Tom Ford Bronzing Powder Gold Dust + Lip Color True Coral

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral01

Als het op luxe cosmetica aan komt, dan is Tom Ford een van de meest luxe merken die je krijgen kunt. Geliefd bij velen, vanwege de hoge prijzen gevreesd bij anderen. Ik test, probeer en review alle soorten make-up, van heel goedkoop tot heel duur. Vandaag vertel ik je alles over de Tom Ford Bronzing Powder in Gold Dust en de Lip Color in True Coral.

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral02

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral03

Dit zijn niet mijn eerste Tom Ford producten. In 2012 kocht ik in Parijs een blush en in 2013 in Londen een oogschaduwpalette. Tom Ford lipsticks zijn te koop bij de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Vanaf november dit jaar zullen niet alleen de lipsticks, maar ook alle overige Tom Ford cosmetica in Amsterdam bij de Bijenkorf verkrijgbaar zijn. Tot die tijd kun je de hele collectie online shoppen, bijvoorbeeld bij Nordstrom.

Tom Ford Bronzing Powder Gold Dust 21g € 92
Tom Ford Lip Color True Coral 3g € 47

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral04

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral05

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral06

De bronzing powder zit in een prachtig doosje van zware kwaliteit. Glimmend bruin siert de verpakking, omlijnd met een gouden rand. De bovenkant loopt iets bol en bij de opening is TOM FORD in het goud gegraveerd.

Het zijn de kleine details die de bronzing powder – met volledig gouden binnenkant en grote spiegel in de deksel – een chique uitstraling geven. Vergeet het suede hoesje waarin je de bronzing powder kunt bewaren ook niet.

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral07

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral09

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral10

Tom Ford Bronzing Powder Gold Dust

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral11

De bronzing powder in Gold Dust heeft een zijdezachte textuur. De bronzer is warm van kleur, zonder oranje uit te slaan. De kleine gouden deeltjes geven de bronzer een zonnig en stralend effect. Hij brengt makkelijk aan en hoewel de kleur niet heel licht is, kan ik hem met mijn bleke huid gelukkig best goed hebben en zie ik er gelijk een stuk gebruinder uit.

Hoewel ik de gouden glinstering mooi vindt, zorgt dat er wel voor dat de bronzer eigenlijk alleen geschikt is voor je jukbeenderen. Wanneer je hem op je hele gezicht gebruikt krijg je overal glitter. Dat ziet er niet natuurlijk uit. Voor een feestje is het leuk, voor overdag vind ik het too much. Ik snap de keuze om het te doen wel, maar persoonlijk had ik de bronzer zonder shimmer beter gevonden en vaker gebruikt.

Tom Ford Bronzing Powder Gold Dust € 92

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral12

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral13

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral14

De lip color kocht ik niet zelf, maar kreeg ik eind vorig jaar tijdens een PR event. Dit is kleurnummer 09, True Coral. Ook van de lip color vind ik de vormgeving heel mooi en stijlvol gedaan.

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral15

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral16

Tom Ford Lip Color True Coral

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral17

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral18

De textuur van de lipstick is heel erg zacht, hij voelt ontzettend romig en comfortabel aan. Als een lip balsem bijna. Hij stift soepeltjes en geeft bij de lichtste aanraking al een flinke streep kleur af. De koraalkleur vind ik erg gaaf en doet me denken aan een oude favoriet van me: Watch Me Simmer van MAC. Persoonlijk had ik hem mat wel nog wat mooier gevonden.

De lipstick verdeelt egaal en blijft wel zeker vier uur mooi zitten. Het is een kwalitatief goede en mooie lipstick, in een zomerse koraakleur.

Tom Ford Lip Color True Coral € 47

tom_ford_bronzing_powder_gold_dust_lip_color_true_coral19

Ik vind de Tom Ford Bronzing Powder in Gold Dust en de Lip Color in True Coral prachtig. Echt waar, het zijn pareltjes. Aan alles is gedacht, de chique verpakkingen, de zachte texturen en de zomerse kleuren. Wel kosten beiden producten erg veel geld. De bronzer kocht ik voor een fractie van de prijs bij een Company Store en de lipstick kreeg ik tijdens een PR event. Ik zeg eerlijk dat ik voor beiden producten niet zoveel geld zou neerleggen.

