MAC Veluxe à Trios

mac_veluxe_a_trios01

MAC heeft het maar weer druk met Limited Edition collecties. Voor de maand augustus lanceert het merk onder andere Veluxe à Trios, met in de hoofdrol de mooie Veluxe Pearlfusion Shadows. Plus een aantal andere producten om de trio’s vergezellen natuurlijk. Ik review Claretluxe en de lipstick Flowerscope.

mac_veluxe_a_trios02

mac_veluxe_a_trios03

De collectie kun je nu online al bestellen, maar zal vanaf 22 augustus ook in de MAC counters en Pro Stores liggen.

Veluxe Pearlfusion Shadow Claretluxe € 28,00
Lipstick Flowerscope € 19,50

mac_veluxe_a_trios04

mac_veluxe_a_trios05

De kleurencombi in Claretluxe sprak me gelijk aan. Een highlighter, bordeauxrode en paarse oogschaduw, met – zoals altijd bij de Veluxe Pearlfushion Shadows – genoeg shimmer.

mac_veluxe_a_trios06

mac_veluxe_a_trios07

Wat zijn ze mooi! De textuur van de highlighter is wat grof, maar de prachtiger glitter en glans doen je dat gelijk vergeten. De overige twee oogschaduws zijn heel gepigmenteerd en hebben een zachte textuur.

mac_veluxe_a_trios08

mac_veluxe_a_trios09

Urban Decay Primer Potion
MAC Fluidline Blacktrack
Rimmel Wake Me Up Wonder’Full Mascara

mac_veluxe_a_trios10

Ook in gebruik pakken de oogschaduws goed uit. Ik vind de glans in de highlighter heel mooi, de bordeauxrode tint is super intens en ook de paarse oogschaduw bevalt naar wens.

Maar er is een maar… Ik vind de combinatie niet zo mooi. Ik mis nog wat en krijg geen ‘wow’ gevoel van het complete plaatje, terwijl ik dat van de oogschaduws los wel krijg. Ondanks dat ik de kwaliteit goed vind, zou ik het paletje hierdoor niet snel pakken.

Veluxe Pearlfusion Shadow Claretluxe € 28,00

mac_veluxe_a_trios11

mac_veluxe_a_trios12

En dan is het tijd voor… Lipstick! Ik kreeg de kleur Flowerscope opgestuurd. Een koele fuschia.

mac_veluxe_a_trios13

mac_veluxe_a_trios14

De lipstick is romig, niet heel erg glanzend en goed gepigmenteerd. Er komt veel van de roze lipstick af en hij smeert lekker uit.

mac_veluxe_a_trios15

mac_veluxe_a_trios16

Ook al staat hij niet zo mooi met de oogschaduw, vind ik het wel een mooie lipstick. Hij is niet heel bijzonder, maar wel mooi en goed. Hij dekt top, heeft een natuurlijke glans, trekt niet in de lijntjes, egaliseert mijn lippen, voelt comfortabel aan en blijft wel een uur of vier zitten. Zocht je nou nog een mooie fuchsia lipstick… This is the one!

Lipstick Flowerscope € 19,50

mac_veluxe_a_trios17

Ik merk het steeds weer als ik de MAC Veluxe Pearlfusion Shadows bekijk en swatch, ik mis wat. De oogschsduw trio’s voelen incompleet aan, of ik vind de combinatie gewoon niet mooi. Onwijs jammer, want ik vind het glanzende effect en de kwaliteit van deze oogschaduws wel heel goed. Ik hoop dat mijn mening nog verandert naarmate ik meer van deze oogschaduws gereviewd heb.

MAC Veluxe à Trios koop je online en vanaf 22 augustus ook in de winkels.


Reacties

Door Anneloes op 11 augustus 2015 06:12

Ik had stiekem verwacht dat het oogschaduwpalette een stuk koeler uit zou zien – vooral als je hem in het doosje ziet en daarna op de swatches en in de look. Ik vind de lipstick wel ook heel mooi! Je hebt trouwens een klein typfoutje: de collectie heet Veluxe à Trois, niet Veluxe à Trios :).

[Beantwoorden]


Door Femke op 11 augustus 2015 06:39

Ik vind de oogschaduws wel mooi, alleen denk ik niet dat ik deze snel aan zou gaan schaffen.. De lipstick daarentegen vind ik wel erg mooi, maar zoals je al zegt niet heel erg bij de oogschaduw passen!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 11 augustus 2015 07:01

Wauw, die lipstick! Echt een knal kleur. Jammer genoeg niet echt iets voor mij, denk ik.

[Beantwoorden]


Door Kelly caresse op 11 augustus 2015 07:03

Wauw, de lipstick valt me gelijk op, wat een prachtige kleur! Ik hou van dit soort felle kleurtjes, heel vrouwelijk en ook heel vrolijk!

