Make-Up Studio Compact Neutralizer Red 1

make-up_studio_compact_neutralizer_red_1_01

Geen concealer, maar een neutralizer. De Make-Up Studio Compact Neutralizer in Red 1 camoufleert roodheden niet, maar probeert ze te neutraliseren. Hoe werkt dat? Ik wilde het met mijn rode konen graag uit proberen.

make-up_studio_compact_neutralizer_red_1_02

make-up_studio_compact_neutralizer_red_1_03

De verpakking is eenvoudig. Ik vind Make-Up Studio daarin wel lijken op MAC (met uitzondering van de speciale LE collecties natuurlijk). De verpakking is niet belangrijk, het gaat om de inhoud.

Make-Up Studio Compact Neutralizer Red 1 € 11,90

make-up_studio_compact_neutralizer_red_1_04

make-up_studio_compact_neutralizer_red_1_05

Geel! Ja, de Compact Neutralizer Red 1 is best geel. Maar niet groen, zoals de meeste neutralizers die roodheden moeten neutraliseren. Ik was door de gele kleur wel een beetje bang de neutralizer niet mooi zou blenden met mijn lichte huid.

make-up_studio_compact_neutralizer_red_1_07

Voor – Na

Hier heb de ik Compact Neutralizer in Red 1 aangebracht voordat ik aan de slag ging met foundation ed. De textuur is best stroef en droog, wat blenden lastig maakt en waardoor droge plekjes meer naar voren komen. Mijn roodheden zijn een stuk minder zichtbaar, maar daarbij zie ik wel een duidelijke gele kleur.

make-up_studio_compact_neutralizer_red_1_08

Voor – Na

Op de eerste foto heb ik geen make-up op, op de tweede foto heb ik foundation op, met daarbij op de rechterhelft onder de foundation een beetje Compact Neutralizer Red 1. Ik zie weinig verschil tussen de linker- en rechterhelft van mijn gezicht.

make-up_studio_compact_neutralizer_red_1_06

Zou je de Compact Neutralizer Red 1 zonder foundation gebruiken, of aanbrengen nadat je foundation hebt aangebracht (en niet ervoor, zoals ik heb gedaan), dan kunnen roodheden zeker een stuk minder zichtbaar zijn en meer naar de achtergrond verdwijnen.

Echter, dan moet Compact Neutralizer Red 1 wel goed bij je huidskleur passen en egaal inblenden. Op welke manier ik het product ook gebruikt: voor mij hij is te geel. Helaas.

Make-Up Studio Compact Neutralizer Red 1 € 11,90 – te koop in Make-Up Studio winkels en via de webshop.


Reacties

Door Liset - Beautydagboek op 20 juni 2015 06:25

Ik vind dit wel een een heel handig product als ik het zo zie :). Jammer dat de kleur te geel voor je is, je moet dan inderdaad wel een behoorlijk gele ondertoon hebben om het goed te laten matchen. Wie weet dat deze kleur wel bij mij matcht (ik hoop het, haha!). Ik zou dit zelf namelijk een heel fijn product vinden voor mijn rode adertjes :).

[Beantwoorden]


Door EminasLifestyle op 20 juni 2015 06:34

Het is wel een mooi dekkend product! Jammer dat hij iets te geel is!

[Beantwoorden]


Door Heleen Schrijvershof op 20 juni 2015 06:59

Haha, ik moest hardop lachen om die laatste voor en na foto. Je ziet in je ogen heel duidelijk dat het het niet helemaal voor je is.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 20 juni 2015 07:04

Op zich vind ik het effect best mooi op de foto! Maar als ik je omschrijving hoor wordt ik wat minder enthousiast, jammer dat ‘ie zo droog en geel is. Dat zou ook niet zo goed bij mijn huid passen. Bummer! Wel fijne review!

[Beantwoorden]


Door Eline op 20 juni 2015 07:38

Het ziet er op de foto nog niet zo heel gek uit, maar als hij zo droog en geel is zou ik er ook niet zo blij van worden. Voor mij is hij ook veel te geel. Toch een handige review

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 juni 2015 07:46

Geel blijft voor veel mensen een moeilijke kleur op de huid. Duidelijke review.

