Dior Cosmopolite collectie herfst ’15 review + look

dior_cosmopolite_herfst_fall_review01

Het is hartje zomer, maar de eerste collecties voor de herfst druppelen al langzaam binnen. Ik wil van start gaan met Dior en de Cosmopolite collectie. Ik review een oogschaduwpalette, een cheek stick, highlighter en een lipstick. Want voordat je het weet is de zomer alweer overgewaaid…

dior_cosmopolite_herfst_fall_review02

dior_cosmopolite_herfst_fall_review03

De herfstige producten zijn over een week te koop bij de parfumerie, dat is al bijna! De collectie is vrij stemmig, wat bij de najaar past. Toch is het niet zo dat het een compleet sombere bedoening is, want er zit ook een highlighter in de collectie en het oogschaduwpalette bevat ook genoeg glinstering.

☆ 5 Couleurs Cosmopolite 866 Eclectic € 59,50
☆ Diorblush Cheek Stick 765 Cosmopolite Rosewood € 34,50
☆ Diorskin Nude Cosmopolite 001 € 46,50
☆ Rouge Dior 753 Continental € 37,00

dior_cosmopolite_herfst_fall_review04

dior_cosmopolite_herfst_fall_review05

dior_cosmopolite_herfst_fall_review06

Er zitten twee oogschaduwpaletten in de collectie. Exubérante met blauw en goud en Eclectic met paars en zilver. Die laatste laat ik je hier zien. Groen, paars en zilver, perfecte kleuren voor het najaar.

dior_cosmopolite_herfst_fall_review07

dior_cosmopolite_herfst_fall_review08

Ik vind de vormgeving erg leuk gedaan. De verdeling van de vijf kleuren oogschaduw is hetzelfde als altijd, maar de Dior print maakt het geheel vrolijk en speels.

dior_cosmopolite_herfst_fall_review09

dior_cosmopolite_herfst_fall_review10

1 – 2 – 3 – 4 – 5

dior_cosmopolite_herfst_fall_review11

dior_cosmopolite_herfst_fall_review12

Ik vind de kleurcombinatie mooi. Groen, paars en een nudekleur. Met het palette kun je daarom best veel kanten op, hoewel een hele neutrale look maken misschien wat lastig wordt.

Over de kwaliteit ben ik helaas niet zo te spreken. Er komt weliswaar genoeg pigment van de oogschaduws af, maar de textuur is erg korrelig en hard. Daarom veroorzaken de oogschaduws veel fall-out, blenden ze moeilijk en zitten ze vooral in de arcadeboog snel vlekkerig. Een mooie ooglook maken is niet onmogelijk, maar ook niet makkelijk.

5 Couleurs Cosmopolite 866 Eclectic € 59,50

dior_cosmopolite_herfst_fall_review13

dior_cosmopolite_herfst_fall_review14

dior_cosmopolite_herfst_fall_review15

Het volgende product: de Diorskin Cheek Stick. Deze heb ik in de kleur Cosmopolite Rosewood. De vormgeving hiervan vind ik een beetje eenvoudig en niet heel luxe ogen.

dior_cosmopolite_herfst_fall_review16

dior_cosmopolite_herfst_fall_review17

De textuur van de stick is bijzonder romig. Je hebt maar een mini beetje nodig om je jukbeenderen mee te bedenken. Zuinig in gebruik dus, fijn! De kleur vond ik wat lastig vast te leggen, maar vind ik wel mooi. Het is een frisse koraaltint.

dior_cosmopolite_herfst_fall_review18

Voor – Na

dior_cosmopolite_herfst_fall_review19

Ik vind het effect heel mooi. Je stipt de stick op je jukbeenderen aan, je smeert het product uit en klaar is kees. de Cheek Stick in Cosmopolite Rosewood geeft een natuurlijke blozende tint, zonder te vlekken. Zelfs wanneer ik poeder heb gebruikt! Ook blijft de blush vrijwel de hele dag zitten.

