Smashbox Double Exposure

smashbox_double_exposure01

Ondanks dat ik er nog maar weinig over geschreven heb, moet ik toegeven dat ik Smashbox wel een gaaf merk vind. Het reviewen van een Smashbox oogschaduwpalette stond dan ook hoog op mijn bucketlist en kan ik er nu met het nieuwe Double Exposure palette eindelijk van afstrepen.

smashbox_double_exposure02

smashbox_double_exposure03

Het Smashbox Double Exposure oogschaduwpalette is bedoeld op twee manieren. Je kunt namelijk de oogschaduws zowel droog als nat gebruiken. Voor een zacht, of juist een heel intens effect. Elke oogschaduw zal transformeren op zijn eigen manier.

Smashbox Double Exposure € 49,50

smashbox_double_exposure04

smashbox_double_exposure05

smashbox_double_exposure06

In het palette zit een dubbelzijdige kwast. Handig voor erbij, maar helaas zijn de haartjes wel erg hard en prikken ze. Ik vind dat je voor een palette van deze prijs best een fijn penseel erbij mag verwachten, zoals bijvoorbeeld Urban Decay dat met de Naked paletten wel heel goed doet.

Aan de andere kant zijn er ook merken als Dior die er nog steeds kleine sponsapplicators bij stoppen, maar dat verbaast me niet eens meer. Van Smashbox had ik wel iets meer verwacht.

smashbox_double_exposure07

smashbox_double_exposure08

Silver | Mauve | Peony | Blanc | Quartz | Flushed | Veiled
Midnight | Temper | Haze | Noir | Copper | Fig | Espresso

smashbox_double_exposure09

Droog

smashbox_double_exposure14

Nat

smashbox_double_exposure10

Droog

smashbox_double_exposure15

Nat

Sommige oogschaduws zijn nat aangebracht een stuk intenser, maar het komt niet elke oogschaduw ten goede. Neem bijvoorbeeld Noir en Fig, die zijn nat aangebracht talkerig en streperig. Terwijl Midnight en Copper er juist heel diep en rijk van kleur uitzien als je ze vochtig aangebrengt. Als ik naar de swatches in zijn geheel kijk vind ik ze droog toch het mooist.

smashbox_double_exposure11

smashbox_double_exposure12

Ooglook met:
Veiled (binnenste ooghoek)
Quartz (eerste deel bewegend ooglid)
Mauve (tweede deel + arcadeboog)
Temper (arcadeboog)

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
MAC Upward Lash

smashbox_double_exposure13

Het is een palette met een gebruiksaanwijzing. De ene oogschaduw is nat aangebracht prachtig, de ander een ramp. Ik vind het wel een beetje gedoe en teveel ‘risico’. Ik gebruik de oogschaduws uit het Smasbox Double Exposure oogschaduwpalette daarom liever droog. Gelukkig zijn ze dan alsnog hartstikke gepigmenteerd en kan ik er makkelijk een mooie ooglook mee maken. Het Smasbox Double Exposure oogschaduwpalette zit vol kwalitatief mooie en goede kleuren.

Smashbox Double Exposure € 49,50 – te koop bij Douglas.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 31 augustus 2015 | 31 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door Akosua op 31 augustus 2015 15:15

Het palette heeft een mooie kleurencombinatie, zowel nude als een klein beetje kleur. Alleen de pigmentatie valt me wat tegen vooral voor dit bedrag. En na het swatchen van dit dit palette in de winkel was ik toch wat teleurgesteld.

[Beantwoorden]


Door Minka op 31 augustus 2015 15:16

Ik had echt spijt dat ik dit pallette had gekocht in the UK. Ik vind Lorac Pro P. echt stukken beter…

[Beantwoorden]


Door Martina op 31 augustus 2015 16:09

Ik vind dit eigenlijk niet een heel bijzonder palette. Ik ben dol op dit soort kleuren maar ik vind ze er niet heel bijzonder uit zien…

[Beantwoorden]


Door Margot op 31 augustus 2015 16:23

Ik vind de kleuren mooi, maar zou ‘m zelf denk ik niet snel kopen.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 31 augustus 2015 16:41

Wat een prachtige kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 31 augustus 2015 16:44

Ik vind de kleuren echt heel mooi. Jammer dat ze er nat niet zo goed uitzien. Misschien dat je ze iets te nat hebt gemaakt? Bij andere reviews zag ik wel dat ze mooi transformeerden. Toch is dat hele idee wel een beetje gimmicky naar mijn idee ;).
x

[Beantwoorden]


Door loes op 31 augustus 2015 16:45

Wauw wat een mooie kleuren. Jammer dat het pallet best prijzig is.
Liefs Loes

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 31 augustus 2015 17:00

Jammer dat het palette niet voor 100% geweldig is. Ik vind hem er namelijk wel erg tof uitzien!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 31 augustus 2015 17:11

Een mooi palette, alhoewel de pigmentatie mij meevalt. Voor zo’n prijs verwacht ik veel een top pigmentatie. Ik ben het ook eens over het kwastje. Ik vind het voor de kwaliteit een te prijzig product.

