Mijn schoenen | favorieten | met modeshow

Vandaag laat ik je mijn schoenen zien, de exemplaren die ik veel draag! Sneakers in alle kleuren, maar ook All Stars en stoere laarzen. Uiteraard met modeshow. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 15 maart 2015 | 64 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Sarah op 15 maart 2015 07:21

Wow je hebt echt super leuke schoenen!! :love:

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 15 maart 2015 07:53

Leuk om te zien dat je zo’n fan van NIke’s bent! Ik heb er lang niet aan durven beginnen, maar ik heb nu de Roshe Run’s, een paar Air Force 1’s en toevallig laat ik vandaag op mijn blog mijn nieuwste Nike Ultra Moire sneakers zien. ik ben daar zo blij mee en ook nog in mintgroen, mijn lievelingskleur! De zwarte laarsjes zijn ook tof zeg. Ik heb dit jaar niet het juiste paar kunnen vinden helaas.

[Beantwoorden]


Door shiwani op 15 maart 2015 08:12

Een leuke collectie, ik heb juist meer laarsjes en enkellaarsjes en maar 1 paar gympen. Waar komen die zwarte laarsjes vandaan?

[Beantwoorden]


Door shiwani op 15 maart 2015 08:13

Een leuke collectie, ik heb juist meer laarsjes en enkellaarsjes en maar 1 paar gympen. Waar komen die zwarte laarsjes vandaan? Ik vind ze echt leuk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2015 om 10:31:

Die zijn van Invito :-)

[Beantwoorden]


Door chantal op 15 maart 2015 08:31

Heb je voor je doorgezakte voeten geen steunzolen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2015 om 10:30:

Die heb ik gehad, maar ze pasten bijna nooit in mijn schoenen :-(

[Beantwoorden]

Carly antwoordt op 16 maart 2015 om 10:42:

Aiiiii draag ze alsjeblieft! Ik voel je pijn, platvoeten x-benen etc. Maar zonder mijn zooltjes ben ik echt nergens haha. Ik kan ze gewoon dragen in m’n air max, Thea’s, all stars en enkellaarsjes. Soms baal ik wel omdat je ze niet in alle schoenen kan stoppen, of de standaardzooltjes niet uit de schoen kan halen. maar ik draag in principe dezelfde schoenen als jij dus denk er over na! Het helpt je gewrichten zo erg en die moeten nog een paar jaartjes mee

[Beantwoorden]

nadie antwoordt op 30 maart 2015 om 22:12:

heyy
ik heb ook steunzolen kan je ze ook in je nike thea dragen?
want sta je dan niet te hoog en vloep je er dan niet uit?
kusjess


Door Anneloes op 15 maart 2015 08:32

Ondanks dat ik zelf echt niks met schoenen heb (als in: ik heb 1 paar sneakers waar ik op loop ze echt uit elkaar vallen, en dan pas koop ik nieuwe :p), vond ik dit wel een hele leuke video om te zien!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 15 maart 2015 08:32

Gave schoenen. Moet wel zeggen dat door je kleding en tassenstijl ik toch wel wat andere schenen verwacht had, maar dat maakt het juist een stuk leuker. Lekker dragen wat je fijn vindt lopen. Ikzelf heb eigenlijk alleen maar m’n All Stars en voor de rest hakken en laarzen. Die Nike’s zijn wel heel tof in die leuke kleurtjes. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door anouk op 15 maart 2015 08:46

Heerlijk om zoveel schoenen te hebben!! Ik weet niet hoe het kan maar ik verslijt elk seizoen een paar schoenen dus ik kan nooit zo’n hele stash opbouwen helaas!

[Beantwoorden]


Door Ina op 15 maart 2015 08:46

Prachtige schoenen heb je, ik vind je Nike Thea schoenen het mooist!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 15 maart 2015 08:55

Super leuke video en wat een mooi paar schoenen toch. Ik vind ze echt heel mooi allemaal.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 15 maart 2015 08:58

Wat leuk om te zien! Je hebt veel Nike’s! Ik houd echt van witte en lichte kleuren schoenen, dat staat zo fris onder je outfit!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 15 maart 2015 09:05

Wow wat een Nike’s! Leuk dat je zo’n gevarieerde collectie hebt.

[Beantwoorden]


Door Syl op 15 maart 2015 09:09

Leuke schoenen. Ik draag zelf bijna altijd Adidas, maar ik zal volgende keer eens bij Nike kijken.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 maart 2015 09:15

Yay! Schoenen. Altijd leuk om te zien. Ook leuk dat je ze aan had. Ik vraag me wel af of sneakers wel de beste soort schoen voor je zijn. Als je echt last van je voeten hebt, schijnen het zelfs de slechtste soort schoenen te zijn die je kan dragen. Ben je wel eens bij een orthopeed geweest om voor zooltjes te kijken?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2015 om 10:33:

Ik heb zooltjes gehad, maar die pasten bijna nergens in. Ik merk aan mijn voeten wel bij sneakers dat ik het minst last heb als ik veel loop.

