Rimmel Kate Moss Dare To Go Bare Nude Collection

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection01

De Kate Moss lipsticks en nagellakken van Rimmel zijn niet meer uit het schap in de drogist weg te denken en deze nazomer kun je nog meer kleuren kopen dankzij de speciale Dare To Go Bare Nude Collection. Lip balsem, lipstick en nagellak met Kate’s handtekening erop. Ik durf het wel aan.

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection03

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection02

Wat een egaal, huidskleurig plaatje is het zo! In de collectie zitten 5 kleuren nagellak, 3 kleuren lipstick en 1 lip balsem.

Salon Pro With Lycra € 6,99

Lip Conditioning Balm € 9,99
Lasting Finish Lipstick € 9,99

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection05

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection06

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection04

126 Bare Yourself | 127 Gentle Kiss | 128 Mystify Me
129 Sensual Spice | 237 Soul Session

Op alle foto’s draag ik twee lagen nagellak

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection07

126 Bare Yourself

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection08

127 Gentle Kiss

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection09

128 Mystify Me

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection10

129 Sensual Spice

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection11

237 Soul Session

De dekking is over het algemeen goed. Alleen bij Sensual Spice zie ik duidelijk mijn nagel door de nudekleurige lak heen, maar de overige vier dekken perfect. Mijn favorieten zijn de lichte bananengele nagellak Bare Yourself en de chocoladepraline nagellak Mystify Me.

De kwaliteit is zoals ik van Salon Pro With Lycra gewend ben. Het brede kwastje lakt makkelijk, de lak droogt snel en met twee laagjes kun je zo de deur uit.

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection13

De witte lipstick is geen lipstick, maar de Lip Conditioning Balm. Ik vind de verpakkingen van de lipsticks leuk met de handtekening van Kate en de lichte nudekleur. Wel voelen ze helaas wat plastic en goedkoop aan.

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection14

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection15

01 | 042 | 043 | 045

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection16

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection17

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection18

Lip Conditioning Balm 01

Ik vind het leuk dat deze lip balsem vermomd is als lipstick. De Lip Conditioning Balm geeft glans aan mijn lippen, houdt ze zacht en soepel en voelt niet vettig aan. Het is een prima lip balsem voor nu; wanneer je af en toe wat vervelende velletjes hebt. Voor de echt droge winterlippen denk ik dat je wel wat sterkers nodig zal hebben.

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection19

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection20

042

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection21

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection22

043

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection23

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection24

045

De drie nudekleurige lipsticks lijken op elkaar, maar toch zijn ze allemaal net even anders. 042 en 045 vind ik mij persoonlijk het mooiste staan. Het zijn goed draagbare kleuren die niet te licht of te flets zijn. Ze ogen verzorgd, dekken mooi en voelen zacht en comfortabel aan. De lipsticks blijven zo’n drie uur zitten.

rimmel_kate_moss_dare_to_go_bare_nude_collection25

Ik ben positief over de Rimmel Kate Moss Dare To Go Bare Nude Collection. De kleuren vind ik mooi en goed uitgekozen, de kwaliteit is goed en de lip balsem vind ik een leuke en slimme toevoeging.

Ik heb al eerder gezegd dat ik een beetje ‘nude moe’ begin te worden en hoewel dat nog steeds zo is, moet ik toegeven dat Rimmel een slimme draai aan de nude trend heeft weten te geven door niet óók een nude oogschaduwpalette te lanceren, maar het met nagellak en lipstick te proberen. Zo heeft het merk mijn interesse toch heeft weten te pakken.

De Rimmel Kate Moss Dare To Go Bare Nude Collection ligt vanaf september bij de drogist.


