Oude video’s terugkijken | 6 jaar veracamilla!

Omdat mijn blog en YouTube-kanaal aanstaande dinsdag alweer 6 jaar bestaan, leek het me leuk in de video van vandaag oude video’s terug te kijken. Een shoplog, mijn eerste make-up stash en meer. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Bekijk hier de ‘e.l.f. kwasten review’
Bekijk hier de ‘Shoplog 13/03’
Bekijk hier ’10 facts about me’
Bekijk hier mijn eerste make-up stash
Bekijk hier ‘mijn tassen’ (2011)

Twitter Facebook
Categorie: Video | 27 september 2015 | 38 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Akosua op 27 september 2015 08:50

Wat leuk dat je al bijna zes jaar video’s maakt. Een aantal herkende ik wel, grappig om terug te zien. Mooi om te zien hoe je je hebt ontwikkeld en de kwaliteit van je video’s zo is verbeterd.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 27 september 2015 08:51

Haha, wat een leuke video! Gefeliciteerd met het 6-jarig bestaan van je site!!

[Beantwoorden]


Door Femke op 27 september 2015 09:05

Wauw, 6 jaar.. wat leuk! Ook al is ‘6’ geen bijzonder getal, het is toch speciaal vind ik! Erg leuk :-)! Leuk om dan ook oude video’s terug te kijken, haha! Wat leuk om te zien hoe de filmpjes steeds mooier belicht zijn en volgens mij ook ‘zekerder’ wordt na verloop van tijd :-)!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 27 september 2015 09:30

Leuke video! Ik kijk zelf zo af en toe ook nog wel eens terug naar mijn oude video’s (ik ben sinds juli 2013 bezig) en dan vind ik het al heel grappig om het grote verschil met nu te zien, maar als je al zes jaar bezig bent zal dat nog veel meer zijn!

[Beantwoorden]


Door Lise op 27 september 2015 10:21

Een dikke proficiat, Vera! Je doet dat goed (love) . En idd leuk om die oude video’s eens terug te bekijken, dan zie je ook echt hoe hard je er op vooruit bent gegaan.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 27 september 2015 10:34

Echt heel erg leuk om te zien! :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 september 2015 10:42

Leuk om te zien! Wauw, alweer 6 jaar.

[Beantwoorden]


Door Sylvie - streetstylewoman op 27 september 2015 10:46

heel leuk om te zien. Lang geleden zag ik je een keer. Toen wist ik niks van je kanaal af. ik hoorde iemand zeggen hey zij is van yt! Vanaf die dag keek ik naar je video´s. Een maand geleden zag ik je weer in amsterdam toen je uiteten was met een vriendin. Maar echt. Wat een vooruitgang. Tof :ja: <3

[Beantwoorden]


Door Kelly op 27 september 2015 10:53

Proficiat alvast Vera! Heel leuk om terug te zien, vroeger heb ik ze ook gezien alleen was ik toen een echte lurker, oeps haha! Heel tof om te zien hoe je vooruit bent gegaan, moet je heel trots op zijn

[Beantwoorden]


Door Amelie op 27 september 2015 10:58

Gefeliciteerd met je blogjaardag! Leuke video, wat heb je veel geleerd en verbeterd de afgelopen jaren!

[Beantwoorden]


Door Denise op 27 september 2015 11:08

Hahah dit is zo leuk om te zien! Ik volg je nog geen 6 jaar dus herken de filmpjes niet. Maar het is wel grappig om te zien hoe erg je vooruit bent gegaan, mag je super trots op zijn!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 27 september 2015 11:15

Waauw, zo lang al! Dan leer je natuurlijk wel iets! Je kan de evolutie ook goed zien.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 27 september 2015 11:35

Wat leuk om te zien zeg! Zo grappig om het verschil te zien, hoeveel je nu gegroeid bent. Erg leuk! En natuurlijk (alvast) gefeliciteerd met je 6 jarige blogverjaardag! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 27 september 2015 12:17

Het is zo leuk om te zien hoe je gegroeid bent in het maken van video’s!!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 27 september 2015 12:39

Super leuk om die oude filmpjes te zien! :)
En 6 jaar alweer!! Wow, bedacht me net pas hoe lang ik je dan al wel niet volg haha toch zeker 4 jaar :O ^^)

[Beantwoorden]


Door Margot op 27 september 2015 12:53

Wat gaat de tijd toch snel en leuk om die oude video’s te zien!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 27 september 2015 12:55

Super leuke video! Leuk om die oude video’s weer te zien! Wat gaat de tijd toch snel. Super gefeliciteerd en op naar nog véle jaren!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 27 september 2015 13:26

Super leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 september 2015 13:55

Wat grappig om te zien! Hele leuke video.

[Beantwoorden]


Door jose op 27 september 2015 14:38

Ik vind het ’t leukste dat je ook gewoon heel positief bent over je oude filmpjes! Heel vaak zie je dat youtubers zichzelf helemaal afkraken, maar jij zegt gewoon “oh wat zat mijn haar mooi!” (en terecht, overigens). Ik vond dit echt een heel leuk filmpje, en gefeliciteerd met je site en je kanaal!

[Beantwoorden]


Door Manon op 27 september 2015 14:38

6 jaar alweer, je bent echt super goed bezig ga zo door! Echt leuk bedacht trouwens dat je oude filmpjes laat zien.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 27 september 2015 14:56

Lieve Vera,

Gefeliciteerd! Wat een super leuk idee om deze video op te nemen voor het 6-jarige bestaan van je site en youtube-kanaal! Ik volg je al minstens net zo lang, maar reageer eigenlijk vrij weinig. Toch voelt het voor mij alsof ik je “ken”, ik vind je zo’n fijne persoonlijkheid. Ook heel leuk en aandoenlijk om in je filmpje de nostalgie op je gezicht te zien wanneer je je oude video’s terug bekijkt. <3 Ik hoop dat je heel erg trots bent op jezelf en de ontwikkeling die je hebt gemaakt, ik ben dat in ieder geval zeker!

