Inglot AMC Multicolour Highlighting Powder 83

inglot_multicolour_highlighting_powder_83_01

Het is even stil geweest rondom Inglot. Het ging niet goed met het merk, een groot deel van de winkels werd gesloten en de webshop was offline. Gelukkig is er nu een nieuwe periode aangebroken en is Inglot op volle vaart terug! Ik review een populair product: de AMC Multicolour Highlighting Powder.

inglot_multicolour_highlighting_powder_83_02

inglot_multicolour_highlighting_powder_83_03

Er zijn drie variaties van de highlighting poeder met gestreept patroon. Ik heb nummer 83, de meest lichte en roze variant. Dit patroon kennen we natuurlijk al lang van de Bobbi Brown Shimmer Bricks en is al door talloze merken gekopieerd. Ik snap wel waarom, want het ziet er leuk uit en kan een mooi effect geven.

Inglot AMC Multicolour Highlighting Powder 83 € 20,00

inglot_multicolour_highlighting_powder_83_04

inglot_multicolour_highlighting_powder_83_05

#83

inglot_multicolour_highlighting_powder_83_06

De glans die van de Inglot highlighter afkomt is koel en met een vleugje perzik.

inglot_multicolour_highlighting_powder_83_07

Voor – Na

inglot_multicolour_highlighting_powder_83_08

Op jukbeenderen, brug van de neus, boven de wenkbrauwen en bovenlip

Het effect is erg mooi. De structuur van de poeder is heel zacht en fijn, maar bevat wel genoeg glans om een indrukwekkende hoeveelheid op mijn gezicht achter te laten. Doordat highlighter zo goed als kleurloos is, vind ik hem geschikt het hele gezicht.

inglot_multicolour_highlighting_powder_83_09

Wel vind ik het jammer dat de glans niet wat warmer is. Highlighters met een warme ondertoon vind ik mooier. Ondanks dat moet ik toegeven dat het effect van de highlighter helemaal naar wens is. De glans is intens, blijft goed zitten en combineert makkelijk.

Het is misschien wel wat jammer dat je niks van alle kleurtjes in de poeder terug ziet, maar als je het mooie effect van de highlighter ziet ben je dat waarschijnlijk toch snel weer vergeten.

Inglot AMC Multicolour Highlighting Powder 83 €20 – in de webshop en bij deze winkels.


Reacties

Door Natasja op 2 juli 2015 06:13

De glans is zeker intens! Wat een mooie highlighter! Maar je hebt wel gelijk, hij zou mooier geweest zijn met een warme ondertoon en als je de kleurtjes nog een beetje terug had gezien.

[Beantwoorden]


Door Syl op 2 juli 2015 06:34

Ik vroeg me al af waar Inglot gebleven was.

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 juli 2015 06:44

Wat een mooi effect geeft deze highlighter af zeg. Qua prijs vind ik wel dat er andere mooiere highlighters zijn dus toch zal ik deze niet zo heel snel gaan kopen.

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 2 juli 2015 om 08:44:

Inglot is in Nederland niet zo goedkoop in aanschaf, maar mijn ervaring is dat het heel zuinig is in gebruik. Tip: als je op vakantie gaat naar Polen, of iemand kent die daar naar toe gaat, daar (laten) kopen: kost daar ongeveer de helft van hier. Het is een Pools merk en daar is het, vanwege veel lagere distributiekosten, dus veel goedkoper.

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 2 juli 2015 06:46

Hij doet me denken aan een oude shimmering blush van Hema. Maar die heeft dus net een beetje roze (uit die kleurtjes dus) en is ietsjes warmer. Realiseer me dat ik nog een onaangebroken lipstick heb van Inglot :O

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 2 juli 2015 06:57

Redelijk mooi effect, ik vind de glans wel echt te koel, het ziet er een beetje zilver uit. Vooral voor nu in de zomer is een gouden highlighter zo mooi!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Anniek op 2 juli 2015 07:02

Oeh, looking good zeg! De glans is echt mooi, maar inderdaad wel jammer dat je van die verschillende kleurtjes, of tenminste één kleur, niet zoveel meer terugziet. Ik ben zelf ook meer van de warme highlighters. Maar desondanks: wel een tof effect! Fijne review ook!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 2 juli 2015 07:08

Ziet er goed uit!! Bij de swatch viel het tegen maar op je gezicht wow!!

[Beantwoorden]


Door Lien op 2 juli 2015 07:22

Hey Vera. Ik kom heel vaak op je website en vind je artikels telkens heel leuk! En ik reageer zelden, maar omdat ik nu al heel vaak dezelfde taalfout lees, wilde ik je het toch maar zeggen. Je schrijft veel “ondanks dat”, maar dat moet in het Nederlands “desondanks” zijn. Is goed bedoeld hoor, maar het viel me zo vaak op dat ik het toch even kwijt wou :-) Voor de rest #keepupthegoodwork

[Beantwoorden]


Door Sandra op 2 juli 2015 07:48

Mooi effect! Jammer dat je het perzikkleurtje niet zo goed kan zien.

