My School Story TAG

Vandaag doe ik de My School Story TAG! Deze TAG is vorig jaar bedacht door Mascha en ik vond hem erg leuk. Om in het school thema te blijven deze week beantwoord ik allemaal vragen over mijn schoolperiode.Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 23 augustus 2015 | 22 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door M&MFASHIONBITES op 23 augustus 2015 08:15

Cute shirt :)
BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
Maria V.

[Beantwoorden]


Door Femke op 23 augustus 2015 08:27

Wat een leuke tag, ik kende deze nog helemaal niet! Kletsen was toch ook wel één van mijn favoriete dingen als de les saai was..maar eigenlijk ook als de les niet saai was haha!

[Beantwoorden]


Door Megan op 23 augustus 2015 09:00

Wat zie je er ontzettend mooi uit!

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 23 augustus 2015 09:02

Leuk om je antwoorden te lezen. Lijkt me leuk om eens op school te blijven slapen. En zelf de kantine beheren lijkt me ook gaaf!

[Beantwoorden]

beautydiarynl antwoordt op 23 augustus 2015 om 09:02:

Te horen natuurlijk hihi! ;-)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 23 augustus 2015 09:06

Zou je ooit nog een (thuis)studie willen doen?

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 23 augustus 2015 09:19

Leuke video! Ik kletste er vroeger altijd op los haha.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 23 augustus 2015 09:41

Leuk dat je deze tag alsnog hebt gedaan! En goed om te horen dat de middelbare school een leuke tijd voor je was. Ik heb nog een weekje vakantie, en dan begint mijn studie weer. Nog een vraagje, zou jij ooit weer willen gaan studeren? :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 augustus 2015 09:46

School is voor mij nooit weggegaan aangezien ik zelf in het onderwijs aan de slag ben gegaan. Morgen begin ik weer aan een nieuw schooljaar. Leuke tag en leuk beantwoord!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 23 augustus 2015 10:02

School is er altijd zo snel weer, gelukkig heb ik in september nog 2 weken verlof.
xx

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 23 augustus 2015 10:13

Leuke tag! Ik vond Wiskunde ook altijd het stomste vak haha, volgens mij hebben veel mensen dat wel, of je vind juist de talen niks. Ik was altijd echt een talenmeisje (hoewel ik geschiedenis/aardrijkskunde/scheikunde ook wel heel leuk vond) en ik begin over een week aan mijn Master Letterkunde, erg leuk!

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 23 augustus 2015 10:28

Leuke tag! xxx

[Beantwoorden]


Door Joy op 23 augustus 2015 10:30

Ah leuke video!
De opleiding DTP-er bestaat overigens nog wel hoor, maar daar leer je geen logo’s of briefpapier meer maken haha. Ik heb de opleiding grafisch vormgever gedaan en daar leer je dat dan weer wel. DTP-er is geloof ik nu alleen nog maar opmaak werk zoals tijdschriften, dus weinig vormgeving nog!

Ik herken overigens wel echt een hoop van mijzelf, zeker met de boeken hahaha.

[Beantwoorden]


Door anna op 23 augustus 2015 10:53

Wat een leuke video! Moest echt even lachen om ‘automaten met drank,’ hahaha. En oh god, die rugzakken zo laag, dat herinner ik me ook nog wel!

[Beantwoorden]


Door Veerle op 23 augustus 2015 11:10

Heel leuke video!
Op mijn eerste middelbare school droeg iedereen inderdaad hun rugzak altijd heel laag, maar toen ik naar de vierde ging op een andere school, was het heel hip om je rugzak zo hoog mogelijk te dragen! Iedereen had ook dezelfde Eastpak-tas, met één vak. Ik had nog eentje met twee vakken, maar ik heb al heel snel een nieuwe gekocht. En die gebruik ik overigens nog steeds op de universiteit, haha.

[Beantwoorden]


Door Silvana • SimplySilvana.nl op 23 augustus 2015 11:44

Echt een mega leuke tag dit! Ik droeg ook m’n Eastpack heel laag inderdaad, echt suuuper slecht voor je rug ook eigenlijk.

[Beantwoorden]


Door Leonie - AllAboutLeonie op 23 augustus 2015 12:52

Wat leuk dat je deze TAG weer terug in het leven geroepen hebt, hihi! Misschien ga ik deze TAG wel overnemen :)

[Beantwoorden]


Door Moniek van Bussel op 23 augustus 2015 13:17

Oooh ja, die lage rugzakken herinner ik mij ook nog wel! Dat was ook echt de enige manier, anders hoorde je er écht niet bij haha. Ik ga dit jaar, na een paar jaar te hebben gewerkt, weer een HBO opleiding doen. Super spannend! Leuke tag, en leuk om je antwoorden te horen!

[Beantwoorden]


Door Paperblooming Prints op 23 augustus 2015 14:03

Haha zo herkenbaar die rugzakken! Echt zo slecht voor je rug ook om die zo laag te doen :D

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 23 augustus 2015 15:48

Echt een hele leuke blouse!! Waar heb je die vandaan? (love)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 23 augustus 2015 17:03

Super leuke tag :D Wij kletsen er ook altijd op los, of ik bewonderde een vriendin die prachtig kon tekenen (en altijd naast me zat)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 augustus 2015 10:55

wat een leuke tag is dit! :) Ik begin zelf met het tweede jaar van mijn bachelor kunstgeschiedenis komende maandag.

[Beantwoorden]