Michael Kors parfum + make-up

michael_kors_parfum_make-up_review01

Michael Kors lijkt de wereld over te gaan nemen. Ik spot het MK logo als ik de deur uit ga (maar ook in mijn eigen kledingkast) met gemak meerdere keren op een echte of namaak tas, maar ook de sieraden zijn populair en de cosmetica die hij eind 2013 lanceerde doet het ook goed. Ik ben er eindelijk aan toe gekomen Michael’s parfum en make-up te reviewen!

michael_kors_parfum_make-up_review02

michael_kors_parfum_make-up_review03

Ik vind de vormgeving van de producten goed gedaan. Glamorous goud en veel glim. Bij een deel van de producten lijkt het alsof er naamplaatjes op de doppen getimmerd zijn, erg leuk en origineel gedaan.

De producten die ik je hier laat zien zijn bestsellers. Michael Kors kun je in Nederland kopen bij Douglas, zowel online als in de winkel.

Ik begin met de parfums!

michael_kors_parfum_make-up_review04

michael_kors_parfum_make-up_review05

Michael koos niet voor één parfum, hij lanceerde er gelijk drie! Heel slim, voor elk type is er een geur. Er is keuze uit Sexy, Glam en Sporty.

SEXY Amber: een weelderige ambergeur, verpakt in sandelhout en muskus, met een basis van oogverblindende sinaasappel, mandarijn en witte bloemen.

Een warm parfum met een vertrouwd karakter.

GLAM Jasmine: jasmijn is het belangrijkst in dit parfum, met warme houtnoten en sprankelend citrus als basis.

Een hele bloemige geur, perfect voor de fans van Jasmijn (zoals Michael himself)

SPORTY Citrus: sinaasappel en mandarijn spelen de hoofdrol bij dit parfum, met warme houtsoorten en witte bloemen in de basis.

Een fris parfum, jong en zomers.

michael_kors_parfum_make-up_review06

michael_kors_parfum_make-up_review07

Mijn favoriet is Sexy. Ik vind deze geur heerlijk vertrouwd ruiken. Glam vind ik iets te ouwelijk en Sporty juist weer wat te jong, maar Sexy is perfect. De naam vind ik wel een beetje fout, ik wil ook eigenlijk helemaal geen ‘sexy’ parfum. Ondanks de naam, neemt het niet weg dat ik hem wel erg lekker vind. Deze had ik stiekem ook al, in een kleiner flacon stond hij al een paar maanden bij mijn kaptafel.

Alle drie zijn het Eau de Parfums. Ik vind de kwaliteit van de parfums goed. Sporty vervliegt wellicht iets sneller, maar Sexy en Glam houden het wel een werk/schooldag van 8 uur vol.

Eau de Parfum 30 ml € 52
Eau de Parfum 50 ml € 75
Eau de Parfum 75 ml € 98

michael_kors_parfum_make-up_review08

Ik ga verder met de make-up. Ik kreeg diverse producten opgestuurd. Een grote bronzer, maar ook een speciale bronzer kwast, lipgloss, lipstick en twee kleuren nagellak.

michael_kors_parfum_make-up_review09

michael_kors_parfum_make-up_review10

michael_kors_parfum_make-up_review11

michael_kors_parfum_make-up_review12

De bronzer is aardig groot. De uitstraling vind ik heel erg gaaf, hij valt hierdoor gelijk op. Er zijn drie kleuren, hier zie je 01 Sexy Flush. Deze kleur bronzer is niet heel erg bruin, maar zelfs een klein beetje roze. Het was ontzettend moeilijk dit op de foto te krijgen, maar het is echt een bijzondere kleur.

michael_kors_parfum_make-up_review13

michael_kors_parfum_make-up_review14

michael_kors_parfum_make-up_review15

Ik vind de bronzer in Sexy Flush heel erg mooi. Hij geeft veel poeder af, brengt mooi aan en warmt mijn hele gezicht op. Ik ben niet alleen fan van het effect, maar ook van de kleur. Hij geeft een glowy, warme uitstraling aan mijn gezicht, maar is niet super bruin. Dat hij iets naar de roze kant neigt maakt hem extra mooi en bijzonder. Een prachtig product!

