Enorme Londen shoplog!

Precies een week geleden stond ik in de grootste Lush winkel ter wereld aan Oxford Street in Londen. Ik bekeek de producten, kreeg een handlezing, at koekjes en volgde verschillende workshops, maar er was natuurlijk ook tijd om te winkelen! En niet alleen bij Lush, maar ook bij andere winkels aan deze enorme straat in Londen. Bekijk mijn XL shoplog en enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.
Bekijk hier de Londen vlog.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 30 april 2015 | 85 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Sandra - Beautybysandra op 30 april 2015 07:26

Wat heb je veel gekocht zeg! Ik ben erg benieuwd naar de reviews :) vooral van die palettes!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 30 april 2015 07:29

Oh wauw het is zoo veel! Supertof dat je naar Londen mocht! Ben benieuwd naar je foto’s van verschillende producten!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 30 april 2015 07:30

Wat heb je veel mooie producten gekocht! De sleutelhanger van Lush is echt schattig. Jammer dat de collection concealer overal was uitverkocht.. De velvet lipstains van MUA heb ik zelf in de kleur funk, ik vind de velvet finsih echt heel mooi.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2015 om 09:07:

Ben heel benieuwd! ^^)

[Beantwoorden]


Door Tineke op 30 april 2015 07:34

Ik was hier zo benieuwd naar! Wat een mooie aankopen!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Akosua op 30 april 2015 07:38

Je hebt echt een hele hoop producten ingeslagen, doe ik ook altijd wanneer ik naar Londen ga. Er is daar zo veel meer aanbod. Ik ben wel benieuwd naar een vergelijkingsreview van het I heart chocolate palette, want de meeste reviews bevatten meestal of de dupe of het origineel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2015 om 09:08:

Ja, echt waanzinnig. Zoveel meer keus in de drogist!

Dank voor je feedback :-)

[Beantwoorden]

Thari antwoordt op 4 mei 2015 om 12:22:

Ik sluit me bij Akosua aan en hoop dat je een vergelijkingsartikel zult schrijven :)! Ik wil al best lang de Chocolate Bar hebben, maar vind hem best prijzig, zeker als er ook nog verzendkosten overheen komen. Een dupe komen vind ik altijd een beetje eng i.v.m. de kwaliteit..

[Beantwoorden]


Door EminasLifestyle op 30 april 2015 07:40

Wauw, wat heb je leuke spulletjes gekocht! Jammer van de concealer, ik greep vorige keer ook mis. Hij is vaak uitverkocht helaas!

[Beantwoorden]


Door Amy op 30 april 2015 07:43

Wauw Vera, wat heb je prachtige producten gekocht! En zo mega veel Lush, te gek! Eind volgende maand ga ik naar Londen en door jouw reisverslag + shoplog ga ik zéker bij Lush kijken. Welke must-have uit specifiek die winkel mag ik zeker niet missen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2015 om 09:08:

Oh pfoe, lastig… Ligt er ook denk ik een beetje aan waar je van houdt en of je een bad hebt. Persoonlijk vond ik de afdeling met alle bath bombs en bubble bars het leukst!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 30 april 2015 07:45

Vannacht heb ik al gedroomd over shoppen in NYC, maar dit ziet er ook wel héél heerlijk uit. Het is maar goed dat ik zelf geen bad tot mijn beschikking heb, want ik denk dat ik anders een fortuin kwijt zou zijn de volgende keer haha! Ik krijg in ieder geval héél veel zin om weer naar Londen te gaan om te shoppen! (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa - ElisabethsMusthaves op 30 april 2015 07:50

leuk spulletjes heb je gekocht :smak:

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 30 april 2015 07:59

Hee Vera! Hier in Elst zit in de kruitvat een schap van MUA. Ik weet dat je hier wel eens komt dus dacht dat dit misschien wel een tip was.

[Beantwoorden]


Door Kim op 30 april 2015 08:11

Ik shop me ook altijd een slag in de rondte als ik in EN ben <3

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 30 april 2015 08:14

Zo mooi om al die lekkere LUSH producten voorbij te zien komen, ik hoop dat er ook een groot deel in de Engelse webshop te koop is. Tegen de tijd dat ik op vakantie ga, ga ik zeker inslaan :). Heel lief en schattig dat je een handmade LUSH sleutelhanger kreeg. Bijzonder om te hebben! Ik ben ook heel benieuwd naar de Revlon foundation.

