KOH Colours! Pastel!

koh_colours_pastels01

KOH is het merk waarvan ik altijd een foldertje in mijn handen gedrukt krijg als ik in de Bijenkorf de roltrap op wil, het merk van de vele! uitroeptekens, maar vooral ook van luxe nagellak in goede kwaliteit. Het was alweer veel te lang geleden dat ik voor het laatst over KOH schreef.

koh_colours_pastels02

koh_colours_pastels03

KOH brengt regelmatig collecties uit, de collectie die momenteel te koop is heet Pastel! Hoe die collectie er uitziet kun je dan al gelijk wel een beetje raden. Ik laat je hier de 6 kleuren uit de collectie zien. KOH zelf noemt ze ‘zoet maar krachtig’.

KOH Colours! Pastel! € 18,99

koh_colours_pastels04

Brilliant Beige! Peach Perfect! Pretty Pink! Purple Power Beautiful Blue Green Greatness!

Op alle foto’s draag ik twee laagjes nagellak.

koh_colours_pastels05

Brilliant Beige!

Deze nagellak zit tussen heel licht roze en beige in, dit is echt zo’n kleur waar je handen heel bruin door lijken.

koh_colours_pastels06

Peach Perfect!

Een perfecte perzik, rijp en lekker zoet voor je nagels.

koh_colours_pastels07

Pretty Pink!

Voor de meisjes-meisjes.

koh_colours_pastels08

Purple Power

Deze vale lila nagellak vind ik ook gaaf.

koh_colours_pastels09

Beautiful Blue

Hemelsblauw, hallelujah!

koh_colours_pastels10

Green Greatness

Hoewel ik niet zo’n fan ben van groen, gaat een mintkleur er bij mij altijd wel in/op.

koh_colours_pastels11

Ik schrok best wel van de prijs van KOH nagellak. Ze kosten negentien euro per stuk, dat is duurder van bijvoorbeeld OPI of mijn favoriete nagellakmerk Essie. Ik moet wel zeggen dat ik bij deze Pastel! collectie wel duidelijk merk dat de kwaliteit goed is. De nagellakken lakken makkelijk, dekken met twee laagjes volledig en drogen vlot op. Maar ik blijf het veel geld vinden, € 19 voor een flesje nagellak.

KOH Colours! zijn te koop bij de Bijenkorf en Douglas.

Twitter Facebook
Categorie: Nagels enzo | 29 mei 2015 | 57 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Laura - It's Laux op 28 mei 2015 06:04

Qua nagelverzorging staat KOH bij mij echt op nummer één! Het verbaasd me dat ze eigenlijk best wel laat komen met deze pastelkleurige tinten. Desondanks vind ik ze prachtig (vooral Pretty Pink), maar wel erg prijzig inderdaad. Die 19 euro heb ik eerder over voor een prachtige lipstick of blush.

[Beantwoorden]

RoxXx antwoordt op 30 mei 2015 om 17:48:

Elk kwartaal komen er 6 limited editions uit en de pastel kleuren zijn er al vanaf april. Het nieuwe kwartaal komt er weer bijna aan en daarmee dus ook de volgende limited edition van KOH ; -)

Stay tuned ladies!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 28 mei 2015 06:16

Wauw! Wat een mooie kleuren! Ik heb niet snel dat ik van een collectie alle kleuren mooi vind. Wel jammer dat ze meteen 19€ kosten…. Dat vind ik toch echt te veel voor een nagellakje.

