Likes/dislikes juli ’15

Ook afgelopen maand reviewde, probeerde, smeerde, swatchte en testte ik producten uit. In de likes/dislikes video laat ik je de beste en slechtste producten zien. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 9 augustus 2015 | 31 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Syl op 9 augustus 2015 07:45

De beautyblender staat al eeuwen op mijn wishlist maar ik vind 20euro voor een spons wel duur.
ik heb al best vaak slechte dupes gekocht. Dus misschien ga ik toch eens voor de echte.

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 augustus 2015 07:55

Alles wat ik heb van Freedom vind ik niet fijn, maar die blushes lijken me wel erg fijn! Die shimmer brick van Bobbi Brown vind ik echt zo zo zo zo ontzettend mooi! Ik heb Gucci Bamboo inmiddels ook geroken en wat is hij heerlijk zeg! #SELFIE is ook één van mijn favorieten!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 9 augustus 2015 08:00

Leuke video! Ik ben nog niet begonnen aan de Makeup Revolution/I Heart Makeup/Freedom of Makeup hype, al moet ik zeggen dat ik gisteren wel een pakket vol spullen binnen heb gekregen die ik besteld had voor een swap, en daar heb ik voor mezelf 2 Liquid Lipsticks bij gedaan, ben heel benieuwd!

Jammer dat dat W7 blush/bronzer/highlight palette niet fijn was. Ik vond de oogschaduwpaletten wel fijn (maar lang niet zo goed als Makeup Geek of Urban Decay) voor die prijs.

Ik ben ook nog altijd zo benieuwd naar de Beautyblender, ik gebruik nu af en toe de Real Techniques Miracle Complexion Sponge en die vind ik wel fijn, maar toch blijft de Beautyblender me trekken, haha. Ik vertik het alleen om €20 uit te geven aan een sponsje, ze zijn zo duur!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 9 augustus 2015 08:00

Volgens mij is die hele hype rondom W7 nu wel een beetje voorbij. Wat zonde van die eyeliner. Ik gebruik zelf de laatste tijd alleen de eyeliners van NYC, vind ze zelfs beter dan KvD.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 9 augustus 2015 08:16

Het Selfie palette doet me echt aan vroeger denken met de kantelbare voorkant! Je had van die plaatjes die dan steeds veranderen, alleen al daarom vind ik het palette leuk, haha. Het parfum ziet er prachtig uit, ook geweldig hoe je hem ontvangen hebt. Ze hebben goed hun best gedaan :). Nu nog even in het echt ruiken of hij mij ook zou bevallen. Ik ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Do op 9 augustus 2015 08:33

Leuke video! Het Gucci parfum lijkt me erg lekker.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 augustus 2015 08:37

Wat een leuke video weer! Ik vind de Shimmer Brick van Bobbi Brown er echt prachtig uitzien!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 augustus 2015 09:31

Wat een leuke producten! Jammer dat het palette van W7 zo tegenviel.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 9 augustus 2015 09:57

Leuke video! Het Gucci parfum ziet er wel echt prachtig uit, ik ben daar wel heel benieuwd naar maar ook de shimmer brick spreekt mij wel erg aan! Budget dupes van dure merken sla ik meestal over, omdat ik het liefst meteen “the real deal” koop zeg maar.

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 9 augustus 2015 09:59

Je hebt me superbenieuwd gemaakt naar dat Gucci parfum! De beautyblender zou ik graag een keertje proberen, heb er al veel goeds over gehoord :) Jammer dat het w7 palette je zo is tegengevallen, het had zo mooi kunnen zijn!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 9 augustus 2015 10:14

Ik ben benieuwd naar de Gucci parfum, hij klinkt lekker! Ik ben niet zo’n fan van make-up aanbrengen met een spons, geef mij maar een bufferkwast!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 9 augustus 2015 10:20

Nu ben ik echt heel benieuwd naar Gucci Bamboo, ik hoor er enkel positieve dingen over. Dat selfie palet vind ik ook hemels, door de verpakking krijg ik er een beetje jeugdsentiment van :)
xx

[Beantwoorden]


Door Margot op 9 augustus 2015 10:24

Ik ben wel benieuwd naar dat parfum van Gucci!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 9 augustus 2015 10:51