[Beantwoorden]


Door Marthe | Normal Beauty op 30 april 2015 08:41

Leuke spulletjes heb je gekocht, vooral de MUA en de Revolution producten. Het assortiment van MUA bij Kruidvat is helaas maar heel beperkt. Ik hoop dat ze dat nog verder uitbreiden. Heb je al eens de droogshampoo van Herbal Essences gebruikt? Die krijg je bij Etos voor maar € 2,95 ofzo en die laat ook geen witte waas achter en werkt (bij mij althans) perfect! XX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2015 om 09:09:

Nee, nog niet geprobeerd! Dankjewel voor de tip :ja:

[Beantwoorden]

Andrea antwoordt op 13 mei 2015 om 18:49:

Bij mij sloeg die steeds neer! Als in, in de fles. En dan is ie compleet onbruikbaar.. Echt balen.

[Beantwoorden]


Door Manon op 30 april 2015 08:44

Ik word altijd erg jaloers op die London shoplogs haha, wil daar ook graag heen! Leuke aankopen heb je gedaan.

[Beantwoorden]


Door Maris op 30 april 2015 08:46

Lush heeft toch altijd wel een speciaal plekje in mijn hart. Wanneer ik weer naar Londen ga zal ik zeker de verleiding niet kunnen weerstaan om even langs de nieuwe winkel te gaan!

[Beantwoorden]


Door Maud op 30 april 2015 08:53

Super leuk je haar zo in een staart!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2015 om 09:09:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Tessabd op 30 april 2015 08:59

OMFG comforter shower gel :-o mimimi.. Tip voor de grote jelly: knip hem op voorhand in stukjes met de schaar in pak-klare stukjes, anders is het niet te doen met die grote :d xx

[Beantwoorden]


Door Manon op 30 april 2015 09:02

wauw wat veel ik word hier helemaal hebberig van, die poeders zien er zo leuk uit hopelijk komen ze ooit nog naar Nederland!

[Beantwoorden]


Door Anna op 30 april 2015 09:11

Whaaaa zo veel! Super tof Vera! I want it all! Snel naar London! Veel liefs

[Beantwoorden]


Door Kim op 30 april 2015 09:12

Ik ben vreselijk verliefd op Londen en word helemaal hebberig van jouw shoplog. Je hebt prachtige producten gekocht.

[Beantwoorden]


Door dionne op 30 april 2015 09:12

Wat een ontzettende leuke dingen heb je geshopt!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 30 april 2015 09:20

Dat highlighter palette van Make up Revolution lijkt me wel wat! Fijn dat het in een palette zit, dan kun je ze alle drie uitproberen. Ik vlieg zaterdag naar Engeland, dus ik hoop dat ik hem dan ook ergens vind.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 30 april 2015 09:30

Leuke shoplog! Zo handig ook dat je een paar lichte foundations hebt ingeslagen, ik zou dat ook meteen doen omdat ze hier meestal mijn kleur niet hebben! Dat highlighter palette van Revolution vind ik er ook wel heel mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Yara op 30 april 2015 09:30

Heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Carlijn | Copy & Beauty op 30 april 2015 09:40

O wow je hebt echt goed huisgehouden haha! Geweldig al die badspulletjes van Lush. Ook ik ben het meest benieuwd naar het highlighterpalet. Ken eigenlijk geen merken die alleen highlighters in een palet stoppen (zonder blush en/of bronzer). Lijkt me een goede aanwinst!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 30 april 2015 09:46

Wat heb je veel leuke spulletjes gekocht. Ik vind de Superdrug ook een heerlijke drogist om lekker in te kijken. Ik ben heel benieuwd naar de lipproducten van MUA!

