprobeerd. Ik dacht dat het ideaal zou zijn met mijn dikke bos. Ik zou sneller klaar zijn en mijn haar minder beschadigen, maar helaas. Ik trek ontzettend veel haren eruit, meer dan met de normale stijltang. Ook boven op mn hoofd krijg ik de krullen er niet mee weg. Ik vind het erg jammer dat het voor mij niet werkt. Hopelijk komt er iets nieuws op de markt dat wel werkt want ik ben nog steeds veel tijd kwijt als ik de stijltang gebruik. Ik raad aan als je normaal tot dik (krullend) haar hebt dit niet te gebruiken. Liefs xoxo

[Beantwoorden]


Door Marjon op 15 augustus 2016 20:47

Met erge krullen is het idd niet ideaal Doortje, me zusje heeft het zelfde en bij haar werkt het ook niet. Zij heeft die van stijlborstel.net

[Beantwoorden]


Door Lydia op 16 augustus 2016 20:57

Ik heb fijn haar dat erg krult. Het is nu te kort door de ronddraaiende elektrische borstel (die bij langer haar perfect werkt) dus nu vroeg ik mij af, zou ik mijn korte haar er ook stijler mee krijgen, door er gewoon door te borstelen ?

[Beantwoorden]


Door Jose op 28 augustus 2016 13:56

Ik heb ook een stijlborstel gekocht alleen dan van het merk DeluxeBrush. Mijn vriendin had er 1 gekocht van Elitebrush. Het zijn exact dezlfde stijlborstels alleen de stijlborstel van DeluxeBrush is bijna € 40 goedkoper. Kwaliteit is gewoon exact hetzelfde alsmede het uiterlijk.

Groetjes,
Jose

[Beantwoorden]


Door Hilde op 30 november 2016 18:06

Bedankt voor je leuke en uitgebreide review!
Ik wil(de) de borstel voor mijn dochter kopen voor kerst, maar heb nu wel een beetje mijn twijfels. Mijn dochter heeft echt een flinke bos met krullen en dan werkt een gewone stijltang denk ik toch het beste ;)
Ook de mensen die gereageerd hebben bedankt!

[Beantwoorden]