Bronze Powder Sexy Flush € 39,00

michael_kors_parfum_make-up_review16

michael_kors_parfum_make-up_review17

michael_kors_parfum_make-up_review18

michael_kors_parfum_make-up_review19

Wil je het helemaal goed doen, dan kun je een bijpassende kwast bij de bronzer kopen. De Bronze Powder Brush is speciaal voor het aanbrengen van bronzer gemaakt. Deze kabuki ziet er leuk uit, is lekker stevig en heeft zachte haren. Wel zitten de haren er bij mijn kwast aan de binnenkant wat verfrommeld in.

De kwast brengt de bronzer mooi aan. Gelijkmatig, niet teveel, niet te weinig en op een natuurlijke manier. Prima! Je zou hem ook goed voor gezichtspoeder kunnen gebruiken, mocht je dat willen. Voor bronzer vind ik hem niet onmisbaar, want met een blushkwast brengt hij net zo mooi aan. Maar mocht je hem toch op een oog hebben: de kwaliteit is goed.

Bronze Powder Brush € 39,00

michael_kors_parfum_make-up_review20b

michael_kors_parfum_make-up_review21

Er zijn (maar) drie kleuren lip luster, hier zie je Sexy Siren.

michael_kors_parfum_make-up_review22

michael_kors_parfum_make-up_review23

michael_kors_parfum_make-up_review24

Sexy Siren is een fuchsia lip luster met kleine glittertjes. De kleur lijkt op het eerste gezicht best fel, maar aangebracht valt hij toch wel iets lichter uit. De substantie van de gloss is vrij dik en plakkerig. Ik vind hem niet heel lekker zitten. Ook van het effect ben ik niet weg en hij blijft niet lang zitten (1,5 tot 2 uur). Ik ben geen fan van dit product.

Lip Luster Sexy Siren € 27,00

michael_kors_parfum_make-up_review25

michael_kors_parfum_make-up_review26

Naast gloss, is er ook lipstick. Lip Lacquer heet het bij MK officieel. Helaas zijn er hiervan ook maar drie kleuren, ik probeerde Bombshell.

michael_kors_parfum_make-up_review27

michael_kors_parfum_make-up_review28

michael_kors_parfum_make-up_review29

michael_kors_parfum_make-up_review30

Deze roze Lip Lacquer vind ik eigenlijk net zoals de Lip Luster wel goed in het plaatje van de glamorous Michael Kors vrouw passen. En in tegenstelling tot de Lip Luster, vind ik de Lip Lacquer wel fijn. Hij dekt mooi, smeert goed, trekt niet in de lijntjes en blijft 3 tot 4 uur zitten.

Ik vind alleen de kleur niet zo bijzonder, maar ik kan me wel voorstellen dat als je maar drie kleuren uitbrengt je geen hele gekke tinten kiest. Ik hoop daarom dat MK snel zijn assortiment zal uitbreiden met meer kleuren.

Lip Lacquer Bombshell € 27,00

michael_kors_parfum_make-up_review31

michael_kors_parfum_make-up_review32

Net als bij de parfums, zijn er ook drie soorten nagellak. 8 Sexy, Glam en Sporty kleuren. Ik denk dat ze dit bij de andere make-up ook hebben geprobeerd toe te passen, ik kon dat alleen nergens duidelijk terugvinden. Bij de nagellak kun je met 8 kleuren per categorie wel uit de voeten.

Ik laat je hier Scandal en Sensation zien, allebei uit de Sexy lijn. Ik draag van elke kleur twee laagjes nagellak.

michael_kors_parfum_make-up_review33

Nail Lacquer Scandal

michael_kors_parfum_make-up_review34

Nail Lacquer Sensation

Allebei de kleuren nagellak dekken goed en drogen snel. Het kwastje vind ik wel wat aan de kleine kant. Een breder exemplaar had het lakken makkelijker en sneller gemaakt. Ik vind Scandal en Sensation geen hele bijzondere kleuren, maar fijn zijn ze wel.

michael_kors_parfum_make-up_review35

Mijn eerste indruk van de Michael Kors cosmetica is positief. Het is misschien niet heel vernieuwend en spannend allemaal, maar de glamorous uitstraling past perfect bij MK en de kwaliteit vind ik over het algemeen goed. De parfums vind ik heel slim bedacht en Sexy Amber is erg lekker. Van de make-up is mijn favoriet de grote Bronze Powder in Sexy Flush. Die vind ik echt heel erg mooi.