[Beantwoorden]


Door Margot op 15 maart 2015 09:18

Wat leuk om te zien en wat een kleurrijke schoenen! Vooral die ‘nette’ rode sneakers vind ik erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 15 maart 2015 09:48

Wat een prachtige sneaker-verzameling heb je toch ook! Ik ben ook echt een sneaker-meisje en ik draag graag Nike & Adidas. Ik wil nog een vet gekleurd paar Air Max hebben deze zomer!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 15 maart 2015 09:55

Wat een mooie schoenen zijn dat!! Die Nike Air Max lijken me ook erg fijn lopen. Zelf heb ik ze niet, maar het zijn misschien wel schoenen om eens naar te kijken.. Ook ik heb moeilijke voeten en dan is het zo moeilijk om fijn zittende exemplaren te vinden! Door mijn uitstekende achillespees aan beide voeten doen veel schoenen mij pijn bij de hiel.. Echt jammer!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 15 maart 2015 10:09

Ah wat een mooie schoenen allemaal Vera!
Leuke vrolijke video heb je ervan gemaakt.
Ik vind je Nike Thea’s echt zo pretty <3
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Martina op 15 maart 2015 10:12

De nike Thea’s zijn mijn favoriet uit het rijtje! Mooie collectie heb je :)

[Beantwoorden]


Door Minke op 15 maart 2015 10:19

Leuk om te zien! Ik draag eigenlijk echt nooit sneakers :P

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 15 maart 2015 10:19

Leuke video! Ik vind vooral de laarsjes heel leuk, ik ben zelf daar ook meer van dan van de sneakers.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 15 maart 2015 10:19

Je hebt echt hele leuke schoenen :D Ik geef zelf niet zo veel geld uit aan schoenen haha, maar ik kijk er wel graag naar :)

[Beantwoorden]


Door ilham op 15 maart 2015 10:36

Leuke collectie :-) zelf ben ik meer een hakken-meisje, maar een mooi paar sneakers kan ik ook wel waarderen.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 15 maart 2015 10:37

Oh er zitten echt zoveel leuke schoenen, vooral het laatste paar Nike’s die je getoond hebt! ZO mooi. Ik draag sinds kort heel erg veel VANS. Super comfy en maakt elke outfit wel leuk!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 15 maart 2015 10:51

Leuke video! En herkenbaar wat je zegt over platvoeten.. jurkjes is bij mij ook altijd een dillema want mijn voeten hebben gewoon goede steun nodig anders klap ik ook zo door mn enkel heen..

mooie laarzen!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 15 maart 2015 11:08

Wat veel schoenen! En zo veel Nikes! Ik heb zelf drie paar sneakers denk ik, en verder hakken.

[Beantwoorden]


Door Kim op 15 maart 2015 11:19

Wauw wat een ontzettend leuk filmpje! Die ‘aan’ shots zijn ook tof en lekker vrolijk gedaan!
Ik heb ook platvoeten, ik heb sinds een half jaar nu steunzolen welke tot de helft van mn voeten komen. Ik had namelijk ook het probleem dat ze bijna nooit in mn schoenen pasten, of dat ze wel pasten maar dan zaten mn schoenen veel te strak aan de voorkant. Nu is dat probleem opgelost, maar ervaar ik wel de steun die ik nodig heb. Echt, ik heb nu geen zere voeten meer en ze passen in alle sneakers! Je komt heel iets hoger in de schoen, maar dat kan je oplossen door de veters iets losser te dragen.

[Beantwoorden]


Door Rosa op 15 maart 2015 11:43

Hoi Vera,

Ik heb zelf ook lastige voeten, ze zakken erg naar binnen en ik heb er veel last van. Net zoals jij heb ik na een dag lopen veel pijn aan mijn voeten. Lang heb ik ook gedacht dat er weinig tot niks aan te doen was. Ik heb wel al sinds mijn 15e zooltjes maar ik heb nooit het idee gehad dat dat iets hielp. Afgelopen paar maanden ben ik voor het eerst naar een fysio geweest en daarvan heb ik verschillende oefeningen gekregen. Dit heeft ontzetten geholpen en zowel mijn fysio als mijn podoloog zagen verbetering in mijn voeten. Misschien dat dat voor jou ook een idee is.

x

[Beantwoorden]


Door Bo stuffbybo op 15 maart 2015 11:46

Gave schoenen collectie! Ik vind je Air Max Thea het allerleuskte! Vooral voor de lente zijn die echt leuk. En zwarte laarsjes zijn inderdaad super handig, ik heb ook super moeilijke voeten. Ben nog opzoek naar de perfecte zwarte laarsjes. Mijn favoriete sneakers zijn de Puma Suède, in het bordeaux rood! Ik draag ze bijna elke dag, echt aanraders! (love) (love)

liefs Bo!