Diorblush Cheek Stick 765 Cosmopolite Rosewood € 34,50

dior_cosmopolite_herfst_fall_review20

dior_cosmopolite_herfst_fall_review21

dior_cosmopolite_herfst_fall_review22

En dan nu… De highlighter! Of de Diorskin Nude Cosmopolite zoals de poeder officieel heet. Die vind ik er net als het oogschaduwpalette heel leuk uitzien met de dansende Dior print. Er zit naast poeder ook een kwastje in het doosje, maar die hadden ze van mij wel weg mogen laten.

dior_cosmopolite_herfst_fall_review23

dior_cosmopolite_herfst_fall_review24

dior_cosmopolite_herfst_fall_review25

dior_cosmopolite_herfst_fall_review26

Op het eerste gezicht zag ik niet echt glans in de poeder, zou hij misschien mat zijn? Toen ik de highlighter ging swatchen werd ik toch blij verrast door een prachtige gouden glans. Hij is heel warm, wat ik best bijzonder vind. Heel chique!

De textuur van de poeder is zacht en fijn gemalen. De highlighter is niet gelijk heel sterk van glans als je hem aanbrengt, je kunt hem ook heel subtiel gebruiken. Dit is absoluut mijn favoriete product uit de collectie. Ik vind de highlighter mooi.

Diorskin Nude Cosmopolite 001 € 46,50

dior_cosmopolite_herfst_fall_review27

dior_cosmopolite_herfst_fall_review28

dior_cosmopolite_herfst_fall_review29

Als laatste zijn we aangekomen bij de lipstick. Rouge Dior in de kleur Continental, vormgegeven in een klassieke huls. Rouge Dior lipsticks zijn glanzend en beloven de mond jonger en gladder, en zelfs ook wat voller te laten ogen.

dior_cosmopolite_herfst_fall_review30

dior_cosmopolite_herfst_fall_review31

dior_cosmopolite_herfst_fall_review32

dior_cosmopolite_herfst_fall_review33

Misschien zit het tussen mijn oren, maar ik vind mijn mond inderdaad best glad ogen en misschien zelfs ook wat voller lijken. De glanzende kleur heeft aardig wat pigment en de romige textuur smeert makkelijk uit. Helaas dekt hij niet overal even mooi en zitten er hier en daar wat kale vlekjes en streepjes op mijn mond.

Een comfortabele lipstick in een volwassen frambooskleur, die fijn zit, niet in de lijntjes trekt, maar hier en daar wel wat vlekt en na zo’n 3 uur een touch up nodig heeft.

Rouge Dior 753 Continental € 37,00

dior_cosmopolite_herfst_fall_review34

Het oogschaduwpalette viel me tegen, hoewel ik wel benieuwd ben hoe de andere variant uit de collectie met blauw en goud van kwaliteit is.

De Diorblush Cheek Stick in Cosmopolite Rosewood vind ik wel erg mooi en fijn en de Diorskin Nude Cosmopolite highlighter is al helemaal prachtig. Het zijn mijn favorieten uit de Cosmopolite collectie voor de herfst. Hoewel het van mij echt nog wel even zomer mag blijven hoor…

De Dior Cosmopolite collectie voor herfst ’15 is vanaf 12 augustus bij de parfumerie te koop.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 4 augustus 2015 | 85 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Akosua op 4 augustus 2015 06:29

Wat een bizar idee dat over een week al de herfsstcollecties in de winkel liggen, wat vliegt de tijd. Ik vind Dior voor een luxe merk toch altijd wat tegenvallen. Er zit een luxe prijskaartje aan, maar de producten zijn altijd zo hit en mis. Jammer, want de kleuren in het palette zijn echt fantastisch voor de herfst.