De cosmetica is net als de kleding, tassen en accessoires van Michael Kors helaas niet goedkoop, maar kies je er de juiste producten uit, dan kun je een heel mooi luxe en glam product aan je collectie toevoegen.

Michael Kors cosmetica is te koop bij Douglas.


Reacties

Door Iris | Todayslipstick op 31 maart 2015 08:19

Fijne review, ik heb de rode MK nagellak ook. Vind het alleen zo jammer dat als je hem aan gaat brengen je die gouden dop eraf moet trekken..
Liefs, Iris

[Beantwoorden]

shaydi antwoordt op 31 maart 2015 om 10:29:

Hoeveel kost de nagelak?

[Beantwoorden]

Manon antwoordt op 31 maart 2015 om 18:22:

Ze zijn €19 euro per stuk. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 maart 2015 om 12:20:

Is bij bijvoorbeeld Chanel enz ook zo, vind het toch ook snel een mini teleurstelling.

[Beantwoorden]

Loes antwoordt op 31 maart 2015 om 13:52:

Vind ik ook, maar kennelijk heeft dat een doel! Is nl origineel ontwikkeld om daar de vinger die je lakt op te laten steunen. Eigenlijk dus een stukje luxe, maar veel mensen vinden t irritant :-)

[Beantwoorden]

laura antwoordt op 1 april 2015 om 08:01:

wil net zeggen! het is juist om het nagellakken makkelijker te maken.
Met zo’n grote dop lakt het niet handig en de dop dient als een steunpunt


Door Akosua op 31 maart 2015 08:31

De verpakking is prachtig. Alleen de kleuren zijn niet zo bijzonder, hopen dat hij in de toekomst toch met meer aparte kleuren komt.

[Beantwoorden]

ilham antwoordt op 31 maart 2015 om 10:29:

Ik denk dat eerste designercollecties altijd een beetje veilig/klassiek zijn. Elke makeuplover draagt wel eens rode nagellak en lipstick dus in dat op zich vind ik het niet zo vreemd.

[Beantwoorden]


Door Maris op 31 maart 2015 08:34

Wat een prachtige verpakkingen, niet zo gek natuurlijk voor een designer!
Vooral de bronzer.. Bijna zonde om die gewoon in een la te leggen.

[Beantwoorden]


Door Suus op 31 maart 2015 08:42

Ik vind de bronzer ontzettend mooi en ook niet heel prijzig, maar die kwast van de zelfde prijs vondt ik nergens opslaan haha

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 31 maart 2015 08:44

Scandal vind ik een heel mooie nagellakkleur

[Beantwoorden]


Door Nicole | Coco Gold op 31 maart 2015 08:46

Wat een fijne review! Ik was al zo benieuwd naar de Michael Kors make-up toen ik ze in één van je Photo Diaries voorbij zag komen. Prachtige foto’s heb je weer gemaakt. Vooral naar de blush ben ik wel heel nieuwsgierig, volgens mij is dat de perfecte kleur voor mijn huid! Liefs, Nicole

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 maart 2015 om 12:21:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Agneta op 31 maart 2015 08:50

Hoe wel de lipgloss tegenvalt is deze complete serie wel geweldig om in je collectie te hebben zeg! Ben erg benieuwd naar de parfums. Erg mooie review Vera

Liefs Agneta

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 maart 2015 om 12:21:

Dankjewel Agneta!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 31 maart 2015 08:51

Die bronzer vind ik er wel heel gaaf uitzien. Verder vind ik de producten niet heel spannend en inderdaad ook best nog wel prijzig helaas. De verpakkingen daarin tegen zijn wel echt heel bijzonder!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 31 maart 2015 08:51

Die bronzer! Die lipstick! Zo mooi (love) . Het hele merk straalt echt heelveel luxe hit en het ziet er prachtig uit. Ik heb het wel al eens eerder gezien online bij Douglas, maar ik heb nooit echt verder gekeken. Misschien binnenkort toch maar eens doen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 31 maart 2015 08:51

