Back to school (Onbeperkt Online)

back_to_school_onbeperkt_online01

De scholen zijn weer begonnen. Ik denk rond deze tijd altijd wel even terug aan de dagen in het klaslokaal met Rihanna op mijn MP3-speler, mijn schooltas waar lang niet al mijn boeken in pasten (maar die er wel heel leuk uit zag) en het geweldige ‘klap telefoontje’ wat ik had met van binnen een roze lay-out. Talloze SMSjes heb ik daarmee verstuurd.

SMS’en doe ik tegenwoordig bijna niet meer, maar ik Whatsapp wel veel. KPN Prepaid heeft voor het begin van dit schooljaar een fijne actie waarmee je nog de hele maand september gratis online bent. Activeer vóór 30 september 2015 een nieuwe KPN Prepaid simkaart en je kunt de bundel 31 dagen gratis uitproberen.

Voor Onbeperkt Online betaal je normaal € 7,50 en voor dat bedrag kun je de hele maand met 128 kb/s download- en 64 kb/s uploadsnelheid Facebooken, Twitteren en Whatsappen. Voor zwaardere apps (denk aan Facetime en YouTube) wordt het gebruik van een Wi-Fi-punt aangeraden. Check de voorwaarden hier.

Advertorial.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 9 september 2015 | 3 reacties

Reacties

Door Meryem op 7 september 2015 12:31

Ooh, dat klinkt interessant!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 8 september 2015 17:47

Gelukkig heb ik tegenwoordig al onbeperkt internet en kan het dus ook iedereen aanraden! :)

[Beantwoorden]


Door Miros op 9 september 2015 13:14

Waardeloos ;(

[Beantwoorden]