[Beantwoorden]


Door JenniferZblog op 30 april 2015 09:49

Superdrug is echt een fantastische winkel. Ik vraag me af waneer het eens naar nederland komt zeg :(

[Beantwoorden]


Door Kim op 30 april 2015 09:52

Ahh wat leuk! :-D Zoveel mooie dingetjes gekocht! Ben benieuwd naar al je foto’s en reviews de komende tijd.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 30 april 2015 10:00

Loooove Londen :D. Kan je misschien zeggen in hoeverre de MAC delicates bronzer op NARS laguna lijkt? Bedankt alvast!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 30 april 2015 10:20

Hee Vera, leuke producten heb je gekocht! Ik ben ook gek op Makeup Revolution en heb ook het I Heart Chocolate palette.Toevallig is er deze week een Makeup Revolution oogschaduwpalette met 100(!) kleuren te koop bij Kruidvat voor €9,99.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 30 april 2015 10:24

Ik zou ook graag weer eens naar London gaan, je kunt er inderdaad HEEL goed shoppen <3 En wat zie je er stralend uit Vera :)

[Beantwoorden]


Door Me op 30 april 2015 10:30

Epe heeft ren groot MUA schap

[Beantwoorden]


Door Daisy op 30 april 2015 10:48

Wauw….hier heb ik geen woorden voor, wat een shoplog. Ik ben echt zo benieuwd naar de producten en ik hoop er toch een groot aantal terug te zien op je site. Ik ben stiekem toch wat jaloers op je gehele Lush stash ;)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 april 2015 11:32

Hele leuke shoplog! Je bent echt goed geslaagd bij Lush haha!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 30 april 2015 11:37

Wat een mega shoplog! Je hebt de meest gave producten gescoord! Ik kijk echt uit naar je reviews, het liefst zou ik alles gereviewd zien op je site (ook al hebben we veel niet in Nederland), omdat alles er gewoon zo cool uitziet!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 30 april 2015 12:07

Waaauw.. wat een heerlijke shoplog! Ik ben ook een tripje naar Londen aan het plannen..

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 30 april 2015 12:32

Waaauw, zoveel geweldige Lush producten! Moet ik zeker eens bezoeken, die nieuwe winkel in London!

[Beantwoorden]


Door Maren op 30 april 2015 12:35

Sinds ik samenwoon en ook een bad heb, ben ik nog meer fan van Lush. Oooh zo veel mooie producten! Ik houd persoonlijk het liefst van bathbombs die geen geen glitters en zo bevatten. Ik had ook een keer iets, ik weet niet meer hoe het heet, dat was ook zo’n bol voor in bad maar die liet een extreem vettig laagje achter. Ik had dat in eerste instantie niet door dus toen ik de volgende dag het bad schoonmaakt,zag ik pas dat laagje aaargh.

Trouwens, ik vind een paardenstaart je super leuk staan! Moet je vaker doen!
xxx

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 30 april 2015 13:14

Leuke video! Ik vind je make-up look echt prachtig in deze video :)

[Beantwoorden]


Door axelle op 30 april 2015 13:26

wauw heel mooie aankopen! vooral dat palette highlighters!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 30 april 2015 13:38

Ohh wat jammer dat die waspoeder/showergel alleen daar te koop is.
Leuke shoplog x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2015 om 15:56:

Jammer he, maar wie weet dat als het een succes wordt het ook wel internationaal verkrijgbaar zal zijn :ja:

[Beantwoorden]


Door Bianca op 30 april 2015 13:45

Vanmorgen vroeg heb ik je video al via Youtube gezien, wat een mooie producten heb je geshopt! Vooral die twee douche poeders van Lush lijken mij heerlijk, hopelijk komen deze ook naar Nederland x

[Beantwoorden]


Door annelot op 30 april 2015 14:21

heel herkenbaar dat je zo overwelmd word door al het aanbod in Oxford street haha ik was afgelopen weekend in Chili en ging daar ook helemaal los want ze hebben daar counters van Nars, urban decay etc en zo’n fijne winkel,ik ken het niet in europa maar de winkel heet DBS beautystore. een winkel waar je je als beauty liefhebber je hart kan ophalen zonder honderden euro’s uit te geven! met too faced makeup, o.p.i maar ook catrice en essence, gel laks, en heeeeeeel erg veel makeup tools ( en met heeeeel erg veel bedoel ik dus ontelbaar veel ;)) . Dus waar jij je slag hebt geslagen in Londen heb ik m’n slag geslagen in Chili haha ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2015 om 15:57:

Klinkt za-lig!