[Beantwoorden]

Tat antwoordt op 4 augustus 2015 om 12:06:

Ik word altijd een beetje moe van jouw comments.. :no:

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 4 augustus 2015 om 13:36:

Laat haar toch! als zij graag reageert: Laat haar dan lekker en houd je commentaar voor je! ( geen haat, alleen vind ik het niet zo aardig dat je zo doet )

[Beantwoorden]

Sofie Katelijne antwoordt op 4 augustus 2015 om 14:05:

Whut? En je wordt niet moe van je eigen nodeloze haat/zever?

[Beantwoorden]

Tat antwoordt op 4 augustus 2015 om 15:33:

Helemaal geen haat, ik ben gewoon eerlijk & direct ( misschien je het niet gewend is BE ) :wave:

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2015 om 17:09:

Ik word moe van respectloze reacties naar lezeressen die een comment achterlaten.

Iedereen mag een reactie plaatsen over het desbetreffende artikel, wat Akosua regelmatig doet en waarvan ik niet in zie waarom ik daar niet blij mee zou zijn. Ik ben er juist hartstikke blij mee en ik hoop dan ook dat ze dat blijft doen.

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 7 augustus 2015 om 11:57:

Serieus, waarom? Ik vind het juist cool om te zien dat ondanks Akousa vaak heel vroeg bij artikelen is, ze altijd inhoudvolle reacties achterlaat! Ik zie haar nooit reacties als “leuk!” bij video’s die eigenlijk nog op privé staan, bijvoorbeeld, achterlaten.

[Beantwoorden]

Rosa antwoordt op 6 augustus 2015 om 19:43:

Doe is normaal, laat je opvoeden! Respectloos ben je.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 4 augustus 2015 06:33

Je ooglook vind ik erg goed gelukt! Jammer dat de kwaliteit niet optimaal is en het lastig werken is! Mwah deze collectie valt mij een beetje tegen, alleen de highlighter vind ik prachtig!

[Beantwoorden]


Door Kelly - Pluiskonijn.nl op 4 augustus 2015 06:33

Wauw die highlighter is inderdaad prachtig, het geeft zo’m mooi effect direct (love) Ik heb net ook de nagellak nog gespot van deze collectie waar ik toch ook wel verliefd op werd, heel mooi zilver;)

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 4 augustus 2015 06:36

Ik moest goed kijken toen je schreef “groene palette” :) Mooie paarse tinten zitten erin, maar wat zonde van de kwaliteit! Lipstick staat je zo mooi! En ook die highlighter vind ik prachtig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2015 om 10:39:

Beet verwarrend inderdaad, heb het aangepast. Dankjewel voor je comment :-)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 augustus 2015 06:51

Dat de herfstcollectie al weer bijna in de winkels ligt. Gaat echt snel, want voor mijn gevoel moet de zomer nog beginnen! Hele duidelijke review, de lipstick vind ik echt tof.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 4 augustus 2015 06:51

prachtige look! Ik vind het eind resultaat erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 4 augustus 2015 07:15

Zo jammer dat de oogschaduw hard en korrelig is en wat lastiger om mee te werken. Van een product in deze prijsklasse vind ik dat er wel verwacht mag worden dat dat in orde is! De kleur van de cremeblush is prachtig en ik vind het stiekem jammer dat de highlighter geen speciaal patroontje heeft, haha.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 4 augustus 2015 07:26

Erg leuk dat de najaarscollectie er weer aan komt, eigenlijk heb daar best wel weer zin in :). De Diorskin Nude Cosmopolite ziet er prachtig uit en is inderdaad het pareltje van deze producten, ik denk dat ie prachtig bij kaarslicht eruit zal zien. Erg jammer dat het oogschaduwpalette tegenvalt, de kleuren zijn mooi en winters, maar fall-out en korreligheid vind ik echt niet oké voor zo’n duur merk :).

