Zomer shoplog kleding, zonnebril & schoenen

Voor vandaag heb ik een ☼☼☼ zomerse ☼☼☼ shoplog opgenomen! Met kleding, lipsticks, een zonnebril en een paar (niet zo hele zomerse) schoenen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 7 juni 2015 | 69 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Liset - Beautydagboek op 7 juni 2015 07:43

Goed geshopt Vera! Vooral hemdjes zijn nu zo bruikbaar met het mooie weer :). Ik wist niet dat Mango nu zo’n leuke collectie heeft, ik heb gisteren ook geshopt, maar kon helemaal niet goed slagen. Wie weet een volgende keer weer. De Timberlands hebben inderdaad een bijzondere kleur, lekker stoer en gewoon dragen op iets koudere dagen!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 7 juni 2015 07:56

Gave kleur Timberlands en het hoesje van de zonnebril wauw, prachtig! Ook het laatste topje wat je aanhad is echt heel erg leuk.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 7 juni 2015 08:39

Ik ben enorm benieuwd naar die MAC lipsticks :D Zo zien ze er in ieder geval erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Femke op 7 juni 2015 08:56

Zo’n spijkterstofblouseje is altijd erg leuk, kan je makkelijk combineren! Dat spijkerstof- en gele hemdje vind ik leuk zeg, erg nice!! MAC Pink Plate lijkt me erg mooi, ik ben benieuwd! Super toffe zonnebril.. hou ik ook van, alleen heb ik liever wel wat donkerdere glazen :-)!

[Beantwoorden]


Door Jis op 7 juni 2015 09:00

Wat een toffe items! Ik vind vooral de schoenen heel leuk… Liefs, Jis

[Beantwoorden]


Door Do op 7 juni 2015 09:05

Leuke shoplog! Ik vind vooral je blouse en je zonnebril erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Margot op 7 juni 2015 09:10

Wat een leuke items! Ik wil ook nog graag gaan shoppen voor zomerkleding, maar dat is er nog niet van gekomen.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 7 juni 2015 09:13

Wat een gave zonnebril en zo veel leuke basic topjes, vooral die gele vind ik perfect voor deze zomer. Ik moest zo lachen bij je zonnebril-artikelidee, zo erg kan het echt niet zijn, die nieuwe zonnebril staat je heel goed en dan die knipoog, fantastisch gewoon :)
xx

[Beantwoorden]


Door Fleur op 7 juni 2015 09:27

Ik word er helemaal blij van! Je straalt :-) Erg leuke hemdjes gekocht!! Zou ik zelf ook zo kunnen kopen! En prachtige kleur schoenen
Oh en ik was gisteren bij Koi! Heerlijk gegeten!!!!
X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2015 om 12:37:

Dankjewel! En leuk/fijn om te horen dat je lekker hebt gegeten ^^)

[Beantwoorden]


Door Marijke - de beste versie van jezelf op 7 juni 2015 09:28

Ik vind je spijkerblouse erg leuk, ik heb meteen zin om topjes te gaan shoppen. Wat je bh betreft, ik heb ooit eens een plastic clipje gezien waarmee je je bandjes bij elkaar kunt houden tussen je schouderbladen waardoor de bandjes niet over je schouders lopen. Hoe dat heet of waar dat verkrijgbaar is weet ik helaas niet meer.

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 14 juni 2015 om 11:46:

Dat heet volgens mij een fashion clip en je kan ze kopen bij hunkemöller

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 7 juni 2015 09:33

Owee wat een leuke video alweer, je hebt echt heel veel leuke nieuwe dingen gekocht!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 7 juni 2015 09:38

Onwijs leuke items weer in je shoplog! De Timberlands zijn super mooi, en Vera, je schoenmaat is helemaal niet zo verkeerd!! Ik zou eerder zeggen dat het tegenwoordig zelfs redelijk gemiddeld is! Die schoenen staan je zeker prachtig! ♥

[Beantwoorden]


Door priscilla op 7 juni 2015 09:49

Leuke aankopen! Ik ben vooral erg benieuwd geworden naar sin :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 juni 2015 09:50

Hele leuke shoplog, erg leuke items!

