& Other Stories Total Tints

other_stories_total_tint01

Ik besloot weer eens & Other Stories binnen te lopen. Voor de kleding, ook een beetje voor de sieraden en wellicht omdat ik bij de schoenen wilde kijken. Maar vooral voor de cosmetica! Ik kwam daar de Total Tints tegen; highlighters in stickvorm. Ik kocht Linen Beige en Applebloom Pink.

other_stories_total_tint02

other_stories_total_tint03

De Total Tints zien er schattig uit. Ze zijn compact en zitten in een glimmende huls (waar je vette vingers goed op ziet, maar ik heb ze zo goed mogelijk geprobeerd weg te poetsen voor de fotos’s, haha). Elke stick bevat 8.5g inhoud en als je hem helemaal uitdraait, is deze zo’n 2 cm groot.

& Other Stories Total Tint Linen Beige € 15
& Other Stories Total Tint Applebloom Pink € 15

other_stories_total_tint04

other_stories_total_tint05

Er waren nog een aantal andere kleuren, maar ik koos voor Linen Beige omdat dit me een prachtige neutrale highlighter leek. En voor Applebloom Pink, omdat ik benieuwd was hoe dit roze kleurtje met glans zou uitpakken.

other_stories_total_tint06

other_stories_total_tint07

Linen Beige – Applebloom Pink

other_stories_total_tint09

other_stories_total_tint10

other_stories_total_tint11

Total Tint Linen Beige

Linen Beige geeft een prachtige glans, zowel op mijn jukbeenderen als op de brug van mijn neus, wenkbrauwbot, binnenste ooghoek én cupids bow. Ik heb hem hier gecombineerd met de blush At Dusk van MAC en NARS Laguna bronzer.

Een subtiele warme glans, love it! Hij is bijna overal mee te combineren.

other_stories_total_tint12

other_stories_total_tint13

other_stories_total_tint14

Total Tint Applebloom Pink

Voor glans én een kleurtje probeerde ik Applebloom Pink uit. Ook een heel mooi effect, gecombineerd met NARS Laguna bronzer. Perfect als blush en highlighter in één. Je kunt hem alleen niet even makkelijk op de rest van je gezicht aanbrengen zoals Linen Beige dat wel kan.

other_stories_total_tint08

De textuur van de Total Tints vind ik heel prettig. Ze zijn niet te dik of heel vettig, waardoor ze makkelijk aanbrengen en uitsmeren. Foundation blijft op zijn plek zitten en de glans van de Total Tint is binnen een paar seconden mooi ingeblend.

Heb je een droge huid, wees dan voorzichtig met dit product. De Total Tints hebben de neiging droge plekjes extra te benadrukken. Heb je daar geen last van, dan vind je in de Total Tint een prachtige highlighter of blush, die makkelijk te gebruiken is en de hele dag blijft zitten. Linen Beige is mijn favoriet, omdat deze over het hele gezicht te gebruiken is voor een mooie gezonde glow.

& Other Stories heeft een winkel aan de Heiligeweg in Amsterdam en een webshop.


Reacties

Door EminasLifestyle op 22 mei 2015 06:18

Wat leuk! Het lijken mij fijne producten.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 mei 2015 06:19

Applebloom vind ik idd eerder een blush dan een highlight, maar het zijn allebei mooie producten. Ook fijn dat het je make up die eronder zit gewoon laat zitten. Heb wel eens sticks zoals deze geprobeerd van andere merken maar zodra je die aanbracht werd het een grote vlek en ging het mengen met je foundation. Niet mooi en niet handig. Hoe heb je deze btw aangebracht: met je vingers of met een kwast?

