3 x Topshop Eyes

topshop_eyes_pyramid_oxide_explorer01

Toen ik onlangs een bezoekje bracht aan Topshop, kocht ik niet alleen de prachtige Mother Of Pearl highlighter, maar ook drie losse oogschaduws. Ik koop niet zo heel snel losse oogschaduw, tenzij de kleur ervan echt heel bijzonder is. Voor deze drie Topshop ‘Eyes’ geldt dat zeker.

topshop_eyes_pyramid_oxide_explorer02

topshop_eyes_pyramid_oxide_explorer03

De eerste twee oogschaduws zijn glinsterende oogschaduws met een medium dekking, de derde en laatste oogschaduw is een gebakken oogschaduw met volledige dekking. Zien ze er niet mooi uit? Heel herfstig ook!

Topshop Eyes Pyramid € 10
Topshop Eyes Oxide € 10
Topshop Eyes Explorer € 12

topshop_eyes_pyramid_oxide_explorer04

topshop_eyes_pyramid_oxide_explorer05

Pyramid – Oxide – Explorer

De glinstering van het lichtgouden Pyramid en olijfgroene Oxide vind ik prachtig. Je kunt ze los, of als topcoat over een andere (matte) oogschaduw aanbrengen. Maar ook de intense cranberry oogschaduw Explorer vind ik mooi.

topshop_eyes_pyramid_oxide_explorer06

topshop_eyes_pyramid_oxide_explorer07

Samen in een ooglook werkten de oogschaduws helaas niet zo goed. Pyramid en Explorer zie je nog wel, maar Oxide valt op het bewegend ooglid een beetje weg. Ik raad je dan ook aan deze oogschaduw te combineren met andere, (matte) en intens dekkende kleuren.

Urban Decay Primer Potion
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
Urban Decay Supercurl Curling Mascara

topshop_eyes_pyramid_oxide_explorer08

topshop_eyes_pyramid_oxide_explorer09

MAC lipstick Creme Cup – review

topshop_eyes_pyramid_oxide_explorer10

Ik vind de Topshop Eyes super mooi. Vooral Pyramid en Oxide zijn heel bijzonder, maar Explorer kan ik ook zeker aanraden als cranberry oogschaduw voor het najaar. De oogschaduws doen wat ze beloven. Pyramid en Oxide glinsteren waanzinnig en Explorer is een intens gepigmenteerde gebakken oogschaduw.

Het enige jammere vind ik dat ze nogal aan de prijs zijn en dat Topshop maar één winkel in Nederland heeft (wel is de cosmetica ook online te bestellen). Dat legt de lat om zo’n mooie oogschaduw aan te schaffen helaas vrij hoog.

Topshop Eyes koop je bij de Topshop winkel in Amsterdam of via de webshop.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 12 oktober 2015 | 39 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Anneloes op 12 oktober 2015 15:04

Hmm, dit is niet helemaal mijn ding denk ik. Ze zijn toch best prijzig en voor dat geld koop ik dan liever wat extra Makeup Geek oogschaduws!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 12 oktober 2015 15:04

Mooie oogschaduws! Alleen wat jammer dat Oxide in de ooglook wat wegvalt, want die kleur vind ik juist zo mooi! De prijs is inderdaad ook niet heel goedkoop, zeker niet omdat ik Topshop in eerste instantie toch nog steeds met kleding associeer en niet met make-up.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 12 oktober 2015 15:15

Heej Vera, Kan je ook weer eens een look zonder wing maken ? Alles gaat zo op elkaar lijken daardoor. Knuf.

[Beantwoorden]


Door Grim&Glam op 12 oktober 2015 15:16

Ahhh! Cranberry <3 Ik ga hem zeker toevoegen aan mijn collectie binnenkort.

[Beantwoorden]


Door Emma op 12 oktober 2015 15:20

Wat een prachtige oogschaduws! Ik zou best €10,- over hebben voor zo’n mooie oogschaduw. Aleen jammer dat er alleen in Amsterdam een fysieke winkel zit. Ik ben benieuwd in welke andere tinten deze oogschaduws verkrijgbaar zijn.

[Beantwoorden]


Door Eline op 12 oktober 2015 15:34

De kleuren zijn echt zo ontzettend mooi voor het najaar en de kerst. Ze passen super goed bij elkaar. Jammer dat er maar een winkel zit, maar dit soort kleuren vind ik zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 12 oktober 2015 15:44

De swatches zien er meer dan veelbelovend uit! Jammer, vind ze op de ogen allemaal een beetje wegvallen..

[Beantwoorden]


Door Lesley op 12 oktober 2015 16:02

Ik heb ooit ook een oogschaduw van Topshop gekocht in Londen. Was toen erg verbaasd over de kwaliteit echt prachtig. Vind deze kleuren ook wel erg mooi vooral de explorer

[Beantwoorden]


Door Margot op 12 oktober 2015 16:14

Wat een mooie herfstige kleuren, jammer dat ze in een look dan toch een beetje tegenvallen.