[Beantwoorden]


Door Heleen Schrijvershof op 30 april 2015 15:00

Wat is die bodyscrub met die bloemen mooi zeg! Die laat je bijna gewoon staan voor de sier omdat ‘ie zo mooi is.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 30 april 2015 15:26

Wat een leuke video, Vera! Je bent altijd zo lekker vrolijk haha. De producten die je hebt gekocht zien er echt super mooi uit (love)

[Beantwoorden]


Door Lesley op 30 april 2015 16:10

Wat een leuke dingen heb je gekocht! Echt super gaaf! Ik wilde het highlighter pallet ook gaan kopen maar ik twijfelde of ik de losse zou nemen of het pallet omdat het op het plaatje zo een klein pallet lijkt haha. Maar het is toch een mooie grote dus ga hem nu gelijk bestellen (love)

[Beantwoorden]


Door Andrea op 30 april 2015 16:14

Wat een leuke shoplog! Jammer dat de concealer er niet meer was :(. En ik krijg Makeup Revolution verpakkingen ook zo moeilijk open, die doosjes zitten echt heel ‘strak’ in elkaar.
x

[Beantwoorden]


Door Ina op 30 april 2015 16:41

Je hebt superleuke spulletjes gekocht! Ik ben volgende week woensdag tot en met vrijdag in Londen dus ik ga zeker een bezoekje brengen in de Lush winkel!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 30 april 2015 16:45

Leuke shoplog Vera! Je hebt heerlijke producten gekocht. Ik ben fan van de Lush bruisballen, en sinds kort gebruik ik hun D’Fluff Strawberry Scheerzeep, ook een aanrader! Ben trouwens erg benieuwd naar de Rimmel foundation. Ik heb ook een lichte huid dus misschien is het wel iets voor mij!

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 30 april 2015 17:00

Wat geniet ik toch altijd van je video’s, Vera! Heerlijk om naar te kijken!

[Beantwoorden]


Door Danique op 30 april 2015 17:04

Hahah 9500 m^2 is onmogelijk. Net zo groot als een voetbalveld. 950 is al heel groot, maar komt wel dichter in de buurt..

[Beantwoorden]


Door Tessa op 30 april 2015 17:04

vergelijking! #chocolatebar

xxx

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 april 2015 17:05

Heerlijk om te zien! Lekker wegzwijmelen bij de berg aan producten die voorbij komen, heerlijk!

[Beantwoorden]


Door LooksandLifestyles op 30 april 2015 18:12

De schappen van MUA in het Kruidvat vallen (mij, in ieder geval) enorm tegen. Zo weinig spannende make-up items! Vergeleken met al de MUA producten die ze verkopen in het buitenland vind ik het hier in Nederland drie keer niks. Zo jammer.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 30 april 2015 18:54

Wauw, je hebt echt mooie dingen gekocht!! Ik ben heel benieuwd naar een vergelijking van het I love Make-up palette!

[Beantwoorden]


Door anna op 30 april 2015 18:57

Wat heb je heerlijk veel make-up geshopt! En wat zit je haar mooi <3 Die verpakkingen van de lipsticks van MUA zijn echt prachtig, wauw!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 30 april 2015 19:32

Holy crab cakes, wat heb je VEEL gekocht :-O NICE! Lekker veel Lush. De lippenstiften van MUA zien er ook mooi uit. Mooie scrub ook.

[Beantwoorden]


Door Lara op 30 april 2015 19:36

Jaloerssss, ik wil zo graag nog een keer (of tien) naar Londen!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 30 april 2015 19:52

Wat een prachtige producten van Lush, ik verbaas me er steeds weer over hoe mooi ze die dingen kunnen maken! :wow:

[Beantwoorden]


Door anouk op 30 april 2015 20:03

Al die Lush producten! Ik ben er verliefd op!!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 30 april 2015 20:20

Dat zijn inderdaad een heleboel mooie nieuwe aankopen. Ik zou zelf ook heel graag naar die nieuwe Lush winkel willen, maar dan wel met een emmer vol met geld. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Lien op 30 april 2015 20:39

Vera’tje, wat staat deze make up look jou super!!!! zie je dat ook? Je staat zo mooi met koele kleuren. kijk naar de lipstick, kijk naar de kleur van je ogen. Zoveel mooier dan jou warmere looks met oranje enzo.