[Beantwoorden]


Door Natasja op 22 mei 2015 06:26

Wat een prachtige producten! Linen beige staat je inderdaad prachtig en lijkt me echt een multifunctionele highlighter. €15 vind ik ook best meevallen dus prima zo lijkt mij!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 22 mei 2015 06:31

Wauw linnen beige staat je goed! De structuur lijkt me heel fijn, je hebt vaak dat dit soort cream producten te vettig zijn. Ik ga altijd naar &other stories in Antwerpen en ik ben echt verliefd op hun collectie.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 22 mei 2015 06:33

Vooral de highlighter ziet er echt prachtig uit, en de combinatie staat je echt prachtig! Good job van & Other Stories :). Ik weet van mezelf dat ik veel eerder poederhighlighter en -blush pak (omdat ik dat toch iets sneller en handiger vind werken), dus ik weet niet of ik deze zo snel zelf zou kopen.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 mei 2015 06:36

Wat een mooie tinten en wat een glansss! (love)

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 22 mei 2015 06:38

Appleboom pink is leuk zeg! Weer eens wat anders dan de zilverkleurige highlighters. Misschien niet zo multifunctioneel om hem ook op de rest van je gezicht aan te brengen, maar wel bijzonder :). En die verpakkingen, ontzettend leuk gedaan!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 22 mei 2015 06:40

Ik vind ze je wel heel mooi staan! Zelf vind ik de vorm van de producten alleen niet meteen ideaal, maar je maakt mij wel nieuwsgierig :)

[Beantwoorden]


Door Do op 22 mei 2015 06:47

Wauw, mooie verpakkingen en mooie kleurtjes :) Ik vind alleen zelf een poederblush fijner werken, maar misschien moet ik dit ook een kans geven :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 mei 2015 06:49

Heel erg mooi resultaat, leuk om te zien en goed geschreven.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 22 mei 2015 06:58

Klinkt best wel fijn! Zelf ben ik niet zo van de stick producten, ik vind een poedertje toch fijner werken. Maar het effect van deze highlighters ziet er wel goed uit, een mooie subtiele glans inderdaad! Als ik ooit nog eens langs de & Other Stories kom (ben er nog nooit geweest!) ga ik een kijkje nemen bij het make-up schap :)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 22 mei 2015 06:58

Vind ze er wel heel leuk uit zien, maar denk niet dat ik dit soort producten zelf snel zou kopen. Het is niet echt iets voor mij en ik houd het toch stiekem liever bij de poeders, persoonlijke voorkeur denk ik. Wel super mooie foto’s trouwens. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Danielle op 22 mei 2015 07:07

De swatches vind ik er wel erg mooi uitzien, maar op het gezicht zie ik niet zo heel veel verschil. Verwacht van mezelf dat ik toch eerder voor een poeder product zou gaan.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 22 mei 2015 07:29

Wat heeft & Other Stories toch mooie producten, ik moet echt vaker een bezoekje brengen aan die winkel <3 Ik vind vooral Applebloom Pink pink erg mooi, je krijgt er zo een heerlijke zomerse gloed van! Heel pretty!

[Beantwoorden]


Door Maartje op 22 mei 2015 07:35

Leuk artikell, welke lipstick heb je op op de full face foto!? ^^)

[Beantwoorden]

Liz antwoordt op 22 mei 2015 om 07:42:

Dat vraag ik mij ook af

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 mei 2015 om 09:44:

Diva en Please Me, allebei van MAC :-)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 22 mei 2015 07:55

Lijken me super handig om mee te nemen op reis :D
En je lippenstift is zo ongelofelijk gaaf!! <3

[Beantwoorden]


Door Femke op 22 mei 2015 08:26

Wauw, ik vind die Linen Beige heel erg mooi.. Voor mij zouden deze highlighters denk ik minder geschikt zijn aangezien ik geregeld een vrij droge huid heb.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 22 mei 2015 08:46

Ziet er goed uit! Ik vind & Other Stories echt zo leuk :D.

[Beantwoorden]


Door Syl op 22 mei 2015 08:48

Ik heb vrij droge wangen, dus dit soort producten laat ik liggen. Maar een poederblush of oogschaduw van &Other Stories staat nog wel op mijn lijstje.

