Ibiza foto’s

ibiza_fotos_15_00

Afgelopen week vierde ik vakantie op Ibiza! En voor wie liever foto’s bekijkt (en tekst leest), dan een filmpje aan zet, heb ik ook foto’s gemaakt op Ibiza. Bij deze foto’s zal ik iets meer uitleggen wat we gedaan hebben en waar we waren, want in het filmpje van gisteren kwam dat minder aan bod.

ibiza_fotos_15_01

Vrijdagavond vlogen we naar Ibiza. Omdat we veel te vroeg op Schiphol waren was er nog genoeg tijd om koffie te drinken, wat te eten en natuurlijk ook in de duty free winkels te kijken. Hoe leuk is deze Coca-Cola set met mini’s van OPI?

ibiza_fotos_15_02

Jeffrey had zijn rugzak van de middelbare school mee, inclusief Linkin Park patches.

ibiza_fotos_15_17

ibiza_fotos_15_03

Na een vliegreis van iets meer dan twee uur, kwamen we aan bij het vliegveld. Daarna reden we met de huurauto naar het hotel (het Palladium Don Carlos hotel in Siesta). Daar maakte ik gelijk wat foto’s om naar mijn ouders en Thijs te sturen. ‘We zijn er!’

ibiza_fotos_15_04

ibiza_fotos_15_05

Chocolaatjes bij het bed! Dat had ik nog niet eerder meegemaakt.

ibiza_fotos_15_05b

We hadden een hele fijne suite die lekker ruim was en zelfs een jacuzzi op het balkon had!

ibiza_fotos_15_06

Goedemorgen! De eerste dag was ik al vroeg wakker omdat Jeffrey zich niet lekker voelde. We deden daarom rustig aan. Ik zag de zon opkomen, dat vond ik wel heel mooi om te zien.

ibiza_fotos_15_07

Na wat ontbeten, gedoucht en ons omgekleed te hebben, besloten we de omgeving te verkennen en wat boodschappen te doen. De hele vakantie had ik mijn roze Mulberry Alexa bij me. Die was perfect! Ruim, maar niet te zwaar.

ibiza_fotos_15_08

We hadden eigenlijk een kleine Smart gehuurd, maar kregen gratis een upgrade naar een Renault Clio. Een hele fijne auto met zelfs een achteruitkijkcamera (is dat een woord?).

ibiza_fotos_15_09

Boodschappen doen bij Mercadona.

ibiza_fotos_15_10

Ze hadden er niet alleen eten, maar ook make-up! Dit merk (ik weet de naam niet meer) zag er best leuk uit.

1

Even kijken bij het kleine strandje wat op loopafstand van het hotel lag.

ibiza_fotos_15_11

Aan het einde van de middag gingen we de jacuzzi in. Super lekkerrr!

2

Op dag twee (zondag) bezochten we een Dalt Vila.

ibiza_fotos_15_12

Een hele klim, maar het oude centrum was interessant en mooi om te zien.

ibiza_fotos_15_13

Na Dalt Vila liepen we nog wat rond in Ibiza stad en tot slot gingen we terug naar het hotel.

ibiza_fotos_15_14

Bij het zwembad en met uitzicht op de zee stonden een soort tenten waar je lekker relaxed in kon liggen.

ibiza_fotos_15_15

Het prachtige Punta Galera.

ibiza_fotos_15_16

Hoewel we niet wilden partyen, gingen we toch ook even bij Ushuaïa kijken. We besloten er te lunchen. Niet goedkoop, maar wel heel erg lekker. En omdat het hoogseizoen voorbij was, ook nog eens rustig.

ibiza_fotos_15_18

’s Avonds nog even een film kijken op de iPad in bed.

ibiza_fotos_15_19

Op de kaart keken we wat we nog meer konden gaan doen… De winkels waren ’s middags vaak dicht, dat was wel even wennen. ’s Avonds was het daarom in de stad ook vaak veel levendiger.

ibiza_fotos_15_20

Daarom gingen we rond 5 uur nog maar even Ibiza stad in! Door de hele stad heen zag je trouwens van dit soort borden. Grote feesten en closing party’s, die in dit geval meestal al geweest waren.

ibiza_fotos_15_21

Op dinsdag ontdekten we Santa Eulalia, waar een leuk strandje lag en veel leuke restaurants. Helaas waren de restaurants die we uitgezocht hadden allemaal (die dag) dicht.

ibiza_fotos_15_22

Hai.

ibiza_fotos_15_23

Uiteindelijk vonden we toch een heel leuk restaurant, Caos. Met ‘slow’ en organic eten. De bediening was heel vriendelijk en het eten smaakte goed. We zaten aan een klein tafeltje tussen de palmbomen.