Die Selfie palette doet me denken aan oude pokémon flippo’s xD Als je de flippo bewoog, zag je dan de verschillende evoluties haha.
Weer een hele leuke video Vera, ik geniet er altijd van tijdens de ochtend met een kopje koffie :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 augustus 2015 11:22

leuk om te zien! Zelf heb ik het I love Make-Up palette en het No Photo Palette. Die vind ik allebei erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 9 augustus 2015 11:40

Leuke en handige video is dit altijd, bevat altijd goeie tips over wat je wel en niet aan te raden is! Ik heb al meerdere keren getwijfeld om de Arriba blush van Essence te kopen, maar ik ga ‘m toch even proberen denk ik als ie zo mooi is. ^^)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 9 augustus 2015 12:32

Die highlighters heb ik zelf ook en die zijn ab-so-luut prachtig! Net zoals je in je video vermeld, valt de Essence blush mij ook tegen. Geeft echt geen meerwaarde voor mij. Ben wel heel benieuwd naar de parfum, leuke review ^^)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 9 augustus 2015 12:35

Die twee dupes voor de MAC Extra Dimension highlighters zijn inderdaad heel mooi. Je maakt me heel benieuwd naar het Gucci bamboo parfum, klinkt lekker! Spijtig dat hij zo niet te koop is, wat een mooie doos. De Beauty Blender blijft ook een favoriet bij mij, blijft gewoon de beste spons.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 9 augustus 2015 12:43

De Beauty Blender staat ook al heel lang op mijn to try-lijstje, maar als puntje bij paaltje komt koop ik het nooit omdat ik het erg duur vind voor een product dat ik niet vaak verwacht te gebruiken. Ik heb nu een dupe van Real Techniques die ik nog uit moet proberen.

[Beantwoorden]


Door Leanne | Miss Nagellak op 9 augustus 2015 13:18

Hele leuke video weer!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 9 augustus 2015 13:59

Ik kan die verpakking met ‘#SELFIE’ erop echt niet aan. Hels! :O

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 augustus 2015 om 16:04:

Hahah :D

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 augustus 2015 14:33

Zou leuker zijn moest je eens een ander soort video maken,
bv een DIY, of een haar tutorial, want je maakt altijd zo’n
mooie filmbeelden (&foto’s). En elke zondag ben ik weer benieuwd
maar dan is het weer de zoveelste likes&dislikes of shopblog
of make up tutorial.

[Beantwoorden]


Door Annabel op 9 augustus 2015 14:41

leuke video weer Vera! Ik vind het altijd leuk als er een paar budget favorieten tussen zitten, dan ga ik serieus overwegen om die ook aan te schaffen :)
En wat is je haar leuk! Heel mooi zo wat korter! En ook lekker fris voor de zomer :)

Liefs XXX

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 9 augustus 2015 16:32

De Bobbi Brown Shimmer Bricks zijn inderdaad zo mooi! Toevallig heb ik ze van de week weer “herontdekt” en vooral in de kleur Rose. Subtiel blosje en prachtige glans!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 9 augustus 2015 20:14

Je haar is prachtig! Jammer van dat W7 palette!

[Beantwoorden]


Door Nikki op 9 augustus 2015 20:41

Weer een erg leuke video! Wat ik graag tegen je wil zeggen is dat ik de kleur van je shirt onwijs mooi bij je vind staan! Vooral in combinatie met je nieuwe haarkleur ????

[Beantwoorden]


Door José op 9 augustus 2015 21:28

De likes/dislikes video’s vind ik altijd zo leuk! De shimmer bricks moet ik misschien ook maar eens uitproberen, jij bent er altijd zo enthousiast over. :) Liefs

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 augustus 2015 12:40

die arriba blush is zooooo favoriet hier ;D

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 10 augustus 2015 15:14

Ik heb het selfie palette zien liggen en het andere palette ook maar ik dacht , ach laat ze toch liggen want heb pas mijn UD naked gekocht. De beautyblender blijf ik over twijfelen maar ik vind 20 euro voor zo’sn sponsje nog steeds veel en aangezien ik in de zomer toch geen foundation draag is het nu geen must.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 augustus 2015 09:58

Dat doosje van die Gucci parfum is echt heel erg mooi! Ik vind het altijd heel erg jammer dat ze die doosjes niet verkopen.

[Beantwoorden]