Mooie producten. De kleuren zijn niet heel spannend maar de verpakkingen vind ik wel mooi. De bronzer vind ik dan nog het bijzonderst. Door die roze toon is ie denk ik ook makkelijk als blush te gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 maart 2015 08:54

Alleen al voor het uiterlijk zou ik een MK product aanschaffen. Wat een prachtig design!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 31 maart 2015 08:57

De verpakking, om verliefd op te worden! De blush vind ik een uitschieter van de collectie, heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 31 maart 2015 08:58

Wat een prachtige uitstraling alleen al!

[Beantwoorden]


Door Denise op 31 maart 2015 08:58

Wat zijn deze producten toch onwijs fotogeniek! Super pretty! <3

[Beantwoorden]


Door Eline op 31 maart 2015 09:11

Vooral de bronzer vind ik echt prachtig! Wat een toppertje!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 31 maart 2015 09:11

De verpakkingen zijn zo chique, net als de producten zelf! Ik zou deze graag in mijn collectie willen hebben!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 31 maart 2015 09:25

Ziet er goed uit! Chique producten :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 31 maart 2015 09:27

Hier was ik echt benieuwd naar! & wat een mooie verpakking, echt iets voor MK!

[Beantwoorden]


Door JustBeingMe op 31 maart 2015 09:48

whauwh Vera je hebt jezelf echt overtroffen dit keer, wat een mooie foto’s!!
Liefs’

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 maart 2015 om 12:22:

Dankjewel :$

[Beantwoorden]


Door Bianca op 31 maart 2015 09:50

Prachtige foto’s weer! Wat een mooie bronzer, heel leuk met die roze ondertoon. Ik vind de lipstick ook heel erg mooi voor de zomer :)

[Beantwoorden]


Door Lydia op 31 maart 2015 09:54

oe die lipstick vind ik prachtig! Hele mooie foto’s Vera.

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 31 maart 2015 09:57

Ik had de parfums laatst ook geroken en sexy is inderdaad heerlijk. Staat zeker op mijn lijstje!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 31 maart 2015 10:01

Fijne review! Ik vind de producten er alvast prachtig uitzien! Ik denk dat de bronzer en lip laquer mij het meest aanspreken, hoewel ik de parfums ook zeker nog wil gaan ruiken! :)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 31 maart 2015 10:09

ooh ik vind die lipstick juist erg mooi! fijne review!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 31 maart 2015 10:15

Ge-wel-dig. Zo veel mooie foto’s! De producten zijn dan ook wel enorm fotogeniek. Ik vind het leuk dat zelfs de kwasten zo mooi zijn. Ultieme luxe.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 maart 2015 om 12:22:

Absoluut, daar had ik geluk mee! ^^)

[Beantwoorden]


Door Julie op 31 maart 2015 10:40

Ik vind de kleur van de lipstick net wel erg mooi, hoewel het natuurlijk geen unieke kleur is die we nog nooit gezien hebben! :-)
De prijs van de lipstick ‘valt mee’ aangezien ik eerder aan prijzen van 35 euro gedacht had! :-)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 31 maart 2015 10:46

De collectie ziet er erg gaaf uit!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 31 maart 2015 10:49

De producten hebben echt een prachtige vormgeving, wow! Ik vind de bronzer er heel mooi uitzien, bijzondere kleur inderdaad. Staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 31 maart 2015 10:50

De kleuren zijn niet 100% mijn ding, maar ik vind de totale look wel erg mooi staan.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 31 maart 2015 10:51

Mooie review van prachtige producten. Ik vind de lipstick en nagellakjes heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 31 maart 2015 10:52

Wat een gave producten!

[Beantwoorden]


Door femketje op 31 maart 2015 11:02

awesome collectie :D love de bronzer!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 31 maart 2015 11:16

echt prachtige producten! ik vind ze geweldig gemaakt met die gouden details. ik ben helemaal fan van dit merk, heb er tassen, sieraden en een zonnebril van! toch trekt de make-up mij niet zo:(

[Beantwoorden]


Door Elke Uyttenhove op 31 maart 2015 11:25

Dat parfum lijkt me wel wat: Sexy.
Die ga ik zeker eens proberen. Ik was toch toe aan een nieuw flesje.
Eens wat anders proberen dus!