Gelukkig zijn zowel de bronzing powder als de lip color ook in een maatje kleiner verkrijgbaar, waardoor ze een stuk aangenamer geprijsd zijn. De bronzer kost dan nog zo’n €60 en de lipstick rond de €28. Nog steeds veel geld, maar als je een van de producten echt graag wilt hebben, wellicht een goede optie. Voor deze prijzen zou ik de producten eerder overwegen.

Tom Ford Lip Colors zijn te koop bij de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.


Reacties

Door Akosua op 31 juli 2015 06:30

De lipstick ziet er echt prachtig uit, daar zou ik ook wel een variant van willen hebben. Tuurlijk betaal ik dan vooral voor de verpakking en het merk, maar dat heb ik wel over voor een mooie lipstick. En echt heel fijn nieuws trouwens dat de hele Tom Ford collectie naar Nederland komt.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 31 juli 2015 06:32

Wauw, de lipstick vind ik echt mooi! Zo jammer van de prijs want dat houd me toch een beetje tegen om te kopen.

[Beantwoorden]


Door Kelly - Pluiskonijn.nl op 31 juli 2015 06:42

Wat een prachtige opvallende kleur van de lippenstift wauw! De verpakking van de bronzer ziet er luxe uit maat helaas ik moet niks hebben van glitters die overal te zien zijn.

[Beantwoorden]


Door Femke op 31 juli 2015 06:54

Deze producten liggen qua prijs ruim boven mijn budget, maar wat zijn ze prachtig. Ik ben een sucker voor het uiterlijk van producten, nou.. daar scoren deze zeker punten mee! Ik vind de lipstick je erg mooi staan.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 juli 2015 06:58

De lipstick viel mij meteen op, erg mooi! Staat je goed die kleur!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 31 juli 2015 07:28

Wat een dure producten! Maar ze zijn wel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 31 juli 2015 07:30

Erg mooi! Die lipstick staat je beeldig. Ik heb niets van Tom Ford. Nou ja, mijn vriend/man heeft er een parfum van. Wat make-up betreft vind ik 52 euro voor een lipstick echt over the top. 35 euro voor een lipstick van Yves Saint laurent is voor mij de max.

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 31 juli 2015 07:33

Wat een prachtige producten! Heb nog niks van Tom Ford momenteel want toch vrij prijzig.. Die lipstick staat je supermooi!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 31 juli 2015 07:48

Wauw, alleen de verpakkingen zien er al adembenemend mooi uit. De kwaliteit van de producten ziet er ook erg goed uit. Vooral de lipstick vind ik zo een fijn zomers kleurtje hebben <3

[Beantwoorden]


Door manon op 31 juli 2015 08:00

Zo wat een prijzen! Maar het zijn beide erg mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 31 juli 2015 08:12

De lipstick vind ik prachtig, de bronzer is alleen niet helemaal mijn ding..

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 31 juli 2015 08:13

Zo mooi maar zo duur helaas! Maar ik wilde even zeggen dat ik je huid er super uit vind zien!!:)
Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 31 juli 2015 08:14

De lipstick is echt prachtig! De pigmentatie ziet er geweldig uit. De bronzer vind ik niet geweldig en 90 euro voor een bronzer is toch echt te duur voor mij!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Margot op 31 juli 2015 08:20

Mooi, maar wat een prijzen inderdaad.

[Beantwoorden]


Door Deisy op 31 juli 2015 08:44

Die verpakking is echt prachtig zeg, alleen de prijs voor die bronzer doet echt een beetje pijn haha ;-)

[Beantwoorden]


Door Marijke - de beste versie van jezelf op 31 juli 2015 08:45

Ik houd echt van luxe make-up en duurdere merken. Maar ondanks dat ik zowel de bronzer als de lipstick erg mooi vind, gaat dit mijn budget echt te buiten.

[Beantwoorden]


Door anna op 31 juli 2015 08:54

Wat zijn ze prachtig! Echt pareltjes om naar te kijken. Al zal ik ze nooit aanschaffen vanwege de prijs, die is echt belachelijk hoog vind ik. Voor die prijs had ik op z’n minst een goede bronzer zonder shimmer verwacht!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 31 juli 2015 08:56

Wauw de producten zijn echt super mooi!
Helaas laat mijn budget het niet echt toe om zulke luxe producten te kopen, jammer.

