Mijn favoriete gratis (iPhone) apps #5

mijn_favoriete_gratis_iphone_apps_5_01

Apps, ze komen en gaan. Ik doe regelmatig apps van mijn telefoon weg, omdat ik ze toch niet zo vaak gebruik als gedacht of omdat ik een beter alternatief gevonden heb. Het leukste vind ik nieuwe (gratis) apps ontdekken, daarom heb ik vandaag weer een aantal aanraders!

mijn_favoriete_gratis_iphone_apps_5_03

Scanbot

Mijn administratie bracht ik tot dit jaar elk kwartaal naar mijn boekhouder. Een hele stapel aan facturen en bonnetjes ging naar hem toe. Sinds begin 2015 doe ik het anders en veel effectiever, want ik lever nu alles digitaal aan. Met de app Scanbot maak ik foto’s van alle bonnetjes en facturen, die de app automatisch uploadt naar Dropbox. Het gaat heel snel en is overzichtelijk.

Je kunt de app ook gebruiken voor je eigen administratie. Wel altijd goed de bonnetjes bewaren, die zijn belangrijk als bewijs en soms ook als garantie.

Download link: hier.
Ook voor Android? Ja, te downloaden via dezelfde link.

mijn_favoriete_gratis_iphone_apps_5_04

Little Memory

Deze app heb ik nog maar een paar dagen en is niet zo heel bekend, maar ik vind hem heel leuk. Met Little Memory kun je eens per dag herinneringen opslaan in de vorm van tekst en/of een foto. Deze kun je over een bepaalde tijd terugzien. Het is een soort Timehop, maar dan privé. Ik wil deze app elke dag gaan gebruiken, want ik denk dat het over een jaar leuk is om te zien wat ik nu deed. Het meeste vergeet je toch gauw weer.

Download link: hier.
Ook voor Android? Nee, maar je kunt de app ook op je computer gebruiken.

mijn_favoriete_gratis_iphone_apps_5_05

Snapchat

Ik vind Snapchat heel erg tof. Ik heb het nog niet zo heel lang, maar ik vind het maken van Snaps en andermans Snaps kijken echt leuk. Alsof Instagram gebruiken, zomer foto’s maken en vloggen nog niet genoeg was. Op Snapchat plaats ik kleine filmpjes, nieuwe producten, make-uplooks en lelijke selfies. Je kunt me volgen: @veracamilla1.

Download link: hier.
Ook voor Android? Ja, hier.

mijn_favoriete_gratis_iphone_apps_5_06

Blogilates

Het account van Blogilates kun je volgen op YouTube voor (korte) workouts, maar er is ook een handige app. Daarop vind je gratis recepten, een forum, de video’s en (tegen betaling) workout calendar’s met oefeningen voor elke dag. Heel fijn als je vanuit huis oefeningen wilt doen of opzoek bent naar gezonde recepten. Een handig steuntje in de rug.

Download link: hier.
Ook voor Android? Ja, te downloaden via deze link.

mijn_favoriete_gratis_iphone_apps_5_02

Mijn favoriete gratis (iPhone) apps #4
Mijn favoriete gratis (iPhone) apps #3
Mijn favoriete gratis (iPhone) apps #2

Wat zijn momenteel de favoriete apps op jouw telefoon?


Reacties

Door Karin op 15 juli 2015 06:54

Leuke apps.
Ik ben sinds kort verslaafd aan de app Plant nanny. Deze app helpt je met genoeg water drinken. In de app heb je een plant te verzorgen en dat doe je dus Door water te drinken.
Verder vind ik smurf Village erg leuk. Daar bouw je een smurfen dorp dmv opdrachten van papa smurf en later in het spel ook andere smurfen.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 15 juli 2015 06:59

Little Memory lijkt me een hele leuke app!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 juli 2015 07:24

Ik doe zo weinig met apps. Als het verder niet echt een functie heeft dan gebruik ik het ook niet. De NS app die gebruik ik denk ik jog het meest. ;-).

