Twitter Question #206

twitter_question_206_01

We moeten nog even wachten op de lente, maar ik denk dat het niet meer heel lang gaat duren voordat ik weer wekelijks mijn benen moet gaan scheren, de lichtere parfums uit de kast worden getrokken en ik de deur uit kan met een dunnere jas. Ik ga bijna elke dag wel even mijn kledingkast door om te kijken naar de kledingstukken die ik nu bijna weer aan kan. Hmmm, en welk winters kledingstuk gaat er als eerst de deur uit?

twitter_question_206_02

Ik begin aardig uitgekeken te raken op mijn truien. Ik heb ze al zo veel aan gehad! Ik kijk er naar uit weer luchtige bloesjes en t-shirts aan te kunnen. Of leuk te kunnen combineren met een jasje of blazer.

Op mijn jas ben ik in tegenstelling tot voorgaande jaren nog niet uitgekeken. Ik heb dit jaar eindelijk een nieuwe dikke trenchcoat gekocht en ik vind hem nog steeds heel fijn. Hij is heerlijk warm en zit mooi. Het was dan ook een aardige investering aangezien het een Burberry jas is, maar ik ben dan ook van plan er nog heel veel winters in te spenderen.

Mijn vestjes die ik als extra over een trui aan trek als ik het echt koud heb mogen ook heel snel de deur uit, net als mijn dikke sloffen. Ik wil weer met blote voeten op de bank zitten, of in ieder geval met leuke sokken!

Welk winters kledingstuk gaat er als eerst de deur uit?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 21 februari 2015 | 51 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Bianca op 21 februari 2015 15:02

Jas! Dit haat ik zo aan de winter, je bent even een kwartier kwijt doordat je eerst op zoek moet naar je jas, wanten, muts en sjaal. Zal zo fijn zijn om straks gewoon in een t-shirt de deur uit te gaan :-)

[Beantwoorden]


Door De Blogster op 21 februari 2015 15:07

Mijn winterjas! Daarnaast ook de lange broeken, vind shortjes veel fijner!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 21 februari 2015 15:08

Mijn winterjas! Ik draag die echt niet graag. In de lente vind ik het heerlijk om gewoon met een iets warmere vest naar buiten te kunnen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 februari 2015 15:20

Ik ben ook wel klaar met mijn winterjas hoor. Maar mijn lekkere dikke vesten mogen wat mij betreft nog wel even blijven. Ik draag de meeste kleding in mijn kast door totdat het echt niet meer kan. Ik heb dan ook geen ruimte voor onderscheid zomer/ winter dus ik heb altijd alles tot mijn beschikking.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 21 februari 2015 15:20

ik denk dat ik niets wegdoe, maar ik weet wel wat er absoluut nooit weg mag: mijn foute, leuke rendier-kerstman-kersttrui van marks & spencer.

[Beantwoorden]


Door Imme op 21 februari 2015 15:21

Mijn winterjas is gewoon vreselijk lelijk, alleen ik mocht geen nieuwe :(.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 februari 2015 15:25

Mijn winterjas! Ik kan niet wachten tot ik weer gewoon in mijn (nep)leren jasje kan lopen :yay:

[Beantwoorden]


Door Dilys op 21 februari 2015 15:31

Stiekem niet zoveel denk ik, want ik heb het in de lente ook nog vaak koud. Die warme winter sjaal blijf ik nog lekker dragen!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 21 februari 2015 15:54

ik heb niet echt iets dat ik wil wegsteken, maar kan niet wachten tot ik mijn loafers, met blote voeten, weer kan dragen!

[Beantwoorden]


Door Anna op 21 februari 2015 16:01

Jaaaaa Lente! Ik kan niet wachten! Liefs

[Beantwoorden]


Door saskia op 21 februari 2015 16:07

Meestal doe ik als eerste wel mijn uggs weer in de kast!

[Beantwoorden]


Door Wendy Esther op 21 februari 2015 16:07

Leuk om te lezen! Ik doe meerdere kledingstukken uit omdat ik me altijd heel dik aankleed en soms wel vijf lagen kleding aandoe haha. Dus van de vijf ga ik naar de twee lagen. (H)

[Beantwoorden]


Door Ltbm op 21 februari 2015 16:11

O benen scheren doe ik het hele jaar daar elke week. Ik vind het anders echt verschrikkelijk vies en vervelend. Maar goed, dat ben ik. Ha ha.
Wat ik als eerst de deur uit doe als het voorjaar is? Nou eigenlijk niks. Ik ben dol op mijn winterkleding. Lekkere dikke sjaal of vest.
Ik hou juist niet van blote voeten of ballerina’s. Vind het maar vieze dingen.
Ha ha o ik ben wel heel erg raar als ik het nu zelf zo terug lees (A)

[Beantwoorden]


Door Eef op 21 februari 2015 16:12

Nu ik dit lees zit lekker met een dik vest aan maar dat je zonder jas naar buiten kan heerlijk (love)