[Beantwoorden]


Door anna op 22 mei 2015 08:53

Wauw, wat zijn ze mooi! Leuk ook, zo in stickvorm. Ik heb ook heel veel zilveren producten en die zitten nu ook onder de foundation vlekken, haha. Ik heb geen droge huid, dus misschien is dit wel wat voor mij. Ik vind vooral de blusher heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Denise op 22 mei 2015 09:06

Grappige en unieke producten! Ik vind de verpakking echt prachtig, maar door mijn droge plekjes denk ik dat ik ze toch zou laten liggen :-(

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 22 mei 2015 09:09

Mmm met mijn droge huid is dit denk ik niet helemaal geschikt! Fijne review, zoals altijd hihi :)

[Beantwoorden]


Door Margot op 22 mei 2015 09:47

Met dit soort producten ben ik altijd bang dat mijn foundation gaat verplaatsen, maar misschien moet ik het eens een kans geven.

[Beantwoorden]


Door Merel op 22 mei 2015 09:49

Wauwe mooi welke lipstick heb je op op de eerste foto’s? Die is echt supermooi

[Beantwoorden]


Door Beauty& gezondheid op 22 mei 2015 09:53

Wat een prachtige producten weer van & other stories (love) vooral Applebloom Pink staat je mooi!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 mei 2015 10:01

Alles ziet er zo leuk uit van & Other Stories! Ik wil er ook graag eens heen. Ik vind dit soort producten in de zomer altijd erg fijn. Vooral Linen Beige vind ik prachtig!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 22 mei 2015 10:21

Altijd handig die multi purpose producten die ook echt op meerdere gebieden van het gezicht werken. Fijn voor op vakantie.

[Beantwoorden]


Door Minke op 22 mei 2015 10:35

Ziet er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 22 mei 2015 10:39

Ik vind ze er erg mooi uitzien op je gezicht

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 22 mei 2015 10:40

Linen Beige ziet er heel goed uit! Ook fijn dat hij over het hele gezicht gebruikt kan worden!

[Beantwoorden]


Door Julie op 22 mei 2015 10:43

Ze zien er eigenlijk echt mooi uit! Al ben ik nog het meeste fan van blush en higlighter in poeder vorm! :-)
Toch ziet Linen Beige er heel mooi uit! :-)

[Beantwoorden]


Door britt op 22 mei 2015 10:57

Wat voor roze lipstick heb je op?

[Beantwoorden]


Door About Beauty and Fashion op 22 mei 2015 11:01

Ik heb nog niet eerder producten van dit merk gezien. Ze klinken erg goed! xx

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 22 mei 2015 11:03

Wat een mooie producten! De verpakking is echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 22 mei 2015 11:11

Ben zelf niet zon fan van creamy producten! Deze lijken me toch wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 22 mei 2015 11:52

Het resultaat is heel subtiel en naturel, I like it. Ik ben ook helemaal into cream sticks tegenwoordig.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 22 mei 2015 11:53

Ik weet dat het om de highlighter ging, maar ik kon alleen maar naar je lipstick kijken. Wat blijft Diva toch een geweldige kleur <3 Ik ga die van mij maar weer tevoorschijn halen, want hij kan nu ook nog gewoon! (love)

[Beantwoorden]


Door Josanne op 22 mei 2015 11:59

Mooie producten, en een lieve verpakking zeg!

[Beantwoorden]


Door Evi op 22 mei 2015 11:59

Ziet er heel mooi uit! Maar ik vind 15 euro toch nog net even te duur :$

[Beantwoorden]


Door Naomi op 22 mei 2015 12:49

Super mooi zijn ze zeg!

x

[Beantwoorden]


Door Joyce op 22 mei 2015 13:01

Die donkere lippenstift op je eerste foto’s…. WAUW! ^^)

[Beantwoorden]


Door Floortje op 22 mei 2015 13:21

Ik heb toch wel een zwak voor de cosmetica van &Other Stories. Ook deze ziet er prachtig uit! Leent zich goed voor een snelle swatch in de winkel, hehe :)

[Beantwoorden]


Door Shaz op 22 mei 2015 13:46

Het resultaat ziet er goed uit, maar ik werk toch liever met poederproducten.