Reacties

Door Anneloes op 14 augustus 2015 06:09

Dit is absoluut geen collectie voor mij, haha. Alleen de nagellak in Soul Session spreekt me aan, en verder vind ik de kleuren allemaal wat te warm beige-ig. Ik denk dat mij dat absoluut niet gaat staan!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 14 augustus 2015 06:36

Ik vind de nagellak Mystify me echt heel erg mooi, maar de rest word ik niet echt warm van. Ik ben net als jij een beetje ‘Nude moe’. Kom maar op met die verrassende kleuren voor de herfst, heb zin om nieuwe kleuren te ontdekken!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 14 augustus 2015 07:30

De nagellakjes vind ik wel heel erg tof, stuk voor stuk zou ik ze dragen. De mooiste vind ik toch wel Sensual Spice, een bijzondere kleur en finish heeft ‘ie’! De lipsticks zien er mooi uit in de huls, maar zijn voor mij denk ik te licht :).

[Beantwoorden]


Door Ltbm op 14 augustus 2015 07:49

Oew, ik vind de lipstickjes was viezig ogen. Ze doen je lippen ook niet ten goede.
De nagellakjes daarentegen zijn erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Amy op 14 augustus 2015 08:03

De lipstickjes vind ik niet zo mooi, maar de nagellakjes vind ik eigenlijk best leuk! Sensual spice en mystify me zijn mijn favorieten.

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 14 augustus 2015 08:07

De lipsticks vind ik helaas niet heel bijzonder, voor mij lijken ze toch net wat te veel op elkaar. De nagellakjes vind ik wel mooi, vooral Sensual Spice!

[Beantwoorden]


Door Margot op 14 augustus 2015 08:20

Dat laatste lakje vind ik wel mooi, de rest is niet helemaal mijn ding geloof ik.

[Beantwoorden]


Door Margo op 14 augustus 2015 08:24

Vind het allemaal wel mooi, hoewel je voor nude wel in de stemming moet zijn :) ik vind vooral de Sensual Spice nagellak heel mooi! Tof voor het najaar.

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 14 augustus 2015 08:39

Wat een mooie collectie! Spreekt me enorm aan!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 augustus 2015 08:40

Hm niet zo mijn collectie geloof ik. Ik had de collectie al bij UK bloggers voorbij zien komen, maar daar zijn volgens mij meer producten uitgekomen. Daar zat wel een lipstick tussen die ik mooi vond, maar als ik dit zo zie denk ik niet dat die naar Nederland is gekomen. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Syl op 14 augustus 2015 08:45

Ik dacht dat ik de enige was die nude-moe werd haha…
Hoewel het voor de nieuwe generatie make-up gebruikers vast wel geinig is om te beginnen met een stash opbouwen …. is dit voor mij een beetje een saaie collectie.

…Gesproken over de nieuwe generatie starters….Misschien is het voor de (nieuwe) jonge make-up beginners leuk om eens een artikel te maken met een soort ‘starterspakket’ wat voor mascara oogpotlood heb je nodig en en dan voor de gevorderden ook foundation en lipstick en daarna nog ooschaduw enz. En welk type product het meest meest waard is om een duurdere versie van te kopen. (ik zie bijvoorbeeld vaak weinig verschil bij lipstick van Catrice of Mabelline/YSL….maar ik zie en voel wel duidelijk verschil met mascara’s of foundations.

[Beantwoorden]

Nienke antwoordt op 14 augustus 2015 om 09:02:

Ooh dit vind ik een heel leuk idee!

[Beantwoorden]

Nancy antwoordt op 14 augustus 2015 om 10:16:

Een heel goed idee Syl !!
Vera jij hebt zoveel verschillende prijsklassen make up tot je beschikking en al zoveel ervaring dat je ons daar een groot plezier mee zou doen.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 14 augustus 2015 08:57

Alle 3 de kleuren lipsticks staan je goed! Ik vind de lipbalm wel iets te duur voor wat hij doet.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Svenja op 14 augustus 2015 09:00

Wat een mooie lijn! Vooral de lakjes vind ik erg pretty, en de dekking ziet er ook goed uit, daar wil ik wel een paar van afschaffen want een goede nude nagellak ontbreekt nog in mijn stash. De nude lipsticks zijn wat minder mijn ding, dan ga ik toch liever voor een fel kleurtje op de lippen! Alhoewel in de nude lipsticks bij jou wel erg mooi vind staan!