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 21 februari 2015 16:17

Wat leuk om te lezen! In de winkels zie je nu heel veel leuke vrolijke kleuren, dit mis ik echt tijdens de winter net als bloesjes. Dus mijn dikke truien met donkere kleuren blijven nu lekker in de kast hangen! :wave:

[Beantwoorden]


Door Esther op 21 februari 2015 16:19

Ik heb nog niet de kans gehad al m’n leuke winter kleding aan te trekken, dus van mij mag het allemaal nog even wachten. Een lange broek en een trui zit toch wel héél erg lekker hoor :)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 21 februari 2015 16:41

Mijn fluffy sokken en winterjas gaan gelijk de kast weer in zodra het lekker weer wordt!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Emma op 21 februari 2015 16:41

Net zoals de meesten hier ben ik mijn winterjas echt beu. Ik wil terug kunnen rondlopen in één van mijn nepleren jasjes of kunnen buiten komen met enkel een blazer (liefst in een fris lentekleurtje :duh: )

[Beantwoorden]


Door Myrna op 21 februari 2015 16:46

Mijn winterjas mag van mij het eerste weg, sowieso draag ik hem niet meer vaak nu draag ik meer mijn “tussen jas”. Handschoenen mogen van mij ook weer de kast in. Het enige wat ik wel nog lang blijf door dragen zijn mijn lekkere warme sokken en vesten.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 21 februari 2015 17:09

Mijn winterjas! :wave:

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 21 februari 2015 17:38

Leuke vraag! Ik denk dat ik als eerst mijn truien weer achter in de kast gooi die heerlijk warm zijn, maar naar mijn mening niet zo mooi. En mijn winterjas; ik vind mijn andere jas mooier hihi!

[Beantwoorden]


Door Indi op 21 februari 2015 17:39

Mijn dikke wollen truien.. Alleen fijn omdat ze warm zijn.. Maar nergens mee te combineren! Xxx

[Beantwoorden]


Door Luna op 21 februari 2015 17:54

Mijn winterjas. Hoe gaaf hij ook is, niks lekkerder dan zonder jas naar buiten en de zon op je blote armen voelen :)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 21 februari 2015 18:10

Jeej ik sta er weer in :D
Ik hou van de winter qua kleding, qua weer geef mij de zomer maar niet in combinatie want ik zweet dan als een malle :P
En winterkleuren vind ik eigenlijk ook altijd leuker dan zomer kleuren, bordeaux, donker paars, mosterdgeel, love it!

[Beantwoorden]


Door Margot op 21 februari 2015 18:12

Handschoenen! Ik vind het zo fijn als ik die niet meer nodig heb!

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 21 februari 2015 18:15

Uhh.. is álles ook goed? Wat heb ik toch een hekel aan de winter! Kan niet wachten tot ik weer mijn voeten in mijn slippers kan schuiven, zonder jas de deur uit kan, en rokjesdag! En zo kan ik nog wel doorgaan… Goodbye handschoenen, muts en dikke jas. En hellooo zomerr

[Beantwoorden]


Door Naomi op 21 februari 2015 19:13

Handschoenen sowieso! En inderdaad mijn winterjas of eigenlijk het liefst gewoon geen jas meer :D

x

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 21 februari 2015 19:39

Handschoenen en mijn winterjas!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 februari 2015 20:00

Leuke vraag! Ik weet het eigenlijk niet. Ik denk dikke sokken, dat is me toch wat te warm nu.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 21 februari 2015 20:04

Oeh, mijn handschoenen en mijn dikke winterjas. Ik vind mijn zomerjas een stuk leuker!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 21 februari 2015 20:06

Wat leuk dat je mijn tweet gebruikt hebt! Maar inderdaad ja, ik heb wel weer genoeg gehad van mijn muts! ;)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 21 februari 2015 20:09

Mijn handschoenen. Ze zijn leuk, maar soms zo belemmerend

[Beantwoorden]


Door Paperblooming Prints op 21 februari 2015 21:48

Ik schuif het altijd zo ver mogelijk vooruit, tot dat ik niet meer kan en de kledingkast uitpuilt! ;-)

x

http://www.etsy.com/shop/paperblooming

[Beantwoorden]


Door Nanda op 21 februari 2015 22:15

Ik ben 6 maanden zwanger. Bukken gaat niet meer geweldig en er past maar weinig, dus ik ben blij als ik gewoon weer slippers kan aanschieten.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 21 februari 2015 22:57

http://veracamilla.nl/w :O :O (love) p-includes/images/smilies/angry.gif

Hey Vera leuke vraag ik doe meestal nooit echt iets weg qua kleren soms als het warm is pak ik gewoon koude kleren en als het koud is natuurlijk warme kleren. Maar ik heb 2 best grote kasten waar net all mijn l=kleren bij elkaar in passen. Dus ik hoef niet te sorteren op winter en zomer daarom hoef ik dus ook niks weg te doen/hangen hhhahahahahahahahaaha.
vriendelijke groet xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx van Sophie
ps laat in de reacties ook achter of jij dat ook zo doet doeiiiiii XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX lyvm