[Beantwoorden]


Door Amy op 2 juli 2015 07:53

De glans op je gezicht is heel mooi! Het product in het doosje trouwens ook, met dat kleurverloop. Pretty!

[Beantwoorden]


Door Carina op 2 juli 2015 07:54

Het verbaasde me niks dat Inglot het niet goed deed in NL, in Polen is het een budgetmerk maar hier was het opeens bijna high-end? Dat is echt absurd, ben benieuwd of ze dat inmiddels aangepast hebben. Hun producten zijn wel echt mooi en goed en ze hebben ook een breed spectrum aan kleuren (ook van foundation), geschikt voor zowat iedereen :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 juli 2015 07:55

Klinkt goed. Zelf heb ik dat ook dat ik iets meer van de warme highlighters ben.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 2 juli 2015 08:09

Op zich vind ik hem best mooi!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 2 juli 2015 08:19

Oeh, de glans is wel heel erg mooi! Hij is koel weliswaar, maar dat geeft ook wel een frisse look nu met het warme weer. En het patroontje is inderdaad pretty :).

[Beantwoorden]


Door Lotte op 2 juli 2015 08:21

Zo’n koele glans staat wel heeeel mooi bij mensen met een echt lichte huid! Voor mij is ‘ie inderdaad té koel. Maar desondanks een prachtig product!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 2 juli 2015 08:26

In de verpakking ziet het er prachtig uit, maar deze is voor mij helaas wat te koel.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 2 juli 2015 08:31

Het effect is inderdaad mooi, maar ik heb ook net liever een ander tintje!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 2 juli 2015 08:57

Ik vind het effect echt enorm mooi!! Helaas zijn de winkels niet bij mij in de buurt… Dan maar een dagje Amsterdam :D

[Beantwoorden]


Door Svenja op 2 juli 2015 09:06

Wat een prachtige higlhlighter om te zien! En wauw, de glans is echt ontzettend mooi. Zelf ben ik juist wel weer dol op highlighters met een wat koelere ondertoon, dus deze lijkt mij echt perfect! Ik ben nog nooit in een Inglot winkel geweest, een extra reden om er snel eens eentje te bezoeken <3

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 juli 2015 09:22

Ik vind de glans hier van net iets te. Te koel en te heftig zodat het niet meer heel natuurlijk oogt. Het is gewoon bijna wit en dat is net te. Een warme highlighter zoals je zegt is waarschijnlijk veel mooier. En blij dat Inglot weer wat beter gaat, maar tja, als je prijzen zich bijna verdubbelen of zelfs verdrievoudigen dan kun je natuurlijk verwachten dat men na een tijdje niet meer terug komt.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 2 juli 2015 09:27

Wat geeft deze een mooi glanseffect

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 juli 2015 09:28

Wat een mooi effect! Ik had alleen iets meer kleur verwacht.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 2 juli 2015 09:52

Ik vind hem wel erg mooi! Qua highlighters heb ik ook niet echt een voorkeur voor warm of koel; ik vind dat beiden afhankelijk van hoe je ze combineert met de rest van je make-up wel mooi kan zijn! Voor de zomer vind ik een warme glans echter wel iets mooier op de een of andere manier, maar in de lente of winter spreekt dit koele mij juist meer aan!

[Beantwoorden]


Door Frances op 2 juli 2015 09:56

De verpakking is echt heel erg mooi! Het resultaat vind ik echter toch iets tegenvallen. Niet slecht, maar ook niet ‘wauw’.

[Beantwoorden]


Door Floortje op 2 juli 2015 10:28

Oeh, klinkt goed. Koele highlighters zijn niet zo mijn ding maar de warmere tinten (als die er zijn) verdienen zeker even een swatch :D Zeker nu ik deze zomer naar Polen ga en waar het dus volgens een andere commenter goedkoper is.

[Beantwoorden]


Door Nynke op 2 juli 2015 10:44

Een prachtige higlighter! Hij staat je erg mooi ook! Zelf vind ik hem wel ietsjes te duur..

[Beantwoorden]


Door Beauty& gezondheid op 2 juli 2015 11:13

Wat een super mooie highlighter van Inglot! Hou zelf ook meer van warme kleuren maar bij deze stort het me niet zo, en hij staat je prachtig.

[Beantwoorden]


Door Heleen Schrijvershof op 2 juli 2015 11:19

Wat een mooi patroon! Persoonlijk had ik het nog nooit gezien, maar het is echt prachtig. Ik ben ook altijd meer op zoek naar warmere. Ga maar eens kijken in je archief voor andere voorbeelden en die vergelijken.

[Beantwoorden]


Door Marijke - de beste versie van jezelf op 2 juli 2015 11:20

Ik heb een mooie warme highlighter en ben juist op zoek naar een koele.. Deze ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 2 juli 2015 11:31

Oh, ik vind hem echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Minke op 2 juli 2015 11:41

Super mooi!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 juli 2015 11:45

Ik vind de glans echt ontzettend mooi!