[Beantwoorden]


Door Marijke - de beste versie van jezelf op 14 augustus 2015 09:05

De naam van de collectie is echt super leuk gekozen, de collectie zelf is helaas niks voor mij. Op mijn nagels draag ik graag pastels of felle kleurtjes en lipstick draag ik graag in roze tinten. Nude staat me alleen bij een ooglook. Voor warme types is dit misschien een passendere collectie..

[Beantwoorden]


Door Rahma op 14 augustus 2015 09:13

Ik vind de collectie er heel mooi uitzien, maar ik denk niet dat dit echt iets is voor mij. Wel leuk dat je erover hebt geschreven!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 augustus 2015 09:17

Wat een mooie producten. Ik denk dat de nagellakjes voor iedereen en altijd kunnen. De lipsticks vind ik iets minder, denk als snel te licht bij mij.

[Beantwoorden]


Door Stasja op 14 augustus 2015 09:35

De lipsticks zijn mooi maar de nagellakjes vind ik minder van kleur, jammer. Hopelijk komt Rimmel binnenkort met nieuwe matte lipsticks, daar zijn er nooit genoeg van.

[Beantwoorden]


Door Deisy op 14 augustus 2015 09:40

Ik vind de kleuren echt heel mooi bij jou staan maar ik denk dat ze mij een beetje flets maken, althans dat gebeurt altijd haha. Nude en Deisy gaan niet zo goed samen ;-)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 augustus 2015 09:46

Ik ben echt wel te spreken over deze lijn! Ik hou van nude <3 Vooral de nagellakjes vind ik érg mooi

[Beantwoorden]


Door Femke op 14 augustus 2015 10:08

Hmm nee, deze lijn doet het hem voor mij net niet. Misschien als ik over een tijdje eindelijk voor een bruine lipstick durf te gaan dat ik dan wel een kansje waag met één van deze lipsticks..!!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 14 augustus 2015 10:10

Ik vind de nagellakjes interessanter dan de lipsticks. De lipsticks lijken zo erg op elkaar, dat vind ik een beetje jammer. Maar ze staan je wel erg mooi

[Beantwoorden]


Door priscilla op 14 augustus 2015 10:17

Hmm, ik weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden haha. Ik ben nu wel een beetje op het punt dat ik de donkere winterse kleuren erbij wil pakken.

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 augustus 2015 10:26

VInd de lipsticks wel een beetje teleurstellend!

[Beantwoorden]


Door Graziella op 14 augustus 2015 10:33

Die nagellakjes zien er echt super uit! Ik ben toevallig nu op zoek naar een goede nudenagellak, ga toch maar weer even bij Rimmel kijken.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 14 augustus 2015 10:51

Wat een fijne collectie! De kleuren spreken met erg aan, de lipsticks vind ik ook erg mooi. Lekker draagbaar! ^^)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 14 augustus 2015 10:53

Ik vind alleen de lipsticks erg mooi.

x

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 14 augustus 2015 11:16

Mhwaa ik ben niet heel enthousiast geworden over deze collectie terwijl ik wel erg van nude tinten houd. Ik vind de hulzen wel leuk trouwens en de lip balm is een leuke toevoeging!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 14 augustus 2015 11:36

Oeh ik vind het wel een toffe collectie!
Ik dacht dat het tegen zou vallen maar ik ben positief verrast.
Vooral het nagellakje Bare Yourself vind ik heel tof!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Amelie op 14 augustus 2015 11:48

Oh nee, ik wil ze allemaal!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 14 augustus 2015 12:00

Goeie review! Ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 14 augustus 2015 12:11

Wat een prachtige collectie! Ik word er echt een beetje hebberig van oeps..
Vooral de nagellak kleur 129 is echt moooi<3

[Beantwoorden]


Door Elfi op 14 augustus 2015 12:19

Ik vind de lipsticks prachtig! ^^)
Mooie foto’s Vera!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 augustus 2015 12:19

