H&M lip scrub, lip brush & cream lip colour

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick01

De H&M cosmetica is compleet vernieuwd. Van de lipsticks tot de oogschaduwpalettes en van de poeders tot de nagellakjes: alles heeft een make over gekregen. Het is zoveel, dat ik haast niet wist waar ik wilde gaan beginnen. Maar toen stuurde H&M me een paar lipproducten op en is het begin vandaag dan toch gemaakt.

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick02

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick03

De lip scrub en cream lip colours zitten in kartonnen doosjes, de lip brush in een plastic hoesje. Dit ziet er al mooi uit, maar wat er binnen in zit maakt me nog blijer. Glanzende witte, zwarte en deels gouden verpakkingen, heel eenvoudig en super strak afgewerkt.

De prijzen zijn bij sommige producten fors omhoog gegaan. Ik schrok best even toen ik zag hoeveel een lipstick nu kost. Betaalde je eerst een euro of vier, kosten ze nu een tientje.

H&M Clean Canvas Lip Scrub € 7,99
H&M Lip Brush € 4,99
H&M Cream Lip Colour 013 € 9,99
H&M Cream Lip Colour 019 € 9,99

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick04

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick05

De Clean Canvas Lip Scrub bevat suiker, amandelolie en verschillende vitamines. De lip scrub zit in een glazen potje en niet alleen de vormgeving, maar ook de geur doet me aan Lush Popcorn Lip Scrub denken. Hmmm!

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick06

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick07

De scrub is vrij zacht en vettig en om Lush er maar weer even bij te halen: de H&M lip scrub is een stuk minder droog. Het lijkt haast eerder op een balsem dan op een scrub.

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick08

En als ik eerlijk ben heb ik wanneer ik hem gebruik, ook dat gevoel. Er zitten maar weinig suikerkorrels in de scrub. De substantie glijdt over mijn lippen heen, waardoor ik niet het gevoel heb ze lekker stevig te scrubben. Daarvoor is de substantie te zacht en te overheersend.

Voeden, dat doet deze lip scrub wel. Hoewel ik hem wel erg vettig aan vind voelen. Ik was super benieuwd naar dit product, maar ik ben er geen fan van.

H&M Clean Canvas Lip Scrub € 7,99

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick09

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick10

Ik ben blij dat H&M de make-upwasten op de schop heeft genomen. De nieuwe lip brush kon ik mooi uitproberen met de cream lip colours.

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick11

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick12

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick13

Helaas bleken die nou net niet lekker te werken met het kwastje. En dat terwijl hij prima is. Stevig, plat, afgerond en perfect voor het aanbrengen van een lipkleur. Persoonlijk breng ik nog altijd liever lipstick vanuit de stick aan (zeker als het effect zoals hierboven is), maar vind je een kwastje fijner, dan is dit een prima optie.

H&M Lip Brush € 4,99

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick14

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick15

Wat zijn de verpakkingen van de lipsticks mooi! En wat een verandering! Het zijn nu echte blikvangers.

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick16

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick17

013 Amethyst – 019 Last Tango

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick18

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick19

Amethyst is een mooie donkerpaars. Een bijzondere, intense kleur die perfect is voor het najaar. Helaas dekt deze lipstick niet altijd even goed waardoor je snel strepen en kale plekken ziet. Ook legt de romige substantie de nadruk op velletjes.

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick20

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick21

Last Tango is een intense kleur. Meer basic, maar ook met een mooier effect. Hij dekt goed, egaal en verdoezelt velletjes.

Ik vind dat ik nog een aantal Cream Lip Colours moet proberen voordat ik er een oordeel over kan vellen, vooral ook omdat deze twee kleuren in kwaliteit zo verschillend zijn. Ik ben ook heel benieuwd naar de matte lipsticks, want die zullen binnenkort ook nog verschijnen.