[Beantwoorden]


Door Margot op 31 maart 2015 11:42

Alles ziet er wel chique uit, maar ik vind de producten verder nog niet heel erg spannend.

[Beantwoorden]


Door Sanae op 31 maart 2015 11:50

Michael Kors begint zich inderdaad sterk uit te breiden. Ik moet zeggen dat de bronzer het meest uit deze collectie springt. Die ziet er echt prachtig uit. Al ben ik ook reuze benieuwd naar de geurtjes (vooral Sexy).

[Beantwoorden]


Door Lara op 31 maart 2015 11:51

Wat een mooie foto’s! En de producten ook natuurlijk. :p

[Beantwoorden]


Door Linda op 31 maart 2015 11:59

De vormgeving vind ik echt prachtig! De lipstick vind ik erg mooi en Sexy Amber had ik al vrij snel ontdekt en gebruik ik zeker wekelijks, wat een heerlijke geur! Wat een mooie en complete review.

[Beantwoorden]


Door Make up your Mandy op 31 maart 2015 12:09

Prachtige producten van MK, ik vind de uitstraling erg mooi.

[Beantwoorden]


Door stephanie op 31 maart 2015 12:12

wauw. die foto’s van jou zijn zooo mooi! het hadden advertenties kunnen zijn! heel mooi gedaan Vera! <3 :wow: :love:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 maart 2015 om 12:22:

Dankjewel Stephanie ^^)

[Beantwoorden]


Door Manon op 31 maart 2015 12:15

Wat een chique verpakking zeg, de producten zijn ook erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Kim op 31 maart 2015 12:19

Oh wauw mijn favoriete merk! Jammer dat de lipgloss tegenvalt ik had er hoge verwachtingen van.

[Beantwoorden]


Door anouk op 31 maart 2015 12:24

Wat een prachtige verpakkingen!!

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 31 maart 2015 12:38

Wouw super mooi!

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 31 maart 2015 13:38

Die bronzer vind ik echt wel leuk, alleen zijn het allemaal wel erg prijzige producten. Nu, heb je natuurlijk ook met oa Estée Lauder, Chanel etc!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 31 maart 2015 13:45

Ik was er helemaal niet van op de hoogte dat MK zo veel cosmetica had. Maar door je artikel te lezen ben ik er wel benieuwd naar geraakt. Misschien toch maar even eens naar kijken als ik in de parfumerie rondwandel. Ik ben wel zeer aangenaam verrast door de kwaliteit en de pigmentatie :)

[Beantwoorden]


Door Marie - You Beleza op 31 maart 2015 13:48

Ik ben gek op MK !!! De lipsticks zijn prachtig en ook het ‘Sexy’ parfum en de bronzer spreken me wel aan :-). Prachtige verpakkingen ook, heel luxueus! En wederom zijn je foto’s super mooi. Fijne dag!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 31 maart 2015 13:56

Ik ga voor de heerlijke geurtjes! <3

[Beantwoorden]


Door Gea op 31 maart 2015 14:00

Ik vind de producten er echt goed uit zien!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 31 maart 2015 14:29

De oranje lak is mooi!
x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 31 maart 2015 14:48

Oh wauw wat een prachtige producten zeg! Ik vind de lipstick zo enorm mooi!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 31 maart 2015 15:09

Wauw, ik ben echt fan van MK dus deze spullen wil ik al te graan proberen haha. Die drie geuren lijken me wel echt tof! Ook die lipstick lijkt me wel wat!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 31 maart 2015 15:42

De bronzer ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 31 maart 2015 15:45

Alleen de verpakking al! En de lipstick is prachtig qua kleur!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 31 maart 2015 15:49

De bronzer is echt heel speciaal en ziet er ook prachtig uit op je huid. Dit is echt een product waar ik mijn geld aan zou willen geven! En de verpakkingen zijn natuurlijk ook prachtig :D
Mooie foto’s, trouwens!