3

ibiza_fotos_15_24

Woensdag gingen we naar Cala Conta. Een prachtig strand en ook veruit het drukste strand wat we bezochten.

ibiza_fotos_15_25

Het lukte ons niet om ook maar één leuke foto te maken samen, haha. Zijn we sowieso niet goed in.

ibiza_fotos_15_26

Vrijdag gingen we weer naar huis en dat vond ik best even slikken. Het was zo fijn op Ibiza! Hoewel ik ook wel een klein beetje heimwee had, vond ik het wel jammer dat de vakantie voorbij was.

ibiza_fotos_15_27

Gedag zeggen van het strand.

ibiza_fotos_15_28

En vliegen maar…

ibiza_fotos_15_29

Rond half 3 ’s nachts waren we weer thuis en dat was best gek. Alwin en Saske (die op het huis gepast hadden) hadden bedjes voor Jeffrey en mij gemaakt op de bank en er stonden verse bloemen, een lief ‘welkom thuis’ briefje en nieuwe planten in de woonkamer. Ook hadden ze schoongemaakt en maakten ze de volgende ochtend zelfs ontbijt voor ons.

ibiza_fotos_15_30

Super fijn en lief! De vakantie vloog voorbij en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Voordat ik wegging zat ik best in de stress omdat ik het moeilijk vond mijn site een week ‘los’ te laten. Toen ik eenmaal in Ibiza was vielen de meeste zorgen weg, hoewel ik ook nog wel veel met mijn site in mijn hoofd zat. Ik zeg eerlijk dat ontspannen me niet helemaal lukte, ook omdat er de laatste dagen veel gedoe op instagram was. Ik heb wel geleerd van deze vakantie. Het voelde goed!

Herfst foto’s #4
Herfst foto’s #3
Herfst foto’s #2


Reacties

Door Emma op 19 oktober 2015 06:14

Wauw, wat een mooie foto’s! Hopelijk heb je genoten want op zo’n mooi weer moeten we hier in Nederland nog even wachten!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 oktober 2015 06:19

Wat een prachtige foto’s. Het ziet eruit als een super relaxte vakantie. En maak je maar geen zorgen om ons. Je hebt de tent prima draaiende weten te houden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2015 om 11:36:

Dankjewel :star:

[Beantwoorden]


Door Grim&Glam op 19 oktober 2015 06:23

Prachtige foto’s!

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 oktober 2015 06:28

Wat een mooie foto’s en wat zag je verblijf er mooi uit :-)!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 19 oktober 2015 06:28

Mooie foto’s! Ik ben nog nooit op Ibiza geweest maar het lijkt mij een mooi eiland. Jammer dat je door de heisa niet hebt kunnen ontspannen. Ik hoop dat je het nu een beetje van je af hebt kunnen laten glijden…!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 oktober 2015 06:31

Heel erg leuk om te zien. Ik zou nog eens naar Ibiza willen!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 19 oktober 2015 06:40

Mooie foto’s zeg. Ik vind het zelf altijd heel fijn om plaatsen buiten het hoogseizoen te bezoeken, het is dan zo lekker rustig.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 oktober 2015 06:40

Wauw wat een prachtige foto’s! Heerlijk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 oktober 2015 06:56

Mooie foto’s! Ibiza ziet er echt mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 19 oktober 2015 07:03

Ah, wat een mooie foto’s. Ik werd echt blij van zo’n vakantiefoto’s!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 19 oktober 2015 07:45

Wat een prachtige foto’s, ik ben echt een beetje verliefd geworden op Ibiza door jouw foto’s! Ik waan me weer even in zomersferen, heerlijk!