Ik vind het eigenlijk geen verkeerde lijn. Zeker de lakjes vind ik mooi qua kleur.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 14 augustus 2015 12:27

Best een leuke collectie, maar ik denk dat ze er te laat mee zijn.
Catrice en Essence hebben volgens mij al een aantal jaar goede nudes in hun collectie en verder is Mac natuurlijk ontzettend populair (enigszins goed verkrijgbaar ook online) plus veel meiden bestellen voordelige merken zoals Wet n Wild online.
Ik ga deze collectie zeker skippen, ik heb al meer dan genoeg Nudes :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 augustus 2015 12:46

De lakken zijn wel erg mooi, de lipsticks vind ik wat minder

[Beantwoorden]


Door layla op 14 augustus 2015 12:53

ik ben dol op nude! Mooie kleurtjes

[Beantwoorden]


Door JenniferZ op 14 augustus 2015 12:54

Het ziet er wel mooi uit! Meer nude dan ik eerst zag in de make-up schappem, het staat je goed :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 14 augustus 2015 12:57

Wat een mooie collectie! En wat staan de lipsticks je goeed!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 14 augustus 2015 13:03

Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik hou enorm van deze nude tinten!

http://www.fleursophia.com

[Beantwoorden]


Door Bianca op 14 augustus 2015 13:36

Wat een prachtige foto’s! En inderdaad, die nude trend loopt nu toch echt wel op zn einde en Rimmel heeft t toch origineel opgepakt!

[Beantwoorden]


Door Kim op 14 augustus 2015 13:43

Ik vind de collectie ontzettend gaaf!

[Beantwoorden]


Door Evita / Fashion meets Beauty op 14 augustus 2015 13:53

Op dit moment ben ik nog niet nude ‘moe’ haha.. De nagellakken zouden misschien wel staan maar de lipsticks zijn veel te licht voor mij!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 14 augustus 2015 15:11

Wat een mooie collectie weer van Rimmel door Kate Moss. Zelf ben ik ook graag voor een nude kleurtjes. Voor mij mag er nu wat spannends aankomen, want nu hebben toch wel bijna alle merken nu nude collectie uitgebracht.

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 14 augustus 2015 15:23

Ik houd echt van nude! Mooie foto’s en duidelijk, de lakjes zijn erg verschillend maar leuk!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 14 augustus 2015 15:23

Mooie collectie! Zelf ben ik echter niet meer zo van de nude kleuren.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 14 augustus 2015 15:32

Wauw! Die Soul Session vind ik persoonlijk echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Danielleeee op 14 augustus 2015 16:06

Oeh hele leuke collectie ! Binnenkort ze in de winkel maar eens bewonderen!

[Beantwoorden]


Door Erika op 14 augustus 2015 16:34

Die nagellakken zien er prachtig uit, maar die lipsticks zijn echt niets voor mij, het zijn mijn kleuren niet.

[Beantwoorden]


Door Evy op 14 augustus 2015 16:37

Oh mooi, maar niks voor mij. Ik lijk er altijd zo bleek door :no:

[Beantwoorden]


Door Desiree op 14 augustus 2015 16:53

Meh! Ik geloof dat deze collectie niks voor mij is! Ondanks dat ik opzoek ben naar een paar nieuwe mooie lipsticks voor dagelijks gebruik.

[Beantwoorden]


Door Meryem op 14 augustus 2015 17:36

Ik kan maar geen genoeg krijgen van nude! Heerlijk!
Ik vind de lakjes heel mooi en de eerste lipstick.
Rimmel is er eerlijk gezegd wel laat mee. De hele drogisterij zit al onder de nude make-up!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 14 augustus 2015 18:58

Hele mooie foto’s Vera!