[Beantwoorden]


Door the Bag Hoarder op 15 maart 2015 11:49

Je hebt echt veel leuke en draagbare schoenen :yes: ! Mijn favoriete schoenen zijn juist niet altijd even draagbaar. Maar dat is ook wel mijn probleem als shoe addict haha. Ik ben op dit moment vooral heel erg blij met mijn Nike en Valentino sneakers (love)

[Beantwoorden]


Door dionne op 15 maart 2015 11:49

Wauw! Wat een mooie collectie! Ik vind je nike schoenen heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Ana op 15 maart 2015 12:16

Vera, het is echt niet goed zo zonder steunzolen! :no:
Nike Air Maxen lopen dan wel goed, dat betekent niet dat ze dan ook goed zijn.
En je moet natuurlijk schoenen in een maat groter kopen als je wilt dat je steunzolen erin passen, ik heb ook steunzolen en die passen gewoon in alle schoenen.
Als je steunzolen hebt heb je geen voetpijn meer én kan je slechte schoenen dragen want de steunzolen zorgen ervoor dat je voetbed wel goed is. ;-)

[Beantwoorden]


Door Anne-Lotte op 15 maart 2015 12:16

Hele leuke video! Je hebt echt veel leuke schoenen, vind het zelf altijd heel fijn om schoenen te hebben die je bijna overal bij aan kan doen.
Liefs (love)

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 15 maart 2015 12:44

Ha, grappig, jouw schoenencollectie is precies het tegenovergestelde van die van mij, die bestaat uit voornamelijk laarsjes en een paar sneakers. Ik vind die gekleurde Nike’s wel heel tof, dus misschien ga ik er ook eens aan…x

[Beantwoorden]


Door Luna | Flowers and Pearls op 15 maart 2015 13:22

Oeeh, die neonsneakers zijn mooi!

[Beantwoorden]


Door Lynn op 15 maart 2015 13:24

heeii vera,

die nike’s zijn geweldig. Zit zelf erg te twijfelen of ik er ook een paar wil gaan kopen.
Die nike’s die wat lichter was, (wit met printje) is toch wel mijn favoriet.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 15 maart 2015 13:47

Mooie selectie! Die nike airmaxen met glittertjes vind ik toch wel de leukste ^^

[Beantwoorden]


Door Teddy op 15 maart 2015 14:23

Wat een leuke schoenen! Ik draag zelf vooral enkellaarsjes of all stars, maar heb sinds kort ook een paar sneakers die zo lekker lopen!

[Beantwoorden]


Door Loïs op 15 maart 2015 14:34

Ze lijken allemaal zoveel op elkaar. Wel super leuke kleurtjes allemaal!

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 15 maart 2015 14:44

Ik ben ook gek op m’n nike’s en all stars! Heerlijk haha

[Beantwoorden]


Door Max op 15 maart 2015 14:53

Hier staan ook iets teveel paar schoenen in de kast ^^)
Schoenen zijn gewoon leuk, leuke video!

[Beantwoorden]


Door Dolores op 15 maart 2015 15:39

Ik vind alleen de Allstars leuk, de rest echt verschrikkelijk. Zou er niet in gezien willen worden

[Beantwoorden]


Door Romy op 15 maart 2015 15:57

Hele leuke schoenen! Vooral de Nike Airmax. Zelf zou ik graag ook van deze schoenen kopen maar ik vind €140.- heel veel geld x

[Beantwoorden]


Door Nienke op 15 maart 2015 18:04

leuke video! Airmaxen zijn zo tof he! Het tweede paar dat je toonde vond ik heel bijzonder! Ik kocht mijn paar in London en heb er nog nooit iemand anders mee zien rondlopen!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 15 maart 2015 20:33

Oh, leuke smaak!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 15 maart 2015 20:36

Jaaa, ik houd van jouw schoenencollectie. Ik ben ook groot fan van sneakers en loop dus ook graag op Nikies. Ook mijn Timberlands behoren tot mijn lievelings. Sowieso heb ik echt een schoenenverslaving :’)

[Beantwoorden]


Door Ineke op 15 maart 2015 20:49

mijn voorvoet is juist doorgezakt en ik vind voetbedden echt verschrikkelijk, de verhogingen zitten dan waar je voet hol is ofzo, maar bij mij is er gewoon voet. jaa… snap je m nog.

fysio zegt ook dat zooltjes ws niet helpen en ik heb er glk geen last van bij het lopen. ik heb wel moeite om schoenen te vinden want of het moeten brede 39 zijn of korte 41-43 dus ik moet altijd veel schoenen passen.