[Beantwoorden]


Door eva| deappelvaneva op 19 oktober 2015 08:16

Mooie foto’s hoor! Leuk om te zien dat je een slow en organic restaurant hebt gevonden.
Liefs,
Eva

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 19 oktober 2015 08:23

Een prachtig eiland! Ik wil er nu spontaan heen vliegen, ook fijn dat het maar 2 uurtjes is. Helemaal niet lang! Het hotel ziet er heerlijke luxe uit, als je op vakantie gaat moet je het ook goed doen ;). Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad en toch een beetje hebt kunnen ontspannen. En wat een lief welkom van Alwin en Saske, dat is leuk thuiskomen zo :).

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 19 oktober 2015 08:43

Wat fijn dat er zo goed op het huis is gepast en hoooo wat een foto’s <3 Take me away haha

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 19 oktober 2015 08:53

Ik ben best wel een beetje “jaloers”, al ik zo naar buiten kijk en dan jouw foto’s zie xD
Nee meid, ik ben hartstikke blij dat je het daar naar je zin hebt gehad!

[Beantwoorden]


Door BeautyLife op 19 oktober 2015 09:01

Wat een prachtige foto’s! Ah, een jacuzzi lijkt me echt heerlijk! Ik zou ook wel een keer graag naar Ibiza op vakantie willen. (love)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 19 oktober 2015 09:02

Jullie hotelkamer ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 19 oktober 2015 09:03

Jullie zijn echt zulke mooierds! =D

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 oktober 2015 09:06

Wat een mooie foto’s! Jullie vakantie ziet er erg fijn uit! Ik kan mij wel voorstellen dat je het wat lastig vond om je blog los te laten, dat zou ik ook hebben, maar ik denk dat je er een volgende keer vast al wat minder moeite mee zult hebben. Wat is je Mulberry trouwens een plaatje zeg <3

[Beantwoorden]


Door Syl op 19 oktober 2015 09:11

Echt zo’n heerlijk vakantie eiland.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 19 oktober 2015 09:19

Wat een hoop prachtige foto’s heb je gemaakt Vera. Ibiza ziet er echt magisch mooi uit <3 Het is nooit leuk om weer naar huis te gaan na een fijne vakantie, maar geweldig hadden jullie een warm welkom thuis, ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Nathalie | insideandout.nl op 19 oktober 2015 09:29

Jullie zien er lekker fris en fruitig uit op de foto’s zeg! Vakantie doet een mens goed ;)

[Beantwoorden]


Door loes op 19 oktober 2015 09:31

Ik keek net even op je instagram om te kijken wat je met het gedoe bedoelde. ik moest gewoon lachen om hoe achterlijk en gewoon RAAR mensen reageren, ik denk dan echt hoe kún je dit neerzetten. Tegelijkertijd vind ik het zó erg voor je, wat lijkt me het moeilijk om zulke reacties van je af te zetten. Ik snap het niet hoor, boeien als je iemands jurk/loopje/hoofd/kleine teen/whatever lelijk vind, dan kijk je lekker niet en je blog gaat ook helemaal niet hoe mooi of goed je jurk/loopje/hoofd/kleine teen/whatever is dus waar maken mensen zich druk over. Zo dat was mijn frustratie, hopelijk heb je van je vakantie genoten en ben je blij en negeer je alle rare mensen:) liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2015 om 11:37:

Dankjewel Loes en ik doe mijn best! In het vervolg stop ik met lezen als ik weer van dit soort reacties zie verschijnen, hoe moeilijk ook.

[Beantwoorden]

annebeth antwoordt op 21 oktober 2015 om 19:56:

Of gewoon meteen wissen als je ziet dat het weer zo’n etter is. Echt belachelijk, die reacties, sloeg helemaal nergens op. Ook dat van dik zijn: ten eerste ben je helemaal niet dik, en ten tweede vind ik het bijzonder triest dat zulke jonge meisjes zich zo laten vangen door die bullshit van op elkaars lichaam vitten. Je hebt een echte top blog en je mag ontzettend trots zijn op de kwaliteit die je consistent blijft bieden. Haters gonna hate :-)

[Beantwoorden]


Door Bonjoura.nl goedkope sieraden op 19 oktober 2015 09:34

Hotel ziet er ook mooi uit

[Beantwoorden]


Door Dionne op 19 oktober 2015 09:38

Oeeeh! Wat een heerlijke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 19 oktober 2015 09:45

Wat een heerlijke foto’s!!!