H&M Cream Lip Colour 013 € 9,99
H&M Cream Lip Colour 019 € 9,99

HM_lip_scrub_brush_cream_lip_colour_lipstick22

De lip scrub vind ik niet fijn werken, het kwastje is prima en de Cream Lip Colours zijn allebei heel anders. Het ziet er allemaal prachtig uit, maar overtuigd van de kwaliteit ben ik nog niet. Wel ben ik nog steeds nieuwsgierig naar wat H&M nog meer veranderd heeft en vooral ook of de nieuwe, grote oogschaduwpalettes goed zijn. To be continued!

De nieuwe H&M make-upproducten zijn nu te bestellen in de webshop.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 19 september 2015 | 70 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door Willemse op 19 september 2015 06:40

De kleuren van de lipstick vind ik wel waanzinnig mooi, vooral die donker paarse
Jammer dat hij niet zo mooi dekt
Voor deze prijs vind ik het ook net ietsje te duur om het gewoon uit te proberen, voor een paar euro meer heb je al een lipstick waarvan je wel zeker weet dat hij egaal aanbrengt
Twijfel geval, ik wacht nog even af voor ik hem gakopen.

[Beantwoorden]


Door Marciëlla op 19 september 2015 06:48

De verpakkingen zijn echt prachtig geworden! Ik zag ze eerder al voorbij komen en dat heeft H&M echt goed gedaan. Wat betreft de producten ben ik inderdaad erg benieuwd naar de andere lippenstiften, tot nu toe zien ze er best goed uit!

[Beantwoorden]


Door Syl op 19 september 2015 07:13

Ik heb toevallig laatst de nieuwe oogschaduw van h&m getest en ik vind de prijsverhoging echt belachelijk. Ik ga voor die prijs dan liever voor Rimmel L’Oréal maybelline ofzo.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 19 september 2015 07:18

De vormgeving is prachtig. Alleen jammer dat de kwaliteit van de producten kennelijk niet met de prijzen mee omhoog is gegaan. Die paarse lipstick ziet er tof uit, jammer dat de dekking zo matig is en vooral voor die prijs.

[Beantwoorden]


Door Yessica op 19 september 2015 07:59

Hele mooie foto’s heb je weer gemaakt! Hele mooie producten zijn het jammer dat de lipstick niet goed dekt. De scrub vind ik wel leuk die ga ik eens proberen de zelf gemaakte was bij mij een flob hahah

[Beantwoorden]


Door Natasja op 19 september 2015 08:09

Nee, ik word hier niet warm van. De kleuren van de lipsticks zijn mooi, maar het is jammer dat ze verschillende resultaten laten zien. Ik last H&M beauty nog even liggen…

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 september 2015 08:10

Last Tango vind ik wel mooi, de andere lipstick vind ik tegenvallen. Ik heb de lipscrub ook maar gebruik die alleen als ik kleine velletjes heb op mijn lippen, anders vind ik hem ook ‘te soft’. Ik vind het wel een beetje jammer, de producten van de nieuwe lijn zien er namelijk erg mooi uit. Toch zijn ze wel weer wat ‘prijziger’ (niet te vergelijken natuurlijk met high end), maar de kwaliteit blijft toch wat achter in mijn ogen in tegenstelling tot sommige hele mooie budget merken!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 19 september 2015 08:11

De collectie ziet er heel goed uit, dat is zeker een pluspunt! Ook ik ben nog niet helemaal overtuigd, hoewel ik de lipscrub heel leuk bedacht vind. Eerlijk gezegd vind ik de prijzen net wat te duur voor H&M, dan koop ik toch liever een ‘echt’ cosmeticamerk :).

[Beantwoorden]


Door manon op 19 september 2015 08:18

De laatste lipstick lost tango vind ik mooi! Verder zien de verpakkingen er ook wel goed uit! Wel jammer dat de prijzen zo omhoog zijn gegaan, dat maakt het voor mij wel minder aantrekkelijk! Dan koop ik liever iets van rimmel ofzo.