[Beantwoorden]


Door Laury - Beautydump op 31 maart 2015 16:03

Wauwie, wat zien deze producten er weer prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Minke op 31 maart 2015 16:07

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Dewi Drogt op 31 maart 2015 16:24

Ik weet niet of je ze zelf hebt bestelt of dat ze zijn opgestuurd. Maar als ze zijn opgestuurd, dan vinden ze je blijkbaar sexy. Hihi

[Beantwoorden]


Door Anna op 31 maart 2015 17:05

Mooie producten. Ik had wel iets spectaculairders verwacht van MK. MAAR wauw! Super fijne review Vera! Veel Liefs

[Beantwoorden]


Door Shaz op 31 maart 2015 17:37

Ja, ik heb al een tijdje de MK parfum Sporty Citrus. Ruikt fris zonder overheersend te zijn.

[Beantwoorden]


Door Manouk op 31 maart 2015 17:38

Ik vind de verpakking echt heeel lelijk haha. Ben sowieso geen fan van goud maar dit lijkt net van de kermis.. Die Sensation nagellak is wel lekker zomers :)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 31 maart 2015 17:42

Die parfum lijkt me heerlijk. Ik denk dat ikzelf ook voor sexy zou gaan.
De make-up valt me niks tegen. Ik dacht echt dat het niks zou zijn. Maar die bronzer en lipstick zijn prachtig!

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 31 maart 2015 17:46

Ik ben geen MK-fan, maar dit ziet er best prima uit. Vind Bombshell erg mooi en ook de bronzer vind ik er goed uitzien. Denk toch dat dit ‘m voor die prijzen niet wordt, daar lijken de producten me niet bijzonder genoeg voor.

[Beantwoorden]


Door iffy | diaryofamua op 31 maart 2015 17:51

Wat een mooie producten!

XO

[Beantwoorden]


Door Marie op 31 maart 2015 17:58

De verpakking alleen als zijn prachtig. Ik ben vooral fan van de bronzer!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 31 maart 2015 18:03

Wat heb je het toch weer mooi op de foto gezet! De make-up en parfums spreken mij niet zo aan, misschien dat ik het eens in ’t echie moet zien. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik maar weinig items (nu doel ik meer op zijn mode/tassen/schoenen etc) echt heel origineel of bijzonder vind. MK heeft uiteraard wel mooie dingen, maar niks écht spannends. Vind ik dan. :boo:

[Beantwoorden]


Door Manon op 31 maart 2015 18:24

Leuke producten, fijne nagellakjes ook. Over de verpakking twijfel ik tussen chique of ordinair, haha. Maar ik krijg er wel een hebberig gevoel van!

[Beantwoorden]


Door R op 31 maart 2015 18:45

Mooie producten weer! Ik vind vooral de bronzer en de nagellak scandal erg mooi. En de verpakkingen natuurlijk ook!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 31 maart 2015 18:46

Wat een stijlvolle producten, die lipkleur is trouwens echt enorm mooi!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 31 maart 2015 19:24

Wat ik me dan altijd afvraag: is die kwast van 39 euro van echt haar of niet?. Want een kwast van echt haar is eigenlijk gewoon een stuk bont. En ik zou nooit bont dragen, dus kan ik om die reden ook geen kwast kopen van echte haren. Weet jij toevallig of je altijd aan de prijs van een kwast kan zien of het echt of nep haar is?
Alvast bedankt voor je reactie.

Groetjes Maaike

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 maart 2015 om 20:04:

Dat kun je helaas niet aan de prijs zien. Ik kan nergens vinden van welk materiaal de haren zijn, maar er zit een lichte krul in, dus ik vermoed dat het wel echt haar is.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 31 maart 2015 20:09

De lakjes en lipgloss vind ik erg mooi! De citrusgeur is dan weer een kanshebber voor een moederdagcadeau binnenkort :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2015 om 13:40:

Parfum geven met moederdag, je moeder heeft geluk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Andréa op 31 maart 2015 20:31

Eigenlijk trekt de hele collectie me helemaal niet, misschien de bronzer een beetje. Ik vind de verpakkingen net iets té, eigenlijk ;)
x

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 31 maart 2015 20:40

Hele chique verpakkingen en de bronzer met kwast vind ik het mooist uit deze producten. Ik heb nog nooit eerder make-up en parfum van MK geprobeerd.