[Beantwoorden]


Door Anna op 31 juli 2015 09:11

Ik hou van de makeup van tom ford! De bronzer mag dan wel wat aan de prijzige kant zijn maar er zit wel 20 gram in, dat is een stuk meer dan dat je bij de meeste merken krijgt en per gram berekend is hij zelfs nog goedkoper dan nars laguna bronzer. Kortom je betaald veel geld voor dit merk maar krijgt er wel heel veel product voor terug ????. Ik ben echt fan. Een investering is t dan ook wel????. Leuke review en de lipstick staat je echt goed!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 31 juli 2015 09:46

Wauw, ik vind Tom Ford echt een prachtig merk zeg. Die bronzing powder ziet er mega mooi uit en ook die lipstick lijkt me top. Je kunt deze denk een beetje, qua structuur, vergelijken met de Rouge Vollupté van YSL, ofniet?

[Beantwoorden]


Door Maaike op 31 juli 2015 10:03

Ik zou niet gelijk voor dit merk kiezen, maar die lipstick ziet er wel erg gaaf uit!

[Beantwoorden]


Door melissa op 31 juli 2015 10:18

De lippenstift is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 31 juli 2015 10:30

Wauw, ik twijfel over een leren handtas en ik zou meer geld kwijt zijn aan een simpele bronzer. Alhoewel het woord simpel de bronzer natuurlijk geen eer aandoet, de verpakking is prachtig en ultra luxueus :)
xx

[Beantwoorden]


Door Syl op 31 juli 2015 10:57

Die lipstick is echt prachtig! En juist dat romige vind ik zo mooi.

(Als ICI-Paris dit merk nou zou gaan verkopen…dan had ik hem een keer tijdens de 40%korting gekocht… maar helaas XD. Wel leuk dat we het merk binnenkort gewoon kunnen testen in de winkel bij de Bijenkorf)

[Beantwoorden]


Door Quinta op 31 juli 2015 11:01

Waaaauw wat een beauty’s! Inderdaad de prijs is heftig hoog. Ik ben op zoek naar een betaalbare bronzer die zijn werk doet voor een lichte huid. Die ook niet teveel aanbrengt, maar toch ziet dat je een beetje geshaped hebt met je gezicht. Iemand die me kan helpen?

Liefs Quinta

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 31 juli 2015 11:04

Wauw, de lipstick is erg mooi! En de bronzer mag er ook wel zijn :). Alleen jammer dat het echt zo duur is :-(

[Beantwoorden]


Door Sara op 31 juli 2015 11:05

Ja, dat is inderdaad een flink bedrag. De lipstick vind ik wel echt ontzettend mooi. Wat een mooie volle romige kleur.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 31 juli 2015 11:17

wauw super mooie zomerse producten!

x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 31 juli 2015 11:23

Wat een prachtige luxe producten zeg. De lipstick ziet er echt heel fijn uit. Maar wat een prijzen joh, jeetje mina.

[Beantwoorden]


Door Beautyfan op 31 juli 2015 11:25

Vera, je kan de lipstick natuurlijk ook mat maken met wat poeder en een tissue.

[Beantwoorden]


Door Anna op 31 juli 2015 11:26

Ik vind die lipstick echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door maroussia op 31 juli 2015 11:30

Staat je mooi! Maar wat een prijs. Jammer dat hij te licht voor mij is. x

[Beantwoorden]


Door Saartje op 31 juli 2015 11:33

De lipstick♡♡♡ ik ben echt verliefd op de kleur wat is hij prachtig!! En fijn dat hij ook in een maatje kleiner goedkoper te koop is, dat is meer mijn prijsklasse.

[Beantwoorden]


Door Floortje op 31 juli 2015 12:43

Goedemorgen zeg! Bijna €100 voor een bronzer die glitter bevat, iets wat ik eigenlijk stiekem altijd associeer met goedkope make-up… Dat gaat me persoonlijk een beetje over het hoofd. Maar ach, als je het geld ervoor hebt en glitter geen probleem vindt, moet je het natuurlijk vooral doen. :) De lipstick kleur staat je wel echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMUA op 31 juli 2015 13:13

Ziet er mooi uit maar jeetje wat een prijzen zeg!

XO

[Beantwoorden]


Door Kalinka op 31 juli 2015 13:14

Wat een mooie lipstick..