[Beantwoorden]


Door Emma op 19 september 2015 08:22

Jammer dat de kwaliteit nog niet helemaal overtuigend is. Voor €10,- heb je bij de drogisterij wel genoeg mooie lipsticks. Al vind ik Last Tango wel een erg mooie kleur en goede dekking hebben!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 19 september 2015 08:51

Er is tot nu toe nog geen een H&M Product geweest dat mij echt heeft overtuigd. Ben nu wel erg benieuwd naar de Cream Lip Colours!

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 september 2015 09:02

De producten zien er nu echt heel mooi uit, maar ik vind ze erg prijzig en de kwaliteit is niet bij alle producten geweldig. De lipsticks vind ik er wel heel gaaf uit zien.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 september 2015 09:32

Last Tango vind ik echt een prachtige kleur!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 september 2015 09:33

Wat een verschil in prijs! Eerlijk is eerlijk ik heb zelf een aantal H&M lipsticks geprobeerd maar de kleur, geur en substantie veranderde bij mij heel snel. Deze hebben dan ook niet mijn meest recente make up stash clean out overleefd. Ik ben dus best sceptisch over de nieuwe make up lijn, zeker als ik zie dat de kwaliteit zo wisselend is en de prijzen een stuk hoger.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 19 september 2015 09:33

De verpakking zijn echt heel mooi, komt heel luxueus over. Ik vind ze alleen iets te prijzig, vooral als de kwaliteit dan ook niet helemaal top is. De kleuren van de lipsticks zijn wel heel mooi

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 september 2015 09:39

Wat een prachtige verpakkingen! Ik ben heel benieuwd naar de andere kleuren lippenstift, daar ga ik eens naar kijken!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 19 september 2015 09:52

Ik ben nooit zo’n extreme fan van de H&M beautyproducten. Maar de verpakking is wel echt schitterend! En de lipsticks maken me toch wel een beetje nieuwsgierig.
Liefs lonneke

[Beantwoorden]


Door Meryl op 19 september 2015 09:59

Ik was heel benieuwd naar de lipscrub jammer dat hij tegenvalt :(

[Beantwoorden]


Door Anouk op 19 september 2015 10:17

Wat jammer dat de producten zo duur zijn geworden. Bij de drogisterij kan je voor 10 euro wel mooiere producten kopen. Alhoewel vind ik Last Tango nog een mooi pigment hebben.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 19 september 2015 10:39

Jammer dat de lip scrub tegenvalt. Last Tango vind ik wel mooi van kleur.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 september 2015 10:45

Ik vind de items er heel erg mooi uit zien. Een lipscrub is wel echt een musthave product voor de lippen

[Beantwoorden]


Door Minke op 19 september 2015 10:55

Ik ben altijd een beetje sceptisch over de H&M makeupproducten.. Ik zou ze niet zo gauw kopen, omdat je nooit echt weet of het product goed of helemaal prut is :P

[Beantwoorden]


Door Shaz op 19 september 2015 11:04

Ik begrijp dat H&M hun assortiment willen uitbreiden, maar dan moeten ze wel met kwalitatieve producten komen vooral voor zo’n prijs.

[Beantwoorden]


Door Marijke | marykejane op 19 september 2015 11:05

Oh wat zien die producten er luxe uit! De kleuren van de lipsticks zijn wel niet echt mijn ding maar ik ben zeer benieuwd naar de andere producten! xx

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 19 september 2015 11:11

Wow, de prijs is inderdaad flink omhoog gegaan zeg! Ik vind de producten er nu wel een stuk mooier uitzien maar of de kwaliteit ook echt beter is, weet ik niet.. De kleuren van de lipsticks vind ik wel erg mooi! ^^)

[Beantwoorden]


Door Esther op 19 september 2015 11:12

Hele fijne review!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 19 september 2015 11:16

ben nergens echt benieuwd naar, vind het allemaal net niet.

x

[Beantwoorden]


Door Beautydiarynl op 19 september 2015 11:18

Ik vind de prijzen wel wat te veel eigenlijk. De verpakkingen vind ik mooi, maar ik heb al verschillende keren gelezen dat de inhoud minder is…