[Beantwoorden]


Door Amy op 11 augustus 2015 07:11

De oogschaduw spreekt me niet zo heel erg aan, maar de lipstick vind ik echt geweldig.. Een kleur die ik graag draag, tof!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 11 augustus 2015 07:14

Prachtig! Ik had bij oogschaduws eigenlijk slechtere pigmentatie verwacht. En ik snap je gemengde gevoelens over die kleuren. Maar dat is vaak wel zo bij duo’s / trio’s, het liefst wil je een paletje hebben om te kunnen kiezen :P

[Beantwoorden]


Door Loes op 11 augustus 2015 07:35

De combinatie van het palette vind ik ook niet zo, al vind ik de kleuren apart wel mooi. De lipstick is prachtig, ik verwacht de mijne morgen!

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 11 augustus 2015 07:51

Wat een prachtige lipstick!

[Beantwoorden]


Door Margot op 11 augustus 2015 08:11

Ik vind de oogschaduws wel heel erg gaaf, maar ik enk dat ik ze te weinig zou gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 11 augustus 2015 08:16

De kwaliteit van de oogschaduws ziet er prima uit! Ik snap je argument dat de kleuren niet zo goed bij elkaar passen, misschien zijn ze net wat te eclectisch bij elkaar. Wel zou je ze afzonderlijk kunnen gebruiken, want ik zou de combi tussen oranje en de lichtroze kleur wel erg mooi vinden. De lipstick is overigens prachtig, mooi nu nog voor de zomer :).

[Beantwoorden]


Door Bianca op 11 augustus 2015 08:48

Die oogschaduw zou ik ook niet zo snel combineren.. Mist iets inderdaad, maaar de lipstick daarentegen is wel erg mooi! Lekker vrolijk, houd ik van :-) XO

[Beantwoorden]


Door Melissa op 11 augustus 2015 09:03

De lipstick staat je erg goed! :) Wat me wel opvalt, is dat MAC de lipsticks weer 0,50 cent duurder heeft gemaakt. Volgens mij waren ze niet zo lang geleden nog €19? Valt me toch tegen moet ik zeggen.

[Beantwoorden]


Door Syl op 11 augustus 2015 09:11

De lipstick vind ik prachtig

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 11 augustus 2015 09:13

Ik mis ook het wow effect, maar de lipstick vind ik dan weer wel prachtig!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Melissa op 11 augustus 2015 09:26

Ik denk dat ik je wel begrijp dat je iets nog mis bij de oogschaduw, maar mooi is die wel van kleur. De lipstick is ook echt een beauty!

xxx

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 11 augustus 2015 09:26

Ik vind de producten er wel oké uitzien maar niet speciaal en het is inderdaad jammer dat de producten niet echt bij elkaar passen!

[Beantwoorden]


Door Quinta op 11 augustus 2015 09:29

Wauw die oogschaduw! Het is wel best donker dus ik denk niet een naturel look, maar oh ik ben er verliefd op!!!!

De lipstick staat je ook prachtig!

Veel liefs, Quinta

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 11 augustus 2015 09:32

Heel erg gaaf! Ik vind de lipstick lekker knallen en ook de oogschaduw vind je absoluut niet verkeerd staan.

[Beantwoorden]


Door anna op 11 augustus 2015 10:01

Oh wauw, die lipstick is echt prachtig! De oogschaduws zijn ook niet echt mijn kleuren, maar je kunt ze natuurlijk combineren met kleuren uit andere paletten. Misschien ben je er dan meer enthousiast over!

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 11 augustus 2015 10:16

Hmmm ook al vind ik de lipsticks prachtig, misschien issie wat overbodig en “gewoontjes” voor een limited edition en inderdaad, niet zo matchend met het palette, dat overigens rommelig eruit ziet. De afzonderlijke kleuren vind ik wel super mooi, vooral de roodtint! x

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 11 augustus 2015 10:16

Wauw, ik ben onder de indruk van je prachtige foto’s! Door de schaduweffecten komen deze producten nog luxer op mij over dan dat ze al zijn. De lipstick springt er bij deze collectie voor mij bovenuit. De tint vind ik prachtig! Worden de lipsticks van MAC trouwens duurder?

