Beauty behandeling voor je was

silan_soft_oils02

Ik ga niet de straat over met te donkere foundation en ook liever niet de deur uit met versleten kleding. Het klinkt misschien wat suf, maar het is belangrijk goed voor je was te zorgen. Zo blijft het mooi en gaat het langer mee. is de beauty behandeling voor je was. Deze transparante wasverzachter bevat olie en heeft daarom een verzorgende werking. Hierdoor blijft je was langer mooi, zacht en fris.

Dit is een advertorial.

3 Tips om je kleding langer mooi te houden:

1. Kijk uit met parfum en deo. Er zit vaak alcohol in en dat kan zorgen voor vlekken op je kleding. Gebruik het daarom voordat je je omkleed en laat het goed intrekken. Zo hoef je geen dag zonder Marc Jacobs Daisy naar buiten.

2. Was je kleding binnenstebuiten. Het was één van de eerste dingen die ik van mijn moeder leerde. Doe bij broeken ook de rits en knoop dicht zodat ze niet de machine kunnen beschadigen.

3. Laat je kleding luchten. Niet alles hoeft altijd (gelijk) gewassen te worden. Wollen truien bijvoorbeeld, zijn lastig om te wassen maar kun je door ze te laten luchten al een stuk frisser en schoner maken.

Wasverzachter is bedoeld om je kleding te beschermen, maar Silan Soft & Oils geeft ook een lekkere geur en maakt je was extra zacht. Ik gebruik wasverzachter vooral voor beddengoed en handdoeken. Dan is het nog net even iets frisser, zachter en ruikt het lekkerder.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 8 april 2015 | 15 reacties

Reacties

Door Kirsten op 9 april 2015 15:08

De reclame van deze producten op tv zag er veel belovend uit, ik ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 april 2015 15:09

De gele fles ruikt echt heerlijk vind ik, gisteren even geprobeerd bij de drogist en meteen meegenomen :). Misschien wel handig om te vermelden dat je wel af en toe je machine moet schoonmaken met sodakristallen als je wasverzachter gebruikt (door het leeg met de sodakristallen op 90° te laten draaien). Anders zorgt wasverzachter ervoor dat bacterieën in je leidingen blijven zitten met als resultaat een was die alles behalve fris ruikt!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 9 april 2015 15:14

Lijkt me een fijne wasverzachter!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door iffy | diaryofamua op 9 april 2015 15:49

Klinkt als een fijne wasverzachter!

XO

[Beantwoorden]


Door Yara op 9 april 2015 16:15

Je hebt altijd een heel origineel begin van je blogposts! Heel leuk :)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 9 april 2015 16:28

Lijkt mij een fijne wasverzachter! Toevallig ben ik net naar de Action geweest en heb ik Silan wasverzachter gekocht in de geur Lemon Tree, een heerlijke geur voor de lente!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 9 april 2015 19:54

Oehh! Deze wasverzachters zien er luxe uit! Die lijken me heerlijk ruiken!!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 9 april 2015 20:40

Ik ben dol op wasverzachter! Als mn moeder de was heeft gedaan ruikt het zo lekker fris allemaal, i love it! :)

[Beantwoorden]


Door Floortje op 9 april 2015 22:03

De kleding binnenste buiten wassen en de tip van de wollen trui deed ik zelf ook al :) Van de parfum was me niet bekend, goede tips! Silan heb ik nooit gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 april 2015 23:28

Ik vind ze heerlijk ruiken! :)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 10 april 2015 00:30

Deze wasverzachters ruiken inderdaad heerlijk, zeker als je daarna je was gewoon ophangt om te drogen ruikt het hele huis er naar. Vooral die “gele”/goude versie.
Punt is alleen sinds ik dit een tijdje intensief gebruik en niks anders omdat ik verkocht ben aan de geur, het bakje van de wasverzachter verstopt is.
Waarschijnlijk omdat dit toch een olie is en niet zo waterig is als een normale wasverzachter..

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 10 april 2015 12:29

Klinkt handig. Ik heb een staaltje gehad in mijn Deautybox, zal het binnenkort eens uitproberen

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 10 april 2015 13:36

Ik gebruik ook altijd wasverzachter bij mijn beddengoed en handdoeken, daar wordt het zo lekker zacht van (love)

Panty’s en bh’s was ik trouwens meestal in een waszakje. Wel los van elkaar hoor, ik wil namelijk niet dat m’n panty’s beschadigen of de beugels van m’n bh’s de wasmachine kapot maken.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 april 2015 15:46

Ik gebruik eigenlijk nooit wasverzachter, wel natuurazijn zodat de kleuren langer mooi blijven (dit ruik je niet terug in je kleding). Volgens mij kan je bij handdoeken trouwens beter geen wasverzachter gebruiken, omdat dat ervoor zorgt dat ze minder vocht opnemen.

[Beantwoorden]


Door Jones op 11 september 2017 07:22

Wat een troep! Laat allemaal vlekken achter op de was. GEBRUIK DIT PRODUCT NIET! Als je je kleding mooi wil houden

[Beantwoorden]