[Beantwoorden]


Door Sandra - Beautybysandra op 7 juni 2015 10:06

Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Vooral de blauwe en gele top vind ik geweldig en ben erg benieuwd naar de review van mac!

[Beantwoorden]


Door Tineke op 7 juni 2015 10:09

Weer hele mooie aankopen, ik heb nu zelf ook zin om weer te gaan shoppen!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Minke op 7 juni 2015 10:19

Leuke items! De kleur van de Timberlands vind ik erg mooi en apart!

[Beantwoorden]


Door Peggy op 7 juni 2015 10:19

Dat gele hemdje is leuk!! Ook leuk dat het allemaal even aangetrokken hebt om te showen ^^)

[Beantwoorden]


Door Jolien op 7 juni 2015 10:49

Waarom gebruik je die onwijs leuke intro filmpjes van vorig jaar niet meer?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2015 om 12:37:

Ze waren te lang. Ik wilde ze laten inkorten, maar ik denk dat (hoe leuk ze ook zijn) intro’s gebruiken toch niet zo handig is omdat ik zag dat veel mensen ze doorspoelden.

[Beantwoorden]

Jolien antwoordt op 8 juni 2015 om 13:56:

Jammer! Je had die namelijk erg leuk gemaakt :)

[Beantwoorden]


Door May op 7 juni 2015 11:12

Ik vind je Timberlands echt prachtig! Ik heb ze in de beige/gele kleur. (love) En mooie topjes heb je gescoord. Ik vind jouw shoplogs altijd kei fijn, aangezien ik mezelf precies dezelfde producten zie kopen haha

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 7 juni 2015 11:26

Ik heb geen enkel denim bloesje in mijn kast hangen, maar eigenlijk vind ik ’t wel leuk staan. Je nieuwe bloesje van MANGO ziet er tof uit. Geel staat je trouwens ook heel goed, lekker zonnig. Onder dat blauwe topje kan je zo’n bandeau beha zonder bandjes dragen, ik heb er eentje uit stretchstof met ingebouwde cups van Magic Body Fashion, houdt supergoed en je ziet ‘m niet zitten.

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 7 juni 2015 11:44

Wauw vera! Je hebt echt hele leuke kleding gekocht, en het staat je zo goed. Ik word altijd blij als jij shoplogs upload.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 juni 2015 11:55

Die hempjes staan je zo goed! Ik heb zoiets nog nooit aan kunnen hebben. Ik probeer het ieder jaar weer maar het staat nooit bij mijn figuur. Bij jou staat het echt super. Bij dat blauwe topje kun je het beste een strapless bh aan doen denk ik.

[Beantwoorden]


Door Berber op 7 juni 2015 12:28

Leuke shoplog! Is juist leuk dat ze wat vaker voorbij komen, kunnen we meegenieten welke lipstick heb je hier op? Is echt een mooi kleurtje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2015 om 12:36:

Over van Illamasqua!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 7 juni 2015 13:51

Dat gele topje en jeans topje zijn heel tof!

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 7 juni 2015 13:52

Leuke kleding! <3 Ik trek onder zo'n halter top altijd een strapless bh aan en dan daarover een bandeau omdat ik een witte halter top heb en anders schijnt 'ie door)

[Beantwoorden]


Door Julia op 7 juni 2015 14:13

Wat ben je mooi en vrolijk! Ik word helemaal happy van je

[Beantwoorden]


Door Anniek op 7 juni 2015 14:23

Ik vind jouw filmpjes altijd zo veel leuker dan die van andere bloggers. Je straalt altijd en praat met passie over de dingen die je doet (koopt in dit geval) en dat maakt het heel prettig om naar te kijken! Ik kijk altijd weer uit naar een nieuwe video.

Liefs Anniek

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2015 om 12:36:

Dankjewel Anniek! <3 Dat maakt me blij.