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 11 augustus 2015 10:26

Het lijkt wel alsof er elke week nieuwe lijnen worden uitgebracht door MAC, haha :) die lipstick vind ik echt prachtig! Echt iets wat ik zelf ook zou kopen/dragen!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 11 augustus 2015 10:49

Ik vind beide producten er erg mooi uit zien! Ik snap inderdaad wel wat je bedoelt met de oogschaduws, in het doosje zien ze er echt prachtig uit maar op het oog heeft het dan niet echt dat wauw-effect. De lipstick vind ik wel heel gaaf! ^^)

[Beantwoorden]


Door priscilla op 11 augustus 2015 10:56

Het oogschaduw palette is niets voor mij, maar de lipstick daarin tegen vind ik erg mooi! <3

[Beantwoorden]


Door BeautyLife op 11 augustus 2015 11:06

Wauw, wat een prachtige lipstick! Staat je ook super! <3

[Beantwoorden]


Door Victoria op 11 augustus 2015 11:20

die lipstick!! (love) Hij staat je ook zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Danielleeee op 11 augustus 2015 11:28

Twee prachtige producten. Ik vind het palette erg mooi en je hebt er een prachtige look mee gemaakt !

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 11 augustus 2015 11:52

Ik vind de oogschaduws er goed uitzien en je look vind ik ook zeker wel mooi, maar ik snap wat je bedoelt met dat je wat mist en er geen wow-gevoel van krijgt, dat heb ik ook niet. De lipstick vind ik wel heel mooi, het is geen hele bijzondere kleur, maar wel een hele mooie :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 11 augustus 2015 12:01

De kleuren van de oogschaduw vind ik echt waanzinnig mooi!

[Beantwoorden]


Door Rahma op 11 augustus 2015 12:03

Wat een mooie producten! Vooral de lipstick vind ik echt prachtig, net zoals alle andere lipsticks kan je deze ook heel goed hebben!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 11 augustus 2015 12:11

De kleuren van de oogschaduw zijn erg prachtig, maar ik zou toch ook andere kleuren bij pakken om de look af te maken.

[Beantwoorden]


Door Anna op 11 augustus 2015 12:28

Die lip kleur is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 11 augustus 2015 12:35

Dat oogschaduw palette is tof!

[Beantwoorden]


Door Ina op 11 augustus 2015 12:39

Ik vind het palette ook niet geweldig samen maar de lipstick maakt het dan weer helemaal goed!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 11 augustus 2015 12:57

Ik vind de combinatie heel tof en bijzonder!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 augustus 2015 13:10

Mooie producten. Ik vind de oogschaduw kleuren echt erg mooi.

[Beantwoorden]


Door maroussia op 11 augustus 2015 13:14

Het palette vind ik echt prachtig. Toch kocht ik liever de matte lipsticks haha <3

[Beantwoorden]


Door Melissa op 11 augustus 2015 13:19

Mee eens! Afzonderlijk van elkaar zijn de kleuren super, maar bij elkaar kan ik ze niet zo goed bedenken. Mmmmm, je hebt er zelf wel een mooie look van gemaakt. Ik denk dat ik deze items oversla. Mijn hartje gaat er niet harder door kloppen.

[Beantwoorden]


Door Marijke - de beste versie van jezelf op 11 augustus 2015 14:15

Ik vind je ooglook nog erg mooi geworden! Ik denk dat ik binnenkort ook maar eens een mac lipstick aan moet schaffen, deze is ook weer prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Astrid op 11 augustus 2015 14:30

Ik vind de kleuren oogschaduw heel erg mooi! Maar op een of andere manier heb ik het idee dat de look die je gemaakt hebt, je ogen heel erg laat hangen. Of het komt door de eyeliner misschien? Misschien bedoel jij ook wel wat ik nu probeer duidelijk te maken! Vind de lipstick wel heel tof staan!

[Beantwoorden]


Door Josha op 11 augustus 2015 15:04

Prachtige intense kleuren!! Ik snap wel wat je bedoeld met dat de kleuren niet goed bij elkaar passen. Ik denk dat ik ze afzonderlijk van elkaar ook mooier vind!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 11 augustus 2015 15:34

Heb de producten ook liggen om te reviewen en ben door jouw artikel wel heeel benieuwd geworden. Mooie look heb je gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Sanja op 11 augustus 2015 15:44

Mooie producten! (love)

[Beantwoorden]


Door Katja op 11 augustus 2015 16:04

Mooie look Vera. Die lipstick lijkt trouwens erg op de miley cyrus viva glam 1 editie!

[Beantwoorden]


Door Leanne | Miss Nagellak op 11 augustus 2015 16:16

Mooie producten! Vooral de lipstick vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 11 augustus 2015 16:45

Wauw, prachtige collectie weer van MAC! Vind de oogschaduws erg mooi. Van alle lipsticks uit de collectie lijkt Flowerscope mij het mooiste. Echt een kleurtje voor mij. Fijne review Vera

[Beantwoorden]


Door Lesley op 11 augustus 2015 16:58

Ik snap wat je bedoeld, maar ik vind de kleuren toch wel wat hebben. De lipstick is echt prachtig dekkend trouwens!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 11 augustus 2015 17:03

Wauw, de lipstick is prachtig! <3

[Beantwoorden]


Door Kelly op 11 augustus 2015 17:22

Met name het oogschaduwpalette vind ik werkelijk prachtig! Ook erg mooi in combinatie met de lipstick.