[Beantwoorden]


Door Simone op 19 oktober 2015 09:46

Wat onwijs lief van Alwin en Saske! En wat een prachtige foto’s. Fijn dat jullie zo genoten hebben.

[Beantwoorden]


Door Margot op 19 oktober 2015 10:13

Het ziet er wel uit als een heerlijke vakantie en wat lief van Alwin en Saske!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 19 oktober 2015 10:17

Mooie foto’s en Ibiza ziet er echt prachtig uit.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 19 oktober 2015 10:46

Ik vind het wel heel knap dat je gewoon lekker op vakantie bent gegaan! Jammer van het gedoe op IG, toch altijd jammer als mensen het nodig vinden om hun eigen onzekerheid op andere te projecteren..

[Beantwoorden]


Door Sacha op 19 oktober 2015 10:55

Ik heb net ff op Instagram gekeken, wat een nare en lelijke reacties. Het zijn reacties van verwende 12-16 jarigen. Heb echt een bloedhekel aan pesten. :@ Trek je er niets van aan, je bent hartstikke mooi en lief. Gewoon blijven wie je bent (love)

[Beantwoorden]


Door Meryl op 19 oktober 2015 10:58

klinkt als een heerlijke vakantie en wat een mooi hotel :)

[Beantwoorden]


Door Willemse op 19 oktober 2015 11:15

Wat een mooie foto’s ik herkende het direct weer, super!
Jammer van IG :-( ik hoop dat je bedoeld met dat je er van geleerd hebt dat je je er helemaal niks van moet aantrekken.
Niet iedereen is aardig, en als ze jouw daar persoonlijk mee kunnen raken hebben ze hun doel bereikt.
Gewoon genieten meid, je hebt altijd zoveel mensen om je hern die het je wél allemaal gunnen.
Lekker doorgaan met wat je altijd doet, ik kijk iig alweer naar je volgende foto’s uit.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 19 oktober 2015 11:21

Leuk om al jullie gezellige, lieve en mooie foto’s te zien! Ik zat toevallig ook in het Palladium hotel, maar dan in Playa d’en Bossa. Extra leuk om de foto’s dus te zien!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 19 oktober 2015 11:36

Wat een mooi hotel! En jullie hadden echt geluk met ’t weer. Hier vriest ’t al, brrrr. Leuk ook dat jullie een gratis upgrade kregen met jullie auto.

[Beantwoorden]


Door Kaylee op 19 oktober 2015 12:02

Ik lees al jaren maar plaats eigenlijk nooit reacties. Onwijs leuke foto’s weer en hopelijk heb je genoten want het ziet er prachtig uit! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2015 om 11:38:

Dankjewel Kaylee!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 19 oktober 2015 12:23

Ziet er heel leuk uit! Erg snel gegaan dus!

[Beantwoorden]


Door Leanne | Miss Nagellak op 19 oktober 2015 12:28

Wat een gave foto´s! Ik ben zelf nog nooit op Ibiza geweest, maar ik ben zeker van plan er een keertje heen te gaan!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 19 oktober 2015 12:56

Ik vond je filmpje van Ibiza al heel leuk! Het viel me op dat het lekker rustig was overal!

x

[Beantwoorden]


Door Iris op 19 oktober 2015 13:31

Ik kon het al eerder niet laten om te reageren op Instagram. Het maakt me echt zo kwaad om te zien hoe die 14-jarige onzekere kinderen jou neer proberen te halen. Het zijn ook gewoon kinderen, soms met een nep profiel, niet te geloven. Ik hoop oprecht dat je hier langs kunt kijken en je kunt focussen op alle positieve reacties die je krijgt. Prachtige foto’s van Ibiza, hopelijk heb je optimaal genoten! X