[Beantwoorden]


Door sammie op 28 mei 2015 06:25

Wat zijn je productfotos toch weer mooi. De kleuren spreken mij helaas niet echt asnd en zoals je zegt id 19 eu voor nagellak best wel duur terwijl het er niet echt bijzonder uitziet. Ik haal mn nagellak wel van essie of catrice ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 mei 2015 om 14:18:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 28 mei 2015 06:26

Ik vind vooral de nageltools en verzorging van KOH heel fijn. Heb er eigenlijk nog nooit een lakje van geprobeerd. Deze kleuren zijn erg mooi, maar best prijzig. Ook omdat de flesjes relatief klein zijn.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 28 mei 2015 06:29

Echt mijn complimenten voor deze foto’s, die zijn echt super mooi! Maarre… 19 euro voor een potje nagellak? Nope, nee echt niet… hoe mooi ik deze kleuren ook vind. Er is geen enkele manier hoe ik dat aan mijzelf kan goedpraten. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Daphne | De Beautykoffer op 28 mei 2015 06:37

wat een super mooie kleurtjes! Maar 19 euro vind ik wel belachelijk veel geld zeg.

[Beantwoorden]


Door Leah op 28 mei 2015 06:40

Mooie foto’s van de pastelkleurtjes! Ik vind het wel fijn dat er iodus ook pasteltinten zijn die met 2 laagjes dekken (zeldzaam), maar 19 euro is inderdaad wel aan de prijs. Hopelijk zijn er goedkope dupes, dan wordt het interessant!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 28 mei 2015 06:42

Leuk dat pastel nog steeds zo actueel is. Maar ik begrijp je prijs dingetje.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 28 mei 2015 06:44

Mooie foto’s zeg! Ik ben niet weg van de kleuren van de nagellak, echt origineel zijn ze niet. Ik vind alleen de mintgroene mooi, en die kleur heb ik al van andere merken, haha

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 28 mei 2015 06:51

Oh wauw, best lang geleden dat ik iets van KOH heb gezien! Vind het wel een mooi merk. Deze pastelkleuren vind ik echt heel schattig!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 28 mei 2015 06:51

Het merk zelf ken ik niet maar de kleurtjes zijn wel mooi, alleen een beetje prijzig x

[Beantwoorden]


Door Anouk op 28 mei 2015 06:55

Ik wist niet eens dat dit merk nog bestond. De kleuren zijn prachtig maar het is echt jammer van de prijs. Voor dat geld koop ik liever twee Essie lakjes

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 28 mei 2015 06:57

Pretty pink en beautiful blue vind ik prachtig, maar wat zijn ze aan de prijs

[Beantwoorden]


Door Anniek op 28 mei 2015 07:02

Oh, wat een heerlijke kleurtjes! Mooi! Leuk! Schattig! (om even in de stijl van KOH te blijven, haha :) ) Nee hoor, ze zijn inderdaad wel echt tof, maar poe, die prijs vind ik niet niks voor een lakje. Dan ga ik nog liever voor mijn allereerste MAC lipstick die nog moet komen… Wel een fijne review, mooie foto’s ook! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 mei 2015 om 14:19:

Dankjewel! En hopelijk komt die MAC lipstick snel :-)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 28 mei 2015 07:02

Ik vind echt alle kleurtjes mooi, dat gebeurt niet vaak! Ik heb nog nooit een KOH nagellak gebruikt. 19 euro is wel prijzig, dezelfde prijs als een MAC lipstick. Ik geef het liever aan een ander mooi product uit, aangezien Essie ook hele fijne nagellak heeft met veel kleurtjes.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Femke op 28 mei 2015 07:37

Ohh wauw, I love pastelkleurtjes en wat zijn deze ontzettend mooi zeg!! Vooral pretty pink en great greatness zou ik graag willen hebben!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 28 mei 2015 08:19

Het zijn wel mooie lakken en kleuren, alleen voor mijn gevoel waren ze eerst goedkoper dan 19 euro. Ik kan me nog wel herinneren dat ik af en toe ben gaan kijken en soms zat te twijfelen om een nagellak te kopen maar ik zou zelf niet snel 19 euro uit geven.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 28 mei 2015 08:38

Wat een super mooie kleuren! Wel erg duur hoor voor een nagellakje! De oranje kleur vind ik denk ik wel het mooiste, het is een lekker suptiel kleurtje! Beter dan zo’n knal oranje die je op Koningsdag draagt haha