[Beantwoorden]


Door Manon op 11 augustus 2015 17:43

Zowel de oogschaduw als de lipstick vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Do op 11 augustus 2015 18:02

Wauw, ik vind beide producten echt prachtig! De ooglook die je hebt gemaakt staat erg mooi. ^^)

[Beantwoorden]


Door Josanne op 11 augustus 2015 18:06

Door Lillyshuid op 11 augustus 2015 18:24

Dit is de eerste keer dat ik een Mac Edition niet wil hebben/kopen! Jammer!

[Beantwoorden]


Door Diana op 11 augustus 2015 19:13

Ik snap je mening over de oogschaduw, alsof er nog een donker kleurtje mist.
Daarom koop ik het liefst quatro’s (of palletjes)

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 11 augustus 2015 19:45

Ik vind het oogschaduwpalette zo ook echt heel mooi, maar eenmaal op je ogen vind ik het maar bwa. Niet slecht, maar minder speciaal/mooi dan verwacht. De lipstick is wel echt mooi, staat je ook gewoon heel goed.
xx

[Beantwoorden]


Door Andréa op 11 augustus 2015 19:53

Ik vind de oogschaduws in combinatie eigenlijk best mooi! Lekker onverwachts. De lipstick vind ik je erg goed staan.
x

[Beantwoorden]


Door Jana op 11 augustus 2015 19:58

Mooie kleurtjes oogschaduw :D Ik vind de lipstick wel wat meer bijzonder :D x

[Beantwoorden]


Door Natascha op 11 augustus 2015 21:01

Wat een fijne review, ik kan me er helemaal in vinden. Een mooie collectie maar niet echt wauw. Ik denk dat ik de oogschaduw niet zelf zou aanschaffen. De lipstick vind ik dan wel weer heel mooi, maar ik denk dat ik Flowerscope toch te veel vind lijken op lipsticks van Mac die ik al heb.

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 augustus 2015 21:09

mooie ooglook!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 11 augustus 2015 21:34

Wow, die lipstick is super mooi! Wat mij betreft wel een beetje aan de dure kant voor een lipstick.

[Beantwoorden]


Door Thari op 11 augustus 2015 23:22

Wat heb je een toffe oog look gemaakt! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marthe | Normal Beauty op 12 augustus 2015 09:04

Ik vind vooral de lipstick erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Leonie | AllAboutLeonie op 12 augustus 2015 13:01

Wow, wat een prachtige producten allebei! Vind de oogschaduw en lipstick heel erg mooi staan bij je. Ben gelijk aan het twijfelen om die lipstick te kopen, hihi (love)

[Beantwoorden]


Door Anne op 12 augustus 2015 14:37

Mooie producten! En ik vind de ooglook die je hebt gemaakt erg mooi, doet me een beetje denken aan een zonsondergang (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa's Beautybabbels op 12 augustus 2015 16:50

Die lipstick is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 augustus 2015 18:13

Oeh… ik vind die lipstick wel erg mooi hoor!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 augustus 2015 21:39

Wat een mooie foto’s weer! De lipstick is erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 13 augustus 2015 18:48

Gave ooglook! Wauw..!

[Beantwoorden]


Door Prettythingsss op 14 augustus 2015 16:24

Wauw!!! Heel erg mooi

[Beantwoorden]


Door Fanny op 15 augustus 2015 21:15

Ik ben zeker niet akkoord. Als je ziet hoe Mac het zelde paletje voor stelt dan is het echt wow! Niet blijven hangen bij telkens de zelde look maar ook eens iets anders proberen.

[Beantwoorden]


Door femke op 15 augustus 2015 23:21

:wow: wauw! wat een mooie producten. de oogschaduw is niet echt mijn kleur maar de lipstick is geweldig :love: . de kleur is zo mooi! x

[Beantwoorden]


Door Z. op 16 augustus 2015 20:00

De lipstick heeft een erg mooie kleur, het sprak mee veel aan de foto! :lol:

[Beantwoorden]


Door Simovic-Vuceljic Natasa op 22 augustus 2015 13:03

Wauw wat een mooie palette! En die lipstick .. To die for :) Die zou ik echt graag willen, ik ben dol op fushia lipsticks :) Liefs! x

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 23 augustus 2015 22:58

Prachtige lipstick! Het palette vind ik qua combinatie niet zo geslaagd

[Beantwoorden]