[Beantwoorden]


Door Amy op 7 juni 2015 14:24

Wauw, ik vind je Timberlands echt te gek! Wat een leuke kleur hebben ze :-) Heb zelf ook wel zin om een beetje te gaan shoppen nu ;-)

[Beantwoorden]


Door Lucindainwonderland op 7 juni 2015 14:34

Hemdjes zijn voor mij ook echt een must-have met dit weer, kan niet zonder. Vind die gele jou heel leuk staan, want je kan die kleur zo goed hebben. Ikzelf dan juist weer niet. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door do op 7 juni 2015 14:37

ZO leuk hoe positief je bent geworden
Eerst vond ik je vaker wel wat onzeker overkomen, nu totaal niet meer! You go girll

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2015 om 12:36:

Dankjewel Do (love)

[Beantwoorden]


Door Sas op 7 juni 2015 15:02

Leuke dingen heb je gekocht ! Ik vind vooral het blauwe en gele hemdje heel mooi en lekker zomers. Ik heb zelf een bh waarbij je de bandjes achter aan elkaar maakt (soort racerback) maar je kunt ook zo’n los plastic clipje kopen bij de h&m of hunkemoller bijvoorbeeld, die je bij iedere bh kunt gebruiken. Ik denk dat je dan geen bandjes ziet onder je blauwe topje.

Verder echt een lekker vrolijk video. Zoals al meer mensen zeggen: je straalt helemaal :)

[Beantwoorden]


Door Esther op 7 juni 2015 15:03

Wat heb je leuke dingen gekocht! Zo’n topjes waar je met je bh moet gaan klungelen laat ik tegenwoordig dus al gewoon hangen. Dat wordt dus of een strapless of een plak bh, niet echt comfortabel in mijn ogen. Je Timberlands zijn echt heel gaaf :-)

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 7 juni 2015 15:06

Zooo mooi die timberlands, ik heb de lange versie en dan een beetje geelig, de bouwvaker kleur zeg maar hahah. Maar ik wilde eigenlijk ook van die lagen maar dan lijken mijn voeten nog groter en ik heb belachelijk smalle enkels dus dat stond niet zo mooi. Verder ben ik echt verliefd op dat blauwe topje ^^ Weer echt een leuke video veer!

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 juni 2015 15:22

Wat een onzin dat je Timberlands niet op grote voeten moet dragen, ik heb zelf ook maat 41 en draag ze ook met plezier (nu helaas dan even niet).

[Beantwoorden]


Door Romy op 7 juni 2015 16:54

Leuke items! Ik zou de top dragen met een huidskleurige bh, dat ziet er denk ik het mooiste uit xx

[Beantwoorden]


Door Rowan I My Pink Fairytale op 7 juni 2015 18:05

Je hebt echt leuke dingen gekocht! Ik ben echt fan van jouw stijl haha. :) Vrouwelijk, maar toch met een stoere twist.

[Beantwoorden]


Door Syl op 7 juni 2015 18:14

Ik vind de zonnebril echt heel mooi staan. Ik heb zelf ook geen brillenhoofd, dus ik herken het probleem. Ik denk dat ik een hartverzakking krijg als ik de prijs van die zonnebril zou horen, maar he… je doet er jaren mee.
*Iets met de prijs gedeeld door het aantal keer dat je het draagt* goed praten. haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2015 om 12:35:

Haha, i feel you. En ik moet eerlijk zeggen, doordat de glazen in deze bril niet zo donker zijn zet ik hem sneller op. Dus dat scheelt ook weer :ja:

[Beantwoorden]


Door Leonie op 7 juni 2015 21:08

Hoi Vera, ik vind je oorbellen super leuk! Zelf heb ik nu ook ringetjes gekocht, maar die zijn toch wat groter dan de jouwe. Mag ik vragen waar je ze vandaan hebt? (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2015 om 12:34:

Six! :ja:

[Beantwoorden]


Door Joyce op 7 juni 2015 21:44

Leuke shoplog! Ik ben zelf een moeilijke shopper, maar moet dringend eens werk maken van het uitbreiden van mijn garderobe ;-)

[Beantwoorden]


Door Renske op 7 juni 2015 22:29

Oeh! Ik vind de zonnebril heel leuk! :) echts zomers, nu hopen dar het weer zo blijft! Liefs Renske

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 7 juni 2015 22:58

Dat eerste bloesje staat jou echt enorm mooi!

