Mijn eerste huis, mijn droomhuis

droomhuis01

Het huis waar ik nu in woon, dat is toch wel een beetje mijn droomhuis. Dat wist je waarschijnlijk al wel, aangezien ik schaamteloos veel foto’s van mijn appartement hier en op instagram plaats. Ik heb wel veel ruimte, prachtige ramen, fijne ligging, een luxe keuken en een badkamer met bad. En dat voor Amsterdam, dat kan niet iedereen zeggen. Ik prijs mezelf er dan ook heel gelukkig mee.

Dit is een advertorial.

droomhuis02

Het is echter wel huurhuis en ik wil in de toekomst gaan kopen. Nu nog niet, maar wel over een paar jaar. Dan zal ik mijn droomhuis moeten verlaten, maar hopelijk kan ik dan weer een nieuw droomhuis betrekken. Ik denk soms al na over mijn eerste koophuis en verdwaal zo nu en dan op Funda.

Waar zou ik over een paar jaar kunnen gaan wonen? Wat kan ik betalen en wat niet? Ik zou graag in Amsterdam blijven en een appartement betrekken met veel ramen, uitzicht op water en ruimte voor een kantoor. Ik snap ook wel dat zoiets niet voor alle starters is weg gelegd, maar dromen mag altijd. Voorlopig blijft het voor mij nog even bij dromen, want ik woon hier nog maar net en zit hier voorlopig nog wel goed.

SNS heeft onderzoek gedaan en de meeste starters willen een tuin, rode bakstenen, een zwart puntdak, landelijke woonstijl met modern interieur, in een woonwijk aan de rand van een stad. Ik zie mijn huis niet zo voor me. Liever geen rode bakstenen en zwart puntdak en als interieur vind ik een mix van verschillende stijlen juist leuk. SNS heeft veel onderzoek gedaan naar starters en hun behoeften en kan je daarom ook adviseren bij het kopen van je eerste huis.

Ik ben benieuwd, hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Fotografie : Souraya Hassan, Show Home
©ShowHome.nl

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 24 maart 2015 | 65 reacties

Reacties

Door sylvie op 24 maart 2015 16:11

het is inderdaad prachtig vera! het hoeft tenslotte niet altijd een vila te zijn..

[Beantwoorden]


Door Fleur op 24 maart 2015 16:13

Mijn droomhuis ziet er ruim uit met veel planten en hout en witte muren en een walk in closet. Een walk in closet is echt een droom van mij en ik ben thuis veel opgegroeid met houd en daar ben ik wel een beetje gehecht aan. Industrieel vind ik ook heel mooi.
Complimenten voor jouw huis ik denk dat ik jouw huis veruit de mooiste vind van alle bloggers die ik volg. Mijn complimenten daarvoor!!!

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 24 maart 2015 om 16:14:

Heel slecht dat ik hout met een d schreef mijn excuses daarvoor totaal overheen gelezen!! :-|

[Beantwoorden]

melisa antwoordt op 24 maart 2015 om 18:42:

maakt toch niet uit! ;)

[Beantwoorden]

mama antwoordt op 28 mei 2015 om 10:31:

maakt niet uit want mama valt aan :shit: :shit: :shit: :shit:

[Beantwoorden]


Door Fenne op 24 maart 2015 16:13

Je huis is echt zo mooi Vera, echt iets om trots op te zijn! x <3

[Beantwoorden]


Door Jill op 24 maart 2015 16:19

Ik ben echt zo jaloers op je woning echt helemaal mijn stijl qua inrichting dan nog maar te zwijgen over je prachtige raam! ^^)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 24 maart 2015 16:30

Je huisje ziet er nu echt al super mooi ingericht uit! Ik weet nog niet precies wat ik wil later maar wel graag iets met kantoor ruimte!

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 24 maart 2015 16:38

Ik vind je huisje zo super leuk!