[Beantwoorden]


Door Vera op 14 augustus 2015 19:21

Vind vooral de nude lipsticks echt heel erg mooi! De oude nagellakken sla ik vaak alleen over.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 14 augustus 2015 19:28

Leuke kleurtjes vind ik dit, echt iets wat ik zelf zou kopen en ze staan je ook heel goed.
xx

[Beantwoorden]


Door Leonie | AllAboutLeonie op 14 augustus 2015 19:36

Ah ik ben zo dol dit soort kleurtjes! Mooie collectie <3

[Beantwoorden]


Door Ayaan Nina op 14 augustus 2015 20:24

Mooie kleurtjes ^^)

[Beantwoorden]


Door Andréa op 14 augustus 2015 20:38

De bruine nagellak vind ik erg mooi! De lipsticks zien er ook wel ok uit.
x

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 augustus 2015 20:43

mooi! (love) en de eerste foto vind ik very pretty

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 14 augustus 2015 21:09

Oh, ben echt fan van de kleuren!

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 14 augustus 2015 22:18

Oeh wat een mooie collectie!

[Beantwoorden]


Door nathalie op 14 augustus 2015 22:21

heei zou je kunnen vertellen waarmee je je tekst op foto’s plaats? (love)

[Beantwoorden]


Door Bo op 14 augustus 2015 23:13

Hee Vera!
Toen ik net dit artikel las zag ik iets wat mij leek op een klein foutje.
Bij de nagellakjes zeg je dat bij 129 SENSUAL SPICE je nagel nog duidelijk te zien is. Maar ik keek naar de foto en dat was helemaal niet het geval. Bij 237 SOUL SESSION is dit wel duidelijk te zien en daarom denk ik dat je je even hebt vergist in de naam. Niet erg natuurlijk maar ik denk dat je het wel fijn vindt als iemand het verteld.
Groetjes! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 15 augustus 2015 11:57

Ik snap dus nooit dat mensen heel veel moeite doen met heel veel producten om er nude uit te zien. Ik vind het dan een beter idee om nul moeite te doen en gewoon echt zonder wat dan ook de deur uit te gaan. Nou ja, wel aangekleed uiteraard. Maar goed, ik ben dan ook de simpelheid zelve. :’)

[Beantwoorden]


Door me op 15 augustus 2015 16:11

Alleen twee van de drie lipsticks spreken me aan (die met een roze ondertoon), de rest sla ik over

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 augustus 2015 15:24

Nee dit zijn niet echt de kleuren die ik snel zou dragen denk ik..

[Beantwoorden]


Door Josephina op 17 augustus 2015 10:34

Nude tinten kunnen je er al snel bleekjes doen uitzien…nude-kleuren lipsticks zetten alle lipvelletjes in de kijker, dus je lippen moeten er goed verzorgd bij staan hiervoor, vind het verder nu wel saai worden, deze trend is er al jaren!
Ga nu lekker voor mooie herfsttinten dus ;) :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 augustus 2015 10:42

Hmm ik vind het tegenvallen. De nude kleurtjes zou ik echt allemaal moeten testen voordat ik ze koop. De lipbalsem vind ik wel erg leuk.

[Beantwoorden]


Door Rachel op 17 augustus 2015 11:41

de kleuren staan jou werkelijk prachtig, de eerste nagellak vind ik een beetje te geel! Die lipstick met die witte huls en roze letters is zo cute!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 augustus 2015 17:48

Wauw, ik vind 129 Sensual Spice echt een hele mooie kleur & die lipsticks vind ik er allemaal echt heel erg mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 21 augustus 2015 18:05

Gentle kiss vind ik niet zo mooi. Deze zou ik wss nooit dragen

[Beantwoorden]


Door Simovic-Vuceljic Natasa op 23 augustus 2015 10:44

Deze collectie ga ik in het oog houden, ik zou graag de nagellak Sensual Spice en de lipstick 043 willen :) Liefs! x

[Beantwoorden]


Door Nikki op 2 september 2015 14:33

Ik heb gister de lipstick 45 gekocht en ben er echt super blij mee! en binnen kort nog maar even snel de 42 halen!
De nagellakjes zijn trouwens ook erg mooi, vooral 128 :)

[Beantwoorden]