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 15 juli 2015 07:27

Little memory lijkt me wel heel erg leuk! Een soort dagboekje waar je op terug kan kijken. Ik zag laatst ook Wunderlist ergens voorbij komen, die lijkt me ook zo handig. Ik heb weer tips op gedaan (haha, alsof ik niet genoeg apps op mijn iPhone heb staan)!.

[Beantwoorden]


Door Elaine (Heylaine) op 15 juli 2015 07:43

Leuke apps!
Scanbot lijkt me een heeeele handige app voor mij. Zelf gebruik ik Spotify nog het meest denk ik.
x Elaine

[Beantwoorden]


Door Margot op 15 juli 2015 07:49

Handige apps! Ik maak ook altijd foto’s van mijn bonnetjes.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 15 juli 2015 08:06

Aaaah dit artikel komt echt als geroepen aangezien ik sinds dit weekend een nieuwe iPhone heb. Ik vind het zo fijn dat ik nu weer alle apps kan downloaden. Vooral de app van Blogilates lijkt mij super handig, ik die haar work-outs wekelijks en de app lijkt mij een fijne en handige aanvulling! Little Memory lijkt mij ook een hele leuke app, ook handig voor vakantie, zo onthoud je goed wat je elke dag hebt gedaan!

[Beantwoorden]


Door Esther op 15 juli 2015 08:17

De blogilates app kende ik nog niet, thanks for sharing!

[Beantwoorden]


Door Saartje op 15 juli 2015 08:38

Wat leuk en handig dat blogilatis nu ook een app heeft, ben erg benieuwd naar de recepten!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 15 juli 2015 09:36

Little memory lijkt me wel echt een enorm leuke :D Verder doe ik eigenlijk niet veel met apps, misschien af en toe een spelletje spelen :)

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 15 juli 2015 10:00

Ik heb laatst ook Blogilates ontdekt, superleuke app! Voor de rest staan er vrijwel enkel spelletjes en foto-apps op mijn iphone, doe echt bijna niks met apps :)

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 15 juli 2015 10:02

Ahh Little Memory lijkt mij leuk, die ga ik erop zetten.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 15 juli 2015 10:18

Oh, wat zitten er leuke apps tussen! Scanbot lijkt me echt enorm handig en is gelukkig ook voor android te downloaden. En little memory lijkt me ook erg leuk! Helaas kan ik dat dan niet op mijn telefoon zien. Maar leuk artikel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Irina op 15 juli 2015 10:22

De blogilates app heb ik zelf ook! Ik betaal niet voor de kalender, omdat je die ook gewoon kunt uitprinten wanneer ze het wachtwoord naar je mailt, maar vooral het forum geeft me heel veel motivatie om te sporten!
Verder lijkt little memory me heel erg leuk, maar ik denk dat ik heel vaak ga vergeten om er iets in te zetten, waardoor het weinig nut heeft. Wel een leuk idee!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 juli 2015 10:43

Little memories lijkt me echt een leuke app. Helaas niet voor android :(

[Beantwoorden]


Door Tea op 15 juli 2015 10:54

Zitten leuke apps bij. Scanbot en die app van blogilates ga ik zelf maar eens uitproberen zometeen :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 juli 2015 10:59

Liefde voor snapchat! Na Instagram, mijn favoriete app voor mijn mobiel :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 15 juli 2015 11:02

Een leuke verzameling van apps!

[Beantwoorden]


Door Femke op 15 juli 2015 11:05

Ik gebruik geen één van deze apps maar ik ga zeker eens kijken naar Scanbot en Little Memory :-)! Mijn favoriete apps op dit moment zijn WhatsApp (altijd gewoon haha), FunX (radiozender) + Shazam en Seven (workouts die je in 7 min. kunt doen :-) )!

[Beantwoorden]


Door Lisanne - ByLisanneNL op 15 juli 2015 11:18

Leuk artikel om te lezen! Ik vind het altijd leuk om te lezen en bekijken welke apps andere bloggers gebruiken. Je kan er altijd een hoop van leren, al zeg ik het zelf.
De door jou gekozen apps ken ik nog niet. De app Scanbot en Blogilates heb ik opgeschreven om straks te downloaden.