[Beantwoorden]


Door Lys op 22 mei 2015 14:07

Mooie producten en ook handig dat het zo compact is! Ik zou dit zo verkiezen boven een poeder highlighter om mee te nemen op reis.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 mei 2015 14:17

Wat een mooie sticks zeg! Ik vind de producten van dit merk er erg goed uitzien!

[Beantwoorden]


Door Rowan I My Pink Fairytale op 22 mei 2015 14:24

Ik hoor steeds meer goede dingen over & Other Stories, toch maar even een x gaan kijken dan haha.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 22 mei 2015 15:00

Wauw, wat mooi! Ik kom altijd op de beautyafdeling van & Other Stories en ik heb er nog nooit iets meegenomen, tijd voor verandering denk ik zo…

[Beantwoorden]


Door Andréa op 22 mei 2015 15:25

Linen beige ziet er echt heel mooi uit!
x

[Beantwoorden]


Door Bo stuffbybo op 22 mei 2015 15:50

Wauw ze zien er beiden heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Jana op 22 mei 2015 19:14

Ik vind ze allebei heel erg mooi! Ik heb ze niet zien staan toen ik de vorige keer bij &Other Stories was :-)

[Beantwoorden]


Door Valerie op 22 mei 2015 19:49

Die zien er allebei mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Romy op 22 mei 2015 21:55

Erg mooi! De verpakking zeker!

[Beantwoorden]


Door Kim | KimterStege.nl op 22 mei 2015 22:08

Wauw,die highlight <3

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 22 mei 2015 22:49

Ik ben vooral fan van linen beige! Die kleur staat je echt heel erg mooi…

[Beantwoorden]


Door Lisette op 23 mei 2015 16:28

Hee Vera, ik vind het altijd ontzettend leuk om op je blog rond te kijken en zeker je product reviews! Nou zou ik jou als tip willen geven dat het misschien goed is om eens te kijken welke kleuren het beste bij jou passen, ik bedoel warme of coole kleuren. Het lijkt alsof jouw huid en haar eerder een koele kleur zijn, waardoor koele bruintinten qua oogschaduw jouw net wat beter zouden staan. Het lijkt op de foto’s alsof je nu eerder voor warme kleuren gaat terwijl een koele kleur jouw gezicht misschien net beter ophaalt <3

[Beantwoorden]

Nancy antwoordt op 25 mei 2015 om 12:47:

ik deel jouw mening in deze comment.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 23 mei 2015 18:18

Dit zijn echt zo’n mooie producten! Ik wil echt al eeuwen iets van &Otherstories proberen, hun bodylotions ruiken ook echt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Carlijn | Copy & Beauty op 23 mei 2015 21:50

Nog nooit kennis gemaakt met & Other Stories. Daar moet gauw verandering in gebracht worden! Deze sticks spreken me heel erg aan. Op de een of andere manier ben ik sowieso gevoelig voor alles in stickvorm, zeker producten die je normaal niet zo snel als stick verwacht. Vind het effect van deze highlighters erg mooi. Ga ze eens opzoeken in de webshop…

[Beantwoorden]


Door Yvet op 24 mei 2015 20:04

Ziet er uit als een fijn product!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 24 mei 2015 21:07

Hi Vera, ik heb zelf deze stick ook in huis. Alleen stoei ik met het aanbrengen ervan. Stick rechtstreeks op mijn gezicht, eerst op een kwast, vingers/kwast?!?! Hoe gebruik jij het? Liefs

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 24 mei 2015 22:39

Applebloom Pink is super pretty!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 mei 2015 22:08

Wat een mooie en vooral handige highlighters! Ik heb zelf nog geen ervaring met dit merk maar het lijkt mij erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Valeria op 2 juni 2015 22:17

Ik ben Linen Beige gaan kopen nadat ik je review gelezen had, ik was namelijk op zoek naar een highlighter. Wat een mooi product, ik ben er heel blij mee! :)

[Beantwoorden]