[Beantwoorden]


Door Amelie op 19 september 2015 11:26

Ik ben heel benieuwd wat je van de rest vindt… De oogschaduw palette s vond ik zelf niet zo denderend, maar de Cream eyeshadow is super fijn!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 19 september 2015 11:27

Jammer dat je niet overtuigd bent van de kwaliteit! Mij lijken de producten sowieso niet bijzonder. Jammer! Die lip scrub van Lush zou ik echt nog wel eens willen proberen voor als ik eens velletjes heb. Gelukkig heb ik daar over het algemeen niet zo’n last van :)

[Beantwoorden]


Door Sara op 19 september 2015 11:37

Ik vind de laatste lipstick prachtig. De hulzen zijn inderdaad ook echte eyecatchers nu. Jammer dat de kwaliteit van de overige producten zo tegenvalt.

[Beantwoorden]


Door Margot op 19 september 2015 11:39

Die lipkleuren vind ik best mooi!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 19 september 2015 12:01

Hmm ik ben helaas geen fan van deze producten!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 september 2015 12:21

Die roze lipstick vind ik wel mooi, maar wat een prijs…

[Beantwoorden]


Door Romy op 19 september 2015 12:21

De roze lipstick ziet er heel mooi uit! Verder helaas geen geweldige producten zo te zien..

[Beantwoorden]


Door Susan op 19 september 2015 12:28

Jammer van de prijs voor de lipsticks…

[Beantwoorden]


Door robin op 19 september 2015 14:08

ik snap niet waarom lip scrubs zo duur zijn… van Lush ook niet. ik bedoel, het is best makkelijk om te maken zelf XD maar ze plakken er altijd een groot prijskaartje aan vast? voor wat je krijgt dan. ik vind de Last Tango lipstick wel mooi

[Beantwoorden]


Door Floor op 19 september 2015 14:45

Jammer, ik was z’n fan van de H&M beauty afdeling.. xx

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 19 september 2015 14:53

He wat jammer dat de lipscrub eigenlijk niet erg intensief scrubt

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 19 september 2015 15:21

Je maakt me ook nieuwsgierig naar de oogschaduw palette, al vind ik jammer dat je niet zo enthousiast klinkt over bepaalde producten. Minstens de kwast is iets om te proberen.

[Beantwoorden]


Door Lisa Heleen op 19 september 2015 15:53

Last Tango vind ik erg mooi, maar daar houdt het wel bij op.. Jammer zeg, ik was juist heel enthousiast over de nieuwe collectie.

[Beantwoorden]


Door Tam op 19 september 2015 16:16

Wat wel echt een aanrader is om even naar te kijken zijn de foundation en liquid concealer. De kleur alabaster is echt heel erg licht!!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 september 2015 16:36

Wat een mooie verpakkingen. Die lipscrub wil ik wel graag.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 19 september 2015 16:54

Mooie verpakkingen, alleen de producten zijn het net niet voor mij.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 19 september 2015 17:35

Tien euro voor een lipstick van de h&m.. pfieuw

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 september 2015 17:48

Deze kleuren lipsticks vind ik gigantisch mooi, vooral de paarsige kleur

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 september 2015 18:54

Last Tango heb ik ook. Ik vind het een fijne lipstick met een mooie kleur. Ik heb nog wat producten uit de nieuwe makeuplijn en daarover ben ik wisselend enthousiast.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 19 september 2015 18:58

Mooie foto’s en die lipsticks zien er erg gaaf uit

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 september 2015 19:20

hmm, ook niet echt overtuigd :no:

[Beantwoorden]


Door Mandy op 19 september 2015 19:57

De producten zien er wel mooi uit, maar het is het wat mij betreft allemaal nét niet.. Hoewel ik de donkerpaarse lipstick prachtig vind, maar ja als de dekking niet optimaal is ga ik liever voor een ander merk ;) En wat zijn de prijzen hoog geworden! Niet dat ik het erg vind om wat meer te betalen voor make-up, maar voor H&M-begrippen vind ik dit wel jammer haha.