[Beantwoorden]


Door Denise op 15 juli 2015 11:22

Super handig die app om bonnetjes in te scannen, love it! <3

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 15 juli 2015 11:40

Leuk om te zien welke app’s jij graag gebruikt! Ik heb niet zo heel veel apps omdat ik het eigenlijk altijd een beetje vergeet om te kijken voor nieuwe en ze te downloaden! :-)

[Beantwoorden]


Door anna op 15 juli 2015 11:46

Leuk om te zien. Snapchat gebruik ik dagelijks. Wel vind ik het jammer dat ‘alles’ zo op de iPhone is gericht, zo heb je super veel apps alleen in de app store en ook verkopen ze bij bijvoorbeeld H&M alleen maar iPhone hoesjes… :(

[Beantwoorden]


Door Naomi op 15 juli 2015 11:57

De blogilates app lijkt me fijn!
x

[Beantwoorden]


Door Jonne op 15 juli 2015 14:25

Wat een leuke en handige apps
liefs. Jonne

[Beantwoorden]


Door Minke op 15 juli 2015 14:50

Hele leuke apps! Vooral die voor de bonnetjes lijkt me erg handig!

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 juli 2015 16:01

Leuke apps, vooral die scanbot lijkt me wel handig!

[Beantwoorden]


Door Mirjen op 15 juli 2015 17:25

Leuke apps :) Zelf had ik ook de blogilates app, maar die liep de hele tijd bij mij vast :/ Dus ik heb hem er dr maar afgegooid

[Beantwoorden]


Door Lore op 15 juli 2015 20:54

Ik vind dit soort artikels echt super leuk! Ik weet zelf nooit zo goed waar ik leuke apps kan vinden en dan is het zo handig als iemand anders ze gewoon met mij deelt! :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 15 juli 2015 22:07

Leuk om te lezen. Ik gebruik echt geen een van de door jou genoemde apps, haha! Zal zo eens in me appstore gaan kijken.

[Beantwoorden]


Door Saartje op 16 juli 2015 12:00

Hoezo reageert Vera nooit meer op comments??

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 16 juli 2015 13:45

Little Memory heb ik meteen gedownload, wat een leuk idee :)
xx

[Beantwoorden]


Door Simovic-Vuceljic Natasa op 16 juli 2015 22:11

Leuke apps! Spijtig dat Little Memory niet beschikbaar is voor Android, hopelijk komt dat er ook snel. Ik ga hem in ieder geval al op de computer zetten, lijkt me een geweldige app ;) Mijn favoriete app blijft toch wel Instagram, ik ben er sinds de aankoop van een nieuwe smartphone vreselijk verslaafd aan geraakt :D Liefs! x

[Beantwoorden]


Door Ais op 16 juli 2015 23:56

oohh ik vind de little memories app echt HEEL leuk! Thanks voor de tip. Ik schrijf heel vaak mn memories op en kleine dingen, maar dan gewoon in mn notities. Nu kan het hopelijk hier, zeker zo’n timeline vind ik heel leuk :star:

[Beantwoorden]


Door Es op 18 juli 2015 00:23

De apps die ik momenteel het meest gebruik zijn NetFlix, App van de dag (elke dag een gratis betaalapp), Tijdschriften.nl (digitale tijdschriften), Reclamefolder (aanbiedingen checken), Vakantiebieb (gratis ebooks), en een paar games. Heb nu geen ruimte meer. :no:

[Beantwoorden]


Door An op 18 juli 2015 11:12

Leuke apps :) Heb er gelijk scanbot gedownload. :-)
Zou je trouwens weer nieuwe achtergronden willen plaatsen want op me telefoon staan ze zo leuk :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 18 juli 2015 12:10

Oeh thanks! Scanbot lijkt me inderdaad super handig en die ga ik eventjes downloaden :)

[Beantwoorden]


Door Desiree op 20 juli 2015 22:30

Leuk om te zien! Beetje inspiratie op doen voor leuke apps! :smak:

[Beantwoorden]


Door My favourite posts | Mirinne ♥ op 3 augustus 2015 19:18

[…] Mijn favoriete apps #5 – Vera […]