[Beantwoorden]


Door Cel op 30 april 2015 22:06

Leuk leuk leuk!
Wat een heerlijk enthousiaste video zeg. Je ziet echt de oooooh ja dit was zo leuk kan niet wachten om het te proberen als je aan die lush verpakkingen ruikt!!!
En de frustratie is van je gezicht af te lezen bij de verwoede poging om die verpakking te openen.
Even een wat praktische vraag…. Is het een kartonnen verpakking waar dat douchepoeder in zit? Wordt dat niet soggy onder de douche?

Ligt het aan mij of is de conditie van je huid een stuk rustiger/fijner?
Het is volgens mij niet alleen de hilighter? Ook je ooglook staat je geweldig.

Bedankt heb genoten van deze video

[Beantwoorden]


Door Linda op 30 april 2015 22:52

Hij is echt MEGA! Onwijs tof dat je nog zoveel kon shoppen, heerlijk. En ik word onwijs hebberig van alle Lush producten, en ben nog het meest benieuwd naar de showergel van The Comforter (love)

[Beantwoorden]


Door Zebrana's op 30 april 2015 23:32

Wat supergaaf om mijn handgemaakte sleutelhanger in jouw filmpje tegen te komen! Zie http://www.zebranas.etsy.com voor meer! :-)

[Beantwoorden]


Door Jasmin op 30 april 2015 23:45

Leuk filmpje Vera! Bedankt voor de inspiratie! Welke lipstick heb je daar op?

[Beantwoorden]


Door Anne-Sterre op 1 mei 2015 09:44

Jaaa Lush! Superleuk om er toch in elk geval iets van te zien :D

[Beantwoorden]


Door Veerle op 1 mei 2015 20:04

Hele leuke spulletjes allemaal!! Schelen de lushprijzen veel met die van in Nederland? Xxx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 mei 2015 10:51

Ik ben dol op Lush! Donderdag was ik in een Lush van Parijs, maar die was kleiner dan die in Antwerpen hier in België! Het armbandje ziet er heel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 mei 2015 20:26

Leuk je haar zo, je staart is zo mooi vol en de kleur van dat elastiekje past bij je liefelijke make-up- en kledinglook :)

[Beantwoorden]


Door Romy op 3 mei 2015 11:52

Zo Vera, dat wordt elke dag in bad haha. Echt super leuk!

[Beantwoorden]


Door Louise op 4 mei 2015 12:57

Zooooo leuk! :D Door jou zijn mijn beste vriendinnetje en ik op het idee gekomen om in de zomer een retourtje met de bus naar Londen te nemen! Nog even hard werken en sparen! Super leuk!!! Thank you sooooo much!

[Beantwoorden]


Door Iris op 5 mei 2015 17:57

Hi Vera,

Het kan aan mij liggen, maar ik vind je video heel erg wit waardoor het niet aangenaam is om te kijken. Ik krijg er een beetje hoofdpijn van waardoor ik de video sneller wegdruk. Door het extreme witte zijn ook de kleuren van de producten slecht te zien/onderscheiden van elkaar.
Zonde, want je maakt ontzettend leuke video’s!

Geen berichtje met kritiek maar een tipje ^^)
Keep up the good work! :yay:

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 8 mei 2015 11:49

Heerlijke shoplog om naar te kijken! Ik kan niet wachten tot ik naar London ga

[Beantwoorden]


Door Angelique op 8 mei 2015 13:15

Vera, wat een leuke shoplog, ik ben ook echt dol op lush. Als ik naar londen ga, ga ik zeker even langs. Wat betreft MUA, als je weer een keer bij je ouders bent in Arnhem, reis dan even door naar Zevenaar daar hebben we MUA wel in assortiment. Ik zou er wel in ieder geval nog een week of 3 mee wachten, de nieuwe producten zitten er nog niet in, maar het is het wel waard om even te kijken.

[Beantwoorden]


Door Andrea op 13 mei 2015 18:48

Hoi Vera!

Wat een leuke shoplog weer :). Het tasje dat je hebt gekregen bij Superdrug heb ik ook gekregen en ik kwam erachter dat mijn Instax Mini 8 er precies in past! Handig voor onderweg, en vooral ter bescherming.

[Beantwoorden]