[Beantwoorden]


Door Sandra op 4 augustus 2015 07:30

Je hebt er iets moois wat weten te maken, maar de producten vind ik toch wel een beetje tegenvallen…

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 augustus 2015 07:34

Ik vind de collectie over het algemeen een beetje tegenvallen als ik het zo zie, als high end merk had ik iets meer verwacht. Alleen de blush spreekt mij aan.

[Beantwoorden]


Door Amy op 4 augustus 2015 07:49

Oehh de highlighter is pretty! Ook de lipstick is heel erg mooi :) Wat vliegt de tijd, dat de herfstcollecties al in de winkel komen.

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 augustus 2015 07:59

Dat het maken van een mooie ooglook niet onmogelijk is bewijs je wel met de foto van jouw ooglook. Wat mooi zeg!! Toch zal ik dit palette niet snel gaan aanschaffen als jouw ervaring daar zo mee is.. Ik vind fall out vervelend en als ik zo’n flinke prijs betaal voor een paletteje wil ik wel dat hij ontzettend goed is! De cheeck stick en de lipstick vind ik mooi. De highlighter vind ik héél erg mooi, alleen prijstechnisch helaas wat boven mijn budget. Ja super fijne review met duidelijke foto’s weer :-)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2015 om 10:40:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 4 augustus 2015 08:02

Die blush en lipstickkleur zijn echt supermooi

[Beantwoorden]


Door manon op 4 augustus 2015 08:07

Wat een mooie collectie! Die highlighter en lipstick gaan op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Margot op 4 augustus 2015 08:08

Wat heb je een mooie ooglook gemaakt! En die lipstick vind ik ook wel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 augustus 2015 08:13

Die lipstick vind ik echt mooi! Hij staat je ook onwijs goed <3

[Beantwoorden]


Door Meryl op 4 augustus 2015 08:22

Ik vind het de kleuren in het oogshaduw palette echt heel mooi en uniek, jammer dat de kwaliteit van de oogshaduws tegen valt. Al vind ik de look die je er mee gemaakt hebt echt prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Meryl op 4 augustus 2015 08:22

Ik vind het de kleuren in het oogshaduw palette echt heel mooi en uniek, jammer dat de kwaliteit van de oogshaduws tegen valt. Al vind ik de look die je er mee gemaakt hebt echt prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Carolien op 4 augustus 2015 08:49

Altijd heel leuk om weer foto’s te mogen zien van de prachtige nieuwe collecties van de high-end merken. Ook deze collectie ziet er weer stunning uit. Wel jammer dat de kwaliteit van de oogschaduw zo tegenvalt, dat mag toch eigenlijk niet voor deze prijs. De highlighter is wel echt prachtig, wat een pareltje!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 4 augustus 2015 08:59

Waaauw, je maakt altijd zulke mooie foto’s!???? ondanks dat ik altijd dezelfde makeup gebruik, lees ik toch weer graag iedere dag een nieuwe blogpost! Super leuk altijd! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2015 om 10:40:

Dankjewel Mirte (love)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 augustus 2015 09:07

De highlighters van Dior zijn altijd zó mooi! Ook het oogschaduwpalette ziet er prachtig uit. Jammer dat die dan weer net niet zo goed werkt..

[Beantwoorden]


Door Leah op 4 augustus 2015 09:12

Complimenten voor de foto’s van de swatches en de producten, het ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 4 augustus 2015 09:17

Wat een leuke look, jammer dat het dan toch zo tegenvalt. Ik las echter ook al een positieve review dus nu weet ik het zo niet. Die highlighter vind ik wel echt héél mooi en het ziet er ook zo luxe uit. Echt tof :)
xx

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 4 augustus 2015 09:25

Zo jammer dat het oogschaduwpalette tegenvalt! Had zo mooi kunnen zijn :( Ben eigenlijk vaak teleurgesteld in merken als Dior en Chanel.. Mij lijkt het alsof budgetmerken het beter kunnen en voor zoveel minder geld! :) De highlighter kan me dan wél weer bekoren, heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Jamey - Beauty Unboxing op 4 augustus 2015 09:47

