Twitter Question #204

twitter_question_204_01

Ik heb Valentijnsdag altijd leuk gevonden. Alle hartjes, al dat roze… Ik ben een week voor Valentijnsdag jarig en daarom is mijn verjaardag vaak al een mini Valentijnsdag. Nu heb ik een vriend, maar toen ik dat nog niet had scheurde ik op 14 februari toch graag een zak hartjesschuimpjes open. Dit jaar vier ik het voor het eerst! Wat doe jij met Valentijnsdag?

twitter_question_204_02

Vorig jaar hadden Jeffrey en ik ook al een relatie, maar deden we het nog rustig aan. We vierden het nog niet samen, maar ik kreeg wel een mega boeket rozen in alle kleuren bezorgd. Dit jaar vier ik Valentijnsdag voor het eerst mét iemand. Heel gek!

Deze weken zitten bomvol taart, champagne, etentjes en cadeaus, omdat ik gisteren jarig was en we vorige week ons jubileum hadden. Daarom doen we geen gekke dingen op 14 februari. Jeffrey moet werken, maar we hebben afgesproken uit eten te gaan. Ik weet nog niet waar. Misschien dat we ook nog een film gaan kijken. In de bios, of knus samen op de bank. We zijn samen en dat vind ik fijn.

Natuurlijk, Valentijnsdag is hartstikke commercieel. Toch vind ik het leuk. Weer een speciale dag, weer iets te vieren. Natuurlijk kun je dat op elke dag of elk moment doen als je dat wilt, maar Valentijnsdag is er toch al en dus maak ik er graag gebruik van!

Wat doe jij dit jaar met Valentijnsdag?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 7 februari 2015 | 68 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Marloes | Budgetproof.nl op 7 februari 2015 06:39

Volgens mij heb jij best een romantisch vriendje (love) ben stiekem heel nieuwsgierig waarmee hij je verrast ookal doen jullie rustig aan. Ik heb op Valentijnsdag een feestje van een vriendin (verjaardag). Omdat m’n vriend aan de andere kant van het land woont en overdag moet werken zie ik hem helemaal niet die dag. Dat vind ik wel echt balen. Maar ach. Genoeg andere dagen om te laten zien dat je van elkaar houdt.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 7 februari 2015 07:12

Aaaah wat een leuke vraag! Ik ben echt een typisch meisje meisje en helemaal dol op Valentijnsdag, ik kijk er echt naar uit, hihi. Natuurlijk moet je altijd leuke dingen doen met je vriend, en is elke dag een feestje. Maar vaak gaan mijn vriend op Valentijnsdag wel iets leuks doen en lekker uit eten, wat de dag toch wel erg speciaal maakt <3

[Beantwoorden]


Door Anniek op 7 februari 2015 07:15

Knetterhard leren voor de toetsweek, met een lekkere zak chocolaatjes naast me, als troost :) Die week daarna zit bomvol met toetsen, dus echt lekker relaxen zit er deze keer niet in. Een vriend heb ik ook niet, dus no pressure. Heel veel plezier samen met Jeffrey, klinkt alsof het een leuke avond gaat worden!

[Beantwoorden]


Door Julia op 7 februari 2015 08:28

In onze klas heb je de vrijgezellige club, ontzettend lachen altijd. Maargoed, op valentijnsdag ga ik met 3 andere uit de vrijgezellige club gezellig s’avonds 2 films kijken en we maken er lekker een goodfriends dagje van maar wel met hartjes snoepjes en we kijken ook 1 romantische film ookal vinden de jongens dat denk ik iets minder.. haha. Maar ik blijf wel op een kaart van die ene leuke jongen wachten.. (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 februari 2015 08:28

Valentijnsdag gaat altijd een beetje aan mij voorbij. Ik vind het niet zo boeiend. Het is wel het begin van mijn vakantie dus misschien dat ik Carnaval ga vieren. Maar ik hang nrt zo lief met een veel te grote kop thee op de bank met een goed boek.

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 7 februari 2015 08:41

Ah zo leuk om te lezen hoe iedereen er een invulling aan geeft, ik wens jullie ook veel plezier toe! Ik moet overdag werken, maar in de avond gaan we zeker wat leuks doen. Misschien naar de bios of gezellig aan de sushi? Ik heb er zin in!

