Likes/dislikes juni ’15

Iets later dan normaal, maar daarom hopelijk niet minder leuk: de likes/dislikes van juni! Sorry voor de rare thumbnail, ik heb wat problemen met mijn account. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 12 juli 2015 | 32 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Liset - Beautydagboek op 12 juli 2015 07:49

Leuke video weer! Ik was ook razend benieuwd naar het Catrice Caviar Gouche (als ik het goed schrijf, haha) palette, maar heb hem gelukkig niet gekocht na jouw review. Het pigment is echt een drama helaas. Je hebt me er voor behoed :). Het Kiko lippotlood is weer een ontdekking voor mij! Ik ga even kijken naar wat meer donkere kleurtjes als ze die hebben, want de Bobbi Art stick staat ook al lang op mijn wishlist :).

[Beantwoorden]


Door Sofiekatelijne op 12 juli 2015 08:23

Die mascara ziet er inderdaad heel fijn uit, toch eens proberen! :)

[Beantwoorden]


Door Akosua op 12 juli 2015 08:50

Ik vond de Kiko lip en cheeks, juist wat tegenvallen. Prima lipproduct, maar echt te vet voor op de wangen.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 12 juli 2015 09:06

Ik heb het palette van de Kaviar Gauche collectie ook getest en ik vond hem ook echt niet goed. Zo jammer!

[Beantwoorden]


Door Do op 12 juli 2015 09:17

Echt jammer dat het palette van Catrice niet goed gepigmenteerd is, het ziet er wel mooi uit. Ik ben wel benieuwd naar de mascara van Max Factor, ik vind de meeste mascara’s van dat merk wel fijn.

[Beantwoorden]


Door Paperblooming Prints op 12 juli 2015 09:18

De kiko lips en cheeks vond ik erg fijn! Toch gebruik ik hem meer op mijn lippen :)

xx Lotte
Paperblooming Prints

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 12 juli 2015 09:27

Dat Catrice palette is inderdaad niet zo fijn, jammer!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Noa op 12 juli 2015 09:31

Ik ga nu zier die mascara kopen van Max Factor! Jammer dat het pallet Catrice erg tegen valt.. Ik vind het wel fijn dat de LIKES/DISLIKES korter is anders hou ik het nooit vol om de video hellemaal af te kijken ^^)

Liefss

[Beantwoorden]


Door Carolien op 12 juli 2015 10:33

fijne video weer! Ik ben erg benieuwd naar de winkel van Kiko, ik vind de producten vaak heel fijn. Binnenkort snel een keertje richting Amsterdam.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 12 juli 2015 10:41

Die MAC oogschaduw is zo prachtig! Hele aparte kleur, maar ik ben verliefd!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 12 juli 2015 10:47

Wat een leuke en overzichtelijke video. Dat product van Kiko staat je echt prachtig! (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 juli 2015 11:23

Leuke video! Mooie producten heb je genoemd.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 12 juli 2015 11:39

Zo jammer van het Catrice Caviar Gauche palette! Het ziet er zo mooi uit, maar dan is de kwaliteit toch minder, dat is ook de reden dat ik het palette niet durfde te kopen voordat ik er reviews van had gezien!

[Beantwoorden]


Door Femke op 12 juli 2015 11:42

Ik heb zelf nog geen nieuwe oogschaduw van MAC geprobeerd, maar ik vind ALLE reviews daarover zo ontzettend mooi :-)! Dat palette van Catrice valt erg tegen in alle reviews die ik lees..jammer!! Er is wel één lakje uit die collectie die ik mooi vind :-)!

[Beantwoorden]


Door Renate op 12 juli 2015 12:22

Leuke video! Wauw die oogschaduw van MAC ziet er echt prachtig uit, jammer dat het niet dierproefvrij is! Ik zou ook wel heel graag die stick willen hebben van Kiko, wat een mooie kleur! Ik hoop dat er ook snel een Kiko winkel in Eindhoven komt dan is het tenminste niet zo ver voor mij haha!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 12 juli 2015 12:37

Echt heel jammer van het Catrice Gaviar Gauche palette, ik wou hem ook bijna kopen maar doe het nu toch maar niet. Hij ziet er wel zó mooi uit maar helaas. Gister zag ik bij onze op = op winkels ineens zo’n beetje de hele collectie van W7 dus ik ga daar binnenkort even veel shoppen en ik zal de bronzer en highlighter duo dan zeker meenemen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 juli 2015 12:47

Ik vind de Maybelline eyeliner juist fijn in gebruik. Het is voor mij echt een van de weinige eyeliners die echt goed werkt, makkelijk te gebruiken is en niet heel snel uitdroogd.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 12 juli 2015 13:34

Dat palette van Catrice is inderdaad ook echt waardeloos. Ik heb hem in de winkel geswatched en was er meteen klaar mee, haha!