Ik vind die cheek stick echt super gaaf ! Die komt op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Evy op 4 augustus 2015 10:00

Jammer van de textuur van de oogschaduwen, want de kleuren zijn prachtig! X

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 4 augustus 2015 10:17

Ik vind de highlighter wel erg mooi! Verder moet ik toegeven dat de andere producten mij voor de prijs niet zo aanspreken.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 4 augustus 2015 10:24

Herfstcollecties vind ik de mooiste collecties van het jaar. De warme kleuren spreken mij altijd enorm aan. Ook al is het hartje zomer, je maakt mij ontzettend blij met dit artikel. Met name de lipstick springt er voor mij bovenuit. De kleuren uit het oogschaduwpalette vind ik ook mooi, maar jammer dat de kwaliteit een stukje minder is.

[Beantwoorden]


Door Lexi op 4 augustus 2015 10:33

Ik vind het palette zo mooi! Wat een tegenvaller dat de kwaliteit dan zo slecht is, want het zijn helemaal mijn kleuren. Nou ja, wel goed voor mijn portemonnee ;) Mooie foto’s weer!

[Beantwoorden]


Door Quinta op 4 augustus 2015 10:33

Jammer van het palette en de lipstick. Je zou van zo’n duur merk toch meer moeten verwachten vind je niet??

Ik vind de lipstick kleur wel echt enorm prachtig en de blush stick! De highligher staat jouw enorm goed!

Veel liefs, Quinta

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 4 augustus 2015 10:46

Ik vind de kleuren in het palette echt heel erg mooi, weer eens wat anders! De highlighter en de lipstick vind ik ook top. Maar jammer van de fall out bij het palette, en dat voor die prijs!

[Beantwoorden]


Door anna op 4 augustus 2015 10:53

Wauw, die kleur van de lipstick is mooi! Al valt de kwaliteit inderdaad wat tegen… Terwijl de producten echt ongelooflijk prijzig zijn, jammer!

[Beantwoorden]


Door Rahma op 4 augustus 2015 10:58

Ik vind ze allemaal super mooi bij je staan! Die lipstick is denk ik wel m´n favoriet.

[Beantwoorden]


Door Syl op 4 augustus 2015 10:59

Ik ben niet zo van de vloeibare blush of in stick vorm, maar deze ga ik zeker testen in de winkel.
Ergens ben ik toch ook wel benieuwd naar het oogschaduw palette. Bijzondere kleuren.

[Beantwoorden]


Door Julie op 4 augustus 2015 11:01

Ik vind de highlighter echt het mooiste product er uit! :-) De kleur van de lipstick is wel heel mooi! :-)

[Beantwoorden]


Door layla op 4 augustus 2015 11:12

mooie collectie!! Jammer dat het alleen zo prijzig is

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 4 augustus 2015 11:18

Whaa, nu alweer de herfstcollectie! De tijd gaat veelste snel helaas! De kleuren van het palette zijn inderdaad ook weer echt herfstkleuren, jammer dat de kwaliteit niet zo goed is. De lipstick vind ik wel errug mooi! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lydia op 4 augustus 2015 11:26

Het valt mij op dat de blush je echt heel mooi staat, ik vind de highlighter daarentegen niet zo mooi boven de blush zitten hoor! Wat mij betreft zijn de blush en lipstick de highlights van deze collectie ;)

[Beantwoorden]


Door Gaya op 4 augustus 2015 11:36

die blush is echt een topper!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 augustus 2015 11:37

Oeh de lipstick is echt prachtig. Hij staat je echt goed. Ik heb inderdaad ook het idee dat hij je lippen er heel glad uit laat zien, super mooi! Wel jammer dat de kwaliteit van de oogschaduws niet echt geweldig is, zeker omdat het zo een duur merk is!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 4 augustus 2015 11:41