[Beantwoorden]


Door Rada op 28 mei 2015 08:55

Mooie foto’s weer! De lakjes zijn ook erg mooi, heb alleen wel het gevoel dat de kleuren niet zo heel erg bijzonder zijn, goedkopere merken hebben dit soort kleuren denk ik ook wel in hun assortiment…

Lieeefs!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 mei 2015 09:02

Koh is een fijn merk, maar toch is het niet iets waar ik snel iets van koop. Ik vind de kleuren het vaak net niet, en idd best duur voor wat je krijgt. De beige tint van deze collectie vind ik wel echt heel erg mooi. Ik ben momenteel helemaal into de lichtgrijs tinten wat nagellak betreft en deze valt ook prima in die categorie.

[Beantwoorden]


Door anna op 28 mei 2015 09:02

Oeh die beige tint is super mooi! Maarre… 19 euro is inderdaad wel heel erg duur voor nagellak. Ik dacht dat Koh wel wat goedkoper was, helaas haha.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 28 mei 2015 09:02

Vooral het eerste kleurtje vind ik er leuk uitzien. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 mei 2015 07:10

De kwaliteit ziet er erg goed uit, maar ik zou ze voor de prijs toch nog even laten liggen.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 29 mei 2015 07:11

Wat een te gekke collectie! Ik vind pastelkleuren zo mooi in de zomer en draag ze dan ook veel. Mochten ze iets vriendelijker geprijsd zijn, dan had ik ook direct de hele lijn aangeschaft, haha. Nu vind ik €19,- echt te veel voor een lakje. En wat heb je weer mooie foto’s gemaakt Vera! Mooi zo met die zonneschijn er doorheen. Geweldig!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 29 mei 2015 07:39

Oh wauw, van deze collectie gaat mijn hartje echt sneller kloppen als pastel lover. Ik vind de lakjes echt stuk voor stuk ontzettend mooi. De dekking ziet er ook super uit voor zulke lichte kleuren! De prijs is inderdaad wel een beetje aan de hoge kant, maar je krijgt er zo te zien wel een parel van een lakje voor terug!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 29 mei 2015 08:24

Beautiful Blue is mijn favoriete kleur van alle nagellakjes! Wat is dat een prachtige kleur zeg!! Wel jammer dat de prijs zo hoog ligt..

[Beantwoorden]


Door Beauty& gezondheid op 29 mei 2015 08:50

Wat een prachtige kleuren allemaal (love)
Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Brilliant beige, Peach perfect en Green greatness!

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 mei 2015 09:06

Hmm dit artikel is al online gekomen toch? :-| Wel mooie kleurtjes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 mei 2015 om 14:19:

Hij stond per ongeluk een dag te vroeg ingepland, foutje van mij. Dit artikel was voor vandaag bedoeld :ja:

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 29 mei 2015 09:24

Prachtige kleuren!! Ik heb niet veel van Koh, maar wat ik heb is echt geweldig :3

[Beantwoorden]


Door Camilla || tintedlips op 29 mei 2015 09:28

Leuke kleurtjes, brilliant beige is mijn favoriet! (Vooral omdat je daar bruin door lijkt, dat is nooit verkeerd.)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 29 mei 2015 09:54

Prachtige kleuren en wat een supermooie foto’s heb je weer gemaakt. Ik vind zelf de lakjes van Koh erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 29 mei 2015 09:59

Wat een mooie pastelkleurtjes. Die blauwe is prachtig! Jammer van de prijs want ik zal geen € 19 betalen voor een lakje.

[Beantwoorden]


Door Minke op 29 mei 2015 10:05

Hele mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Sanae op 29 mei 2015 10:27

Prachtige kleuren, maar de prijs vind ik bizar veel. Dan ga ik liever voor OPI.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 29 mei 2015 10:34

Wow wat een mooie kleurtjes van Koh! Alleen wel erg prijzig voor een nagellak.