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 22 februari 2015 00:08

Dikke vesten.. doe mij de dunne variant maar.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 22 februari 2015 00:25

Sowieso mijn jas, zo een hekel aan dat ding. Het is dik en is niet het mooiste fashion item. Zomerse kleren zijn zo more fashionable

[Beantwoorden]


Door Claire op 22 februari 2015 00:51

Oooooo….wat verlang ik naar de lente… :love: ’s Morgens vroeg de tjilpende vogeltjes (love) de achterdeuren richting tuin weer wijd open (love) met blote voetjes in de sneakers/ballerina’s…… (love) heerlijk lang licht… (love) Tot die tijd….nog even afzien met m’n winterjassen, onesies, pantoffels, sjaals, zakdoeken & warme choco. Nog hééél even geduld, kan-nie-wachtennn tot die winterkleding weer richting zolderverdieping gaat… :hiya: :wave: :yay: :wave: :yes:

[Beantwoorden]


Door Hanna op 22 februari 2015 08:36

Mijn winterjas! Ik ben er helemaal klaar mee en ik heb toch liever dunne jasjes.

[Beantwoorden]


Door Minke op 22 februari 2015 08:51

Mijn handschoenen! Zal blij zijn als ik die niet meer nodig heb :P en het liefst fiets ik zonder jas, maar ik geloof dat dat een beetje optimistisch is voor de lente..

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 22 februari 2015 08:54

Ik ben absoluut niet origineel als ik naar de andere reacties kijk, maar ik kan niet wachten tot ik mijn winterjas op zolder kan hangen. Of aan de wilgen, hoe je het ook noemen wil. Kom maar door met die lente!

[Beantwoorden]


Door Kim op 22 februari 2015 10:48

Wat een eer dat ik er bij sta! Ik ben echt gek op de lente en kan niet wachten tot hij eindelijk begint. En wat deed je het goed op het BFF event. Ik heb een stukje van je Q&A gefilmt!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 22 februari 2015 11:13

Als ik ergens naar uit kijk, dan is het wel dat moment dat het weer zo lekker warm is dat je zonder jas naar buiten kan. Dus het liefst mik ik zo snel mogelijk de winterjas in de kast en hoop ik dat ik mijn ‘tussenjas’ ook niet lang aan hoef. Kom maar op met je lente. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Linda op 22 februari 2015 11:16

Ik kan niet wachten op de zomer, weer lekker zonder jas naar buiten! En weer wat vrolijke kleurtjes in mijn kast.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 22 februari 2015 12:28

Zeker weten mijn winterjas! Ondanks dat ik hem erg leuk vind, hou ik er eigenlijk helemaal niet zo van haha. Ik ben altijd dolblij als ik mijn lentejas weer aankan.

[Beantwoorden]


Door Linda op 22 februari 2015 14:31

Kom maar op met de lente, ik kan echt niet meer wachten!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 februari 2015 18:51

Urgh , mijn winterjas.
Het is dat hij nog perfect paste en mijn moeder steevast was dat ik hem nog wel een jaartje aan kon :/
Zo’n lange jas tot net even boven de knieën , waarin je je net een rups voelt .. vorig jaar was ie mooi , nu is hij nogal .. tjaa :X

Ik wil mooi weer terug , echt , en snel !

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 februari 2015 19:40

Mijn sjaal, handschoenen, sloffen en winterjas! Kan niet wachten tot ik ga shoppen op zoek naar een lente jas en hem aan kan doen.

[Beantwoorden]


Door Tamara M op 25 februari 2015 21:15

M’n winterjas en handschoenen!

[Beantwoorden]


Door Nina op 1 maart 2015 12:51

Ik Zeg Bye Bye Winterjas Trui En Lange Broek En Welkom Mouw Korte Broek En Zonnebril Ohjaa En Slippersssss Summer Luff :yay: :yay: :yay: :yay: (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) Ly xo Nien

[Beantwoorden]


Door Jacob op 21 oktober 2015 15:29

Overal en nergens. Als ik geluk heb (zoals bij deze jas) kan ik een mooie kleur viendn bij de stoffenwinkel hier om de hoek. Ze hebben best veel keuze maar evengoed lang niet alle kleuren en helaas erg weinig streepjes etc.Voor de vorige jas kon ik er niet slagen, ook in Utrecht zat de goede kleur er echt niet bij. Uiteindelijk heb ik bij een vriendin in haar voorraad een kleur gevonden die bij de jas past.Online kun je vast ook veel boordstof viendn maar daar vind ik het nadeel van dat de kleuren op het beeldscherm vaak toch iets afwijken waardoor het net niet bij de stof past.Groetjes Denise

[Beantwoorden]