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 31 maart 2015 20:45

Wat een glamoureuze producten! Van alle make-up die je hebt laten zien is de Lip Lacquer Bombshell en de Nail Lacquer Scandal mijn favoriet. Het ziet er naar uit dat de kwaliteit erg goed is en je ook waar voor je geld krijgt!
Maar ik vind de Bronzer trouwens ook wel erg mooi… ;)

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 31 maart 2015 21:15

De verpakking ziet er heel ‘sophisticated’ uit en de kleuren vind ik ook heel mooi! Alleen jammer van de prijs, want zo veel geld kan ik er persoonlijk toch niet aan uitgeven :)

[Beantwoorden]


Door Sara op 31 maart 2015 21:31

Wat een fijne uitgebreide review. Ik vind de bronzer erg mooi en de lispstick vind ik ook echt heel erg mooi. Ik vind de kleur juist wel wat bijzonders hebben en ik vind dat deze kleur jou echt ontzettend mooi staat. <3

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 31 maart 2015 21:35

Wat een prachtige foto’s Vera! Heeerlijk al die gouden details, daar wordt toch iedereen vrolijk van x

[Beantwoorden]


Door Hush Hush op 31 maart 2015 22:04

Collection looks great. Hope to try some in the future.

hushhush990.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Jolien op 31 maart 2015 22:47

Wauw, wat een mooie producten. Ik ben heel benieuwd naar de parfums! De nagellakjes en lipsticks zijn ook heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 april 2015 02:39

Mijn zusje heeft de Glam Jasmine parfum en persoonlijk vind ik dit een erg aangename geur, maar parfumsmaak is natuurlijk erg persoonlijk. Twee dagen geleden heb ik ook een nagellakje van Michael Kors gekocht, een paarse kleur. Het ziet er lekker luxe uit door die gouden dop. Ik ben ook wel benieuwd naar meer beautyproducten en make-up van Michael Kors!

[Beantwoorden]


Door Do op 1 april 2015 08:41

Fijne review, handig dat je alles bij elkaar in een artikel hebt gedaan :) Ik vind vooral de blush erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 1 april 2015 12:56

Verpakking is zeer mooi! De producten zien er goed uit.. al ben ik niet helemaal onder de indruk.

[Beantwoorden]


Door Mirthe Oosting op 1 april 2015 16:07

Wauw wat een mooie producten! (love)

[Beantwoorden]


Door Jill op 1 april 2015 16:28

smelt alweer weg bij de prachtige foto´s, echt wow Vera!
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2015 om 13:40:

Dankjewel Jill :$

[Beantwoorden]


Door emmy op 2 april 2015 15:39

prachtig review prachtige foto’s prachtige producten dit is een geweldig review hier kan ik zoveel van leren!! <3

[Beantwoorden]


Door Tara op 3 april 2015 12:57

De verpakkingen zijn erg mooi! Ik vond het ook niet heel spannend, de parfums en de bronzer trokken wel mijn aandacht! Ik denk dat ik die maar eens binnekort moet gaat bekijken in real life :P :lol:

[Beantwoorden]


Door Isabelle De Koning op 4 april 2015 20:35

ik vind de verpakkingen erg mooi maar de kleuren had ik wat opvallender verwacht.. voor de rest zou ik het voor de prijs niet doen. :-( jammer

[Beantwoorden]


Door Mariska op 6 april 2015 12:42

Vind buiten de producten om, de verpakkingen ook echt heel chique en mooi :) De nagellak potjes bijvoorbeeld zien er echt luxe en mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 8 april 2015 23:33

Hehe, heb ik nu eindelijk de tijd gevonden om je review over de MK producten terug te lezen. Ik was zo benieuwd! De bronzer spreekt mij het meeste aan, misschien wel omdat hij op mijn blush van Sleek in de kleur Suede lijkt. Erg mooi, heel draagbaar, maar toch een bijzondere touch. Het parfum zou ik eens moeten ruiken, maar Glam klinkt best goed! Ik geloof dat de bronzer binnenkort in mijn winkelmandje ligt ;).

[Beantwoorden]