[Beantwoorden]


Door Elisar op 15 maart 2015 23:06

Aah jaloers!

[Beantwoorden]


Door Joika op 16 maart 2015 02:12

Leuke verzameling!!! Vooral die nikes zijn geweldig!! x

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 16 maart 2015 03:48

Wat super leuk die nude nikes!

XO

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 16 maart 2015 09:57

Mooie sneakercollectie heb je! Ik vind de Nike’s bij jou erg mooi staan, maar door hun reputatie ben ik laatst voor All Stars gegaan..

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 16 maart 2015 11:19

Wat cool dat je naar Katy Perry mocht! Ik twijfelde zelf om te gaan omdat ze live niet altijd even goed zingt maar ik hoorde van veel mensen dat het echt een hele goede toffe show was! En je gele MK tas is zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 16 maart 2015 11:24

Haha, om 1 of andere reden komt mijn comment bij de verkeerde post terecht, dus ;)

Over je schoenenstash: erg tof al je Nikes, ben er ook fan van :) ben je al eens bij een podotherapeut geweest voor je voeten? Ik heb zelf ook doorgezakte voeten en zij kunnen goede steunzooltjes aanmeten en advies over schoeisel geven, heeft mij erg goed geholpen :) wel iets om te overwegen want rug- en gewrichtsklachten op langere termijn zijn wel een risico :(

[Beantwoorden]


Door Jenny Severins op 17 maart 2015 20:45

Hoi Vera !
Super filmpje en leuk hoe je de schoenen showt!
Je gaf aan dat je die grijze Nikes met turquose had gekregen. Maar weet je toevallig hoe ze precies heten? Kan ze niet vinden en vind ze zo gaaf !!!!
Thanks alvast
Liefs

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 17 maart 2015 21:26

Leuke video! Ik draag in de zomer veel Coverse gympen en in de winter stoere boots. Ik heb in mijn tienerjaren wel eens Nikes gehad, maar nu echt nooit meer.

[Beantwoorden]


Door Vera op 19 maart 2015 19:48

Leuke schoenen stash! Ik ben zelf ook helemaal in to de gympen en heb ook precies 1 paar ‘nette’ laarsjes haha. Je vertelde dat je plat voeten hebt, ik heb zelf ook plat voeten.. Erg vervelend, ik had ook altijd pijn aan mijn voeten nadat ik veel had gelopen. Ik ben ermee naar de huisarts gegaan (ik wist toen nog niet dat ik platvoeten had), die verwees me door naar een podoloog. Ik heb nu al zo’n 4 jaar van die speciale zooltjes in mn schoenen, die zorgen door middel van een soort bobbel aan de binnenkant (lekker onduidelijk haha) dat je niet teveel naar binnen leunt. En ze zijn geweldigggg, ik heb vrijwel nooit meer last van mn voeten! Tuurlijk spelen goede schoenen hier ook wel in mee maar ik kan het van harte aanraden! Enige probleempje is dat je ze niet in hakken kan stoppen.. ze zijn namelijk hard. Ik ben pas 16 en draag toch nooit hakken dus voor mij geen probleem gelukkig ;)
Misschien zijn zooltjes ook een idee voor jou? Hoop dat je er wat aan hebt!

[Beantwoorden]


Door anoniem op 20 maart 2015 20:48

veramoda heeft ook fijne high waisted broeken ;-)
leuke spullen ^^)

[Beantwoorden]


Door lucia op 9 mei 2015 12:09

ik leef echt op all stars! persoonlijk vind ik hoge leuker dan de lage en heb daarom mijn lage ook weggegeven aan een vriendin haha. voor de rest heb ik ook voornamelijk gympen en sneakers. ik heb puma’s die ik echt al 5 jaar draag (ooit in de sale voor 30 :lol: ) en mijn 90 airmax, zelfde kleur groen als die van jou maar dan met gewoon wit. voor de rest draag ik ook wel eens laarsjes; mijn minne tonka moccasins want die zijn zo cute, en combat boots en dr martens

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Favoriete schoenen najaar ’15 op 12 november 2015 07:30

[…] er zo positief gereageerd werd op de video met mijn favoriete schoenen afgelopen lente, besloot ik voor het najaar een vervolg te filmen. Uiteraard inclusief modeshow. […]