[Beantwoorden]


Door wendy op 24 maart 2015 16:40

Je hebt een heerlijk huissie vera! En inderdaad je mag je in je handjes knijpen! Kijk zeker eerst goed in de rondte voor je een ander huis/appartement betrekt, want het kan niet zomaar aan je huisje tippen

[Beantwoorden]


Door Denise op 24 maart 2015 16:43

De foto’s van je huis zijn echt prachtig! Helemaal mijn stijl <3

[Beantwoorden]


Door Yara op 24 maart 2015 16:53

Je hebt echt een prachtig huis!

[Beantwoorden]


Door Lydia op 24 maart 2015 16:59

Wat heb jij een prachtig appartement zeg. Smaakvol (en naar mijn smaak) ingericht. Prachtig licht, maar toch warm en gezellig.

[Beantwoorden]


Door Romy op 24 maart 2015 16:59

Je huis ziet er prachtig uit! Heel mooi wit met hier en daar wat groen, helemaal mijn stijl!

[Beantwoorden]


Door Chelsea op 24 maart 2015 17:14

Je hebt een super mooi huisje! Op dit moment woon ik in een vrij ruim appartement, ook met veel ramen en licht, in het centrum. Eigenlijk ook wel mijn droomhuis. Alleen wil ik bij mijn echte droomhuis nog een ruim dakterras & 1 of 2 kamers extra.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 24 maart 2015 17:17

Wat een prachtig appartement heb je toch! En toch denk ik dat veel starters ook dat niet kunnen betalen ;-)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 24 maart 2015 17:33

Ik heb verschillende droomhuizen. Een tof appartement in Londen lijkt me bijvoorbeeld geweldig. Niet te groot, veel ramen, uitzicht op een mooie straat of park, precies goed voor 1/2 personen. Als ik ouder ben lijkt het me geweldig om op het platteland van Engeland te wonen, of eventueel Schotland/Ierland. Klein huisje, niet al te ver van de bewoonde wereld. Met een mooie omgeving en ruimte genoeg om zelf paarden te stallen. (love)

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 maart 2015 17:46

Jij hebt echt een geweldig huisje ! wauw Ik zou daar wel willen wonen.

[Beantwoorden]


Door Alicia op 24 maart 2015 17:56

zou u misschien weer eens een home tour kunnen doen

[Beantwoorden]


Door Jis op 24 maart 2015 17:57

Ik vind het altijd superleuk om over interieur te lezen en de foto’s die je hebt gemaakt zijn zo mooi! Ik zou er zo willen wonen:) Liefs, Jis

[Beantwoorden]


Door Juliet op 24 maart 2015 17:57

Ik vind je inrichting zo leuk Vera! Altijd als er een woning shoplog of interieur relevant artikel online komt wordt ik altijd helemaal blij! Echt een inspiratie!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 24 maart 2015 19:15

Ik ben echt verliefd op jou stijl en je woning bevestigd het gewoon. Stiekem vraag ik mij al een tijdje af van waar je jouw boxspring hebt gekocht? Verder wil ik zeggen blijf dromen wie weet vind je een prachtig huis en met jou gevoel voor inrichting komt dat zeker goed!

[Beantwoorden]


Door Sennett op 24 maart 2015 19:36

Prachtig huis heb je Vera! Ik kijk er dan ook schaamteloos naar voor inspiratie. Ik hoop ook ooit mijn eigen paleisje te mogen betrekken :-)

[Beantwoorden]


Door Tobie-Hélène op 24 maart 2015 19:39

Je hebt zo’n leuk huisje! Zou je je appartement nog eens willen filmen als ‘update’ zeg maar?