[Beantwoorden]


Door Hester op 31 augustus 2015 17:21

In principe kan je elke oogschaduw ook nat gebruiken, toch? Ik denk dat Smashbox het gewoon extra aanprijst, maar niet per se een totaal andere formule hanteert. Zelf vind ik nat altijd net iets teveel gedoe – het werkt sowieso niet bij elke oogschaduw inderdaad, vaak alleen bij wat simpelere kleuren – + ik heb het idee dat ik m’n pan er een beetje mee ruïneer. Het palette vind ik verder wel heel mooi, de swatches zien er goed uit en het zijn gewoon fijne kleuren om te hebben. Doet me ergens een beetje aan de Naked-palettes denken, ook qua prijs (slik). Mooi!

[Beantwoorden]


Door Femke op 31 augustus 2015 18:27

Huh, heeft deze review gisteren ook niet al online gestaan? Ik zou toch zweren dat ik hem al gelezen had EN al had gereageerd?!?! Anyway, ik vind het palette qua prijs wel wat teleurstellend!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 31 augustus 2015 18:38

Wauw ik vind het echt een mooi palette. Ik heb toevallig net afgelopen week de gewone full exposure gekocht en die bevalt me goed!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 31 augustus 2015 18:38

Wauw, prachtig palette! Vind hem inderdaad ook ‘droog’ mooier. Stond zelf in de Sephora te twijfelen tussen dit palette of het nieuwe Smoky Palette van Urban Decay. Ben voor de laatste gegaan uiteindelijk.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 31 augustus 2015 18:39

Wauw echt een mooi palette met de natte kleurtjes, maar wel erg duur..
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 31 augustus 2015 19:22

Wat een fijne eerlijke review weer, het is geen palette voor mij!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 31 augustus 2015 19:27

Droog vind ik ze ook het mooiste inderdaad. Op zich wel mooie bruikbare kleuren in het palette!

[Beantwoorden]


Door Jana op 31 augustus 2015 19:42

Ik vind de prijs veel te hoog voor wat je krijgt. Als zijn de kleuren wel mooi en heb je er een mooie ooglook mee weten te maken :D x

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 31 augustus 2015 20:33

ik vind hem prachtig!

[Beantwoorden]


Door Lilussh op 31 augustus 2015 20:34

Is hij de prijs waard? Ik denk dat er veel betere palletjes zijn voor die prijs of zelfs lager.

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 31 augustus 2015 20:37

Wat heb je er een geweldige look mee gemaakt Vera! Heel mooi

[Beantwoorden]


Door amelie op 31 augustus 2015 20:58

Echt mooie kleuren! Die paarse tinten vind ik vooral heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 31 augustus 2015 21:07

Het lijkt me een heel erg fijn pallet, ik zelf heb nog nooit een product van smashbox gebruikt omdat het in België erg moeilijk te verkrijgen is jammer genoeg.

[Beantwoorden]


Door Luna op 31 augustus 2015 21:10

Nou ik moet zeggen, het ziet er heel goed uit!
Het is dat ik al zoveel paletten heb :lol:

[Beantwoorden]


Door Rachel op 31 augustus 2015 21:52

je kan er een mooie look mee maken maar ik vind de kleuren niet denderend!

[Beantwoorden]


Door Emmy | mydiamakeup op 31 augustus 2015 22:52

Ik vind de kleuren afzonderlijk best mooi, maar de kleurselectie zo bij elkaar vind ik niet super denderend eigenlijk.. En ben ook wel klaar met zulke dure paletten eigenlijk terwijl goedkopere echt niet voor de kwaliteit onderdoen. Desondanks wel fijne review hoor!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 1 september 2015 01:22

Fijne review! Vind Smashbox producten meestal supermooi, alleen ziet dit palette en de kleuren er niet zo uit als je het vergelijkt met de prijs..

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 1 september 2015 14:39

Ik vind Smashbox ook een heel leuk merk! Maar dit oogschaduwpalette spreekt me dan weer niet zo aan helaas :( :wow:

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 1 september 2015 20:37

Prachtige kleurencombinaties zitten er in, alleen hou ik echt niet van oogschaduws die nat aangebracht moeten worden.
xx

[Beantwoorden]


Door suus op 1 september 2015 23:44

Wat een mooie lipkleur draag je hier! Welke is dat?

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 2 september 2015 13:32

Jammer dat je ze nat niet allemaal even goed kunt gebruiken zeg

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 5 september 2015 14:12

Voor zo’n prijs wil ik niet met een gebruiksaanwijzing werken

[Beantwoorden]