Veel liefs,
Jennifer

[Beantwoorden]


Door Vania op 27 september 2015 15:35

Congrats! Btw, je wenkbrouwen staan ongelijk (eentje langer dan de ander) of heb ik verkeerd gezien? :/ maar verder leuk video! Groetjesss…

[Beantwoorden]


Door Rowan op 27 september 2015 15:38

Wat ontzettend leuk om te zien! En wat ben je gegroeid zeg, ook qua make-up gebruik en filmgebruik. Echt heel vet!

[Beantwoorden]


Door Elsbet op 27 september 2015 17:24

Wauw, 6 jaar, proficiat!! Echt heel leuk om allemaal terug te zien!

[Beantwoorden]


Door Romy op 27 september 2015 17:52

Leuke video! Je kraakt jezelf tenminste niet steeds af zoals veel andere bloggers wel doen als ze video’s terugkijken :) Gefeliciteerd met die 6 jaar!!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 27 september 2015 18:09

Wat leuk om te zien! Ik volg je echt al jaren maar de filmpjes die jij hier terugkijkt kende ik allemaal nog niet. Leuk dat je zo positief en zonder schaamte reageert op je oude video’s (niet dat het iets is om je voor te schamen, maar meer omdat je video’s van tegenwoordig zóveel beter zijn en je echt gegroeid bent in dat opzicht!).

[Beantwoorden]


Door Beauty Charm op 27 september 2015 19:35

Heel leuk om zo die oude filmpjes terug te kijken. Mooi om te zien hoe je door de jaren heen gegroeid bent, voornamelijk in de kwaliteit van je video’s. Toch vind ik het ook heel mooi om te zien hoe je door de jaren heen jezelf bent gebleven. En van harte gefeliciteerd natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 27 september 2015 19:57

je doet dit echt op zo’n respectvolle en lieve manier, heel erg leuk om naar te kijken! Toevallig zat ik laatst nog in je oude video’s terug te kijken, heel leuk om te doen (:
Welke kleur lipstick heb je op? Staat echt geweldig!!
Ga alsjeblieft zo door, je bent zo leuk!

(love) , Willemijn

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 27 september 2015 22:05

Super leuk!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 27 september 2015 23:22

Wat enorm leuk! Gefeliciteerd alvast ;)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 27 september 2015 23:36

Oke ik laat niet zo vaak een berichtje achter. Maar wauw, dit is ook echt even een touch up aan míjn geheugen. Super leuk om weer eens die oude video’s te zien! Ik was dat allemaal al weer bijna vergeten, bijv. Toen je je nieuwe tv kreeg/kocht geloof ik; toen had ik een inimini jaloezie momentje :nod: hahaha (belangrijkste van allemaal, not! maar goed;)) wouw, wel echt iets om trots op te zijn dat je zoiets hebt bereikt!!
Gefeliciteerd en natuurlijk dankjewel dat jij er zo veel tijd en moeite in stopt en zo je best doet om een mooi resultaat neer te zetten! En natuurlijk dat je je avontuur met ons deelt :$

Be proud of yourself girl, you’re earned it
xoxo

[Beantwoorden]


Door Leoni op 28 september 2015 13:28

Haha wat leuk! Ik volg je nog niet de complete 6 jaar, maar je tassenfilmpje uit 2011 kan ik me nog herinneren! Leuk om weer te zien. Gefeliciteerd met je 6 jaar!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 28 september 2015 14:12

Wat leuk om terug te zien dit! Gefeliciteerd met je jubileum. Ik denk dat ik je blog dan al vrij in het begin ben gaan volgen dan. Mijn eigen blog bestond in mei dit jaar 13 jaar en ik vind het van jou ontzettend knap dat je zo ver bent gekomen in die zes jaar, terwijl het mij in 13 jaar nooit is gelukt om bekender te worden met mijn blog. Nou moet ik er ook wel bij zeggen dat ik ook nooit dat doel gehad heb, dus dat maakt al een groot verschil denk ik!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 28 september 2015 15:07

Hahah dit is zo leuk om te zien! 6 jaar alweer, jeetje… en nog steeds volg ik je iedere dag. Gefeliciteerd en hopelijk (wat ik wel verwacht) komen er nog flink wat jaren bij.

[Beantwoorden]


Door Renate op 29 september 2015 15:28

Wauw gefeliciteerd met het 6 jarig bestaan van Vera Camilla! Ik kan nog herinneren dat ik bijna helemaal aan het begin ben begonnen met je te volgen, dus deze beelden komen me enigszins dus bekend voor haha! Het is ieder geval leuk om terug te zien en ik vind zelf altijd leuk om dan te zien hoe je verbetert bent (ieder geval als ik mijn foto’s terug zie en mijn foto’s van nu is het toch wel 10 keer beter haha)! Je mag ieder geval trots zijn op wat je bereikt hebt en hopelijk komen er nog vele jaren bij! (:

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 september 2015 19:34

Ah wat leuk om te zien! Gefeliciteerd, 6 jaar is niet niks! Je ziet echt hoe je gegroeid bent.

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 9 oktober 2015 15:23

Zo leuk om terug te zien! Je ziet ook heel goed hoe je je steeds meer op je gemak voelt voor de camera! Nogmaals gefeliciteerd met het 6-jarig bestaan! (love)

[Beantwoorden]