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 19 oktober 2015 13:43

Wat fijn dat je alsnog van jullie vakantie hebt kunnen genieten! Hele leuke foto’s allemaal!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 19 oktober 2015 13:51

Zo te zien heb je echt even lekker kunnen genieten en die foto van jullie samen is naar mijn mening super goed gelukt :)

[Beantwoorden]


Door Elke op 19 oktober 2015 13:55

Hele leuke foto’s! En wat heerlijk zeg, een jacuzzi voor jullie alleen! Ik reageer niet zo vaak maar vond het zo vervelend om te lezen dat je door Instagram en je site toch niet goed kon ontspannen… ik hoop zo voor je dat je het een volgende keer meer kunt loslaten, dat is je zo gegund! Ik begrijp werkelijk niet waarom mensen (jonge, onzekere meisjes ga ik dan maar van uit) zulke gemene en lullige dingen op het internet plaatsen, en dan nog wel in je vakantie. Je kunt je site natuurlijk niet echt een week dichtgooien, maar misschien kun je een volgende vakantie, je social media ook uitbesteden aan iemand die dichtbij jou staat? En jezelf dan ‘dwingen’ om Instagram etc. lekker een week met rust te laten? Ik denk dat iedereen die het beste met je voor heeft en je site met plezier bezoekt, je juist rust gunt zonder werk, net zoals de meeste mensen vakantie vieren :) Wel heel leuk om de foto’s te zien, Ibiza lijkt me prachtig! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2015 om 11:39:

Goed idee en ik denk ook dat ik dat ga doen. Ik had hier niet op gerekend, maar ik denk dat ik de volgende keer echt even helemaal offline moet gaan. Ik ga er over nadenken :-) Dankjewel in ieder geval!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 19 oktober 2015 13:56

Wat een prachtige foto’s Vera! Ibiza lijkt me zo mooi. En alle negativiteit op instagram, probeer je er niets van aan te trekken, hoe moeilijk het soms ook is, want het is gewoon allemaal onzin. Ga gewoon door met wat je doet, want je doet het geweldig!

[Beantwoorden]


Door Wies op 19 oktober 2015 14:20

Wauw zo’n mooie hotel kamer! Ik zou zelf ook nog erg graag een keer naar Ibiza gaan! Ik hoop dat ik deze zomervakantie weer is naar Spanje ga.
En dat gedoe op Instagram is heel naar en onterecht. Het is ook erg lastig om daar niks van aan te trekken, kan ik me goed voorstellen. Toch moet je het wel blijven proberen, je bent een lieve meid Vera! <3

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 oktober 2015 14:28

Wauw, ziet er prachtig uit Vera! Enjoy <3

[Beantwoorden]


Door Estrella op 19 oktober 2015 14:38

Wat een leuke foto’s! Ondanks dat ik al aardig wat van de wereld heb mogen zien, ben ik op Ibiza nog nooit geweest.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 19 oktober 2015 14:45

Ah wat ziet dat er fijn uit zeg! Heerlijk ook zo’n mooie hotelkamer en de omgeving ziet er ook prachtig uit! En je ziet er steeds prachtig uit ^^)

[Beantwoorden]


Door Rachel op 19 oktober 2015 15:09

Wauw ziet er super fijn en mooi uit zeg en heerlijk z’n jacuzzi! liefs

[Beantwoorden]


Door Aida op 19 oktober 2015 15:24

Wat een leuke foto’s en zo te zien had je het heerlijk daar!!! Lieverd je moet niks aantrekken van wat een ander van je vind of over je zegt! Ik deed/doe het ook steeds en het kost je zoveel energie die je veel beter ergens anders in kan stekken. Je bent echt super mooi!! <3 Die mensen zijn alleen maar jaloers!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 oktober 2015 15:53

Wat een prachtige foto’s allemaal! Ben blij dat je het naar je zin hebt gehad en omg die suite wat mooooi! Die reacties op instagram zijn allemaal bullshit. Focus je op de positieve reacties en niet op de negatieve. Heb net alles een beetje zitten lezen en het maakt me echt diep droevig om te zien hoe mensen iemand neer kunnen halen, gewoon om niks. Omdat ze zelf zo onzeker zijn en daar alleen op deze manier mee kunnen dealen. Vera, you are gorgeous en precies goed zoals je bent! Je bent mijn grootste voorbeeld en laat niemand je neer halen want dat verdien je niet! <3