Ik vind de kleuren niet allemaal helemaal bij elkaar passen op de een of andere manier, maar de producten zijn wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 4 augustus 2015 11:51

Wauw wat snel al weer, die herfstcollecties. Wil er nog niet aan denken dat de zomer voorbij is. Ik vind zelf de blush stick het mooiste eruit zien, maar ik ben zelf een beetje bang voor zulke sticks haha. Mooie foto’s en leuke review weer! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2015 om 12:08:

Ik ook niet! Ben altijd wel blij wanneer in januari de lente collecties verschijnen, haha. Dan lijkt het alsof het bijna lente is ^^)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 4 augustus 2015 12:08

Oh wauw, wat een prach-ti-ge producten. De blushstick, highlighter en lipstick zijn echt ontzettend mooi. Ik ga deze zeker in de winkel even swatchen. Wordt lastig om me in te houden, gok ik zo!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 4 augustus 2015 12:29

Het oogschaduwpalet ziet er mooi uit, jammer dat de kwaliteit niet goed is. Helemaal voor de prijs! De blush ziet er heel natuurlijk uit. De highlighter is voor mij te warm, ik ben meer van de wat koelere tinten wat dat betreft. Ook erg jammer dat de lipstick wat kale plekjes achterlaat. De kleur is daarentegen wel heel mooi! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jennifer | Jenniferz op 4 augustus 2015 12:37

De lippenstift dekt inderdaad niet helemaal goed, ik vind het pigment dan ook niet echt gewelig. Maar de rest ziet er wel gaf uit! Leuke review :)

[Beantwoorden]


Door manon op 4 augustus 2015 12:55

Ik vind de producten een beetje mwa

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 4 augustus 2015 13:14

De producten lijken me opzicht wel mooi, vooral je ooglook vind ik er goed uitzien.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 4 augustus 2015 13:26

Je ooglook met het palette vind ik echt super mooi! Wel jammer dat de oogschaduws toch niet zo goed werken, zeker voor dat geld. Mooie highlighter!

[Beantwoorden]


Door Danielleeee op 4 augustus 2015 13:37

Prachtige producten ! Het palette is heel mooi en je hebt er een ontzettend mooie ooglook meegemaakt! (love)

[Beantwoorden]


Door Emke op 4 augustus 2015 14:17

erg mooie producten, maar niet speciaal!

[Beantwoorden]


Door Marijke - de beste versie van jezelf op 4 augustus 2015 14:45

Toen ik de ooglook zag was ik meteen verkocht, echt mijn kleuren. Jammer dat de kwaliteit zo tegenvalt… :(

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 4 augustus 2015 14:51

Ik ben wel fan van de lipstick, echt een mooie kleur heb er toevallig een gelijkaardige van ELF!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 4 augustus 2015 15:04

Prachtige collectie weer. De kleuren uit ’t oogschaduw palette zijn niet helemaal mijn kleuren, maar de lipstick en de highlighter heb mijn hart sneller laten kloppen <3

[Beantwoorden]


Door Bianca op 4 augustus 2015 15:13

Wat een prachtig palette, die kleuren spreken me heel erg aan. Mooie look ook die je ermee maakte, lekker mysterieus :)

[Beantwoorden]


Door Esmée op 4 augustus 2015 15:29

Ik vind de highlighter echt prachtig, wauw! (love)

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 4 augustus 2015 15:47

De producten doen inderdaad heel erg aan de herfst denken! Mooi! :)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 4 augustus 2015 17:03

Wauw wat een mooie producten! Vooral die Cheek stick heeft me verrast. Lijkt me wel wat lastig doseren met zoveel pigment :)

[Beantwoorden]


Door Meike op 4 augustus 2015 17:37

Mag ik wat vragen? Misschien heb je deze vraag al eerder beantwoordt hebt, maar hoe krijg je die onwijs mooie teksten op je hoofdfoto? x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2015 om 19:15:

Dat doe ik met Photoshop, maar kan bijvoorbeeld ook met Picmonkey :)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 4 augustus 2015 22:15

Prachtige producten. Ik ben helemaal fan van Dior!