[Beantwoorden]


Door lotte op 7 februari 2015 08:42

wat ik doe op valentijnsdag? eeuh, nou ja normaal gesproken niks haha :) happy single

[Beantwoorden]


Door Kelsey op 7 februari 2015 08:54

Ik vind Valentijnsdag ook leuk, commercieel of niet! Kerst is dat toch ook ;) Het is leuk om even samen iets speciaals te gaan doen en iets te hebben om naar uit te kijken. Als het goed is doe je zat vaak al leuke dingen met elkaar en leuke dingen voor elkaar, maar die ene speciale dag is toch wel erg leuk! En voor de singles, van jezelf (leren) houden is ook mooi, sta anders daar bij stil. Of ga iets leuks doen met vriendinnen. Het is toch juist tof om even een dag stil te staan bij houden van, het maakt niet echt uit met wie dat is vind ik :D

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 7 februari 2015 09:01

We gaan lekker uit eten, overdag moet ik helaas werken..
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Cherel op 7 februari 2015 09:02

Leuk dat je het dit jaar samen met Jeffrey doorbrengt! Mijn vriend en ik gaan niets bijzonders doen, we zijn gewoon bij elkaar en meer niet :-).

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 februari 2015 09:21

De liefde mijn favoriete onderwerp haha :) zowel in RL als op mijn blog!
ik ga ook carnaval vieren haha, maar we zijn vorige week nog naar de bios geweest dus dat kan best denk ik zo haha!

[Beantwoorden]


Door Romy op 7 februari 2015 09:22

Ik ga de hele dag werken.. En daarna op visite bij mijn opa&oma want die zijn op Valentijnsdag 51 jaar getrouwd. ♥

[Beantwoorden]


Door Elke Uyttenhove op 7 februari 2015 09:38

Inderdaad, iedereen zegt altijd: wat een commercieel gedoe. Maar daar trek ik mij niets van aan. Ik zal ieder jaar opnieuw die dag vrijhouden en wat leuks plannen met mijn vriend. Dat hoeft daarom niet iets groots of gek te zijn, gewoon het samen zijn is al fantastisch op zich. Dit jaar gaan we lekker uit eten in een super gezellig restaurantje, misschien nog een filmpje meepikken in de bioscoop. Waarom ook niet he! Cadeautjes hoeven zeker niet, maar hoe dan ook ‘nemen & geven’ is altijd leuk, toch? Ik kijk er alvast naar uit!

[Beantwoorden]


Door Maartje op 7 februari 2015 09:51

Ben benieuwd hoe erg jouw vriendje je gaat verwennen. Volgens mij kan hij daar best wat van!
Ik doe zelf nooit iets met Valentijn en het is dit jaar zelfs 10 jaar geleden dat ik een bosje bloemen kreeg van een lieve jongen voor Valentijn.
Dit jaar ga ik, per toeval op Valentijnsdag, een meidenavond houden bij een vriendin thuis waar de ouders een weekendje van weg zijn. Daar kijk ik wel naar uit! ^.^

[Beantwoorden]


Door Roswitha op 7 februari 2015 09:56

Weinig Brabanders hier, ik sta in de polonaise hoor. Dit jaar geen Valentijnsdag voor mij. Nog gefeliciteerd met je verjaardag

[Beantwoorden]


Door Annemiekish op 7 februari 2015 09:56

Ik haaat valentijnsdag, haha! Nee ik ben geen hippie maar ik vind het zo’n commercieel uitgemolken dag… Echt cheesy. Mijn vriend en ik doen niks speciaals en geven elkaar al helemaal geen cadeautjes. We kopen veel liever ‘tussendoor’ eens iets leuks voor elkaar en eten al redelijk vaak buiten de deur. Voor ons hoeft er dus niks speciaals op valentijnsdag te gebeuren :yes: :D

[Beantwoorden]


Door Nynke op 7 februari 2015 09:59

Ik hou van valentijnsdag! Zelf heb ik geen vriend maar ik vier het wel altijd met mijn vriendinnen. Ik moet die dag een wedstrijd spelen en ik moet helaas werken.. Dus niet zo’n spannende valentijnsdag voor mij. Veel plezier met Jeffrey (love)