[Beantwoorden]


Door Do op 20 juni 2015 08:08

Fijne review. Op de foto’s ziet het effect er wel goed uit, jammer dat hij net wat te geel is.

[Beantwoorden]


Door Lisanne - ByLisanneNL op 20 juni 2015 08:09

Duidelijke review. Jammer dat de kleur te geel voor je is. Het product zelf (dekking etc.) ziet er top uit!

[Beantwoorden]


Door anna op 20 juni 2015 08:24

Heel jammer dat hij te geel is voor je, op de foto’s zie je dat niet echt! De dekking is wel echt onwijs goed zeg, tof product!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 20 juni 2015 08:41

Oh wauw, de dekking is echt ontzettend goed en je ziet niets meer van de rode plekjes. Jammer dat de kleur voor jou iets ge teel is. Ben benieuwd of er ook nog lichtere/koelere tinten zijn, want dat zou echt perfect zijn!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 20 juni 2015 08:58

Ik vind dit product eerlijk gezegd echt niets, een beetje nutteloos als je foundation gebruikt en veel te geel om gewoon te gebruiken en met dat het dan ook nog eens zo stroef is, ik ga het zeker niet testen.
xx

[Beantwoorden]


Door Lotte op 20 juni 2015 09:11

Hm, op zich leuk bedacht, maar ik vind het eigenlijk gewoon een veel te gele concealer, haha.

[Beantwoorden]


Door Leanne | Miss Nagellak op 20 juni 2015 09:17

Mooie dekking! Wel jammer dat ‘ie te geel is.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 20 juni 2015 09:24

Hij is inderdaad wel erg geel, jammer! Vind het wel een leuk product, ook al kun je gewoon je concealer gebruiken.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 juni 2015 09:25

Het ziet er opzich best goed uit, alleen hij is inderdaad nogal geel.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 20 juni 2015 09:40

Ik denk dat als je een niet zo’n dekkende foundation of BB Cream gebruikt dit best zou kunnen helpen. Als je foundation deze plekjes al dekt, dan heb je er inderdaad niks aan.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 20 juni 2015 09:47

Speciaal product, maar voor mij zou hij ook iets te geel zijn, vrees ik.

[Beantwoorden]


Door Syl op 20 juni 2015 09:49

Hoewel de dekking mooi is, zou ik toch niet zo snel een stroef product kopen.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 20 juni 2015 10:00

Mmm ik ben niet helemaal overtuigd en heel veel roodheden heb ik gelukkig niet!

[Beantwoorden]


Door Manon op 20 juni 2015 10:01

Ik heb hem met mijn workshop ook geprobeerd en bij mij was die niet geel, alleen bij mij werd aangeraden om alleen de blue te gebruiken omdat ik gewoon geen roodheden in mijn gezicht heb

[Beantwoorden]


Door Roshelle op 20 juni 2015 10:14

Ik vind hem qua dekking wel mooi maar jammer dat hij wat gelig is!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 20 juni 2015 10:16

Ik zie inderdaad geen verschil, jammer!
x

[Beantwoorden]


Door Lucindainwonderland op 20 juni 2015 10:24

Op zicht werkt het wel, maar dan moet het zeker niet die gele finish hebben. Daarnaast zie ik inderdaad weinig verschil nadat je foundation op hebt gedaan. Maar misschien komt het er daarna wil minder snel doorheen kijken door de dag? Of was dat ook niet het geval? xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Margot op 20 juni 2015 10:37

Jammer dat de kleur niet helemaal past bij jouw huid!

[Beantwoorden]


Door Minke op 20 juni 2015 10:52

Deze werkt beter en geeft minder gele vlekken als je ‘m met een fluffy blending kwast (oogschaduwkwast) aanbrengt in plaats van met je vinger. Zo heb ik het geleerd van een make-upartist van Make-up Studio, en voor mij werkt het heel goed!

[Beantwoorden]


Door Kim | KimterStege.nl op 20 juni 2015 10:59

Probeer het eens met een fluffy kwast van synthetische haren.
Dan blend het wat beter in/uit!