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 19 oktober 2015 16:15

Als ik ooit eens geld over heb, wil ik die reis ook wel eens maken. (love)

[Beantwoorden]


Door Marije op 19 oktober 2015 16:49

Trek het je niet aan! Al snap ik dat dat soms best lastig kan zijn. Leuke foto’s! Keep up the good work!! X

[Beantwoorden]


Door Julia op 19 oktober 2015 17:29

Heeerlijke foto’s! Ibiza is echt prachtig

[Beantwoorden]


Door Leonie - AllAboutLeonie op 19 oktober 2015 17:30

Klinkt alsof jullie het heel fijn hebben gehad! Mooie foto’s :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 oktober 2015 17:53

Yay! Zo leuk om foto’s van je vakantie te zien. Ik krijg er eigenlijk een rustgevend gevoel van, alsof ik ook even op vakantie ben geweest :)

[Beantwoorden]


Door Saar op 19 oktober 2015 19:21

Dat gedoe op Instagram vond ik zo erg! Ik hoopte dat je het je niet te hard ging aantrekken maar als ik in jou plaats was zou ik natuurlijk net hetzelfde zijn. Niemand kan zich dat niet aantrekken. Mensen denken ook geen 2x na voor ze iets zeggen! Wil gewoon even zeggen: Vera, je bent een prachtig persoon, zowel uiterlijk als innerlijk. Je rockt die jurk en die hakken en mensen die zeggen van niet zijn erg gemeen en zouden volwassen genoeg moeten zijn om te weten wanneer ze hun mening voor hunzelf moeten houden. Aangezien ze dit niet doen, kan je wel stellen dat ze eigenlijk te onvolwassen zijn om zelfs op Instagram te mogen zitten. Wij weten wel beter dan dat! Xxx

[Beantwoorden]


Door Naomi op 19 oktober 2015 19:24

Die foto van jou en Jeffrey is echt super leuk!!

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 oktober 2015 20:11

Wat heerlijk…. IBIZA! Ik wil daar ook echt nog een keer naartoe. Wat een leuke foto’s om te zien, heb er van genoten! P.s. die foto van jullie samen is cute !

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 oktober 2015 21:00

OMG die badkamer van het hotel alleen al :D

[Beantwoorden]


Door Mandy op 19 oktober 2015 21:22

Heerlijke foto’s! Wel een beetje gek om Ibiza zo ‘rustig’ te zien, in vergelijking met de foto’s die ik ’s zomers altijd voorbij zie komen ;-) Fijn dat jullie ervan genoten hebben :D x

[Beantwoorden]


Door anna op 19 oktober 2015 21:30

Wat een heerlijke foto’s allemaal <3 Ik snap wel dat je het moeilijk vond om alles los te laten, hopelijk is het toch nog een beetje gelukt. Wat een fijn welkom hadden jullie in Nederland, zo lief!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 oktober 2015 22:03

Leuke foto’s! Wat jammer dat je je werk niet los kon laten, het is helemaal niet erg als er een keer minder artikelen online komen!

[Beantwoorden]


Door joy op 20 oktober 2015 10:11

het leukste is om in de avond naar ibiza stad te gaan ^^)

[Beantwoorden]


Door ZIllah op 20 oktober 2015 10:34

De make-up heet Deliplus. Ik ga zelf 2x per jaar naar Spanje op vakantie, en neem dan altijd 1 of 2 mascara’s van de Mercadona mee. Vandaar dat ik het merk wist ;-)
Het is erg goedkoop, maar het resultaat mag er zeker wezen. Ik ben er erg tevreden over!