[Beantwoorden]


Door Annelies op 29 mei 2015 10:51

Deze pastelkleuren zijn echt heel mooi, ideaal voor de zomerdagen! Liefs

[Beantwoorden]


Door Andréa op 29 mei 2015 13:47

De eerste kleur lijkt me heel leuk, maar voor mij is het toch net iets te duur, haha.
x

[Beantwoorden]


Door Anne-Sterre op 29 mei 2015 14:10

Lieve kleurtjes zijn dit, bijna te zacht naar mijn idee haha :)

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 29 mei 2015 15:04

Héle toffe kleuren! Mooie review geschreven Vera, zorgt er in ieder geval voor dat ik KOH weer op mijn netvlies heb. Leuke kleuren, mooie dekking en zeker aanlokkelijk! Maar allemachtig.. 19 euro? Onnodig. Zorgt er ook voor dat ik het niet koop. Zonde!

[Beantwoorden]


Door Silke op 29 mei 2015 15:07

Pfoe! Ik was enthousiast, tot ik die prijs zag. €19 zal ik nooit (zeg nooit nooit) uitgeven aan een nagellak (:

[Beantwoorden]


Door priscilla op 29 mei 2015 15:16

Wat een geweldige kleurtjes! Toch vind ik €19 euro simpelweg te duur voor een potje nagellak. Doe mij maar Essie, die hebben bijna dezelfde kleuren in het assortiment voor een betere prijs :)

[Beantwoorden]


Door Anja op 29 mei 2015 15:42

Ik heb een nagellak van koh die erg streept als je hem aanbrengt, sindsdien niet meer naar dit merk gekeken. Het zijn wel prachtige pasteltinten, maar voor die 19 euro laat ik ze toch maar staan ;-)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 29 mei 2015 15:44

Dit zijn echt wel hele mooie pastelkleurtjes zeg, al is 19 euro inderdaad veel geld

[Beantwoorden]


Door Mandy op 29 mei 2015 15:59

Wat een super leuke kleurtjes. Vooral Peach Perfect en Green Greatness vind ik prachtig. Wel vind ik ze veel te duur (arme student hier :yes: ), dus ik zou ze zelf niet kopen ;-)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 29 mei 2015 16:30

Wauw die blauwe tint is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Daphne Verstijnen op 29 mei 2015 19:03

Super mooi. Alleen wel duur. Zou toch wel even moeten nadenken als ik hem wil kopen.

[Beantwoorden]


Door Talitha op 29 mei 2015 19:25

Ziet er leuk uit! De kleurtjes spreken me wel aan. Maar 19 euro voor één flesje vind ik ook wel erg veel geld..

[Beantwoorden]


Door Kylie op 29 mei 2015 21:26

Wauwieee mooie kleurtjes! Maar doe mij maar liever een mac lippenstift hahah. #lipstickaddict

[Beantwoorden]


Door Mariska op 30 mei 2015 21:27

Vind de kleurtjes op zich wel heel leuk, maar ik zou die prijs er dan weer niet voor neerleggen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 31 mei 2015 16:20

Wat een mooie kleurtjes! Ik vind het wel prijzig voor nagellak maar dan heb je ook wel wat.

[Beantwoorden]


Door Nadia op 31 mei 2015 20:16

Ik vind de blauwe verreweg het mooiste, maar 19,- voor een flesje nagellak gaat mij ook iets te ver.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 31 mei 2015 20:49

Ik snap het ook nog niet helemaal, €19,- voor een potje nagellak..
Terwijl je bij andere goedkopere merken dezelfde kleurtjes kan vinden?

Toch voel ik me wel aangetrokken door de mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Simovic-Vuceljic Natasa op 5 juni 2015 17:06

Wat een leuke kleurtjes! Het is inderdaad wel wat aan de duurdere kant. En ik vond Essie al duur haha :D Maar als je waar voor je geld krijgt, kan je je wel eens zo’n flesje permitteren :) Liefs! x

[Beantwoorden]