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 maart 2015 19:44

Je hebt echt zo’n prachtig huisje!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 24 maart 2015 19:54

Vind het altijd zo mooi om te zien hoe netjes jij een advertorial in je artikel verwerkt. 90% persoonlijk geschreven en 10% gesponsord, zie het helaas bij andere bloggers anders…

[Beantwoorden]

tessa anna antwoordt op 25 maart 2015 om 22:48:

Inderdaad! Dat doe je goed Vera, ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 24 maart 2015 20:05

Wat gek van die rode bakstenen, dat zie je juist niet zo vaak meer eigenlijk :) Mijn droomhuis is in cottage stijl en binnenin ook landelijk, heb echt niks met strak en modern :)

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 24 maart 2015 20:06

Je huis is zó mooi! Je smaak qua interieur is echt geweldig en ik kan me heel goed voorstellen dat dit je droomhuis is.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 24 maart 2015 20:14

Je huis is echt heel mooi!! Hopelijk krijg ik later ook zo’n mooi huis! :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 maart 2015 20:18

Oh Vera, wat is je huis toch prachtig! Mijn droomhuis? Dan ga ik voor een prachtig appartement met witte muren en een houten vloer, wereldkaarten en allerlei leuke meubels – hopelijk ook wat ge-DIY’t – en als we dan toch aan het dromen zijn; het liefst in een grote stad als New York, Parijs of Amsterdam. Uitzicht op het strand mag ook. ;-)

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 24 maart 2015 20:24

Je huis is echt heel erg mooi en ik hoop heel erg hard dat ik me later ook in zo’n appartement mag settelen samen met mijn vriend! :)

[Beantwoorden]


Door JenniferZblog op 24 maart 2015 20:57

Wauw vera je hebt echt een mooi en adembenemend huis. Ik snap dat je huurt want kopen is toch wel een grote beslissing je bepaald namelijk dat je er een soort van voor altijd wil blijven wonen. Heerlijk artikel weer en ookal is het een soort gesponsert artikel jij kan het altijd zo goed brengen en eigen maken. TOP prestatie! :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 maart 2015 21:03

Je huis is zo mooi Vera! Ik snap wel waarom het (nu) je droomhuis is, wil later ook heel graag zoiets! <3

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 24 maart 2015 21:04

Je huisje is zo prachtig! helemaal mijn ding, mooi licht, romantisch,fris en industrieel <3
en je kunt er prachtige daglicht foto's maken! zoooo jaloers!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 24 maart 2015 21:40

Je hebt zeker echt een droomhuis Vera! Ik zou zelf zo in een soortgelijke woning willen wonen! Uiteindelijk denk ik dat ik meerdere droomhuizen ga hebben, aangezien ik nog wel een paar keer wil verhuizen haha! Eerst zou ik graag naar een prachtig appartement dat wat groter is en moderner dan onze huidige woning willen verhuizen en als we echt wat ouder worden en toekomen aan kopen zou ik graag in een modern, vrijstaand huis aan de rand van de stad willen wonen denk ik, maar voor nu droom ik toch echt van dat appartement! Ik moet trouwens zeggen dat we nu ook wel heel tevreden zijn al, het is een echt thuis en dat is uiteindelijk het belangrijkste natuurlijk! Maar dromen blijft leuk :)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 24 maart 2015 21:52

Je hebt echt een prachtig appartement!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Karin op 24 maart 2015 22:02

Je hebt inderdaad een prachtig mooi, gezellig, sfeervol en heerlijk huisje! Niet in de laatste plaats omdat je het zelf zo geweldig hebt ingericht en aangekleed. Groot compliment daarvoor…
Die ronde raampartijen zijn ook zo leuk, zeker met de ‘te’ lange gordijnen ervoor!

liefs
Karin

[Beantwoorden]


Door lousaa op 24 maart 2015 22:12

Er moet wat te dromen blijven natuurlijk, maar ik ben heel content met het huis waarin wij wonen. Mooi perceel met een goede ligging in een prachtige regio met veel natuur, genoeg ruimte, lekkere tuin en heerlijk veel privacy. Het huis zelf heeft genoeg dingen die mooier zouden kunnen, maar dat is voor mij nog altijd leuker dan zo’n karakterloze nieuwbouwtent.