[Beantwoorden]


Door Megan op 20 oktober 2015 17:17

Wat een mooie foto’s! Ibiza lijkt me echt prachtig, met veel meer te doen dan alleen feesten. Leuk om je samen met Jeffrey zo gelukkig te zien (ook in het filmpje). Je bent gegroeid tot een prachtige jonge dame! :) Ik hoop dat je een heerlijke vakantie hebt gehad!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 oktober 2015 20:04

Wat een mooie foto’s Vera! Ibiza lijkt me echt prachtig, ik wil er zo graag een keer heen! Helaas willen mijn ouders dat niet, dus ik hoop later nog een keer ^^)

[Beantwoorden]


Door Loes op 20 oktober 2015 21:03

Wat een prachtige foto’s en wauw wat zou ik graag naar Ibiza willen.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Romy op 20 oktober 2015 21:13

Als trouwe lezeres weet ik dat jij lange tijd niet op vakantie geweest was, dus ik vond het echt heel erg tof om te zien dat je tóch gegaan bent nu! Jammer dat je het niet helemaal goed los kon laten en dat er zo’n gedoe was op instagram, maar zoals je zelf al zegt: het is inderdaad ook iets waar je van kunt leren. Wanneer je veranderingen doorvoert mag je eigenlijk ook niet (van jezelf) verwachten dat alles perfect gaat.
Gelukkig heb je alsnog van je vakantie genoten en hopelijk kan je wat vaker je harde werken loslaten om er eens echt lekker tussenuit te gaan. (love)

[Beantwoorden]


Door Linda op 20 oktober 2015 21:53

Wat is het toch een prachtig eiland, heerlijk om er weer wat foto’s van terug te zien. <3 Goed ook dat je eerlijk bent over de negativiteit op IG, kunnen mensen lezen wat een impact een domme opmerking heeft.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 21 oktober 2015 22:00

Wat een heerlijke fotos! Mooi om te horen dat jullie hebben genoten en dat je even rust heb gehad. Oh een achteruitrijcamera is inderdaad een woord, vrijwel elke vrachtwagen heeft er tegenwoordig een ;)

[Beantwoorden]


Door Roos op 22 oktober 2015 12:15

Ziet er prachtig uit! Krijg nu al helemaal zin in de zomer ;)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 22 oktober 2015 16:39

Wat een leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Brillenkampioen.nl op 23 oktober 2015 07:23

We merken dat we wat vaker op je site moeten kijken want dit hadden we even gemist! (H) (H) (H)

Geef je de volgende keer een seintje als je naar een zonnige bestemming gaat? We geven je dan graag enkele leuke zonnebrillen mee voor leuke pics!

Groetjes,
Brillenkampioen.nl
http://www.brillenkampioen.nl

[Beantwoorden]


Door Kim op 24 oktober 2015 14:06

Wat een prachtige foto’s Vera! Ik weet nog zo goed dat je een paar maanden geleden vertelde over je angsten. Ik vond daar zoveel herkenning in en jij reageerde toen erg lief. Als ik zo naar je foto’s kijk dan ben ik echt trots op je dat je op vakantie bent gegaan en geprobeerd hebt om zoveel mogelijk te ontspannen. Het is niet makkelijk maar je doet het toch. Petje af!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 24 oktober 2015 23:37

Ik vind die foto van jullie samen wél heel erg leuk en goed gelukt!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 25 oktober 2015 13:52

Wat een heerlijke foto’s zeg. Ibiza ziet er prachtig uit. Oh, en ik vind de middelbareschooltas van Jeffrey tof. Linkin Park is zo gek nog niet ;)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 25 oktober 2015 14:53

Hele mooie foto’s! Heb het filmpje ook al bekeken en vond ik ook al zo leuk om te zien :) gelukkig hebben jullie het ondanks dat gedoe nog wel leuk gehad!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Herfst foto’s #5 op 26 oktober 2015 06:15

[…] foto’s ## Herfst foto’s #4 Herfst foto’s […]


Door Sabine op 26 oktober 2015 16:25

Fijn dat het een leuke vakantie was! Lijkt me gek voor je om je huis terug te zien in de vlog van alwin en saske. Vond wel het best gek dat Jeffrey en jij niet in jullie eigen bed mochten slapen maar op de bank? Terwijl ze je huis een week lang gratis hebben mogen gebruiken? haha maargoed. Ik lees het allemaal met plezier! Je hebt het inderdaad goed draaiende weten te houden zeg!

[Beantwoorden]