[Beantwoorden]


Door Isa op 31 juli 2015 13:18

Heb je geen eyeliner op? Ik vind het je erg mooi staam! ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyy op 31 juli 2015 13:36

Vera waar zijn je donderdag video’s?!? :+ Die rode lipstick is zo mooi :love:

[Beantwoorden]


Door Shaz op 31 juli 2015 13:37

Mooie kleur lipstick. Persoonlijk zou ik dat bedrag besteden aan iets waar ik langer van kan genieten dan een make-upproduct.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 31 juli 2015 13:46

Wauw, die lipkleur vind ik erg mooi

[Beantwoorden]


Door JenniferZ op 31 juli 2015 14:56

Toen ik de swatch van de bronzer zag dacht ik aii dat past niet helemaal bij veras huid maar toen je het op had echt wow het staat je zo goed! Je kan het prima hebben :) De lippenstift is ook heel mooi, het geeft je echt een bijzondere gloed ^^

[Beantwoorden]


Door Felicia op 31 juli 2015 15:31

Wat zitten je wimpers ongelofelijk mooi!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 31 juli 2015 15:59

Wat een prachtige producten maar pff, die prijs!

[Beantwoorden]


Door Manon op 31 juli 2015 16:02

Ziet er prachtig uit, vooral die lipstick staat je geweldig! Alleen de prijs wauw

[Beantwoorden]


Door Lys op 31 juli 2015 17:25

Wat is de verpakking van Tom Ford make-up mooi! Een bronzer met glitter spreekt me niet echt aan, de lipstick is dan weer wel iets voor mij, prachtige kleur :)

[Beantwoorden]


Door Merel | LifebyMerel op 31 juli 2015 17:26

Wauw, wat een mooie producten!! Jammer dat ze zo duur zijn.
Leuk artikel!

xoxo

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 31 juli 2015 17:31

Wat een geweldige producten! En die bronzer, WAUW

[Beantwoorden]


Door alissia op 31 juli 2015 20:12

super leuke review alleen super jammer van die prijzen, ik zelf heb geen 90 euro voor een bronzer over, maar ze lijken mij echt super fijn.

[Beantwoorden]


Door Josanne op 31 juli 2015 21:07

Wow, wow wow! :wow:

[Beantwoorden]


Door Tessa op 31 juli 2015 21:14

Wow, die lipstick heeft een mooie kleur! Ook echt hele mooie foto’s !

[Beantwoorden]


Door Tamara op 31 juli 2015 21:57

Mooie producten zeg! Als ik wat meer te besteden had zou ik zeker iets van Tom Ford uitproberen! Maar ja je weet maar nooit :)

[Beantwoorden]


Door Fay op 31 juli 2015 22:12

Ik vind bronzer zo op deze manier je echt prachtig staan! Het staat wat natuurlijker en “gezonder” dan op de contour-manier zegmaar. Ik vind het ook heel fijn om bronzer zo aan te brengen! Meteen een mooie sunkissed glow…

[Beantwoorden]


Door Madelon op 31 juli 2015 22:45

Moest even goed kijken wat er nou anders aan je was, maar je hebt geen eyeliner op volgens mij! Staat je mooi zo, wat zachter! :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 1 augustus 2015 11:44

Die lipstick vind ik mooi! Echt een watermeloenkleurtje (maar dan iets minder fel), lekker zomers. Dat glansje vind ik niet eens zo verkeerd. Voor €50 zou ik ‘m nooit kopen, maar dan is het des te leuker om die producten toch een soort van ‘mee te maken’ door jouw review :)

[Beantwoorden]


Door Zoë op 2 augustus 2015 00:45

Goededag Vera,

Graag wilde ik even vermelden dat u zichtbaar bent in de reflectie van de poederdoos.

Fijne augustusmaand gewenst.

Groeten.

[Beantwoorden]


Door priscilla op 2 augustus 2015 07:12

Jeetje, wat een prachtige producten zeg! De verpakkingen alleen al.. De lipkleur is echt te mooi. NEED IT.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 augustus 2015 11:01

Ik vind het erg mooie producten maar ook erg duur! De lipstick vind ik echt een heerlijk zomer kleurtje.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 4 augustus 2015 12:20

Dit zijn zeker hele mooie producten!! De lipstick is mijn favoriet ;)

[Beantwoorden]


Door Andréa op 11 augustus 2015 20:08

wow, de prijs van de bronzer wilde ik eerst niet geloven, dacht dat het een tikfoutje was ;). Maar echt, bijna 100 euro :O , dat is deze student toch echt 5 bruggen te ver. Afgezien van de prijs zijn de producten wél heel erg mooi!
x

[Beantwoorden]


Door Mieke op 11 augustus 2015 20:09

Ja, dit soort producten zijn het kwijlen waard! Ze staan je allebei prachtig, mooie frisse look!

[Beantwoorden]


Door Silke op 16 augustus 2015 22:15

Prachtige producten! De verpakking, de kleur, alles klopt en roept mijn naam – behalve de prijs, haha.

[Beantwoorden]