Ik zou trouwens altijd aanraden om niet bij één bank te kijken voor een hypotheek maar bij verschillende.

[Beantwoorden]


Door Rachel op 24 maart 2015 22:17

echt een vera huis en het zou ook zo mijn inrichting kunnen zijn mooi zacht, strak half landelijk ik hou ervan!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 24 maart 2015 23:04

Wat is je plekje toch prachtig (love) Momenteel woon ik zelf in een koophuis die we langzaam aan het opknappen zijn tot onze echte droomhuisje ;)

xxx

[Beantwoorden]


Door Margot op 25 maart 2015 07:52

Wat heb je toch een prachtig huis! Logisch dat je er blij mee bent!

[Beantwoorden]


Door K op 25 maart 2015 08:24

Mijn droomhuis is een huis waar wij over een aantal maandjes gaan wonen.. Een mini-stadje in Friesland. Ons huisje staat in de binnenstad, met openslaande deuren kom je in de grote tuin. Dat is bijzonder in een stad, zie je weinig. We gaan het helemaal ons eigen maken en ik heb er zoveel zin in

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 25 maart 2015 09:32

Je hebt inderdaad een droomhuis! Dat denk ik iedere keer als ik foto’s van je meubels of interieur zie. Je hebt een prachtige stijl! Het lijkt me trouwens superleuk om in Amsterdam te wonen. Ben er net een weekendje naartoe geweest voor mijn blog (de eerste keer, ik woon in België) en ik vond het geweldig!

[Beantwoorden]


Door Thessa op 25 maart 2015 09:48

Mooi hoor! Lekker licht :D

Waar komt die mooie bank vandaan??

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 25 maart 2015 10:09

Wat heb je een prachtig huis Vera! Echt een bron van inspiratie.

[Beantwoorden]


Door Linda op 25 maart 2015 10:13

Een oude boerderij met een zadeldak, de binnenkant compleet gestript behalve de oude houten balkenconstructie. Strak gestucte muren, grote ramen, veel lijnen en een gegoten betonnen vloer. Qua kleur veel wit met wat contrastkleuren in accessoires. Industriele/moderne inrichting. Echt ik zie het helemaal voor me maar helaas moet ik dan toch eerst de staatsloterij gaan winnen haha

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 25 maart 2015 11:27

Je huis is echt prachtig. Zoveel zorg in alle details.
Ik zou er zo in willen wonen, echt een droom!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door ToxicAlien op 25 maart 2015 12:56

Ik ben wonende in Amsterdam Oost. Een ruim nieuwbouw appartement van 92m2. Twee slaapkamers, ruime berging/washok, ruime badkamer met ligbad en aparte douche en een nette keuken met vaatwasser. Ik heb ook in het centrum gewoond van Amsterdam, bij Museumplein en aan de Nieuwe Keizersgracht. Ik ben toen verliefd geworden op Amsterdam. Helaas was kopen in Oud Zuid te duur, en als het betaalbaar was kreeg je voor de prijs een appartementje van net 40m2, kleine badkamer, geen berging en waarschijnlijk geluidsoverlast door de dunne oude muren. Maar de locatie is natuurlijk geweldig. Ik heb uiteindelijk toch gekozen om voor ongeveer datzelfde bedrag op een mindere locatie te zitten maar met het gemak van veel ruimte, dikke muren en een bad. Helaas geef ik toe dat ik soms het centrum best mis. De prachtige huizen, de grachten, de sfeer. Dat heb je hier gewoon niet. Dus mijn ideale woning? Een mooi ruim appartement aan de gracht (denk aan 120m2, ik woon alleen en vind het niet fijn om enorm groot te wonen in mijn eentje, dan mist het de ”knusheid”), uitzicht op water, een enorme tuin met een grote barbecue, wat kippen en twee geiten (ja, echt), en een bootje (ok dit hoort niet bij het huis maar het MOEST genoemd worden, haha). Een ruime badkamer met bad, een grote open haard, grote Amsterdamse ramen en een prachtige keuken. Overigens zit ik hier ook prima. Maar zoals je zelf al zei: een mens mag dromen. Haha.