[Beantwoorden]


Door anna op 12 juli 2015 13:49

Wat jammer van het oogschaduwpalette van Catrice, lichte tinten zijn vaak wel moeilijk bij budget merken! Ik ga binnenkort naar Amsterdam en dan ga ik zeker een bezoekje brengen aan Kiko.

[Beantwoorden]


Door Andrea op 12 juli 2015 14:30

Je videos zijn altijd zo leuk! Dat Kaviar Gauche palette is wel echt een bummer!
x

[Beantwoorden]


Door Syl op 12 juli 2015 16:32

Ik was ook teleurgesteld in de Kaviar Gauche collectie van Catrice. De verpakking was mooier dan de inhoud.

[Beantwoorden]


Door Katharina op 12 juli 2015 19:23

Hi Vera,

ik hou heel erg veel van je filmpjes en blogs. Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd vind dat je filmpjes dalen qua kwaliteit.
Ik hoop heel erg dat je je motivatie weer snel terugvindt. Neem anders een korte vakantie?

Geen haat hoor xo

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 12 juli 2015 19:33

Die mascara lijkt me zeker wel wat! jammer van dat Catrice paletje, maar dat weten we dan ook alweer :)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 12 juli 2015 20:00

Dat catrice palette had ik ook even bekeken in de winkel en hij viel inderdaad tegen, zo jammer!

[Beantwoorden]


Door Heleen Schrijvershof op 12 juli 2015 20:44

Blijft jammer van dat Catrice palet, ziet er inderdaad zo mooi uit dat ik het alleen al daarom zou kopen. Ben blij dat ik dat niet heb gedaan. Ik ben trouwens ook erg benieuwd naar dat Kiko lippotlood, zag vorige week dat er een (voor mij nieuwe) Kiko in Rotterdam Alexandrium zat, dus daar ga ik volgende keer zeker weer een kijkje nemen.

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 13 juli 2015 01:27

Het woord dat je zocht: tegenstribbelen – je was er bijna :-P De Max Factor mascaras, ja kan daar helemaal achter staan. Heel fijn en longwear vooral. Hopelijk zijn de problemen snel opgelost want dat werkt toch wat fijner (struggles of a blogger) ^^)

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 13 juli 2015 06:57

Oeeee het MAC oogschaduwtje ziet er ZO leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 13 juli 2015 10:00

Leuke video weer zoals altijd! Zo’n lipstick-potlood wil ik ook een keer proberen en die lijkt mij echt heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 13 juli 2015 12:48

Ik blijf het ook zo jammer vinden dat het palette van Catrice zo ontzettend slecht is… :(

[Beantwoorden]


Door Nicolette op 14 juli 2015 13:48

Weer een leuke, informatieve video! :-) Van de Max Factor mascara is volgens mij geen waterproof-versie. Tenminste, ik heb hem niet kunnen vinden. Jammer, want ik hou, net als jij, niet van die dikke borsteltjes en deze zou ik dus graag willen uitproberen, maar mijn mascara moet wel waterproof zijn, omdat mijn ogen altijd erg tranen (en dan wordt het zo’n kliederboel!..). Weet jij me te vertellen of er misschien toch een waterproof-versie is? En zo niet, welke andere waterproof mascara dan een goed alternatief zou zijn?

[Beantwoorden]


Door 123chateau op 14 juli 2015 23:16

MaxFactor gebruikt dieren om hun make-up te testen. Deze zware vorm van misbruik is voor mij een reden om deze producten niet meer te kopen. Wellicht is het interessant om daar ook een keer een item aan te wijden aangezien jij, Camilla, een groot publiek kan aanspreken.
:wave:

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 24 juli 2015 16:18

Veraaaaa!! Waar is die ring van die je draagt??? Die met die bruine steen :love: :love: :love: :love:

PS: je doet het nog steeds geweldig, kijk altijd met liefde naar jouw video’s!

xx Lindsay

[Beantwoorden]