[Beantwoorden]


Door Deisy op 5 augustus 2015 08:43

Die highlighter ziet er echt prachtig uit… En die lipstick vind ik ook echt heel mooi. Daar ben ik toch wel echt heel benieuwd naar.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 5 augustus 2015 09:10

Echt mooie herfstkleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Marthe | Normal Beauty op 5 augustus 2015 09:27

Ik vind de oogschaduwkleuren uit het paletje echt heel mooi, maar jammer dat ze zo moeilijk blenden en veel fallout geven. Als het paletje nou een lager prijskaartje had oké, maar voor € 59,50 mag je toch meer verwachten, vind ik. xxx

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 5 augustus 2015 12:41

Wat een prachtige collectie! Stiekem heb ik al erg zin in de herfst en winter!!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 5 augustus 2015 12:51

Wat een heerlijke collectie! Ik heb al zo veel zin in de herfst en winter!!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 augustus 2015 13:30

Vind het palette er wel heel mooi uit zien! De lipstick vind ik eigenlijk nog best prijzig gezien dat hij bijvoorbeeld niet zo heel lang mooi blijft zitten. Mijn Hema lipstick van 3.50 zelfs wel, haha! Verschil moet er natuurlijk zijn maar vind dat wel jammer. Wel een mooie kleur trouwens!

[Beantwoorden]


Door Anna op 5 augustus 2015 17:40

Ik vind geen mooie collectie, plus, de prijzen zijn heel erg hoog. Dior kan ook een keertje een nude bruine of roze tintjes uitbrengen. Anderzijds is het ook speciaal dat ze groen, blauw etc. maken. Gedurfd, maar niet mijn stijl!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 6 augustus 2015 09:20

De lipstick is en staat je geweldig!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 augustus 2015 15:33

Mooie producten jammer van de oogshaduw maar de lipsticks vind ik heel mooi e. De laatste lijkt inderdaad veel voller en heel glad prachtig jammer dat hij zo duur is.

Dan wat anders ik wil graag eyeliner gebruiken en bem al een beetje aan het oefenen maar die ik nu hem is vrij dik vind ik kan jij me een mooie fijne en niet al te dure eyeliner aanraden dankjewel

[Beantwoorden]


Door ZONDAG FAVORIETEN #21 | Esmée Lifestyle op 9 augustus 2015 12:01

[…] uit de herfstcollectie van 2015. Ik werd verliefd op de gouden glans die ik zag op de blog van Vera Camilla. Ik hoef niet te twijfelen, dit wordt mijn nieuwe make-up investering na de vakantie, […]


Door Andréa op 11 augustus 2015 20:04

Ik vind de blush stick erg mooi, maar eigenlijk vind ik de collectie gezien het prijskaartje erg tegenvallen. Het mist altijd wat karakter vind ik.
x

[Beantwoorden]


Door Anne op 12 augustus 2015 14:53

Mooie producten! En je maakt de laatste tijd weer ontzettend mooie foto’s, mijn complimenten!

[Beantwoorden]


Door Simovic-Vuceljic Natasa op 16 augustus 2015 17:50

Mooie ooglook heb je gemaakt met dit palette :) De lipstick spreekt me enorm aan en moest hij niet zo duur zijn, ik zou hem meteen aanschaffen. Liefs! x

[Beantwoorden]


Door Silke op 16 augustus 2015 22:11

De collectie stelt me toch teleur… Met zo’n prijskaartje zouden de producten me weg moeten blazen, maar dat is helemaal niet het geval!
Gek ook dat de oogschaduws in de swatches heel warm lijken maar je ooglook lijkt heel koel? Ik zal altijd een budgetgirl blijven denk ik ;D

[Beantwoorden]