Liefs, xo

[Beantwoorden]


Door Femke op 20 juni 2015 11:19

Ik vind het opzich wel een prima product als ik het zo zie.. Maar zoals je zelf al schrijft, hij is echt wel héél erg geel. Je huidskleur moet hier wel echt bij passen, mij zou dit absoluut niet staan.

[Beantwoorden]


Door Moniek op 20 juni 2015 11:47

Jammer dat het zo geel is. Ook zie ik idd geen verschil tussen de linker- en de rechterkant. Jammer, want het is op zich leuk en goed bedacht!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 20 juni 2015 11:51

Wat jammer dat het te geel voor je is… Je kan ook wel echt zien dat je bij de laatste foto denkt “nou, is dit het?!” xD

[Beantwoorden]


Door Marijke - de beste versie van jezelf op 20 juni 2015 12:08

Jammer.. Ik dacht dat dit misschien de oplossing zou zijn voor mijn rode wangen maar een product dat velletjes accentueert is voor mijn droge huid geen optie!

[Beantwoorden]


Door frederique op 20 juni 2015 12:25

Ah dit leek me op het eerste gezicht een fijn product, jammer dat hij zo tegenvalt! Ik houdt het lekker op mijn collection concealer dus! X (love)

[Beantwoorden]


Door Sanae op 20 juni 2015 12:42

Ik ben niet overtuigd, vind ‘m inderdaad te gelig..

[Beantwoorden]


Door geenhippie op 20 juni 2015 14:56

Ik denk dat een goede dekkende foundation net zo veel doet :cool: jammer ook dat ‘ie zo gelig is. Het kan aan mij liggen, maar ik dacht dat maar weinig mensen zo’n gele tint hebben…

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 20 juni 2015 14:56

Best jammer :/

[Beantwoorden]


Door Deborah op 20 juni 2015 15:07

Wat jammer dat ‘ie zo geel is! Ik ben vrij roze en zal deze dan ook niet goed kunnen gebruiken. Jammer dat veel producten vaak te geel zijn, dat is echt een klein drama voor koele tinten zoals die van mij!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 20 juni 2015 17:12

Op de foto’s ziet het er nog best goed uit! Maar de textuur lijkt me inderdaad wat minder goed..
x

[Beantwoorden]


Door Amelie op 20 juni 2015 19:57

Als je een koele ondertoon hebt heb je hier eigenlijk nog niks aan… maar het werkt wel mooi!

[Beantwoorden]


Door melany op 20 juni 2015 23:01

Ik ben erg bezig met make-up dus erg leuke informatie dit!

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 21 juni 2015 00:22

Hij dekt wel hij mooi! Jammer dat hij te geel voor je is

XO

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 21 juni 2015 03:30

Van een neutralizer had ik nog niet eerder gehoord. Lijkt mij wel even oefenen voordat je het onder de knie krijgt om het product goed aan te brengen
brengen.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 21 juni 2015 08:38

Het is inderdaad een stroef product en er een die bij je huidskleur moet passen.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 21 juni 2015 12:47

Jammer dat het effect met een foundation minimaal is

[Beantwoorden]


Door Sophie op 21 juni 2015 19:00

Leuk! Jammer dat hij zo geel is. Iets anders, als je je laatste 5 blogposts terugkijkt, gebruik je steeds dezelfde ondergrond. Niet erg, maar probeer te varieren.
Liefs, Sophie

[Beantwoorden]


Door Romy op 21 juni 2015 20:15

Nee, dit zou geen product voor mij zijn.. Heb een gecombineerde huid met (dus ook) droge plekjes..

[Beantwoorden]


Door Tamara op 22 juni 2015 13:22

Jammer dat hij te geel is!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 juni 2015 22:31

Dit lijkt mij niet zo’n fijn product. Opzicht is het effect mooi (behalve dat hij iets te geel is) maar het droge en stroeve lijkt mij niet zo fijn.

[Beantwoorden]


Door Renate op 26 juni 2015 12:08

Het zag er bij de eerste foto’s heel goed uit en toen met de foundation, zie ik inderdaad ook niet veel verschil tussen de linker of rechterhelft! Jammer, want het leek me een goed product voor mensen met veel roodheden!

[Beantwoorden]