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 8 juni 2015 00:06

Je ziet er heel mooi uit vind ik! Je haar zit erg leuk :)

[Beantwoorden]


Door Kiki op 8 juni 2015 00:46

Mac Chili staat op mn wishlist, En je nieuwe zonnebril is echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 8 juni 2015 09:48

Wat een leuke, vrolijke en enthousiaste shoplog weer :)

[Beantwoorden]


Door Bobbi op 8 juni 2015 10:37

Wauw.. wat een mooie tops!

Ik vind je haar op deze manier prachtig, staat je heel goed als het wat steiler/gepolijst is.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2015 om 12:34:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Amina op 8 juni 2015 12:02

Onder die blauwe helmpje zou je een bondeau kunnen dragen!

[Beantwoorden]


Door suus op 8 juni 2015 15:51

Leuke dingen weer! Ik vind de kleur van die schoenen heel gaaf. Zelf heb ik nog grotere voeten (43 jaja, heel onhandig) en groot gelijk dat je ze gewoon gekocht hebt ondanks dat ze zeggen dat je die alleen met kleinere voeten moet dragen. Vind dat zo’n onzin, ze staan je heel leuk!!

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 8 juni 2015 17:29

Ah Vera, dat topje van de Mango in spijkerstof met die dunne bandjes staat je echt onwijs goed! Die kleur staat je echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 8 juni 2015 18:27

Wat een leuke shoplog weer! Leuke topjes heb je geshopt en het spijkerblousje is inderdaad ook erg leuk! En die Timberlands vind ik eigenlijk ook best tof! Die kleur is weer eens wat anders, dat maakt het juist niet zo doorsnee Timberlands! Leuk!

[Beantwoorden]


Door elke op 9 juni 2015 13:30

Wat heb je leuke dingen gekocht, de lipstick staat je ook erg goed

[Beantwoorden]


Door Jill op 9 juni 2015 14:08

Wat een leuke video. Je bent lekker spontaan. ik word er vrolijk van! xxx

[Beantwoorden]


Door Anne-Sterre op 9 juni 2015 19:50

Wat een leuke video, ik ben de laatste tijd ook echt fan van de Mango, ik kan me dan ook helemaal vinden in je aankoopjes haha. Prachtige kleur hebben je schoenen!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 10 juni 2015 11:42

Je Timberlands zijn echt heel erg gaaf! Echt een hele bijzondere kleur. Zo’n zonnebrillen artikel lijkt mij best wel grappig trouwens. Ik heb een klein hoofd dus bij mij is altijd alles (zonnebrillen, hoeden etc.) altijd veel te groot.

[Beantwoorden]


Door Esther op 10 juni 2015 13:14

Wat ben je een leuke vrouw!

[Beantwoorden]


Door Iris op 11 juni 2015 14:12

Beetje laat maar die schoenen zijn echt ge-wel-dig! Staat je prachtig. En wat zie je er mooi uit! :)

[Beantwoorden]


Door Gaby op 11 juni 2015 22:31

Vera, door jou ben ik verliefd geworden op dat blauwe topje en had ‘m gelijk besteld haha! Hij staat je super. Die kleur (love)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 13 juni 2015 22:14

Leuke shoplog! Ik heb een mouwloos lichtblauw spijkerbloesje van H&M die best veel op die van jou lijkt!

[Beantwoorden]


Door Kathy op 6 juli 2015 15:25

Die Timberlands zien er echt zo gaaf uit!!!

[Beantwoorden]