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 12 oktober 2015 16:29

Toen ik de eerste foto zag dacht ik meteen aan Kerstmis! ;) Ik vind de kleuren wel mooi, al zijn ze niet zo gepigmenteerd.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 12 oktober 2015 16:32

Oh wat zien ze er mooi uit! Vooral die cranberry vind ik erg mooi. Wel jammer dat ze samen op het oog een beetje wegvallen, maar in combinatie met andere (matte) oogschaduw zal dat (hopelijk) wel meevallen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 oktober 2015 16:48

Nah ik ben niet echt onder de indruk van deze oogschaduws. De cranberry kleur vind ik nog wel mooi, maar de twee shimmers vind ik niet gepigmenteerd genoeg.

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 12 oktober 2015 16:55

Heel gaaf! Ik heb zelf ook zo’n soort Topshop oogschaduw en gebruik hem vaak in combinatie met andere matte tinten. Die glinstering is idd heel bijzonder.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 12 oktober 2015 17:41

Wat een mooie kleuren, perfect voor de herfst! Inderdaad jammer dat er maar 1 winkel van Topshop is, maakt het inderdaad lastiger

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 oktober 2015 17:41

Wauw drie hele mooie kleuren voor dit seizoen!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 12 oktober 2015 19:11

Hele mooie kleuren! Alleen zou ik ze niet zo snel aanschaffen denk ik, vanwege de prijs en omdat het monos zijn! X

[Beantwoorden]


Door Jana op 12 oktober 2015 19:53

Ik vind de pigmentatie van de kleuren op je ooglid niet intens genoeg, voor die prijs verwacht net wat meer :-)

[Beantwoorden]


Door Jana op 12 oktober 2015 19:54

Ik vind de pigmentatie van de kleuren op je ooglid niet intens genoeg, voor die prijs verwacht net wat meer :-)x

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 12 oktober 2015 20:00

Wauw, mooie kleurtjes! Weer een hele fijne review Vera!

[Beantwoorden]


Door Steffi op 12 oktober 2015 20:23

Super mooie kleuren! Ik vind ze echt perfect voor kerst. Wel jammer dat ik niet zo vaak bij de Topshop kom, maar zodra ik er een keertje ben ga ik zeker een kijkje nemen, want prachtig zijn ze zeker!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 oktober 2015 20:34

Explorer is prachtig, ik houd echt van zo’n kleurtje!

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 oktober 2015 21:13

mooie look heb je er mee gemaakt ;D me likey!

[Beantwoorden]


Door Femke op 12 oktober 2015 21:40

Ik ben het met je eens dat het de lat hoog legt dat de oogschaduws redelijk aan de prijs zijn en slechts te koop zijn bij die ene winkel van Topshop in Nederland. Wel vind ik de drie oogschaduws ontzettend mooi :-)!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 12 oktober 2015 21:45

Wat een mooie herfstige kleuren!

[Beantwoorden]


Door Sara op 12 oktober 2015 21:52

Erg mooie oogschaduws maar samen in een ooglook inderdaad niet zo heel geslaagd. Jammer! :(

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 12 oktober 2015 22:20

Ik hou echt van deze kleuren! Ze zijn super mooi voor in de herfst!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 oktober 2015 23:30

Wauw wat een mooie kleuren :) !

[Beantwoorden]


Door Mandy op 13 oktober 2015 00:06

Jammer dat de oogschaduws samen in een ooglook niet zo goed werken, maar los van elkaar vind ik alle drie de kleuren prachtig! En dan met name de twee glitterkleurtjes :) Ik heb nog nooit iets van Topshop gekocht, maar ik had verwacht dat het qua prijs in de buurt zou liggen bij MAC. Dus wat dat betreft vind ik het wel meevallen ;)

[Beantwoorden]


Door Lys op 13 oktober 2015 00:08

Op de swatches zien de oogschaduws er zo mooi uit, jammer dat de kleuren wat wegvallen bij het maken van een ooglook!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 13 oktober 2015 09:05

Ze passen echt perfect bij elkaar! Hele mooie look, alleen had ik het misschien iets donkerder geprobeerd te maken ;)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 13 oktober 2015 12:04

Hmm niet helemaal mijn ding. Voor die prijs vind ik het pigment toch niet echt denderend..

[Beantwoorden]


Door Leonie - AllAboutLeonie op 13 oktober 2015 16:43

Pyramid en Explorer vind ik heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Griet op 13 oktober 2015 18:30

Explorer ziet er erg mooi uit! Ik hou van cranberry kleuren in de herfst!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 13 oktober 2015 20:45

Ik vind deze kleuren erg gaaf!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 oktober 2015 21:04

Ik vind ze er zeker niet slecht uitzien. Ik vind de kleuren ook erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Froukje op 14 oktober 2015 12:25

De kleuren zijn super leuk, alleen zou ik ze niet snel kopen. Voor €10 koop ik liever een sleekpalette.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 14 oktober 2015 17:27

Die rechtse is mooi!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 18 oktober 2015 16:47

Ze zien er mooi uit, maar niet als iets waar ik een tientje of meer voor zou neertellen!
x

[Beantwoorden]


Door Demy op 3 november 2015 17:58

Mooi, (love) (love)

[Beantwoorden]