[Beantwoorden]


Door ines op 7 februari 2015 10:03

Ik vind het eigenlijk een dag zoals een ander :’) Veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Linda op 7 februari 2015 10:14

Ik ben met valentijnsdag voor de 2de keer samen met mijn lieve vriendje. We hebben nog niks gepland maar we gaan vast iets leuks doen.
I love it.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 7 februari 2015 10:21

Leuke vraag! Mijn vriend is niet zo van Valentijnsdag, maar we hebben toevallig wel op een 14e een relatie gekregen dus ondanks dat we niet echt Valentijn gaan vieren, is het wel altijd een leuke en gezellige dag :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 februari 2015 10:22

werken en verder helemaal niks :’)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 7 februari 2015 10:31

Mijn vriend en ik vieren Valentijn eigenlijk niet. We zien elkaar die dag ook niet dus ik denk dat ik de dag in m’n eentje achter mijn bureau doorbreng. Thesissen schrijven zichzelf helaas niet. Erg romantisch hé ^^

[Beantwoorden]


Door Mariska op 7 februari 2015 10:59

Ik ben jarig op Valentijnsdag, dus dat ga ik vieren! haha.. 1 pluspunt, ik krijg altijd heel veel kaarten op Valentijnsdag! ;-)

[Beantwoorden]


Door Franca op 7 februari 2015 11:04

Hotel geboekt op Schiphol, gezellig naar Amsterdam (love)

[Beantwoorden]


Door Margot op 7 februari 2015 11:04

Ik heb eigenlijk nog helemaal geen plannen! Voor mij hoeven cadeautjes niet, maar samen iets leuks gaan doen lijkt me wel fijn.

[Beantwoorden]


Door Denise op 7 februari 2015 11:09

Ik ga lekker carnavallen, hoé romantisch haha!

[Beantwoorden]


Door Ilona op 7 februari 2015 11:25

Stoet kijken, werken en dan avondje carnavallen! Mijn perfecte valentijnsdag! haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Emma op 7 februari 2015 11:25

Mijn verjaardag vieren! (En uitbrakken van de dag ervoor :p) ik word alweer 24 op valentijnsdag.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 februari 2015 11:37

Super leuke vraag! Dit jaar doen mijn vriendje en ik niks met Valentijnsdag. We moeten allebei werken en de woensdag erna is ons jubileum al, dus we hebben besloten het dit jaar even te skippen.

[Beantwoorden]


Door Amy op 7 februari 2015 11:47

Romantisch onderwerp! Mijn vriend en ik leerden elkaar kennen met carnaval en dit jaar valt Valentijn samen met carnaval. Als echte Brabanders kunnen we niet anders dan het natuurlijk weer vieren ;)

[Beantwoorden]


Door anne op 7 februari 2015 11:57

Uhmm die week erna toetsweek… Leren dus haha maar ach ik heb toch geen vriendje dus wat maakt het uit. Stuur mijn ouders wel de deur uit zodat ik alleen thuis ben en extra goed kan leren :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 februari 2015 11:58

Waarschijnlijk is het voor mij een hele saaie Valentijn en moet ik gewoon de hele dag en avond werken. Helaas, maar misschien ligt er toch onverwachts nog iets op de deurmat?

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 7 februari 2015 12:02

Ik moet die dag werken, dus dat wordt samen ’s avonds lekker in bed een filmpje kijken. Hij geeft mij een cadeautje, maar hij wilde dit jaar geen cadeautje omdat hij vindt dat het meer een dag is om de vrouw te verwennen. En hij is tien daagjes daarna ook jarig. Ik ga wel een mooie Valentijns kaart scoren, dat hoort er wel bij vind ik! (love)

[Beantwoorden]


Door Amelie op 7 februari 2015 12:04

Ik ga inderdaad ook lekker carnavallen!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 7 februari 2015 12:17

Niets..! Ik ga helemaal niets doen met Valentijnsdag. Mijn vriend en ik vinden het beiden een té commerciële dag. Wij verrassen elkaar liever onverwachts op andere dagen. Persoonlijk vind ik dat romantischer.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 7 februari 2015 12:21

Ik vind Valentijn ook commercieel maar langs de andere kant is het gewoon een extra leuke dag om als koppel te vieren. Wij gaan frietjes halen in de frituur en daarna films kijken. Zooo simpel maar zooo leuk! De voorbije jaren gingen we op restaurant maar de laatste keer is dat tegengevallen. De tafeltjes in het resto stonden zo dicht tegen elkaar dat je bijna niet kon bewegen. En het koppel naast ons was de hele tijd aan het meeluisteren wat we zeiden, zo irritant! We vonden dat totaal niet gezellig en daarom hebben we beslist om gewoon thuis te blijven en het thuis gezellig te maken!