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 september 2015 20:16

Ik ben wel heel erg fan van de nieuwe collectie, ik heb een blush en een lipstick gekocht en ik vind ze echt heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Ida op 19 september 2015 20:35

Wauw! Wat een mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 19 september 2015 23:38

Ahh wat een bummer dat de paarse lipstick niet dekt :( De andere is mooi, maar niet echt mijn kleur.
x

[Beantwoorden]


Door Valerie op 20 september 2015 02:27

Ik word wel blij van deze lipsticks! Ik denk niet dat ze suuuuper lang blijven zitten, maar wel mooie kleuren en fijne zachte structuur :)

[Beantwoorden]


Door Amy op 20 september 2015 08:58

Wat een onwijs mooie foto’s! Ik ben vooral fan van de laatste lipstick, hoewel de lijn er prachtig uitziet spreekt alleen die me aan als product!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 20 september 2015 10:17

Ik heb een paar weken geleden een H&M lipstick gekocht, maar hij wordt met de keer beter. De eerste keer was hij is vreselijk en ik kreeg hem maar moeilijk op mijn lippen (alleen het puntje van de lipstick gaf kleur). Hij wordt echter steeds beter en hij blijft de hele dag zitten bij mij! En dan bedoel ik ook echt de hele dag.

[Beantwoorden]


Door Evita / Fashion meets Beauty op 20 september 2015 10:27

Toen ik voor het eerst de beelden van het vernieuwde assortiment zag was ik meteen erg enthousiast. Helaas heb ik er toch iets te veel van verwacht..

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 september 2015 10:30

Wauw ik vind de rode lipstick wel echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Anouk | Anouk's Diary op 20 september 2015 11:09

H&M blijft wel verbeteren in kwaliteit, maar overtuigt ben ik nog niet.. Ga dan toch liever voor een merk dat echt gespecialiseerd is in make-up en een merk dat make-up ” er bij” doet

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 september 2015 11:31

De verpakkingen zijn echt mooi geworden maar verder overtuigen de producten mij nog niet helemaal helaas.

[Beantwoorden]


Door Margot op 20 september 2015 11:43

De producten zien er zo chique/duur uit!
Ik vind je foto’s zo mooi de laatste tijd! :)

[Beantwoorden]


Door Loes op 20 september 2015 17:13

Wat een mooie producten! En voor die prijs kun je er niks van zeggen.
De producten lijken ook chique

Liefs Loes

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 20 september 2015 19:35

De producten zien er mooi uit, maar wat een prijsstijging!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 20 september 2015 20:33

Die lipscrub is wel erg duur! Ik vind de kleuren van de lipsticks trouwens echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Simone op 20 september 2015 21:38

Ik vind het er niet top uitzien en helaas de prijzen ook echt niet kloppen. Het één is goedkoop en het ander echt heel duur van H&M begrippen. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Samantha - Daily Pleasures op 20 september 2015 23:23

Ik heb verschillende dingen geprobeerd en vond de lipstick pencils erg fijn. Ook de oogschaduw primer is echt een topper. Wel erg prijzig!

[Beantwoorden]


Door janine op 21 september 2015 02:29

Ik kan echt nergens op het internet de make up producten vinden van h&m!; ( denk dat ik maar even langs de winkel zelf ga om ze dan zelf te reviseren op mn blog!

X

[Beantwoorden]


Door priscilla op 21 september 2015 12:09

De verpakkingen zijn zo mooi en luxe. De tweede lipstick vind ik echt prachtig, die wil ik zelf ook wel hebben.

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 5 oktober 2015 20:24

Ik ben erg benieuwd naar die lipsticks! Ik denk dat ik eens naar H&M moet gaan :p

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 8 oktober 2015 20:06

WAUW gave lipsticks zeg. Staan je zo mooi. Perfect voor de herfst ook wel.

[Beantwoorden]