[Beantwoorden]


Door emmy op 25 maart 2015 13:26

jou huis is mijn droom huis

[Beantwoorden]


Door Anna-Louise op 25 maart 2015 19:55

Je appartement is geweldig! Heb je de muur in je slaapkamer opnieuw wit gemaakt? Zijn net foto’s voor een interieur tijdschrift, heel gaaf!

En, mijn droomhuisje. Grote ramen, heel veel licht, dat is een grote must. En verder lekker alles wit, ik weet niet of het gek is dat ik me hier op m’n 16e al mee bezig hou, haha..

[Beantwoorden]


Door Lene op 25 maart 2015 21:39

Prachtig om zulke mooie foto’s van je huis te hebben :$

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 25 maart 2015 22:05

wat leuk om te lezen dat de meeste mensen een tuin willen.
Ik ben zelf nu 15 en als ik er over na denk wil ik juist geen tuin maar gewoon lekker zoiets als jou! Een paar jaar geleden dacht ik er juist heel anders over en wilde ik een groot huis met tuin.

Maar gelukkig kan ik er nog wel even een paar jaar over nadenken !
x <3

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 25 maart 2015 22:15

Ik hou van jouw smaak qua inrichten! Kan ik je niet een keer inhuren om mijn appartement ook om te toveren in mijn droomhuis? Liefs Karlijn

[Beantwoorden]


Door delano testing op 26 maart 2015 13:21

ik heb geen droomhuis

[Beantwoorden]


Door Hester op 26 maart 2015 14:04

Je appartement blijft meer dan prachtig, echt een droomhuis hoor haha! Bijna jammer dat het huur is ;-)

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 27 maart 2015 07:17

Ik hoop over niet al te lange tijd het oude huisje van mijn oma te betrekken en dat is voor ons allebei toch ook wel bijna een droom. Mijn oma heeft hier bijna 60 jaar gewoond en nu mag ik er mijn plekje van gaan maken. Echt een geweldige kans!

Liefs, Eline

[Beantwoorden]


Door Esmée op 27 maart 2015 19:39

Je hebt echt een prachtig huis Vera! x

[Beantwoorden]


Door Lisa op 28 maart 2015 11:17

Wat een prachtige foto’s van je woning!

[Beantwoorden]


Door Magali op 29 maart 2015 12:21

Ik vind deze advertorials (die huis-kopen, samenwonen etc) persoonlijk nogal vreemd voor de doelgroep. Je huisje is wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Fien op 29 maart 2015 12:41

Jouw huis is ook echt het mooiste huis wat ik ken!

[Beantwoorden]


Door Laurie op 30 maart 2015 20:09

Echt een heel erg mooi huisje hoor meis. En vooral de lamp boven de eettafel vind ik wel heel erg mooi, mag ik misschien vragen waar je die gekocht hebt? Want die vind ik echt geweldig (love) (love) (love)
xx

[Beantwoorden]


Door angelique op 1 april 2015 23:03

Jij hebt ech zo’n mooi huis!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 3 april 2015 15:57

Hoi Vera,
Ik heb een vraagje ik volg je nu bijna een jaar. Ik ben 30 en woon ook in Amsterdam. Ik ben op zoek naar een woning en zag jou appartement en vroeg me af waar in Amsterdam jij woont en of je weet of er nog zulke appartementen te huur zijn. Ik vind het namelijk een prachtige woning. Hoop van je te horen.

Groetjes!!!

[Beantwoorden]


Door kakadrol op 11 december 2016 17:58

Je hebt echt een mooi huis en het is heel leuk ingericht!

[Beantwoorden]