[Beantwoorden]


Door Jill op 7 februari 2015 12:44

Lekker een optocht lopen en carnaval vieren met vrienden! want niemand mag alleen zijn op valentijnsdag (love)

X Jill

[Beantwoorden]


Door Esther op 7 februari 2015 12:54

Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik maak er op Valentijnsdag een leuke werkdag van en in de avond doe ik alsof het een normale zaterdagavond is:) hihihi

[Beantwoorden]


Door Sophie op 7 februari 2015 12:57

Wauw, wat leuk dat ik er bij sta! Gelukkig lees ik in de comments dat ik deze dag gewoon voor meerdere alleen carnavallen betekent! Het komt me deze keer goed uit, aangezien ik niet zo van Valentijn houd ;)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 7 februari 2015 13:36

hopelijk ga ik lekker sushi bestellen met mijn vriend en voor de eerste keer in ons nieuwe appartement overnachten! Spannend dat samenwonen!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 7 februari 2015 13:52

Wij krijgen bezoek… De ouders van mijn verloofde, zijn twee broers en zijn schoonzus en baby. Geen romantische Valentijn dus!

[Beantwoorden]


Door Patty op 7 februari 2015 13:53

Gewoon werken. Geef niet veel om valentijnsdag. Mijn man en ik doen er ook niks aan. Vind het een beetje onzin.

[Beantwoorden]


Door Denise op 7 februari 2015 13:55

Niet meer en niet minder dan op een andere zaterdag. Overdag stage en ’s avonds bijkomen van die vermoeiende dag. Vorig jaar had ik een gezellige avond met mijn mede single vriendinnen, maar die hebben nu of ook een vriend of moeten werken, haha.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 7 februari 2015 14:07

Ik vind valentijnsdag ook leuk! Komt doordat ik ook een zwak voor roze en hartjes heb haha. Het commerciële aspect vind ik dan wel wat minder. En met rozen en chocolade of teddyberen hoef je bij mij niet aan te komen haha. Ik “vier” het dan ook niet echt. Maar ik ben dat weekend wel bij mijn vriend in Londen dus dat is wel heel leuk :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 7 februari 2015 14:25

Ik ben jarig

[Beantwoorden]


Door Nanda op 7 februari 2015 14:26

We zijn al 6,5 jaar samen en ik ben 6 maanden zwanger van onze 2e kindje.
We doen eigenlijk nooit aan Valentijnsdag omdat we dat bullshit vinden. Maar dit keer krijgt ie een kaartje van mij met een lieve tekst o.a. omdat ik door de hormonen af en toe niet te genieten ben maar hij natuurlijk wel mijn allerliefste is.

[Beantwoorden]


Door Renske op 7 februari 2015 14:29

Na twee jaar is het sinds ere gister over met mijn vriend, dus dat word een dag alleen met All you need is love.. :(

[Beantwoorden]


Door Savannah op 7 februari 2015 15:00

Mick beschreef al heel goed hoe mijn dag er uit zal zien. Ik vind Valentijn alleen leuk als iemand je dan wilt vertellen hoe leuk die je wel niet vindt. Anders vind ik het maar een excuus voor vriendjes om dan lief te zijn en voor de rest van het jaar wat minder. Als hij me echt leuk zou vinden, kan die dat ook laten zien op 15 februari bv haha. Maar iedereen bekijkt dat natuurlijk anders :-)

[Beantwoorden]


Door Puck op 7 februari 2015 15:08

Ik kom thuis op Valentijnsdag na 5 maanden in Mauritius te hebben gewoond. ’s Avonds geef ik een feestje voor vrienden, familie & mijn vriend is er ook bij! Ik heb nog nooit zo naar 14 Feb. uitgekeken :kiss: :kiss:

[Beantwoorden]


Door Naomi op 7 februari 2015 15:21

Herstellende zijn van één van de 3 heftige operaties aan mn mond, joepiee :X

[Beantwoorden]


Door Jill op 7 februari 2015 17:44

Bij ons in het dorp is op Valentijns dag de grote carnavals avond, dus ook al ben ik single, word het toch een feestje ! (A)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 7 februari 2015 17:45

Ik hecht dus totaaaaaal geen waarde aan feestdagen. Sinterklaas en kerst ook allang niet meer. Valentijnsdag is voor mij dus ook niet speciaal. Ben er te nuchter voor geloof ik. Mijn schoonfamilie is overal hysterisch mee en dat heb ik nooit van mijn familie meegekregen (en ik mis het ook niet :P)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 7 februari 2015 18:29

En nu nog een kadootje voor het Tindervriendje zien te scoren. Iemand tips??

[Beantwoorden]


Door Tamara op 7 februari 2015 18:31

Ik vier Valentijnsdag niet echt. Behalve dan dat ik dan een vrije dag heb!! Dat is ook top! :)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 7 februari 2015 18:33

Haha, eigenlijk dus helemaal niets :p

[Beantwoorden]


Door Lys op 7 februari 2015 19:09

Valentijn wordt een dag als elke andere ;) misschien kijk ik wel een film als er wat leuks op TV uitgezonden wordt.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 7 februari 2015 19:24

Toepasselijke en leuke Twitter Question! Voor mij niets bijzonders (waarschijnlijk) dit jaar aangezien mijn vriend in een ‘it’s complicated’ situatie zitten, haha!

[Beantwoorden]


Door Lies op 7 februari 2015 20:21

Zelf doe ik eigenlijk niks bijzonders met Valentijnsdag. Volgens mij heb ik ook eigenlijk nooit echt iets aan de Valentijnsdag gedaan op af en toe een kaartje na die ik koop voor mijn moeder.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 7 februari 2015 20:42

Ik ga hard leren voor de toetsweek, yey! :(
Misschien stuur ik mn beste vriendin een roos op school ofzo, maar voor de rest niks! Haha.

[Beantwoorden]


Door Mieke op 7 februari 2015 20:44

Mijn vriend en ik vieren op 13 februari. Dan zijn we 8,5 jaar samen

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 7 februari 2015 20:45

Wij gaan het gewoon rustig houden en we blijven lekker binnen. Samen eerst koken en dan een bordspelletje doen

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 8 februari 2015 01:37

Leuke vraag! Ik ga op 14 februari in de avond naar een vriendin om haar verjaardag te vieren, dus dat wordt feest. Haha! Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Vera!

[Beantwoorden]


Door laura op 8 februari 2015 10:03

carnaval vieren! misschien loopt er nog ergens een knappe jongen rond ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 8 februari 2015 16:08

Janken om het einde van Prison Break.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 8 februari 2015 20:26

Helemaal niks, haha. Want ik moet de hele dag werken en hij de hele avond. Het maakt mij niet zo veel uit!

[Beantwoorden]


Door lousaa op 9 februari 2015 07:40

Getver, Valentijnsdag. Ik ben er niet van. Al dat zoetsappige gelul met al dat rood en al die hartjes… Nee, ik krijg daar geen warme gevoelens van. Integendeel. Ik vind het nog wel schattig als pubers elkaar kaarten sturen op zo’n dag. Maar als volwassen mensen daar helemaal in mee gaan krab ik mezelf altijd even achter mijn oren.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 13 februari 2015 20:32

Ik doe nooit echt iets speciaals met Valentijnsdag. Ik ben al ruim tien jaar single en ik vind ’t altijd wel leuk om iets voor mezelf te kopen, maar doe er verder weinig mee. Dit jaar heb ik wel een kaartje gestuurd naar mijn crush. Hij weet dat ik verliefd op hem ben (al 2 jaar) en hij is het niet op mij, maar het is gewoon bedoeld als lief gebaar.

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 14 februari 2015 17:49

Wat doe je rond deze tijd in het zuiden? Carnaval vieren!! Dat is wat ik vanavond ga doen. Heerlijk!

[Beantwoorden]