[Beantwoorden]


Door Romy op 2 juli 2015 11:46

Oehh deze is echt heel mooi!!

[Beantwoorden]


Door Kiki op 2 juli 2015 12:44

Mooi highlighter! Ik wil al wat langer meer over Inglot opzoeken.

[Beantwoorden]


Door Jennifer | Jenniferz op 2 juli 2015 13:09

Het geeft exht een mooie suptiele glans :)

[Beantwoorden]


Door Evi op 2 juli 2015 13:52

Even off topic maar je eyeliner is ON POINT!!

[Beantwoorden]


Door geenhippie op 2 juli 2015 13:53

Ik vind het erg mooi! Echt een toevoeging voor jouw gezicht. Nu wordt je aandacht getrokken naar het stukje high lighter ^^)

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 2 juli 2015 14:09

Mooi product! Lijkt me heel leuk voor mensen met een lichte huid (zoals mezelf) :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 juli 2015 14:54

Ik vind het een hele koele glans, maar wel erg mooi !

[Beantwoorden]


Door Sanae op 2 juli 2015 15:03

Nee.. voor mij zou dit echt niets zijn.

[Beantwoorden]


Door Emke op 2 juli 2015 15:03

Erg mooie multicolour highlighter!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 2 juli 2015 15:04

Ik vind ’t leuk dat ze met sheen en niet met shimmer of – nog erger – glitter hebben gewerkt. Maar inderdaad, ik hou ook wel meer van warme kleuren.

[Beantwoorden]


Door Margot op 2 juli 2015 15:14

Hij is mooi! Maar wel jammer dat je die kleurtjes niet ziet.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 2 juli 2015 16:26

Best wel een mooie hiighlighter, maar ik vind de kleur iets te wit.. ik hou dan meer van een gouden/champagne of bronze highlighter.

x

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 2 juli 2015 17:00

Nou ben ik zelf niet zo heel erg van de highlighters (vergeet ze vaak…) maar ik vind deze er wel heel leuk uit zien. De glans ziet er mooi subtiel uit, daar hou ik wel van. Ook een fijne herinnering om binnenkort weer eens bij Inglot te kijken, ik ben erg tevreden met de producten die ik al van ze heb! :-)

[Beantwoorden]


Door Romy op 2 juli 2015 17:31

In polen is Inglot zooooo veel goedkoper…. Daar zou je voor dit product omgerekend €5,- betalen i.p.v. €20,-….

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 juli 2015 19:56

Die heb ik liggen, moet ik er dringend wat vaker bijnemen. Blijft een mooi poedertje.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 juli 2015 20:52

Ik hou ook wat meer van een warmere kleur. Maar fijne review!

[Beantwoorden]


Door Cigdem op 2 juli 2015 21:18

Knap kind!
Wat een mooie highlighter! Love it, staat je super mooi.
Dikke kus! :yay:

[Beantwoorden]


Door Emmy | mydiamakeup op 2 juli 2015 22:40

Oeh ik vind hem errug mooi! Ik vind koele highlighters altijd mooi met roze lipstick, dan voelt een warme highlighter zoals nars albatros soms iets te warm

[Beantwoorden]


Door Tinka op 2 juli 2015 22:41

hey Vera,

laatst vroeg ik of je iets over Inglot zou willen schrijven.
En ik kijk weer op je site en ja hoor heb je dat nog gedaan ook.
Super :D

[Beantwoorden]


Door Bo op 3 juli 2015 01:37

Waarom maak je geen donderdag video’s meer?

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 3 juli 2015 03:46

Wat mooi! Het is maar wat je liever hebt, ik zou echt graag zo’n koele (met een k ^^) ) highlighter willen. Ik wist niet dat het zo rommelig ging met Inglot, ik hoop niet dat ze nog veel winkels moeten sluiten – er is echt pas, vorig jaar ofzo, onlangs een geopend in Gent.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 juli 2015 09:26

Ik vind zelf een warme glans ook altijd mooier!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 3 juli 2015 19:32

Ik vind zo’n soort highlighter leuk om te zien en deze heeft ook echt een mooi effect. Heel leuk :)
xx

[Beantwoorden]


Door Sssssh op 3 juli 2015 20:26

Inglot heeft ook een mooie vestiging in Amersfoort, ligt lekker centraal! :idee:

[Beantwoorden]


Door anna op 4 juli 2015 12:18

Wat een prachtige highlighter! Jammer dat het niet zo goed gaat met Inglot, het is een prachtig merk. Ik heb er een foundation en bronzer van en die zijn echt geweldig.

[Beantwoorden]


Door isabella op 6 juli 2015 19:35

:wow: wat een mooie highligter

[Beantwoorden]


Door Anne op 6 juli 2015 21:41

deze is ook mooi! ik heb zelf een warmere tint , volgens mij hebben ze hier allemaal verschillende tinten van

[Beantwoorden]